Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ellerine sağlık canım. geçen hafta listeyi yayınladığımda bu hafta için verenler çok olsun demiştim, dileğim kabul oldu. hepimiz için incecik günler çok yakın kızlar

eline sağlık sivasın gülü, kilo verenleri tebrik ediyorum. xc9 cuğumu da tebrik ediyorum...

ben üzülmeyeyim diye mi böyle diyosun

seraym
senin çekici hatlarını yesinler
şişmanım kendimi güzel hissetmiyorum diyenler duysun afferin sana
kadını çekici kılan sadece hatları değil özgüvenidir de....
sen o düğünde her türlü güzel olursun

herkeze merhaba boş vakitlerimde sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum eeee bebişimden vakit kalırsada yazıyorum cooooook ugraşmama ragmen sütüm gelmedi malesef daha dogrusu varda yetmiyor o yüzden diyete asılmaya başladım artık kilo insanı bu kadarmı mutsuz eder ne biliyim ben öle hissediyorum evlenmeden 1 kilo fazlalıgım olsa hemen forma girmek için ugraşırdım oıyyyyyy oyyyyy 18 kiloooo dile kolay kendime baktıkca ben ne kadar zayıfmışım birzamanlar demekten kendimi alamıyorummmmm

bu yolda kendimde dahil hepimize bol irade ve bolllll kilosuz günler diliyorummmmm

slm kızlar

bugün bildirime katılamadım oğlum hastaydı okuldan alıp geldim onunla ilgilenirken bildirimi unuttum

sabah kahvaltım 11.30 da bitti
k.k kahvaltısı

2.oğünüm 15.45
mantar kavurması yumurtalı
5-6 zytin
1 elma
peynir
yeşilçay

Sivasın gülü ellerine sağlık canımm:) listen çok cici olmuş.. Herkesi çok çok tebrik ediyorummm:)) Duraksamamı da reglime bağlayarak,haftaya sonucumun muhteşem olacağını umuyoruuummm:)

Neyse xc9cum napalımm.! kader utansınn birden mi vercez acaba.?diye düşünmüyor değilim:44:
Devam edecez çare yooook biraz bozsak artı çıkıyoruz tartı affetmiyor...

Bugün sabah kilom yüzünden moralim bozuldu,öğleden sonra ise üzülmemin saçma olduğunu düşündürecek bir şey yaşadımm...şubat ayında en küçük teyzem ve görümcemle aynı kilodaydık...bugün beraberdik veeee aramızda çok fark vaaar.!! Onlar hala aynı.! ben artık onlardan -10 kilodayım.. görümcem ıslak kekin 3. Dilimini yerken; ben de ona kıcıklık yaptım; diyet yapmayı düşünüp düşünmediğini sordummm

Mutluyummm ve devaaam ediyoruuuum

Canımm sicasın gülümmm eline sağlık... Bayrama kadar tam gaz devam 75 i görücem inşallah.. Bayrama herkesin incelemesi dileğiyle... Okudum geçmişi ama cevap yazamadım.. Misafirim gelecek akşama.. Seraym tebrikler cnmm.. Akşam yemeğini kaldırmak büyük sabır gerçekten.. Sonuç süper olmuş.. Ben sabah kkk yaptım. Şimdi de tarhana ve tavuk yiyeceğim.. Herkesi öptüm..

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum herkese moral olmustur İnsallah.bende haftaya daha cooooooooook kilo vermis olurum İnsallah

Sivasin gulu ellerine saglik canim ....sabah 9 kkk.....10 saat sonra aksam yemegi....haftaici ise gidince kkk yapiyordum aksama kadar idare ediyordu....bugun ise gitmeden evde yaptim deneme amacli leptini uzun calistirmak icin 10 saat sonra ancak yiyebildim oturdugumda acikmamistim yerken acikmaya basladim bu seferde doymuyorum kaju.findik.fistikla devam ettim yemege tok tutsun diye ....

