Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkür ederim inşallah canım herkes bebişleriyle güzel günler görsün.
ekmek yok biliyordum ama şehriye çok az olduğu için hiç tahmin bile etmemiştim :)
helva sütte yapıyormuş ya ondan da yemek istiyordum ama demek olmuyor. ilginize çok teşekkür ederim.

Özür yanlislikla iki kere gönderdim

İnsaallah sikintin hayirli bir sekilde gecer. Agzindan bal damliyor hedef temi hizli zayifladi? Bilmiyorum cok adapteyim ins sonunu getircem. Ve insaallah kilo verme hizim ayni kalir. Neolur okuken amin deyin. Oturup aglamak geliyor icimden nerdeyse bu kilolardan. Ama gece gec yatiyorum sabah gec kalkiyorum uykumu almadan aksama kadar kafam sepet gibi oluyor. Boyle olunca insan herseye isteksiz oluyor spora karsida. Bos bos oturasi geliyor insanin. İnsaallahsu uyularimida duzene soksam hayatim daha guzel olucak sanirim. Hos o zamanda uc ogun yemem gerekir.

Dediginiz gibi artik eskisi gibi acikmiyorum. Sanki ogun aralarinda insan oruclu gibi oluyor birsey yiyecek olsa.

Tesekkur ederim sea.

Arkadaslar disarda yuruyus yapan arkadaslara bi sorum var. Bende bir haftadir yuruyorum evde ozel bi yuruyus ayakkabim olmadigi icin ayagimi iyi kavrayan bi ayakkabiyla yurudum ama tabani ince oldugu icin ayaklarimin yoruldugunu ve agridigini hissediyorum. Bi ayakkabi almak istiyorum yuruyus icin. Marka olmasi gerekmez sadece amacina uygun olsun istiyorum. Bana onereceginiz bi ayakkabi modeli veya markasi varmi?

Bilmiyorum sizler nasilsiniz ama tuvalete cikamiyorum eskisi gibi. Pazar gunu iki bardak form cayi icmistim sabah anca etkisi oldu. Normalde bu dietle gunde iki kere tuvalete cikilmasi gerekiyormus kitabinda oyle yaziyordu. Fakat bende oyle olmuyor dedigim gibi aceba bi yanlis mi yapiyorum yoksa vucut bu duzene alismayami calisiyor? Uzun zamandir diyet yapan arkadaslar sizlerde durum nedir?Form cayi iyi guzel ama mesela hergun bir bakdak icsem iyi olurmu? Bagirsaklari tembellestirir mi?

Bende asure yapcam onumuzdeki gunlerde ve aslinda asurenin icerigi de karataya gayet uygun gorunuyor seker disinda. Ben sekerini katmadan kendime 4-5 tabak ayirsam uzerine kuru meyveler ve findik ceviz vs koyarak tuketsem diyorum sizce diyeti bozarmi?

İlginç bir fikir.Neden olmasın?İncir ve kuru kayısı şeker tadı hissettirir.

Ben de ilk zamanlarda aynı sorunu yaşadım.ama sonra düzeldi.Form çayını uzun süre kullanmamak gerek.
Ayrıca hiç üzülme hayatına birazcık spor koysan bir düzen oturtsan herşey yoluna girer.Stres iyi bir şey değil.Canlanıp kiloları vereceğine inanıyorum.

Merhabalar
Birinci olmuşum
Ama iyim bugün . Bide bugün itibariyle 1 kilo vermişim dünkü şişkinlikti sanırım zaten çok iyi hissettirmiyordu beni.

Yürüyüşe aynen devam.
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.

Supersin capadokya. Bugunlerde asure krizine girdim gorunce dayanamiyorum. Senin bu sekersiz asure fikrin hic aklima gelmemisti. Hatta tek bu sebebten yapmiyordum. Simdi yapicam ve sekersiz kendime ayiricam hatta buzluga koyucam. Uzerine tarcin kuru meyvalar koyup mis gibi yiyecegim öğün olarak. Tesekkurler:))

Sabah 11de 2 yumurtayla soganli peynirli omlet. 12 zeytin (biraz cok oldu) 1 cay b. Kuru yemis 2 mandalina
Aksam 17 30 da et taze fasulye yogurt bol salata
Salataya misir koydum oluyormu

Arkadaşlar merhaba.. Dün çok hastaydım yazmak istedim ama olmadı. DESTANSI liste için teşekkürler. Arkadaşlar emzirenler gercekten avantajlı .. Ben 4 ayda 25 kilo verdim. Gerçi 20 gündür bir ileri bir geri aynı kilodayım. İnşallah vericem geri kalan kiloları da.. Bu günkü menüm.. Sabah yumurtasız kkk yaptım. Biraz önce yoğurt çorbası yedim. İshal olduğum için. Biraz da keşkek yedim. Çok iştahım yok. Azar azar yedim.. Görüşmek üzere ..

İnsaallah canim. Stressli degilim aslinda ama bazen de strese girmiyor degilim ne yalan soyleyim.
Oh oh afiyet bal seker olsun.. (yaa terimlerimizde bile bal, seker var yaa ) bende yapip yicem insaallah ogun yerine..

Sabah kkk ve 4 incir, ceyrek muz
Arada sutlu turk kahvesi
Aksam k.mercimek corbasi, kiymali karnibahar yemegi, yogurt ve salata
Bu arada nescafe hevesim artik gitti turk kahvesi gayette guzel yerini tutuyor. Kizimi ogle uykusuna yatirdigimda oturup kahve zevki cok iyiydi vazgecmemis oldum bu sekilde.

Bugün sabah 10da kkk,bir nar
Akşam 16:30 kuru fasulye,salata,yoğurt,biraz fıstık
Sabah pilates yaptım.İşlerim için dışarı çıktığımda yürüdüğüm için bugün leslieye ara verdim.

Geçmiş olsun arkadaşım.! Çabuk iyileş...!

Dün kahvaltıdan sonra midem bulandı diye bu sabah hafif kahvaltı ettim.

Sabah:1 dilim peynir,6,7 badem,4,5 zeytin 1 portakal.

Öğlen:1 tabak mercimekli lahana yemeği,yoğurt.

Akşam:2 içli köfte,salata,cacık,4 pirinçli yaprak sarma(cısssss)
kızlar cekırdek yıyebılıyormuyuz bu dıyette

Tuzsuz ve kavrulmamış olacak hayalcik..

Günaydın,

Ara verdiğim diyete yeniden başladım.

Dün sabah= Yumurta peynir zeytin çig badem bir gün kurusu

Dün öğlen=Mercimek çorbası kabak yemeği ve yoğurt

Dün akşam ise istememe rağmen kıymalı karnabahar yemeği..
Akşam hiçbişey yemek istemiyorum,sanki hepsi her türü zarar gibi ağzıma lokma bişey koymak istemiyorum..
Ama karnım da aç oluyor öğe yemeğini erken yiyiyorum..

Saat 6 da evde oluyorum ne diyorsunuz,uygun şeyleri yemekte bir sakınca yok desin biri bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…