Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet gündüz yetmiyor birde gece rüyalarda birlikteyiz..
rüyada bu kadar olur ama .. .rüyamda köpek sayısının artmış olduğunu görüyorum eşin bir tane daha getirmek istemiş
rüyamda seni sıkıntılı görüyorum sen eşine kızmışsın komşu köpeklerine kadar da görmüşüm..

Bugunki menum

Sabah; kkk 1 armut
Aksam; tavuk doner, az bisey kabakli pilav, salata ve ayran

20 dk yakin yuruyus ve aksam kizimla dans ettik

Bundan sonra dikkat edicem bende eger acikacak gibiysem kuruyemisli uzumlu yogurt cok lezzitli gibi duruyor. Yalniz oglen ogunundeki kuruyemis miktari yine bir ince belli cay bardagi kadarmi olmasi gerekir?

Herkese güzel bi pazar günü diliyorum yarın tartı hepimizi güldürsün Canım sen gerçekten de diyette gibi beslenme mişsin sabah şeker yüklenmîşsin 3 saat sonra kahvaltı yapmışsın o arada insülin tavan yapmış zaten akşam da hiç masum olmamış tatlılar falan sen bu şekilde kilo alırsın Çantayı hak etmişsin Canım günde 1 çb kuruyemiş her öğünde değil

Maşallah. Nasil bi karayay yaptinizko 2 ayda bu kadar verdiniz. Ornek verebilirmisiniz

ılk baş sunu söylıyım, ben cok hızlı alıp hızlı veren bırıyım yanı böbreklerımden dolayı ödemım cok fazla oluyor..onun dışında ekmeği başladığım ilk gün kestim ve bır daha ağzıma sürmedim..günde ıkı öğün yiyiyorum akşam engec 5 te yemeğimi yemiş oluyorum..ben çok sıktım kendımı gercekten..ara öğünde hiç yapmadım..acıktıkca sade türk kahvesi içtim şekeri unu hayatımdan komple cıka rttım..ödemımde gıttı tabıkı kıloyada yansıdı..ama 2 hafta olucak nerdeyse kılom durdu bırde doğadanın 5 i bir yerde çayını içtim gün içersinde.. bir günümü nasılm geçirdiğimi yazıyım

sabah kalktığım gibi ılık su içtim limonlu

erken yeme alışkanlığım olmadığı için 1o gıbı yapıyorum kahvaltımı

4 tane ceviz , haşlama pek sevmediğim için 2 yumurtadan omlet yaptım içine maydanoz ,taze soğan ,peynir ,baharat koydum ,yanında bol yeşillik,salatalık,domates,10 adet zeytinimi yedim.şunuda belırtıyım hıç tereyağı kullanmadım,herşeyimi zeytinyağıyla yapıyorum ..

akşam 4-5 gibide dünkü menümde tavuk göğsünden sote yaptım,yanında karnabahar haşladım sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine.. ve salata mutlaka her akşam yemeğinde yedim..ayrıca öğünlerimi çok küçülttüm yarım porsiyon yıyıyorum..

köpeğim var onunla devamlı yürüryoruz ,gün aşırıda leslıe 3 fast miles yapıyorum böylece gıttı kılolar..faydam olur umarım sızlerede.

yanlız kafamı kurcalayan bır sey var..2 haftadır omega 3 hapı kullanıyorum günde 1 tane..kilo vermem durdu acaba haptanmı kaynaklanıyor..kullanan arkadaşlar varsa benı bilgilendirebılırlermı ? hala bu şekılde beslendığım halde 100 gr dahi veremiyorum (

tbrk ederim super vermissiniz
hap kullanmiyorum kullanan arkadaslar yazarlar
Zamaninda super vermissiniz simdi de verirsiniz sutunuz azalmaz bence bol rezene cayi icin sutu cogaltir hosgeldiniz saglikli zayiflamalar

Dun sabah kkk
aksam 2 tane tavuk but 2 kasik bulgur pilavi kirmizibkoz biber salatasi ve 1 kase yogurt

bugun sabah kkk
aksam esim nereye gotururse cnm kebap istiyor

Sabah 2yumurta soganli yaptim domates yaninda zeytin islstmayi unutmusum tuzluydu yemedim
ogle 1 muz sari leblebi kaju yedim
Aksama hicbir fikrim yokk canim karnabahar istiyor ama ben yumurtayla kizarmis seviyorum nasil yapsamki acaba?

tbrk ederim super vermissiniz
hap kullanmiyorum kullanan arkadaslar yazarlar
Zamaninda super vermissiniz simdi de verirsiniz sutunuz azalmaz bence bol rezene cayi icin sutu cogaltir hosgeldiniz saglikli zayiflamalar

