gÜNAYDIN MİLLET
DÜN SABAH HAŞLAMA YUMURTA VE 5-6 ZEYTİN
ÖĞLEN KURU FASULYE
AKŞAM KURU FASULYE YAPRAK SARMASI
BU SABAH ELMA 2 YUMURTALI OMLET
canım selam,
hoşgeldin tekrar.. Bebeginle beraber sana guzel gunler olsun insallah.:) Karbonhidratları ekmek, sehriye, cok tatlı recel vs maalesef tuketemiyoruz.
Helvayı da balıkla beraber tuketebilirsin. Bol bol ye..::)
Afiyet olsun felluz :)
Özür yanlislikla iki kere gönderdim
İnsaallah sikintin hayirli bir sekilde gecer. Agzindan bal damliyor hedef temi hizli zayifladi? Bilmiyorum cok adapteyim ins sonunu getircem. Ve insaallah kilo verme hizim ayni kalir. Neolur okuken amin deyin. Oturup aglamak geliyor icimden nerdeyse bu kilolardan. Ama gece gec yatiyorum sabah gec kalkiyorum uykumu almadan aksama kadar kafam sepet gibi oluyor. Boyle olunca insan herseye isteksiz oluyor spora karsida. Bos bos oturasi geliyor insanin. İnsaallahsu uyularimida duzene soksam hayatim daha guzel olucak sanirim. Hos o zamanda uc ogun yemem gerekir.bugün keyifler nasıl?
herkese güzeeel bi gün diliyorumbugün kilo dışı sebeblerden biraz canım sıkkın kendime gaz veriyorum rahat ol takma dert etme vs vs
burası sadece diyet için değil bu açıdan da iyi oluyor boş duvar gibi yazıp yazıp gidiyorum:126:
yeme düzenini iyi oturtmuşsun sanırım sbah kkk yerine yemek yemişsin yarımşar tane yemişsin ama en tatlı meyveleri yemişsin gi si düşük meyveleri tercik et bundan sonra
trabzon hurmasını ben de çok seviyorum ama 2-3 haftada 1 tane yiyorum gi si şekerle eşdeğer çünkü
canım konuşmuştuk bu hafta bildirim yapacaktın ne oldu?
çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
sen de hedef gibi hızla zayıflayacaksın anlaşılan
Selam kızlar,
Dün girememiştim. Haftanın birincisini tebrik ediyorum law_yer :) felluz, e-pack ve diğer kilo veren arkadasları da. Capadokya sen de cok guzel vermişssin biraz daha onceden gönderseydin liste basını zorlayacakmıssın..:) tebrikler.
Veremeyenler ve sabit kalanlar eminim siz de haftaya guzel bir sekilde vereceksiniz.
Dunku menum :
sabah :kkk - yumurtasız
ogle : corba + salata
aksam : kabaklı tokluk corbası + salata + zeytinyaglı pırasa
bu sabah :kkk
ogle : asure aldım yanıma Süt ile onu yiyeceğim ogle yemegi yerine.:)
İlginç bir fikir.Neden olmasın?İncir ve kuru kayısı şeker tadı hissettirir.Bende asure yapcam onumuzdeki gunlerde ve aslinda asurenin icerigi de karataya gayet uygun gorunuyor seker disinda. Ben sekerini katmadan kendime 4-5 tabak ayirsam uzerine kuru meyveler ve findik ceviz vs koyarak tuketsem diyorum sizce diyeti bozarmi?
Ben de ilk zamanlarda aynı sorunu yaşadım.ama sonra düzeldi.Form çayını uzun süre kullanmamak gerek.Bilmiyorum sizler nasilsiniz ama tuvalete cikamiyorum eskisi gibi. Pazar gunu iki bardak form cayi icmistim sabah anca etkisi oldu. Normalde bu dietle gunde iki kere tuvalete cikilmasi gerekiyormus kitabinda oyle yaziyordu. Fakat bende oyle olmuyor dedigim gibi aceba bi yanlis mi yapiyorum yoksa vucut bu duzene alismayami calisiyor? Uzun zamandir diyet yapan arkadaslar sizlerde durum nedir?Form cayi iyi guzel ama mesela hergun bir bakdak icsem iyi olurmu? Bagirsaklari tembellestirir mi?
Bende asure yapcam onumuzdeki gunlerde ve aslinda asurenin icerigi de karataya gayet uygun gorunuyor seker disinda. Ben sekerini katmadan kendime 4-5 tabak ayirsam uzerine kuru meyveler ve findik ceviz vs koyarak tuketsem diyorum sizce diyeti bozarmi?
İnsaallah canim. Stressli degilim aslinda ama bazen de strese girmiyor degilim ne yalan soyleyim.İlginç bir fikir.Neden olmasın?İncir ve kuru kayısı şeker tadı hissettirir.
Ben de ilk zamanlarda aynı sorunu yaşadım.ama sonra düzeldi.Form çayını uzun süre kullanmamak gerek.
Ayrıca hiç üzülme hayatına birazcık spor koysan bir düzen oturtsan herşey yoluna girer.Stres iyi bir şey değil.Canlanıp kiloları vereceğine inanıyorum.
Oh oh afiyet bal seker olsun.. (yaa terimlerimizde bile bal, seker var yaaSupersin capadokya. Bugunlerde asure krizine girdim gorunce dayanamiyorum. Senin bu sekersiz asure fikrin hic aklima gelmemisti. Hatta tek bu sebebten yapmiyordum. Simdi yapicam ve sekersiz kendime ayiricam hatta buzluga koyucam. Uzerine tarcin kuru meyvalar koyup mis gibi yiyecegim öğün olarak. Tesekkurler:))
Arkadaşlar merhaba.. Dün çok hastaydım yazmak istedim ama olmadı. DESTANSI liste için teşekkürler. Arkadaşlar emzirenler gercekten avantajlı .. Ben 4 ayda 25 kilo verdim. Gerçi 20 gündür bir ileri bir geri aynı kilodayım. İnşallah vericem geri kalan kiloları da.. Bu günkü menüm.. Sabah yumurtasız kkk yaptım. Biraz önce yoğurt çorbası yedim. İshal olduğum için. Biraz da keşkek yedim. Çok iştahım yok. Azar azar yedim.. Görüşmek üzere ..
kızlar cekırdek yıyebılıyormuyuz bu dıyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?