o biri ben olayım, uygun şeyler olduğu sürece tabiki sakıncası yookkGünaydın,
Ara verdiğim diyete yeniden başladım.
Dün sabah= Yumurta peynir zeytin çig badem bir gün kurusu
Dün öğlen=Mercimek çorbası kabak yemeği ve yoğurt
Dün akşam ise istememe rağmen kıymalı karnabahar yemeği..
Akşam hiçbişey yemek istemiyorum,sanki hepsi her türü zarar gibi ağzıma lokma bişey koymak istemiyorum..
Ama karnım da aç oluyor öğe yemeğini erken yiyiyorum..
Saat 6 da evde oluyorum ne diyorsunuz,uygun şeyleri yemekte bir sakınca yok desin biri bana
ne güzel o şarkı bizde de aynı etkiyi yapar mı ki?Bu arada muhteşem bişey keşfettimm,
Sıkı diyette olduğum ve her sabah ürüyüşe çıkmaya çalıştığım sabahlarda sürekli kulaklıkla dinlediğim ve adımlarıma yardımcı olan bir şarkıyı bugün de dinlediğimde İŞTAHIM KESLİYORR
yayla çorbasını yarma il yapman süper olmuş, bulgur da koyabilirsin.. canım menüler için aşağıdaki linki incele istersen, özellikle yeni başlayanlar için çok faydalı..canım ,ben şehriye çorbasına un koymuyorum ve şehriyesindende çok az alarak yedim aslında. bol limonlu maydanozlu naneli yapıyorum ben. terbiye için un kullanmadım böyle de mi olmuyor oysa ben kalorisi en düşük çorbalardan biri diye bilirim şehriyeyi. ben dün yaptığım yayla çorbasını yarmayla yaptım( o da yasak mı ) ayrıca terbiyesine azda olsa un ekledimmmmmm yanlış mı yanisiz ne gibi çorbalar tüketiyorsunuz peki ben çorbasız yapamamda :):44:
hoş geldin canım aramıza..Merhaba arkadaşlar
Cumartesi günü başladım Karatay'a bugün 5. günüm.
Günlük 40 ar dakika evde yürüyüş aletinde yürüyüş yapıyorum akşamları, sıvı tüketimime dikkat edemiyorum olabildiğince içiyorum su.
Pazar günü küçük 1 kase aşure kaçamağım oldu bugün de yarım gözleme yedim kahvaltıda... Kahvaltıları iş yerinde arkadaşlarla yapıyoruz onlar ne getirirse ondan yiyoruz. Normal düzey kahvaltılıklar gelmediğinde işim zorlaşıyor.
Sabahları 5.30 da uyanıp güne başladığım için günde 3 öğün yiyorum. Maalesef 4-5 saat ara vericem derken akşam öğünüm saat 19 gibi oluyor. Biliyorum geç ama ben gibi obur bir insanın açlıkla savaşı kolay olmuyor.
Hergün internete girip paylaşımda bulunma vaktim olmuyor.
Bugün kü menüm.
Sabah evden çıkmadan 2 adet haşlanmış yumurta 7.30 da yarım gözleme 1 bardak şekersiz çay
Öğlen 12.00 da 2 kase kereviz yemeği, Birer avuç fındık, fıstık, badem. 3 kaşık yoğurt
Akşam 17.00 da 1 kase Mercimek çorbası, 4 parça baget, 1 kase yoğurt
(bugün işten erken geldiğim için öğünleri erken düzenledim)
Bu arada benim sindirim sistemim çok yavaş çalışıyor.kabız olmuşum 3 gün tuvalete çıkamadım.. başlanşgıç için normal mi bu yoksa böyle sürer mi.. benim sindirim sistemim normalde de yavaştır ama bir süredir düzenliydi.
hoş geldin canım aramıza..
ben kabızlık sorunu yaşamadım ilk başladığımda ama yeterli su içiyor musun? günde 2 kez çıkma da hemen olmuyor zamanla oturur..
Kocaman alkıışşşşşşşsabh kkk
aksam dovme corbasi turp tere
anamlar gozumun onunde manti yediler yemedim alkis bbanaaaaa
reglimin ilk gunu tuhaf ama seker cikolata istegi yok
İyi yapmışsın. Ben mezun olduğunu ve listeden çıktığını düşünmüştüm.listeye kendimi ekliyim dedim.
