Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aksam kebapciya gittim ekmek yemedim ayran ictim
esim karsimda en sevdigim tatliyi goturdu ama yemedim bu hafta sonu kacamaksizdi
yarin eksiyle uyanirim insallah

Grubunuza katılmak ıstıyorum. nasıl baslayacagız.malum yarın pazartesı. bu arada ben dogum yapalı 2 ay oldu. 20 kg fazlam var. bunu sızle vermek ıstıyorum.yardım edersenız sevınırım

kızlar bu listeyi cuma akşamı yayınlamam gerekti ama yoğunluğum nedeniyle yapamamıştım, şimdi yayınlıyorum..
hatalı olan varsa, eksik yazdığım varsa lütfen bana bildirsinler ki düzeltme şansım olsun.. dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de gözden kaçırdığım olabiliyor.. bu yüzden affınıza sığınıyorum..

yarın tartı günü ve hepimize eksiltili bir sabah diliyorum, herkese iyi geceler...

Grubunuza katılmak ıstıyorum. nasıl baslayacagız.malum yarın pazartesı. bu arada ben dogum yapalı 2 ay oldu. 20 kg fazlam var. bunu sızle vermek ıstıyorum.yardım edersenız sevınırım
hoş geldin canım tabiki yardım ederiz, elimizden geldiğince,dilimiz döndüğünce... topiğin ilk sayfsını oku, hocanın kitaplarını okumanı öneririz ama bu süreçte netten okudukların da yeter, yarın sabah güzel bir karatay kahvaltısı yap, 2 yumurtalı, kuruyemişli, bol zeytinli, peynirli, kuruyemişli.. ama ekmeksiz... 2-3 gün kurusu ve kaymak da olursa süper olur.. ara öğün yok, öğün araları en az 4-5 saat olacak.. sen emziriyosundur sanırım alışana kadar zorlanırsan ara öğün yapabilirsin.. kolay gelsin canım..

kıtaplarını okudum mantıgını kendımce kavradım ama grup halınde sanırım kılo vermek daha zevklı olur sızın gıbı kılo veren arkadasları gordukce ınsan heyecanlanır ve gaza gelır:)sız ne kadar surede verdınız kılolarınızı

Ben 5 bucukta kalkiyorum 6da evden cikiyorum canim. O sira canim kahvalti istemiyor onun icin kahve yaninda ufak biseyler yiyorum. 2 saat calisiyorum hareketli is. Sonrasi 1 saat yürüyüş eve gelince aç oluyorum. Yada ben şöylemi yapayim sabah sade kahve iceyim gelince 10da kk yapayim. Sonra 17de aksam yemeği ara öğün yapmadan ne dersin?? Yarin motive olup kacamaksiz gecirmem lazim. Yarin muhakkak arti cikicam

Sabah, 1 bucuk bardak sut, 2 zeytin, 1 yumurta, 1 cay bardagi ceviz, domates, biber, salatalik
Aksam, dogumgunune giderken mercimek koftesi yaptim sadece ondan yedim, 5-6 adette kestane yedim ( kestane cissmi bilmiyorum)
20 dk yuruyusumu yaptim

Yalniz ben meraktan hergun tartildim hep eksiye gitti mutlu oldum ama iki gundur arti gitti ve ben hic kacamak yapmamistim sadece yemek saatlerim 7 ye geliyordu ama canan karatay en gec 7 demis. Aceba saat yedide gec mi olduki baya onceleri 6 veya 6 bucukta bitiyordu yemek isi.

ben bir ayda verdim canım 2,5 kilo.. o zamana sütlü kahve iç çünkü çalışırken enerji ihtiyacın olacak hem leptini de bozmaz.. hafta içinde dalgalanmalar olabilir canım önemli olan haftalık değişim.. ödem olabilir..

Selamlar,
Kilo bildirimini yapıp cıkacagım.
Bu hafta cok kacamak olmadı. Ama az gitti bakalım. Hiç gitmemesinden iyidir.

rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:62
bu hafta kilo:61,5
fark:-0,5
yüzde:-0,80
toplam fark:2,5
boy:159
beden:38-40

Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:78,8
Bu hafta:78,3
Fark:-0,5
Toplam fark:2,3
Beden:44
Spor:4 gün yürüyüş+pilates
Boy:158
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:0,634

Son düzenleme:
Herkese iyi haftalar.

