Gül çok hoşsuunn:) burası yetmiyor,artık rüyalarda da buluşuyoruz ne güzelll.!! Biliyor musun bahçemde iki köpeğim var.! Eşim bugün bir tane daha getireceğini söyledi.! ben de kızdım!! izin vermedim:) komşularımızın da çoğunun köpeği var ... rüyan çıktı sayılır:)
Canım sen gerçekten de diyette gibi beslenme mişsin sabah şeker yüklenmîşsin 3 saat sonra kahvaltı yapmışsın o arada insülin tavan yapmış zaten akşam da hiç masum olmamış tatlılar falan sen bu şekilde kilo alırsın Çantayı hak etmişsinDediğim gibi bu haftasonu beni mafetti Sabah 6 kahve 1 biskuvi 1 muz 2 mandalina 9 bucukta kkk Öğlen 13 1 tabak bademli ve kuruuzumlu yogurt Aksam 1 karniyarik yogurt salata. 1 kase yayla corbasi 1 kucuk kase asure 1 parca revani Simdide çekirdek(((( Hemde morelimde bozuldu. Her yedigime eee sen diyette drgilmiydin bizden cok yiuorsun dediler ((( Ben hep sismanmi kalicam
Canım günde 1 çb kuruyemiş her öğünde değilBugunki menum Sabah; kkk 1 armut Aksam; tavuk doner, az bisey kabakli pilav, salata ve ayran 20 dk yakin yuruyus ve aksam kizimla dans ettik Bundan sonra dikkat edicem bende eger acikacak gibiysem kuruyemisli uzumlu yogurt cok lezzitli gibi duruyor. Yalniz oglen ogunundeki kuruyemis miktari yine bir ince belli cay bardagi kadarmi olmasi gerekir?
Maşallah. Nasil bi karayay yaptinizko 2 ayda bu kadar verdiniz. Ornek verebilirmisiniz
canım 68:400 dum 87 den düştüm
tbrk ederim super vermissinizmerhaba arkadaşlar bende bayağı araştırdım ve karatay diyeti yapmaya karar verdim ancak 4 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum bununla ilgili olarak sütüm azalır mı diye aklıma geliyor ancak gün boyu ben bu diyette yenilen kadar yemediğimi farkettim. bu daha sağlıklı geldi ben ıvır zıvır ne varsa yiyorum en azından düzene de girerim diye düşündüm . ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :) ilk doğumumuda 2011de yapmıştım ve emzirme döneminde 100 kiloydum sonra kendi yöntemlerimle eylülde başlayıp şubatta biten bir diyet yaptım ve 33 kilo vererek 67 kiloyu gördüm sonra yaz geldi yedim içtim derken 72yi tekrar gördüm tam diyet yapayım kurtulayım derken hamile olduğumu öğrendim :) şimdi 87 kiloyum ilkine göre 13 kilo daha az kilom ama hala vermem gereken kilom var ilk hedefim 70 daha sonra 57-58 istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum. ilginize çok teşekkür ederim.
ılk baş sunu söylıyım, ben cok hızlı alıp hızlı veren bırıyım yanı böbreklerımden dolayı ödemım cok fazla oluyor..onun dışında ekmeği başladığım ilk gün kestim ve bır daha ağzıma sürmedim..günde ıkı öğün yiyiyorum akşam engec 5 te yemeğimi yemiş oluyorum..ben çok sıktım kendımı gercekten..ara öğünde hiç yapmadım..acıktıkca sade türk kahvesi içtim şekeri unu hayatımdan komple cıka rttım..ödemımde gıttı tabıkı kıloyada yansıdı..ama 2 hafta olucak nerdeyse kılom durdubırde doğadanın 5 i bir yerde çayını içtim gün içersinde.. bir günümü nasılm geçirdiğimi yazıyım
sabah kalktığım gibi ılık su içtim limonlu
erken yeme alışkanlığım olmadığı için 1o gıbı yapıyorum kahvaltımı
4 tane ceviz , haşlama pek sevmediğim için 2 yumurtadan omlet yaptım içine maydanoz ,taze soğan ,peynir ,baharat koydum ,yanında bol yeşillik,salatalık,domates,10 adet zeytinimi yedim.şunuda belırtıyım hıç tereyağı kullanmadım,herşeyimi zeytinyağıyla yapıyorum ..