Menüde,sporda çok güzel.dünkü menüm
sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu
akşam
kurufasülye
salata
yoğurt
2 lt su 3 fincan yeşilçay 1 saat yürüyüş
yeşil çayı hiç sevmiyorum ama duraklamadan çıkmak için bişeyler yapmak zorundayım bakalım işe yarayacak mı
Afiyet olsun. Güzel bir menüymüş :)Selam ,
Dun aksam ki yemegim :)
Sağolasın cnm sen de yapabilirsin.. emzşrmek avantaj gerçekten...Ben 3 aylıkken başladım. Önce 3 öğün yaptım uzun bi süre sonra 2 öğün yaptım. Sütümü çok etkilemedi. Ben 20 gündür aynı kilodayım. Durdu şu an .. Ama eskisi gibi Sadık olamıyorum. Ama vereceğim inş. Sizin de vereceğinize eminim..canım ,ben şehriye çorbasına un koymuyorum ve şehriyesindende çok az alarak yedim aslında. bol limonlu maydanozlu naneli yapıyorum ben. terbiye için un kullanmadım böyle de mi olmuyor oysa ben kalorisi en düşük çorbalardan biri diye bilirim şehriyeyi. ben dün yaptığım yayla çorbasını yarmayla yaptım( o da yasak mı ) ayrıca terbiyesine azda olsa un ekledimmmmmm yanlış mı yanisiz ne gibi çorbalar tüketiyorsunuz peki ben çorbasız yapamamda :):44:
hıımmmmm demek o müthiş kiloyu veren ve emziren arkadaşım sizsiziniz çok memnun oldum darısı başıma inşallah. benim bebeğim 4,5 aylık oldu ve ben yeni yeni karar verdim .siz bebeğiniz ne kadarken başlamıştınız? inşallah aynı avantajı bende yaşarım. sütünüzü etkilemedi değil mi? tek korkum bu yönde çünkü. bazen böyle duraksamalar olacak tabi siz bu kadar kiloyu vermişsiniz geriside gelir ben innıyorum başaracğınıza
Alkışşşşşşşşşşş sana canım süper...sabh kkk
aksam dovme corbasi turp tere
anamlar gozumun onunde manti yediler yemedim alkis bbanaaaaa
reglimin ilk gunu tuhaf ama seker cikolata istegi yok
Ben de yeşil çayı sevmiyorum cnm.. Form çayı emzirirken yasak da yeşil çayda bişey yoktur sanırım.. Bilgin var mı cnm..dünkü menüm
sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu
akşam
kurufasülye
salata
yoğurt
2 lt su 3 fincan yeşilçay 1 saat yürüyüş
yeşil çayı hiç sevmiyorum ama duraklamadan çıkmak için bişeyler yapmak zorundayım bakalım işe yarayacak mı
İşte Türk kahvesine böyle alışılır süpersin cnmSabah kkk ve 4 incir, ceyrek muz
Arada sutlu turk kahvesi
Aksam k.mercimek corbasi, kiymali karnibahar yemegi, yogurt ve salata
Bu arada nescafe hevesim artik gitti turk kahvesi gayette guzel yerini tutuyor. Kizimi ogle uykusuna yatirdigimda oturup kahve zevki cok iyiydi vazgecmemis oldum bu sekilde.
çok teşekkür ederim canım inceleyim daha faydalı olur bana umarım . bulgurlu yapmamıştım onu deneyim bir dahaki sefere teşekkürlero biri ben olayım, uygun şeyler olduğu sürece tabiki sakıncası yookk
ne güzel o şarkı bizde de aynı etkiyi yapar mı ki?
yayla çorbasını yarma il yapman süper olmuş, bulgur da koyabilirsin.. canım menüler için aşağıdaki linki incele istersen, özellikle yeni başlayanlar için çok faydalı..
Karatay Menüsü
hoş geldin canım aramıza..
ben kabızlık sorunu yaşamadım ilk başladığımda ama yeterli su içiyor musun? günde 2 kez çıkma da hemen olmuyor zamanla oturur..
