canım mutlaka bildirim yap, tek kaçamak yapan sen değilsin al benden de o kadar, ama önemli olan nerde kalmıştık deyip devam etmek.. dün geçmişte kaldı, yarın aynen devam
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz..
hoş geldin canım tabiki yardım ederiz, elimizden geldiğince,dilimiz döndüğünce... topiğin ilk sayfsını oku, hocanın kitaplarını okumanı öneririz ama bu süreçte netten okudukların da yeter, yarın sabah güzel bir karatay kahvaltısı yap, 2 yumurtalı, kuruyemişli, bol zeytinli, peynirli, kuruyemişli.. ama ekmeksiz... 2-3 gün kurusu ve kaymak da olursa süper olur.. ara öğün yok, öğün araları en az 4-5 saat olacak.. sen emziriyosundur sanırım alışana kadar zorlanırsan ara öğün yapabilirsin.. kolay gelsin canım..Grubunuza katılmak ıstıyorum. nasıl baslayacagız.malum yarın pazartesı. bu arada ben dogum yapalı 2 ay oldu. 20 kg fazlam var. bunu sızle vermek ıstıyorum.yardım edersenız sevınırım
hoş geldin canım tabiki yardım ederiz, elimizden geldiğince,dilimiz döndüğünce... topiğin ilk sayfsını oku, hocanın kitaplarını okumanı öneririz ama bu süreçte netten okudukların da yeter, yarın sabah güzel bir karatay kahvaltısı yap, 2 yumurtalı, kuruyemişli, bol zeytinli, peynirli, kuruyemişli.. ama ekmeksiz... 2-3 gün kurusu ve kaymak da olursa süper olur.. ara öğün yok, öğün araları en az 4-5 saat olacak.. sen emziriyosundur sanırım alışana kadar zorlanırsan ara öğün yapabilirsin.. kolay gelsin canım..
büyük ödülü alır mıyım bilmem ama aklıma sadece stress geliyor :)))
he valla yeter artık dedim ve ben 3 gündür spor yapmıyorum(
hedefe ulaşmanın rahtalığı ile almayız belki, şimdi ya veremezsem stresinden oluyor sanki
yaşın, kilon, metabolizma hızına göre değişir ama bence her durumda normal 25 günde 1.5 kilo
artık etmiyorum canım, hatta bu aralar hepten bıraktım :)
al benden de o kadar, ben de regl öncesiyim
ptesi listeye girersin canım..
benim bu aralar kimseye çanta atmaya hakkım yok, en iyisi hiç konuşmayayım :))
[
senin durumunda emziren arkadaşımız var, hedef60buson diyet rumuzlu arkadaş.. 4 ayda 25 kilo verdi, sen de rahatlıkla veririsin, emzirenler çok daha güzel veriyorlar..
canım sen bu işi kafanda bitirmelisin önce.. beyninde bitiremediğinden sanırım sürekli kaçamak yapmaya meylediyorsun.. ptesiye kadar motive ol bence..
ben kıymalı yemeğini yapıyorum karnıbaharın..
gitmeden önce kk yapsan diyorum.. merak ettim 6 da falan mı gidiyorsun işe?
ben bir ayda verdim canım 2,5 kilo..kıtaplarını okudum mantıgını kendımce kavradım ama grup halınde sanırım kılo vermek daha zevklı olur sızın gıbı kılo veren arkadasları gordukce ınsan heyecanlanır ve gaza gelır:)sız ne kadar surede verdınız kılolarınızı
o zamana sütlü kahve iç çünkü çalışırken enerji ihtiyacın olacak hem leptini de bozmaz..Ben 5 bucukta kalkiyorum 6da evden cikiyorum canim. O sira canim kahvalti istemiyor onun icin kahve yaninda ufak biseyler yiyorum. 2 saat calisiyorum hareketli is. Sonrasi 1 saat yürüyüş eve gelince aç oluyorum. Yada ben şöylemi yapayim sabah sade kahve iceyim gelince 10da kk yapayim. Sonra 17de aksam yemeği ara öğün yapmadan ne dersin?? Yarin motive olup kacamaksiz gecirmem lazim. Yarin muhakkak arti cikicam
hafta içinde dalgalanmalar olabilir canım önemli olan haftalık değişim.. ödem olabilir..Sabah, 1 bucuk bardak sut, 2 zeytin, 1 yumurta, 1 cay bardagi ceviz, domates, biber, salatalik Aksam, dogumgunune giderken mercimek koftesi yaptim sadece ondan yedim, 5-6 adette kestane yedim ( kestane cissmi bilmiyorum) 20 dk yuruyusumu yaptim Yalniz ben meraktan hergun tartildim hep eksiye gitti mutlu oldum ama iki gundur arti gitti ve ben hic kacamak yapmamistim sadece yemek saatlerim 7 ye geliyordu ama canan karatay en gec 7 demis. Aceba saat yedide gec mi olduki baya onceleri 6 veya 6 bucukta bitiyordu yemek isi.
