felluzcum, lawyer süpersiniz. maşallah darısı bizlere...
lawyer süpersin ya..Herkese iyi haftalar.
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:63.4 kg
Bu hafta:61 kg
Fark:2.4 kg
Toplam fark:9 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi: -%3,78
canım evet ya :18:rumuz: xc9
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 66.2
fark yüzdesi: % +0.15
spor: yürüyüş
bugün kısa olsun moralim bozuk her hafta 100 gr alıyorum yetti artık
waay felluzcum sen de süpersinBaşlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta:76.9 kg
Fark:1100 gr
Toplam fark:10,1 kg
Beden:42
Spor:yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:70 kg
Verılen kılo yuzdesi: 1,410
Bu hafta hem regl şişliğimi attım,hem kaçamak pek olmadı diyebilirim.! 5 gün yürüyüş yaptım.! Bu hafta çooook dikkat etmeliyim.! yoksa76 nın yerinde yeller eser.! Ben kendimi biliyorummm:))
regl öncesi olabilir misin, çok düzenli yürüyüş yapıyorsun ben de biliyorum..:26:Onca emek heba oldu 1,5 gün ve tamı tamına 1,6 kilo. Tam bir ayda vereceğim kiloyu 1,5 günde almışım. 1 saat yürüyüşümü ve lesliemide hiç aksatmadım üstelik.
başlangıç kilom:70
geçen haftaki: 61,2
bu hafta: 62,8
fark:+ 1600g
toplam fark:7200g
yüzde:+%2,614
boy:1,60
hedef:58
spor: yürüyüş ve leslie 3 miles
hay allah.. ne olacak halimiz?rumuz...gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.0
Bu hafta:68.3
Fark:+300
Toplam fark:10.900
Beden:42
Spor:5 gün yürüyüş+ 6 gün leslie3 ve kalça ,göbek egzersizleri
Boy:158
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:0,441
canım çok komiksin yaa.. demek 2,2 kilo hafifletmişiz dünyanın yükünü?kızlar şimdiye kadar ki bildirimlerden bir hesap yaptım :)
topikçe bu hafta 6,4 kg verilmiş
4,2 kg almışız....
dünyayı toplam 2,2 kg hafifletmişiz...
ben de birazdan tartılacağım bakalım sonucu ne yönde etkileyeceğim...
:84: geçen ay yarım kg verdim bu ay hiç yok...sporda hala fayda etmedi ay sonuna kadarda etmezse leslie yi bırakacağım sadece yürüyüşle devam, dizlerim ağrıya ağrıya yapıyorum canıma yazık değilmi ya değişen bişey yok
Rica ederim. heheheh süper yazmışsın. Bende niyaz ederimdestansı eline sağlık...
verenleri tebrik ederim, vermeyenlere de canabı allahtan sabır niyaz ederimözellikle gül ve xc9 direnmeye devam, sabrun sonu selamet..
büyük ödülü alır mıyım bilmem ama aklıma sadece stress geliyor :)))
he valla yeter artık dedim ve ben 3 gündür spor yapmıyorum(
hedefe ulaşmanın rahtalığı ile almayız belki, şimdi ya veremezsem stresinden oluyor sanki
yaşın, kilon, metabolizma hızına göre değişir ama bence her durumda normal 25 günde 1.5 kilo
artık etmiyorum canım, hatta bu aralar hepten bıraktım :)
al benden de o kadar, ben de regl öncesiyim
ptesi listeye girersin canım..
benim bu aralar kimseye çanta atmaya hakkım yok, en iyisi hiç konuşmayayım :))
[
senin durumunda emziren arkadaşımız var, hedef60buson diyet rumuzlu arkadaş.. 4 ayda 25 kilo verdi, sen de rahatlıkla veririsin, emzirenler çok daha güzel veriyorlar..
canım sen bu işi kafanda bitirmelisin önce.. beyninde bitiremediğinden sanırım sürekli kaçamak yapmaya meylediyorsun.. ptesiye kadar motive ol bence..
ben kıymalı yemeğini yapıyorum karnıbaharın..
gitmeden önce kk yapsan diyorum.. merak ettim 6 da falan mı gidiyorsun işe?
Hadi benim kacamaklarla dolu size ne oluyot ne güzel yapiyorsunuz anlamadim bende
topikcek noluyor bize...