akşam 4-5 gibide dünkü menümde tavuk göğsünden sote yaptım,yanında karnabahar haşladım sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine.. ve salata mutlaka her akşam yemeğinde yedim..ayrıca öğünlerimi çok küçülttüm yarım porsiyon yıyıyorum..
köpeğim var onunla devamlı yürüryoruz ,gün aşırıda leslıe 3 fast miles yapıyorum böylece gıttı kılolar..faydam olur umarım sızlerede.
yanlız kafamı kurcalayan bır sey var..2 haftadır omega 3 hapı kullanıyorum günde 1 tane..kilo vermem durdu acaba haptanmı kaynaklanıyor..kullanan arkadaşlar varsa benı bilgilendirebılırlermı ? hala bu şekılde beslendığım halde 100 gr dahi veremiyorum(
tbrk ederim super vermissiniz
hap kullanmiyorum kullanan arkadaslar yazarlar
Zamaninda super vermissiniz simdi de verirsiniz sutunuz azalmaz bence bol rezene cayi icin sutu cogaltir hosgeldiniz saglikli zayiflamalar
merhaba canım nasılsın görüşmeyeli ? Benım nerdeyse iki hafta olucak kilom kaldı hala 68 im çok moralim bozuk ,motivasyonum yerle bir olduomega 3 hapı içiyorum 2 haftadır ,acaba omu durdurdu kilo vermemi bir bilgin varmı bu konuda ?
canım omega 3 ve c vitamını bırlıkte kullanınca kılo vermene yardımcı oluyo
ılk baş sunu söylıyım, ben cok hızlı alıp hızlı veren bırıyım yanı böbreklerımden dolayı ödemım cok fazla oluyor..onun dışında ekmeği başladığım ilk gün kestim ve bır daha ağzıma sürmedim..günde ıkı öğün yiyiyorum akşam engec 5 te yemeğimi yemiş oluyorum..ben çok sıktım kendımı gercekten..ara öğünde hiç yapmadım..acıktıkca sade türk kahvesi içtim şekeri unu hayatımdan komple cıka rttım..ödemımde gıttı tabıkı kıloyada yansıdı..ama 2 hafta olucak nerdeyse kılom durdubırde doğadanın 5 i bir yerde çayını içtim gün içersinde.. bir günümü nasılm geçirdiğimi yazıyım
sabah kalktığım gibi ılık su içtim limonlu
erken yeme alışkanlığım olmadığı için 1o gıbı yapıyorum kahvaltımı
4 tane ceviz , haşlama pek sevmediğim için 2 yumurtadan omlet yaptım içine maydanoz ,taze soğan ,peynir ,baharat koydum ,yanında bol yeşillik,salatalık,domates,10 adet zeytinimi yedim.şunuda belırtıyım hıç tereyağı kullanmadım,herşeyimi zeytinyağıyla yapıyorum ..
akşam 4-5 gibide dünkü menümde tavuk göğsünden sote yaptım,yanında karnabahar haşladım sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine.. ve salata mutlaka her akşam yemeğinde yedim..ayrıca öğünlerimi çok küçülttüm yarım porsiyon yıyıyorum..
köpeğim var onunla devamlı yürüryoruz ,gün aşırıda leslıe 3 fast miles yapıyorum böylece gıttı kılolar..faydam olur umarım sızlerede.
