Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arada gıcıklık etmek lazımm hakedene söylücen valla bazen şişmanız diye kalbimizin olmadığını zannedip kırıveriyo dangalaklar

vaktizamanında kayın validem görümceme az ye dedim bak ben gibi kilolu olursun sonra vermek zor oluyo dedim kayın validem aman allah korusun senin gibi olamaz benim kızım dedi ayy çok zoruma gittiki sormayınn şimdi aldı kilo basen de çok daha evlenmedi evlenip doğursa dahada alır
allaha havale ediyorum söylenenleri de
amma aradada laf sokuşturmadan duramıyom işte

merhaba kızlar sporumu yaptım geldim yarım saat evde dans ettim sabah menüm 09:30 kkk..saat 14:00 1 çay bardağı keten tohumlu yoğurt .acıkmıştım bunu yedim az önce spordan sonra bakalım tok tutacakmı,idare edicem olmazsa yerim birşeyler.

selam kızlar dünkü menümü yazayım.

sabah 7.30 kkk
öğlen 14:00 ciğer, salata, ayran
akşam 20.00 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 3 tane mercimek köftesi, yoğurt (mercimek komasına giricem)

spor yapamadım. misafir geldi. hafta arası misafiri sevmiyorum ben yaa

ne tesadüf felluzum sabah ben de uzuuuuun uzun ütü yaptım ardından kkk tam rahatım derken
bi de ne göreyim mutfak su içinde
güneş enerjisinin borusu delnmiş havalandırmanın duvarından aka aka havalandırma penceresinden mutfağa akıyor allahtan daha halıları sermemiştim hemen kapıya tel açtım adam gönderdiler yapıldı ama bu arada mutfaktan 3-4 kovaya yakın su attım fırın bul mak falan hepsini çektim altlarını temizledim dolap altlarından 1 saate yakın ince ince sızıntı devam etti rezil bi gündü yani

geçmiş olsun canım. böylece bugünkü sporunu tamamlamış oldun. iyi tarafından bakalım

offf cok geçmişler olsun biz de tatilden dondugumuz de buzdolabı sigortalar attıgından halı malı her taraf etli suydu. Anlatamam yasanır cok iyi anlıyorum.. ucuz yırtmıssın :) kolay gelsin..

Gecmise ayrintili bakamadim. Yeni arkadaslar gelmis. Hosgelmisler.
Sabahtan gorumcem geldi. Ortaliga nese sacti gitti azonce. O da Karatayci oldu. Gelip gidip bana tesekkuretti onu Karatayla tanistirdigim icin. Onun bir ayi gecti 7 kilo verdi.
O da benim gibi cok diyet denedi ve benim gibi artik kilosunda sabitledigini dusunuyordu. Makus kaderi bozduk cok sukur.

Zorluyorlar işte.! yoksa biz niye gıcıklık edelim ki hele eltiler yok mu.??önce iltifat ettiler ...! Şimdi süzüp süzüp pis pis bakıyorlar kilolarımı geri almadım ya.!! hayal kırıklığına uğradılar (bugün cadılığım üstümde) az önce kocam aradı babasıyle cicikaynanamı yemeğe çağırecekti dolmayı duyunca...yo yoooo!!! Dedim valla ne apiiim.? hiç havamda deilim bugün ..,
Bir çay bardağı keten tohumu fazla değil miiii.????
Geçmiş olsun canımmm iyi ki halıları sermeden olmuş..her şeyde bir hayır vardır..! Kızımın düğününden önce,tam da misafirleri beklerken bizim su tesisatında sorun oldu ve bodrumun tavanından yağmur gibi su akıyordu..kabus gibiydi.!!

Bak işte.!! böyle uyumlu cici görümceler de varmışşş

aslında sende pat diye diceksin evlenmeden bak ne hale geldi falan diye. zorla laf istiyolar aslında sinir oldum

off çok geçmiş olsun

Ayyy kahvaltimi şimdi yaptım hic doymicam zannettim. Aksam 6,30da yemistim.ne kadar aciksamda kkk yaptim.

afiyet olsun.

Bir cay bardagi yogurt canim.bir tatli kasigi keten tohumu koydum icine .ama tok tutmadi cok acikmistim cunku.4kasik kisir 3kasik mantar sote yedim..

Ben de başladım diyete:) Allahın izniyle bu sefer başaracağım.Sizce 6 ay içinde 20 kilo verebilir miyim karatay diyeti ile?
Bakalım inşallah olacak bu sefer.Karatay kitabım ve karatay mutfağı kitaplarım var.Spor imkanım da evde yapabildiğim kadar işte.

Bir cay bardagi yogurt canim.bir tatli kasigi keten tohumu koydum icine .ama tok tutmadi cok acikmistim cunku.4kasik kisir 3kasik mantar sote yedim..

1 çay bardağı Ketentohumu sandıydım ödüm koptu..zararlıymış fazlası.!! Yoğurdu bir kase ye.!! yoğurttan zarar gelmez canım:))

Aramıza hoşgeldin akilyon:)

inanmak başarmanın yarısıdır. bende 15 kilo vermek istiyorum hatta 6 ayda 20 neden olmasın ki dedim yazdığını okuyunca.
bol sporla ve kaçamaksız. 10-15 bile versek sağlıklı beslenerek vericez inşallah.

bende 10 gündür karatay diyeti yapıyorum kilomda hala değişme olmadı acaba neden?

bende kitabı bugün aldım okucam 10 günde değişiklik olması lazım diye düşünüyorum ama emin değilim.
spor yaptınmı tam uydunmu acaba?

bende 10 gündür karatay diyeti yapıyorum kilomda hala değişme olmadı acaba neden?

merhabalar. hoşgeldin. kilo verememenin bir çok sebebi olabiliyor. alerji, insülin direnci, başka rahatsızlıklar... Kitabı okumanı tavsiye ederim. Bazen kilo veremeyenler yağı çoğaltınca ve öğün aralarındaki zamanı arttırınca kilo vermeye başlıyorlar. Yani kişiden kişiye değişiyor kilo verememe sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…