:84: geçen ay yarım kg verdim bu ay hiç yok...sporda hala fayda etmedi ay sonuna kadarda etmezse leslie yi bırakacağım sadece yürüyüşle devam, dizlerim ağrıya ağrıya yapıyorum canıma yazık değilmi ya değişen bişey yok
kızlar şimdiye kadar ki bildirimlerden bir hesap yaptım :)
topikçe bu hafta 6,4 kg verilmiş
4,2 kg almışız....
dünyayı toplam 2,2 kg hafifletmişiz...
ben de birazdan tartılacağım bakalım sonucu ne yönde etkileyeceğim...
kahvaltıda 1 tane yiyebilirsin küçükse 2 olsun hadi o da bendenkızlar bugun bende dıyete baslıyorum ıns 5 kılo kadar bı fazlalıgım var aslında ödemmı kılomu bende bılemıyorum kortızon ıgnesı ve ılacları kullanıyorum ıkı aydır ve son bı aydır 5 kılo aldım 60 kıloyum
bu dıyetı yapmaya karar verdım bıkac sorum var cevp verebılır mısısnız
ben mandalınayı cok sevıyorum ve fazla tuketıyorum sanırım gunde ne kadar mandalına yemeye ızın var? kıtabı henuz alamadım
netten kıtap ındırılıyor mu bılıyo musunuz?
bıde kızlar sabah 8 gıbı esıme kahvaltı hazırlıyorum o saatte kahvaltı yapsam sonra uyusam ıkı saat fln dıyete zarar gelır mı
yada kahvaltıyı 11 gıbı fln yapmam gerekecek. hangısı mantıklı lutfen cvp verırımısınız tecrubelı arkadaslar..
Rakibim 100 gr öndesinRumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 67,4
Bu haftaki kilo: 67,9
Fark: +500
Toplam fark: - 5,2 kg
Yüzde:+% 0,741
spor: sayamadım ama neredeyse hergün yürüyüş
Rica ederim. İnşallah eksileri fazlasıyla görürüz.ellerine sağlık destansı
haftaya hepimiz bol eksiler görelim
destansı eline sağlık liste için
geçen hafta sea çok iyi çıkış yapmıştı bu hafta da lawyer tebrik ediyorum
felluz sonunda 76 yı gördün ucundan göreyim diye diye ucubdan gösterdi kendini
mahzen ve efese-peck ve yavaş ama istikrarlı bi tablo çiziyorsunuz ne mutlu size
verenleri tebrik ediyoralanların bi kısmına yolluyorum (bol kaçamak ve egzersiz yapmayanlara)
xc9 ve gülü topiğin en umutlu üyeleri seçiyorum
hedeften topik için evrenle irtibata geçmesini bekliyoruznazar değdi topiğimize bence 10000 sayfayı geride bırakan başka bi topik var mı
şehriye çorbası yemiyoruz, şehriye cıss, tahin helvası sadece balığın yanında serbest, helva yemek istiyorsan balığı sık ye.. bir de pirinç pilavı yerine bulgur pilavını tercih et, bence çok daha lezzetli.. onun dışında menün güzel.. öyle çok ölçmeye gerek yok, doyana kadar yiyebilirsin..emziren ve kilo veren arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? bugün tartıldım 88.4 kiloyum bakalım pztye kadar ne olurum
yediklerimi yazsam olmuş mu olmamış mı yardım etseniz :)
sabah:
1 salatalık
1 domates
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
5-6 dal maydanoz
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
öğle:
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
akşam: (daha yemedim )
tepsi köfte hatay usülü
2 kaşık pilav ( emziriyorum ve daha yeni başladım diye hemen bırakamam sanırım )
salata
1 bardak ayran
bu liste az mı çok mu yoksa tamam mı?
helvayı çok seviyorum sabah 1 lokmada olsa yiyemez miyim?
kitabı almadım alsam daha mı iyi olur? bayağı araştırdım menülere falan baktım kendimce yapıyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.
