canım mutlaka bildirim yap, tek kaçamak yapan sen değilsin al benden de o kadar, ama önemli olan nerde kalmıştık deyip devam etmek.. dün geçmişte kaldı, yarın aynen devam
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz..
Onca emek heba oldu 1,5 gün ve tamı tamına 1,6 kilo. Tam bir ayda vereceğim kiloyu 1,5 günde almışım. 1 saat yürüyüşümü ve lesliemide hiç aksatmadım üstelik.
başlangıç kilom:70
geçen haftaki: 61,2
bu hafta: 62,8
fark:+ 1600g
toplam fark:7200g
yüzde:+%2,614
boy:1,60
hedef:58
spor: yürüyüş ve leslie 3 miles
Selam kızlar. Listeyi akşam yapıp paylaşacağım. Görüşürüz
harikasın canım tebrik ederim...[COLOR="#FF0000" .!.:law_yer[/COLOR];32705955]Herkese iyi haftalar.
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:63.4 kg
Bu hafta:61 kg
Fark:2.4 kg
Toplam fark:9 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi: -%3,78
[COLOR="#FF0000" .!.:mahzen77[/COLOR];32705802]Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:78,8
Bu hafta:78,3
Fark:-0,5
Toplam fark:2,3
Beden:44
Spor:4 gün yürüyüş+pilates
Boy:158
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:0,634
[COLOR="#FF0000" .!.:xc9[/COLOR];32706022]
sana tavsiyem eğer aç işe gidemem dayanamam diyorsan sabah işe gitmeden önce süt ayran yoğurttan birini tüketmen gi si 0 olduğu için bi öğün gibi olamaz hem iş hem yürüyüş yapman çok güzel egzersiz işini de halldiyorsun böylece eve gelince de güzel bi kkk yaparsın akşam da yemeğini yersin
bugün belki + çkarsın olabilir ben de durmadan + çıkıyorum ama vazgeçmiyorum sen de vazgeçmezamanla hepimiz zayıflayacağız buna inan
canım yorumunu okuyunca aklıma okan beyin yaptığı bir yorum geldi...kg veremeyen birisine ben sizin yerinizde olsam aç karnına yürümek yerine kahvaltıdan 1-2 saat sonra yürürüm kahvaltı metabolizmayı %30 artırıyor hızlanmış metabolizmayla yürüyüş yapınca daha etkili olur diye....istersen bu hafta böyle dene erken kalkıyorsun ya kahvaltını kalkınca yap 1-2 saat sonra yürüyüşe git öğlen sıkı ye akşam hafif ye 3 öğün yap...bakalım farkedecekmi...
oooo[COLOR="#FF0000" .!.:felluz[/COLOR];32707958]Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta:76.9 kg
Fark:1100 gr
Toplam fark:10,1 kg
Beden:42
Spor:yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:70 kg
Verılen kılo yuzdesi: 1,410
Bu hafta hem regl şişliğimi attım,hem kaçamak pek olmadı diyebilirim.! 5 gün yürüyüş yaptım.! Bu hafta çooook dikkat etmeliyim.! yoksa76 nın yerinde yeller eser.! Ben kendimi biliyorummm:))felluz süpersin bu hafta
allah kabul etsin canım ben dünde tuttum fırsat buldukça borçlarımı tutmaya çalışıyorum..[COLOR="#FF0000" .!.:bicnv[/COLOR];32709821]selam kızlar,
oruçluyum bugün de sabah kalktığımda toktum. bundan dolayı sabah kilomu paylaşmıyorum. akşam üstü tartılıp öyle bildireceğim.
inşallah destansıya yetiştiririm...
canım yorumunu okuyunca aklıma okan beyin yaptığı bir yorum geldi...kg veremeyen birisine ben sizin yerinizde olsam aç karnına yürümek yerine kahvaltıdan 1-2 saat sonra yürürüm kahvaltı metabolizmayı %30 artırıyor hızlanmış metabolizmayla yürüyüş yapınca daha etkili olur diye....istersen bu hafta böyle dene erken kalkıyorsun ya kahvaltını kalkınca yap 1-2 saat sonra yürüyüşe git öğlen sıkı ye akşam hafif ye 3 öğün yap...bakalım farkedecekmi.....
..........Arkadaşlar ben kendi tartımda 72,8 çıkıyorum çıplak ve aç olarak, komşuda71 çıkıyorum. :benim tartı dijital onunki dijital değil onda giynik tartılıyorum üstelik.ben anlamadım yaanii
rumuz: xc9
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 66.2
fark yüzdesi: % +0.15
spor: yürüyüş
bugün kısa olsun moralim bozuk her hafta 100 gr alıyorum yetti artık
allah kabul etsin canım ben dünde tuttum fırsat buldukça borçlarımı tutmaya çalışıyorum..
3 öğüne döneyim dedim 3 hafta önce 1 gün yaptım daha çok acıktığımı farkettim fazla geldi yediklerim anladım ki bundan sonra 3 öğün yapamam artık buna da çok sevindim o ayrı meseleakşamları sebze-yoğurt gidicem bi süre
yürüyüş konusundaki önerin mantıklı ben de bazen düşünmüyor değilim gece boyu zaten leptin çalıştı bi de uyanır uyanmaz yürüyüş yaparsam vücut kıtlık sinyali veriyor mudur diye herhalde öyle bi durum var zira yazın akşam yürüyordum ve az da olsa veriyordumancak sabah kızımın gönderdikten sonra geri uyuyamıyorum eşim de işe gitmeden yürüyüş yapıyor ben de sabah o saati öyle değerlendiriyorum havalar iyice soğuyana kadar sabahları mutlaka yürürüm biraz mecburiyet anlayacağın ama akşamüstüne bi egzersiz koymam gerek sanıyorum bakıcaz artık
senin de bu hafta yüzün gülmemişsabır taşına döndük vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?