çok teşekkür ederim evet zamanında bayağı azmetmiş ve vermiştim inşallah şimdi yine başarabilirim .
suyu çok içiyorum rezeneyide hatırlarsam içiyorum ama diyetle biraz daha yöneleceğim kendisine en azından iştahımı azaltır az da olsa :)
sizede sağlıklı zayıflamalar umarım herkes istediği kiloya kolayca kavuşur

sabah: 1 yumurta 1 avuç ceviz badem
maydanoz
akşam 2 adet istim kebabı
haydari
karışık salata
45 dak yürüyüş
le dükkanı kapadım gittii
ah ah bugun önude tiramusular ucdu arkadaş ılla yese de dedim
sonra gıttım tatlıya vereceğimle güzel bir kolye de aldım kendime hediye olarak saniyelik heves uğruna kalıcı bışey olsun istedim
birazdan toparlanıp havuza gidicem ah bi kalabalık kı hafta sonu bir kulvarda 6-7 kişi yüz yüzebilirsen
ben toparlanayım iyi akşamlar

canım omega 3 ve c vitamını bırlıkte kullanınca kılo vermene yardımcı oluyo

Sabah 10 da kkk bu kez biraz roka da koydum.bir nar.
Pilates,karın hareketlerini ikiser kez tekrarladım.
saat 17 de üç biber dolması,yoğurt,roka ve turp.Sonra biraz siyah kuru üzüm.
Biraz sonra leslie 5 mil yapacağım.

Son düzenleme:

Cok guzel yapmissiniz, tebrikler darisi basimiza

Evet xc9. Ben bavul canta hepsini hakediyorum. Hem zayıflamak istiyorum hem iradem 0 ne yapicam bilemiyorum. Menulerume bakinca bende gördüm benimkine kacamak bile denmez. Ama sana söz pztesi tam yapmaya baslayacagim. Tek bi sorum var ben hergün 5 bucukta kalkiyorum 2 saat temizlik isine gidiyorum. Gitmeden önce kahve iciyorum biseyler atistiriyorum gelincede ac oluyorum arasi az oluyor nasil yapayim sence?

Selamlar herkese,
Bu hafta gene yogun bir hafta gecirdim.

dunku menu

sabah :kkk
ogle : salata + tel sehriye corba ( karbonhidratlı oldu gerçi ama cıss yani)
aksam: mercimek yemegi, mevsim salatası, yogurt

bugunku

sabah : kkk
ogle - aksam : 2 tabak tokluk corbası + salata

gunluk 2,5 lt su
hafta sonu anneannem bizde oldugundan spor mpor yapamadım.
Yarından itibaren duzene gireceğim sanırım.
Aralarda yesil cay, bitki cayı, cok acık limonlu cay keyfi

Son düzenleme:
Merhabalar çok utanç verici bir haftasonu geçirdim. Kendime sözgeçiremedim dur dedim duramadım bundan sonra dedim sonralarım bitmedi. İçime obez bi şeytan girdi kamçılayıp durdu beynimi. Allahım yarın naapcam ben. :18:

Ben bu hafta tartılmasam mı acep. + çıkmak çok ağır gelicek uffffff.

Herşey aşure ile başladı cumartesi günü. sonra sonu gelmedi hiçbirşeyin. Yok yok tatlı zehir gerçekten ya. Akşam 5 te bile yesem geceyarısına kadar acıkmayan ben nasıl acıktım tabak tabak aşureyi götürdükten sonra.
Bide leptin falan dinlemiyince sürekli atıştırıp durdum. Ben şunu anladım bana ömür billah tek yol Karatay yoksa halim beter.

büyük ödülü alır mıyım bilmem ama aklıma sadece stress geliyor :)))

he valla yeter artık dedim ve ben 3 gündür spor yapmıyorum (
hedefe ulaşmanın rahtalığı ile almayız belki, şimdi ya veremezsem stresinden oluyor sanki

arkadaşlar herkese iyi günler bende aranıza yeni katıldım.tam 15 gündür karatay diyeti yapıyorum 1 buçuk kilo verdim sizce normalmi sporda yapıyorum çok dikkat ediyorum...
yaşın, kilon, metabolizma hızına göre değişir ama bence her durumda normal 25 günde 1.5 kilo

artık etmiyorum canım, hatta bu aralar hepten bıraktım :)
al benden de o kadar, ben de regl öncesiyim
....Bu arada pazartesi bende listeye giricem degilmi ?
ptesi listeye girersin canım..
benim bu aralar kimseye çanta atmaya hakkım yok, en iyisi hiç konuşmayayım :))
[
senin durumunda emziren arkadaşımız var, hedef60buson diyet rumuzlu arkadaş.. 4 ayda 25 kilo verdi, sen de rahatlıkla veririsin, emzirenler çok daha güzel veriyorlar..

canım sen bu işi kafanda bitirmelisin önce.. beyninde bitiremediğinden sanırım sürekli kaçamak yapmaya meylediyorsun.. ptesiye kadar motive ol bence..
Sabah 2yumurta soganli yaptim domates yaninda zeytin islstmayi unutmusum tuzluydu yemedim
ogle 1 muz sari leblebi kaju yedim
Aksama hicbir fikrim yokk canim karnabahar istiyor ama ben yumurtayla kizarmis seviyorum nasil yapsamki acaba?
ben kıymalı yemeğini yapıyorum karnıbaharın..
gitmeden önce kk yapsan diyorum.. merak ettim 6 da falan mı gidiyorsun işe?

canım mutlaka bildirim yap, tek kaçamak yapan sen değilsin al benden de o kadar, ama önemli olan nerde kalmıştık deyip devam etmek.. dün geçmişte kaldı, yarın aynen devam

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…