Kızlar sabah kkk yaptım saat 10:30 da .. Ordan sonra okul.. Okuldan önce Öğleyin 30 dak yürüyüş.. Akşam 7:30 da hamsi buğulama ve tarhana çorbası, biraz tahin. İnş sabaha 74 ile uyanırım.. Annemde kalıcaz bu gün cuma tartılırım artık.. İnş bollll eksiler...
Sağolasın cnm sen de yapabilirsin.. emzşrmek avantaj gerçekten...Ben 3 aylıkken başladım. Önce 3 öğün yaptım uzun bi süre sonra 2 öğün yaptım. Sütümü çok etkilemedi. Ben 20 gündür aynı kilodayım. Durdu şu an .. Ama eskisi gibi Sadık olamıyorum. Ama vereceğim inş. Sizin de vereceğinize eminim..
Alkışşşşşşşşşşş sana canım süper...
Ben de yeşil çayı sevmiyorum cnm.. Form çayı emzirirken yasak da yeşil çayda bişey yoktur sanırım.. Bilgin var mı cnm..
İşte Türk kahvesine böyle alışılır süpersin cnm
ARKADAŞLAR
sizi sıkmış olmazsam bazı sorularım olacaktı bende kitap yok o nedenle bilemiyorum ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum dışarı çıkabilirsem.
1- süt istediğim an içebilir miyim? ara öğünde ,özellikle akşamları acıkıyorum ben emzirince
2-bulgur serbest mi serbestse ne kadar tüketebilirim en fazla?
3- helva neden illa balıkla yenmeli?
4-akşamları karnınız acıkınca neler yapıyorsunuz?
5-unlu çorbalar yasak denmiş ama tarhanada unlu o neden serbest burada yiyenler varmış listede gördüm :)
6-meyve serbest mi serbestse ne zaman tüketebilirim?
7-tatlı hiç mi yok bal doğal o da mı yasak? yani tatlı ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz?
zamanınız olur ve yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim .bunlar aklıma gelenler yaptık sıra soracağım inşallah.
canım ,ben şehriye çorbasına un koymuyorum ve şehriyesindende çok az alarak yedim aslında. bol limonlu maydanozlu naneli yapıyorum ben. terbiye için un kullanmadım böyle de mi olmuyor oysa ben kalorisi en düşük çorbalardan biri diye bilirim şehriyeyi. ben dün yaptığım yayla çorbasını yarmayla yaptım( o da yasak mı ) ayrıca terbiyesine azda olsa un ekledimmmmmm yanlış mı yanisiz ne gibi çorbalar tüketiyorsunuz peki ben çorbasız yapamamda :):44:
canım ,ben şehriye çorbasına un koymuyorum ve şehriyesindende çok az alarak yedim aslında. bol limonlu maydanozlu naneli yapıyorum ben. terbiye için un kullanmadım böyle de mi olmuyor oysa ben kalorisi en düşük çorbalardan biri diye bilirim şehriyeyi. ben dün yaptığım yayla çorbasını yarmayla yaptım( o da yasak mı ) ayrıca terbiyesine azda olsa un ekledimmmmmm yanlış mı yanisiz ne gibi çorbalar tüketiyorsunuz peki ben çorbasız yapamamda :):44:
bizde böyle bişey yok, çünkü zaten kendini diyette gibi hissetmiyorsun.. ama takıldığım zaman ben bir kaç gün ara veriyorum o da ayda veya 2 ayda 1 kez falan..Kizlar benimde bi sorum var baska diyetlerde haftada bi gün bozabilirsiniz diyolar bunda oyle bisey varmi?
canım günlük aslında bana da zor gelmeye başladı, haftalık perşembe akşamı veya cuma saat 18 e kadar yapabilirsin.. listedeki tüm arkadaşlar için geçerli bu önerim..İyi geceler kızlar
Mahzencim günlük bildirirken unuttuklarım oluyor Ben sana hafta da bir kez toplu bildirsem Olur mu sporumu
Olursa hangi gün bildireyim
Cepten yazdığım için geçmiş mesajlara cevap yazmadım öpüyorum herkesi
Hedef60cım inş 74 ü görürsün tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?