Evet xc9. Ben bavul canta hepsini hakediyorum. Hem zayıflamak istiyorum hem iradem 0 ne yapicam bilemiyorum. Menulerume bakinca bende gördüm benimkine kacamak bile denmez. Ama sana söz pztesi tam yapmaya baslayacagim. Tek bi sorum var ben hergün 5 bucukta kalkiyorum 2 saat temizlik isine gidiyorum. Gitmeden önce kahve iciyorum biseyler atistiriyorum gelincede ac oluyorum arasi az oluyor nasil yapayim sence?
Ben 5 bucukta kalkiyorum 6da evden cikiyorum canim. O sira canim kahvalti istemiyor onun icin kahve yaninda ufak biseyler yiyorum. 2 saat calisiyorum hareketli is. Sonrasi 1 saat yürüyüş eve gelince aç oluyorum. Yada ben şöylemi yapayim sabah sade kahve iceyim gelince 10da kk yapayim. Sonra 17de aksam yemeği ara öğün yapmadan ne dersin?? Yarin motive olup kacamaksiz gecirmem lazim. Yarin muhakkak arti cikicam
Merhabalar çok utanç verici bir haftasonu geçirdim. Kendime sözgeçiremedim dur dedim duramadım bundan sonra dedim sonralarım bitmedi. İçime obez bi şeytan girdi kamçılayıp durdu beynimi. Allahım yarın naapcam ben. :18:
Ben bu hafta tartılmasam mı acep. + çıkmak çok ağır gelicek uffffff.
Herşey aşure ile başladı cumartesi günü. sonra sonu gelmedi hiçbirşeyin. Yok yok tatlı zehir gerçekten ya. Akşam 5 te bile yesem geceyarısına kadar acıkmayan ben nasıl acıktım tabak tabak aşureyi götürdükten sonra.
Bide leptin falan dinlemiyince sürekli atıştırıp durdum. Ben şunu anladım bana ömür billah tek yol Karatay yoksa halim beter.
Aksam kebapciya gittim ekmek yemedim ayran ictim
esim karsimda en sevdigim tatliyi goturdu ama yemedimbu hafta sonu kacamaksizdi
yarin eksiyle uyanirim insallah
Grubunuza katılmak ıstıyorum. nasıl baslayacagız.malum yarın pazartesı. bu arada ben dogum yapalı 2 ay oldu. 20 kg fazlam var. bunu sızle vermek ıstıyorum.yardım edersenız sevınırım
Sabah, 1 bucuk bardak sut, 2 zeytin, 1 yumurta, 1 cay bardagi ceviz, domates, biber, salatalik
Aksam, dogumgunune giderken mercimek koftesi yaptim sadece ondan yedim, 5-6 adette kestane yedim ( kestane cissmi bilmiyorum)
20 dk yuruyusumu yaptim
Yalniz ben meraktan hergun tartildim hep eksiye gitti mutlu oldum ama iki gundur arti gitti ve ben hic kacamak yapmamistim sadece yemek saatlerim 7 ye geliyordu ama canan karatay en gec 7 demis. Aceba saat yedide gec mi olduki baya onceleri 6 veya 6 bucukta bitiyordu yemek isi.
55.1 kg yim. geçen
hafta 55.5 çıkmıştm sanırım. herşey pc mde kaayıtlı şimdi başka bir
pcden yazıyorum. bu hafta böyle olsun. kusura bakmayırn. müsait olunca
gelicem. öptüm hepinizi. görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?