yanlız kafamı kurcalayan bır sey var..2 haftadır omega 3 hapı kullanıyorum günde 1 tane..kilo vermem durdu acaba haptanmı kaynaklanıyor..kullanan arkadaşlar varsa benı bilgilendirebılırlermı ? hala bu şekılde beslendığım halde 100 gr dahi veremiyorum(
Herkese güzel bi pazar günü diliyorum yarın tartı hepimizi güldürsün Canım sen gerçekten de diyette gibi beslenme mişsin sabah şeker yüklenmîşsin 3 saat sonra kahvaltı yapmışsın o arada insülin tavan yapmış zaten akşam da hiç masum olmamış tatlılar falan sen bu şekilde kilo alırsın Çantayı hak etmişsinCanım günde 1 çb kuruyemiş her öğünde değil
büyük ödülü alır mıyım bilmem ama aklıma sadece stress geliyor :)))anlamadığım bi şey var hedefim buydu ve ben artık daha fazla vermek istemiyorum diyelim yine 1 saat yürüyüşümü yapıyorum 2 öğün besleniyorum karatay uygun tabi niye o zaman kilom sabit kalmıyo
hadi bu soruya da cevap bulun ben bulamadım bulana büyük ödül var
he valla yeter artık dedim ve ben 3 gündür spor yapmıyorumbende aynı durumdayım hergün +200 fazla ala ala sabah +700 oldu bu hafta...yürüyüşe ilave 15 gündür leslie 3,,,3 gündürde göbek haraketleri yapıyorum ne kasmış ya su toplaya toplaya göl olacak yakında
hedefe ulaşmanın rahtalığı ile almayız belki, şimdi ya veremezsem stresinden oluyor sankiUfff bi anlasam benim de sıkıntım bu. Dün onu soruyordum 3 kurabiye + 500 edermi diye. Senin durumun biraz daha kötü ama en ufak bi kaçamkta artılara çıkmak ne demek anlamıyorum. bende günde toplamda iki saat spor tapıyorum evin içinde dönüyorum emziriyorum az buçuk. Aklıma aynı şey geliyor koruma döneminde neolcak halimiz.
yaşın, kilon, metabolizma hızına göre değişir ama bence her durumda normal 25 günde 1.5 kiloarkadaşlar herkese iyi günler bende aranıza yeni katıldım.tam 15 gündür karatay diyeti yapıyorum 1 buçuk kilo verdim sizce normalmi sporda yapıyorum çok dikkat ediyorum...
artık etmiyorum canım, hatta bu aralar hepten bıraktım :)canım benim internet bağlantım sorunlu, bilgisayara 7/24 ulaşamıyorum.2 küçük çocuk,artı çalışan bir bayanım. o yüzden buralarda fazla aktif olamıyorum.Ancak bu kadar oluyor.jıllıan shared 3 levelide tamamladım .belimin en ince yeri 2- 3 cm kadar incelmişti. sporu bırakınca hemen geri geldi tabii.kollarım çok güzel olmuştu belim kadar olmasada onlarda yumşamaya başladı.son günlerde lessle yapmaya çalışıyorum.sizden özendim. iki elime 1,5 lt pet şişe alarak dayanabildiğim yere kadar onlarla çalışıyorum ama hızımı yavaşlatıyor.çok yorulunca şişeleri bırakıp biraz kollarımı dinlendirip tekrar şişelerle yürümeye çalışıyorum.
hepimizin ortak sorunu; istikrar yok bizde. bir hevesle spora başlayıp, sonar su koyvermeye başlıyoruz.Ama spor sağlıklı beslenme gibi ömür boyu hayatımızın başköşesinde olmak zorunda...
lessle kilo koruma döneminde ideal bence.spor yapıcam diye kendini helak etmeye , spordan iyice soğumaya gerek yok.
ama bir ara jıllıan ın başka yağ yakıcı videolarına bakıcam.arasırada olsa yapıcam.göbüşüm çok fena.kilom güzel ama etim pek sıkı olmadığından sporla vücudumu desteklemem lazım...
al benden de o kadar, ben de regl öncesiyimKızlar notlarıma baktım da ben 20 eylülle
2 ekimm arasını da böyle geçirip bi anda süşmüşüm sonra .. Regl dönemi yine.. Sanirım şimdi de aynı durum.. Bu sefer de aynı olacak inş.. Regl olayım bi anda gitsin kilolar inşallah..
ptesi listeye girersin canım......Bu arada pazartesi bende listeye giricem degilmi ?
benim bu aralar kimseye çanta atmaya hakkım yok, en iyisi hiç konuşmayayım :))Gunaydin karatayin citirlari
5,91 km yurudum geldim 1 saatte, birazdan kahvaltimi edecegim. Komsum asure verdi muhtemelen ondan da yicem.