destansı eline sağlık liste için
geçen hafta sea çok iyi çıkış yapmıştı bu hafta da lawyer tebrik ediyorum
felluz sonunda 76 yı gördün ucundan göreyim diye diye ucubdan gösterdi kendini
mahzen ve efese-peck ve yavaş ama istikrarlı bi tablo çiziyorsunuz ne mutlu size
verenleri tebrik ediyoralanların bi kısmına yolluyorum (bol kaçamak ve egzersiz yapmayanlara)
xc9 ve gülü topiğin en umutlu üyeleri seçiyorum
hedeften topik için evrenle irtibata geçmesini bekliyoruznazar değdi topiğimize bence 10000 sayfayı geride bırakan başka bi topik var mı
diyetle uğraşmak beyin kıvrımlarımızı haddinden fazla harekete geçiriyor anlaşılan
bicnv türkiyeyi bi baştan bi başa yürümüş kadar km yapma hesabından sonra bu hesabı yapmak sana yakışırı
kahvaltıda 1 tane yiyebilirsin küçükse 2 olsun hadi o da bendenkru kayısı yerine ama
kahvaltının üstüne uyumanın sakıncası olup olmadığına dair bi veri yok elimizde yeter ki uyandıktan sonra bişey yemek isteme ama bence uyumayıp güne başlasan çok daha iyi olur
ama 11 de kahvaltı yapıp 2 öğün yapman daha mantıklı görünüyor
DESTANSI
Başlangıç kilom: 68.9
Geçen hafta:67,4
Bu hafta: 68.0
[COLOR="#FF00i00"]Fark : +0.6
Yüzde: % 0,89
Bugün regle olmam gerekiyordu. O yüzden böyle oldu sanırım. İnşallah öyledir.[/COLOR]
Rakibim 100 gr öndesin
Rica ederim. İnşallah eksileri fazlasıyla görürüz.
Rica ederim. Bende EVRENE mesaj gönderiyorum. Lütfen haftaya bu topik yıkılsın. Çok ama çok kilo vermiş olalım. Evreeeeeeeeennnnnnn haftaya en az 1 kg vermiş olayım lütfeeeeeeeennnnn.
:13: HAFTANIN ŞAMPİYONLARI :13:
1. law_yer: % - 3,7
2.felluz: %-1.41
3.e_pack : %-1.01
4.sea : % -0,8
5.15efes25 : % -0,71
6.mahzen77 : % - 0,6
7.sivasın gülü : % -0,52
8.texmuh: -%0,41
:125: :125: HAFTANIN ZAYIFLAMAK İSTEYİPTE ZAYIFLAYAMAYANLARI:125: :125:
mavibisiklet: +%2,6
afatmas: + % 1.46
avsarli75: +%1.02
DESTANSI: %0.89
bicnv: +% 0,74
gul_0663: %+0,44
xc9: + 0.15
KİLO KONUSUNDA HAFTANIN İSTİKRARLILARI
kaania : %0 :44:
Hedef60busondiyet: %0 :44:
Afiyet olsunSabah:kkk
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,1 balık,lahana.1 portakal(aşırı canım çekti sabah kayısı yemediiiiimmm zaten)
Aaaaa helva yemeyi unuttum.!!! azcık yeyim bari:)))
Rica ederim. İnşallah haftaya liste hazırlayacak arkadaş verdiğimiz kiloları görünce şok olurEline sağlık destansı.Haftaya veremeyenler ve alanlar için daha olumlu olur inancındayım.
Ben de bugünü yazayım.(Bu arada form çay işe yaramadı gözüküyor bende.Belki regl öncesidir.Haftaya kilo verememiş olursam şaşmam.)
Sabah 10 da kkk,bir armut,bir mandalina,az siyah kuru üzüm.
Pilates
Akşam 16:30 kuru fasulye,iki biber dolması,salata,kuru üzüm karıştırılmış yoğurt.
Biraz sonra da leslie 5 mil yapacağım.
Pilatesi yapıyorum ebru şallı ile.Tabi göbek duruyor yerinde ama karnımda etlerin sertleştiğini hissediyorum.40 beden pantolonları arada giyip bakıyorum değişikliği öyle ölçeceğim.Birini giydim pantolonun neredeyse düğmeleyebiliyordum.Ama diğerini kapatamadım.Ama bu ara azimliyim.İllaki kapanacak o düğme.
Rica ederim. Aslında kilo verdiğimi düşünüyordum ama tartı beni yanılttı. Çünkü ciddi ciddi vücudum toparlanmaya başladı. Hemen geçen hafta yediğim menüleri topladım masaya yatırdıminşallah reglden dolayıdır sevgili rakibim..
liste için de eline sağlık
heheheheh bak sensevgili rakibim, sen regl olcan diye ben de kilolu çıktım ki aramızdaki fark açılmasın yoksa ben çok verirdim
hehe şaka şaka...
haftaya topikcek herkes kilo verse, toplamda 10 kg versek nasıl olur. zaten lawyer, hedef60 bi 4 kg sunu verirler. kalan 6 kiloyu da tüm topik...
Destansı liste için teşekkürler:) verenleri kutlarken, artışta olan ve duraksayanlara da bol leptin diliyorum.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?