Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Artık doğum gününde de yemezsen olmazdı.Nice yaşlara.

Fikir güzelmiş ama eşin bir gün pasta alıp gelmez inşallah aklına esip.Yine de ucundan bir çatal alabilirdin aklın kalmazdı.

Allah kolaylık versin.Geçmiş olsun.

Fikir güzelmiş ama eşin bir gün pasta alıp gelmez inşallah aklına esip.Yine de ucundan bir çatal alabilirdin aklın kalmazdı.

aklım kalmadı gurur duydum kendimle..
bazen kaçamak yapmak istemediğim zamanlarda böyle durumlar olunca, hakkımı kaçamak yapmak istediğim güne ayırmak için yapmıyorum..

Sabaj kkk saat 9:30 da,az önce 5 mil yaptım.Akşama da patlıcan ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.Bugün saati biraz daha ileri çekmeyi düşünüyorum.En erken 6 yapmaya çalışırım.

akşamdan sabaha ne çok yazmışsınız oku oku zor bitti ama olsun biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak

pumpul
nice yıllar dilerim...
e-pack
kaçamağı yapmışsın da keşke yemeğin hemen üstüne yapsaydın insülin yükselmişken o da aradan çıkardı sonrasında leptinin bozulmazdı
kaçamak yapacakların buna dikkat etmesi gerek ayrıca yanında yoğurt süt ayran gibi gi si 0 olan bi gıda tüketilirse daha az insülin salgılanması sağlanır
bicnv
iradeli davranışından dolayı seni tebrik ediyorum
karatayın kadınları böyle olmalı hedefe kaçar minumum kaçamak bol irede
düzenli sporunu yapan bol bol suyunu içen bütün arkadaşlara

başka bişey var mıydı acaba:44:

Son düzenleme:
bi sen bi ben kaldık
naapıyosun bebiş uyuyor herhalde

ben yazana kadar gitmişsin

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken sorayım.Haftalık bildirimlerde kilo verme yüzdesinin formülü nasıldı?Muhtemelen bin kere yazmışsınızdır ama.

ben de diyet yapmak istiyorum ve size katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
diyet içeriği nedir? help me please
hoşgeldin canım, kitaalarını okumanı tavsiye ederiz ama temin edene kadar topiği okuman yeterli
selam kızlar herkeslere,

ptsiden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum. öğle yemeklerini atlıyorum bugün ptsiden 300 gram fazla geldim. ama şişliğe veriyorum. geçer

herkese bol leptinli bir gün olsun..
sorma canım ben de son 10 gündür neredeyse 3 saat spor yapıyorum ama bugün tartılatım dedim, ptesiye göre +100 çıktım ben de ödem olduğunu düşünüyorum, ptesi ye kadar tartılmicim bi daha..

ay su ebruya bende baslasam diyorum ins en kisa zamannnda basliycam
ama bende plates namina hic bir alet top lastik vs yok
canım bende de bişey yok henüz.. ebrunun beyaztvde ki videolarının ilk günleri yeni başlayanlar için ve onlarda alet kullanmıyor, ben sipariş verdim bugün yarın elime geçer..

pumpul nice yaşlara, senede bir yapılan kaçamakları kaçamaktan saymıyoruz..

kızlar sabah doktorum da ceyda düvenci yi zayıflatan diyetisyen vardı adını hatırlayamıyorum zira tv lere hiç çıkmayan bi kadın karatay diyeti gibi program uyguluyor
sürekli gi den fazla insülinin göbekte yağlanma başlattığından bahsetti ekmek hergün yenmemeli bu bağımlılıktan kurtulmak lazım, yağlar vücuttan en kolay atılan gıdalardır bizi şişmanlatan karbonhidrattır unlu gıdalardır diyor araöğün olarak badem ve ayran öneriyor gün boyu açlık hissederseniz yran veya süt içebilkirsiniz dedi o da yetmedi leptinden bahsettianlayacağınız tam karataycı bi diyetisyendi ilk kez gördüm böyle bişey hem şaşırdım hem sevindim
hep diyorum bigün herkes karataycı olacak diye gördünüz mü

Aklın yolu bir demişler...Karatay'ın alanının diyetisyenlik olmaması şimşekleri üstüne çekmeye yetti.Diğerleri bunu kabul edemedi.Oysa dünyada yeni gelişmeler oluyor,farkına yeni varılan şeyler oluyor.Diğer diyetisyenler okulda okuduklarıyla kalıyorlar sanırım.

a süpermiş bu gerçekten çok sevindim, demek ki akıllı, mantıklı bir diyetisyen.. çok tebrik ediyorum

Aklıma gelmişken sorayım.Haftalık bildirimlerde kilo verme yüzdesinin formülü nasıldı?Muhtemelen bin kere yazmışsınızdır ama.
bunu bende mrk ediyorum bilmediğim için hesaplayamamıştım
keşke keşke ama oldu tam kaldırıcakken yedim birde (
aaa mahzen bunu bilmiyordum iyi oldu e ozmn bende başlayayım bir an evvel eğer devamı gelirse alırım aletleri
peki sen nerden sipariş verdin??

birde arkadaşlar size bir soru
ben 2 gündür 3 gibi acıkıyorum 11.30 12.30 gibi yapıyorum kahvaltımı acıkmaktan kasıtta şu içim kıyılıyor
neyse sağlıklı yaşıyoruz sayfasında ve bir kaç yerde şunu okudum acıkırsak eğer leptin salgılanmazmıs doğru mu??

öğle emeği yemedim 16:00 da kısır ve lahana yedim akşam yemek yemicem belki çekirdek olabilir yarın görüşürüz

Sabah cok erken kalkiyorum 5 bucukta. 6da bi kahve ve yarim cay b. Badem
Kahvaltiyi öğlen yaptim oglene kadar biraz kacamak oldu. Bi parca kek yedim.
Öğlen yemekle karisik kahvalti.
Dana eti, haşlanmış lahana yoğurtlu. 1 yumurtadan omlet. 5 zeytin. 1 küçük parca peynir.
Aksam 16 30 1 kase musli, yarim muz, 2tane lahana sarma yoğurtlu
Simdi spor salonuna gidiyorum.
Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…