Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım sağol
Bugün yeni bir gün evet. Umarım bugün bi sünger çekerim tüm yaptıklarıma.

Mavibisiklet bende ayni senin gibi kacamaklari yaptim karsiligini aldim. Baslangic kiloma döndüm +800((((

Günaydin canlarim.

kg bildirmi-.
Basangic tarihi 13.07.2013
baslagic kg 83
gecen haftaki kg 75.900
bu haftaki kg 75.500
boy 1.58
hedef 65.

bugün kü menüm. 9 zeytin bir dilim peynir 2 yumurta 1 cay.
yarim muz. 3 kara kaysi 1 incir.

harikasın canım tebrik ederim...

Son düzenleme:
rumuz...gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.0
Bu hafta:68.3
Fark:+300
Toplam fark:10.900
Beden:42
Spor:5 gün yürüyüş+ 6 gün leslie3 ve kalça ,göbek egzersizleri
Boy:158
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:0,441

başlangıç tarihi: 09.09.13
başlangıç kg: 83
geçen hafta:83
bu hafta:83
bu hafta giden:0
toplan fark:0
kg yüzdesi:0

bol sıfırlı bir hafta yine veremedim spora başlamam lazım sanırım
menülerimi de yazayım
sabah 1 yumurta peynir salatalık dmates BADEM YEŞİL ZEYTİN
ÖĞLE yeşil mercimek karnıbahar
dün akşam 3-4 kaşık mantı yedim

Rumuz:texmuh
Başlangıç:21/10/13
Başlangıç kilo:73,3
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:72,8
Fark:-300
Toplam fark:-500
Yüzde:-%0,412
Spor:koşu bandında haftada toplam25km yürüyüş
Boy1,55
Beden;44-42
Arkadaşlar ben kendi tartımda 72,8 çıkıyorum çıplak ve aç olarak, komşuda71 çıkıyorum. :benim tartı dijital onunki dijital değil onda giynik tartılıyorum üstelik.ben anlamadım yaanii

3 öğüne döneyim dedim 3 hafta önce 1 gün yaptım daha çok acıktığımı farkettim fazla geldi yediklerim anladım ki bundan sonra 3 öğün yapamam artık buna da çok sevindim o ayrı mesele akşamları sebze-yoğurt gidicem bi süre
yürüyüş konusundaki önerin mantıklı ben de bazen düşünmüyor değilim gece boyu zaten leptin çalıştı bi de uyanır uyanmaz yürüyüş yaparsam vücut kıtlık sinyali veriyor mudur diye herhalde öyle bi durum var zira yazın akşam yürüyordum ve az da olsa veriyordumancak sabah kızımın gönderdikten sonra geri uyuyamıyorum eşim de işe gitmeden yürüyüş yapıyor ben de sabah o saati öyle değerlendiriyorum havalar iyice soğuyana kadar sabahları mutlaka yürürüm biraz mecburiyet anlayacağın ama akşamüstüne bi egzersiz koymam gerek sanıyorum bakıcaz artık
senin de bu hafta yüzün gülmemişsabır taşına döndük vallahi

..........Arkadaşlar ben kendi tartımda 72,8 çıkıyorum çıplak ve aç olarak, komşuda71 çıkıyorum. :benim tartı dijital onunki dijital değil onda giynik tartılıyorum üstelik.ben anlamadım yaanii

hoşgeldin aramıza
ben o şoku 3 hafta önce yaşadım tartım dijital değildi dijital aldım +3 çıktım hem de her seferde nette biraz araştırdım heryerde dijitallerin 2-3 kilo fazla gösterdiğini yazıyordu burada da herkes dijitalle tartıldığı için ben de dijitale göre kilo çizelgemi revize ettim
anlayacağın dijital olan doğru deyip öyle devam edeceksin

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 75.800 ------ Bu hafta: 75,800----- Fark: 0 ----- Toplam fark: 25kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yürüyüş ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: 0

Baslangic tarihi 05.11.13
Baslangic kilo: 79
Geçen haftaki kilo: 78, 2
Bu haftaki kilo: 79
Fark +800
Spor:yürüyüş
Bekliyodum bu durumu

allah kabul etsin canım ben dünde tuttum fırsat buldukça borçlarımı tutmaya çalışıyorum..

selam kızlar,

sağol gül ablacım. ben de yıllardır borç tutmuyordum. geçen sene ramazanda bir hafta seyahatteydim bir hafta regl derken iyice birikti.
ne kadar azaltsam kardır.

yalnız oruçtan mıdır yoksa kaçamaklarımdan mı bilmiyorum aşırı şekilde diyet bozma isteği duyuyorum sürekli. sürekli aklım yiyeceklerde anlamadım gitti kendimi..
perşembe annem aşure yapacak, haftasonu da o çok sevdiğim çerkes yemeğinden. bol hamurlu bi yemek...
sonra sanırım haftasonu da arkadaşlarım gelecek acaba diyorum 4-5 gün bozsam da sonra bida mı moda girsem...

eski motivasyonumu özlüyorum.. spor devam neredeyse hergün yapıyorum ama diyetle desteklemeden olmuyor...

kızlar şimdiye kadar ki bildirimlerden bir hesap yaptım :)

topikçe bu hafta 6,4 kg verilmiş
4,2 kg almışız....

dünyayı toplam 2,2 kg hafifletmişiz...
ben de birazdan tartılacağım bakalım sonucu ne yönde etkileyeceğim...

Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 67,4
Bu haftaki kilo: 67,9
Fark: +500
Toplam fark: - 5,2 kg
Yüzde:+% 0,741
spor: sayamadım ama neredeyse hergün yürüyüş

:84: geçen ay yarım kg verdim bu ay hiç yok...sporda hala fayda etmedi ay sonuna kadarda etmezse leslie yi bırakacağım sadece yürüyüşle devam, dizlerim ağrıya ağrıya yapıyorum canıma yazık değilmi ya değişen bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…