hoşbuldukkkk inşallah veririz hep beraberr

yalnız bişey sorcam hepicinizee bakıyorumda hepiniz 2 öğün yiyosunuz ömür boyu böyle devam etmek gerekir kiloyu korumak için diye biliyorum

benim 2 kızım var haliyle yemekler okul falan olunca düzensizleşiyo onlarsızda yemek yeme alışkanlığım yok ailecek oturulacak sofraya evimizin kuralı siz bu durumlarda napıyosunuz aceba
kendime özelmi hazırlamalıı ben bugün 3 öğün yaptım
öğlen 1 tabak nohut yedim 2 kaşık yoğurt
arada fındık yedim 1 avuç
akşam bulgurpilavı keten tohumlu yoğurt
çokmu yemişim

bide ölçünüz nedir mesela kaç kaşık yemek koyuyorsunuz porsiyona

Bu gun cok onemli iki isi hallettim.spor ayakkabisi aldim bide Çankırı tuzum geldi ama tuz degirmeni pek hoşuma gittmedi,yani domates üzerine tuz ekmek icin iyi ama yemegexkoymak icin hic uygun değil, ayyy helak oldum çok azdöküluyor..bu günkümenum sabah 11 kkk aksam 6,30 taze fasulye ve yoğurt biraz oncede turk kahvesi ictim sekersiz.baya acikmisim dolu dolu bir tabak yedim ve suan karnim cok sis inşallah zarari olmaz

İyi aksamlar kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerede uzulmesinler bu hafta olacaktir insallah.bende 300 gr vermisim ama katilmadim bu hafta haftaya yazicam bildirimimi.bu arada karatyla ilgili arkadas bilgi paylasmis leptin olayi iyi oldu bugun hep aklimdaydi bilmiyordum tesekkurler ..menum soyleydi..sabah 10:30 1domates.1yumurta.10 zeytin.bir avuc ici beyaz peynir.1c bar ceviz..saat 15:00 3gun kurusu kayisi.ve bugdayli ayran corbasi 2 kase.saat:18:00 2 kase yesil mercimek corbasi..2 ogun yapamiyorum cok acikiyorum sabah az yemistim yumurtam ve diger malzemelerim azdi.alismaya calisacagim.

Kizlar bu saatte keten tohumu yiyebilurmiyim suyla yada yogurtla...yada yemeklerden oncemi sonrami yemeliyim ne zaman ne kadar yemeliyim.

Kizlar bu saatte keten tohumu yiyebilurmiyim suyla yada yogurtla...yada yemeklerden oncemi sonrami yemeliyim ne zaman ne kadar yemeliyim.
Canım 20:00 dan sonra çiğnenen hiç bir şey yemiyoruz,yemekle beraber yoğurda karıştırıp yiyebilirsin..günde bir yemek kaşığı yeterli...fazlası zararlıymış! Öğlen;1 tatlı kaşığı tane şeklinde salataya ekleyebilirsin,akşama da 1 tatlı kaşığını yoğurtla yiyebilirsin mesela...

Sabah:kkk

Öğlen:1 lahmacun,2 çatal ıslak kek(cısss)

Akşam:2 şiş et kebap,yeşil zeytin(saymadımmm),zerzevat,

Merhaba arkadaslar,ben de kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum. Daha once dukAn dıyetı yaptım. Basarılı oldum .ancak. Hamıle kaldım kılar hop gerı geldıler. Sımdı bebegım 6 aylık oldu. Karatay dıyetı de cok mantıklı geldı.hala emzırıyorum. Acaba karatay dıyetı yapabılır mıyım? Icınızde bu donemde dıyet yapan var mı? Ona gore kıtAbı alacagım ama bılemıyorum . Bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım:))))

xc9um ben seni kg aldın saymıyorum. diyeti hiç bozmuyorsun maşallah. sen kg veremediğinde hiç değilse kilonu sabitliyorsun tekrar almamak üzere... aynı şey felluz içinde geçerli.
maşallah size..
haftaya hep beraber verenlerden oluruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…