Dun aksamda kabak tatlisi yedim
Dun oglen yarim pide yedim
Ama spor devam
Gelsin cantalar
Ben ettim siz etmeyin diye anlatiyorum
Optum herkesi
Bol leptinler
senin durumunda emziren arkadaşımız var, hedef60buson diyet rumuzlu arkadaş.. 4 ayda 25 kilo verdi, sen de rahatlıkla veririsin, emzirenler çok daha güzel veriyorlar..merhaba arkadaşlar bende bayağı araştırdım ve karatay diyeti yapmaya karar verdim ancak 4 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum bununla ilgili olarak sütüm azalır mı diye aklıma geliyor ancak gün boyu ben bu diyette yenilen kadar yemediğimi farkettim. bu daha sağlıklı geldi ben ıvır zıvır ne varsa yiyorum en azından düzene de girerim diye düşündüm . ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :) ilk doğumumuda 2011de yapmıştım ve emzirme döneminde 100 kiloydum sonra kendi yöntemlerimle eylülde başlayıp şubatta biten bir diyet yaptım ve 33 kilo vererek 67 kiloyu gördüm sonra yaz geldi yedim içtim derken 72yi tekrar gördüm tam diyet yapayım kurtulayım derken hamile olduğumu öğrendim :) şimdi 87 kiloyum ilkine göre 13 kilo daha az kilom ama hala vermem gereken kilom var ilk hedefim 70 daha sonra 57-58 istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum. ilginize çok teşekkür ederim.
canım sen bu işi kafanda bitirmelisin önce.. beyninde bitiremediğinden sanırım sürekli kaçamak yapmaya meylediyorsun.. ptesiye kadar motive ol bence..Dediğim gibi bu haftasonu beni mafetti
Sabah 6 kahve 1 biskuvi 1 muz 2 mandalina
9 bucukta kkk
Öğlen 13 1 tabak bademli ve kuruuzumlu yogurt
Aksam 1 karniyarik yogurt salata. 1 kase yayla corbasi 1 kucuk kase asure 1 parca revani
Simdide çekirdek((((
Hemde morelimde bozuldu. Her yedigime eee sen diyette drgilmiydin bizden cok yiuorsun dediler((( Ben hep sismanmi kalicam
ben kıymalı yemeğini yapıyorum karnıbaharın..Sabah 2yumurta soganli yaptim domates yaninda zeytin islstmayi unutmusum tuzluydu yemedim
ogle 1 muz sari leblebi kaju yedim
Aksama hicbir fikrim yokk canim karnabahar istiyor ama ben yumurtayla kizarmis seviyorum nasil yapsamki acaba?
gitmeden önce kk yapsan diyorum.. merak ettim 6 da falan mı gidiyorsun işe?Evet xc9. Ben bavul canta hepsini hakediyorum. Hem zayıflamak istiyorum hem iradem 0 ne yapicam bilemiyorum. Menulerume bakinca bende gördüm benimkine kacamak bile denmez. Ama sana söz pztesi tam yapmaya baslayacagim. Tek bi sorum var ben hergün 5 bucukta kalkiyorum 2 saat temizlik isine gidiyorum. Gitmeden önce kahve iciyorum biseyler atistiriyorum gelincede ac oluyorum arasi az oluyor nasil yapayim sence?
canım mutlaka bildirim yap, tek kaçamak yapan sen değilsin al benden de o kadar, ama önemli olan nerde kalmıştık deyip devam etmek.. dün geçmişte kaldı, yarın aynen devamMerhabalar çok utanç verici bir haftasonu geçirdim. Kendime sözgeçiremedim dur dedim duramadım bundan sonra dedim sonralarım bitmedi. İçime obez bi şeytan girdi kamçılayıp durdu beynimi. Allahım yarın naapcam ben. :18:
Ben bu hafta tartılmasam mı acep. + çıkmak çok ağır gelicek uffffff.
Herşey aşure ile başladı cumartesi günü. sonra sonu gelmedi hiçbirşeyin. Yok yok tatlı zehir gerçekten ya. Akşam 5 te bile yesem geceyarısına kadar acıkmayan ben nasıl acıktım tabak tabak aşureyi götürdükten sonra.
Bide leptin falan dinlemiyince sürekli atıştırıp durdum. Ben şunu anladım bana ömür billah tek yol Karatay yoksa halim beter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?