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:63.4 kg
Bu hafta:61 kg
Fark:2.4 kg
Toplam fark:9 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi: -%3,78

canım ben de sabah 5.30 da uyanıyorum hergün kızımı okula gönderdikten sonra yürüyüş yapıyorum eve gel duş al eşimi gönder derken kahvaltıyı 9 gibi yapıyorum ama hiç açlık çekmiyorum o saate kadar çünkü uzun zamandır karatay yapıyorum sen daha yenisin ve malesef çok kaçamak yapıyorsun bu nedenle bünyen daha alışmadı
sana tavsiyem eğer aç işe gidemem dayanamam diyorsan sabah işe gitmeden önce süt ayran yoğurttan birini tüketmen gi si 0 olduğu için bi öğün gibi olamaz hem iş hem yürüyüş yapman çok güzel egzersiz işini de halldiyorsun böylece eve gelince de güzel bi kkk yaparsın akşam da yemeğini yersin
bugün belki + çkarsın olabilir ben de durmadan + çıkıyorum ama vazgeçmiyorum sen de vazgeçme zamanla hepimiz zayıflayacağız buna inan

obez şeytana lafına bayıldım

Aksam kebapciya gittim ekmek yemedim ayran ictim
esim karsimda en sevdigim tatliyi goturdu ama yemedim bu hafta sonu kacamaksizdi
yarin eksiyle uyanirim insallah

iradene sağlık umarım - yi görürsün canım

burası tam lohusaların zayıflama topiği gibi oldu doğuran geliyor

kestane cıss
hoca 8 den sonra yemeyin diyor ama tabi ne kadar erken yersen o kadar iyi

rumuz: xc9
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 66.2
fark yüzdesi: % +0.15
spor: yürüyüş

bugün kısa olsun moralim bozuk her hafta 100 gr alıyorum yetti artık

55.1 kg yim. geçen hafta 55.5 çıkmıştm sanırım. herşey pc mde kaayıtlı şimdi başka bir pcden yazıyorum. bu hafta böyle olsun. kusura bakmayırn. müsait olunca gelicem. öptüm hepinizi. görüşürüz.

rumuz:AFATMAS
geçen hafta: 68,6
bu hafta: 69,6
BOL KAÇAMAĞIN ÖDÜLÜ +1 OLDU AMA UMURMDA BILE DEĞİL NEDEN ÇUNKU O +1 VE DİĞERLERİ GİDECEK

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.4
bu hafta: 69.9
fark: 500 gr
toplam fark:11.6
yüzde:% -0,710
spor: hergün leslie 5 mil, pilates
boy:155
beden: 42

Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta:76.9 kg
Fark:1100 gr
Toplam fark:10,1 kg
Beden:42
Spor:yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:70 kg
Verılen kılo yuzdesi: 1,410

Bu hafta hem regl şişliğimi attım,hem kaçamak pek olmadı diyebilirim.! 5 gün yürüyüş yaptım.! Bu hafta çooook dikkat etmeliyim.! yoksa76 nın yerinde yeller eser.! Ben kendimi biliyorummm:))

Son düzenleme:

okuyunca şaşırdım senin bence zayıflamaya ihtiyacın yok

başlangıç tarihi: 28.10.2013
başlangıç kg: 71
geçen hafta:69.3
bu hafta:68.6
bu hafta giden:-700
toplan fark:2400
kg yüzdesi: -1.01
(umarım doğru hesapladım
100*700/69300 doğrudur di mi ? ))

Onca emek heba oldu 1,5 gün ve tamı tamına 1,6 kilo. Tam bir ayda vereceğim kiloyu 1,5 günde almışım. 1 saat yürüyüşümü ve lesliemide hiç aksatmadım üstelik.

başlangıç kilom:70
geçen haftaki: 61,2
bu hafta: 62,8
fark:+ 1600g
toplam fark:7200g
yüzde:+%2,614
boy:1,60
hedef:58
spor: yürüyüş ve leslie 3 miles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…