okuyunca şaşırdım senin bence zayıflamaya ihtiyacın yok
bu şişliktir. ödemdir, bişiydir yani. bağırsakların falan normaldeki gibi çalışmamıştır. bir kaç gün içinde tartıl o kadar fark olmayacakOnca emek heba oldu 1,5 gün ve tamı tamına 1,6 kilo. Tam bir ayda vereceğim kiloyu 1,5 günde almışım. 1 saat yürüyüşümü ve lesliemide hiç aksatmadım üstelik.
başlangıç kilom:70
geçen haftaki: 61,2
bu hafta: 62,8
fark:+ 1600g
toplam fark:7200g
yüzde:+%2,614
boy:1,60
hedef:58
spor: yürüyüş ve leslie 3 miles
listeye kendimi ekliyim dedim.:13: HAFTANIN ŞAMPİYONLARI :13:
1. law_yer: % - 3,7
2.felluz: %-1.41
3.e_pack : %-1.01
4.sea : % -0,8
5.leneva:0,72
6.15efes25 : % -0,71
7.mahzen77 : % - 0,6
8.sivasın gülü : % -0,52
9.texmuh: -%0,41
:125: :125: HAFTANIN ZAYIFLAMAK İSTEYİPTE ZAYIFLAYAMAYANLARI:125: :125:
mavibisiklet: +%2,6
afatmas: + % 1.46
avsarli75: +%1.02
DESTANSI: %0.89
bicnv: +% 0,74
gul_0663: %+0,44
xc9: + 0.15
KİLO KONUSUNDA HAFTANIN İSTİKRARLILARI
kaania : %0 :44:
Hedef60busondiyet: %0 :44:
aaa nedeeeeeeeen benim en sevdiğim çorba amaşehriyesi azdı o da mı olmazzzz cıss demek ...
hımmm ne kadar balık o kadar helva :) ben sabah 1 lokma yesem yeter diyordum demek o kadarda olmuyor
ölçüde bana hep eski diyetlerden hatıra.
bu arada mesajımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim ara ara girip bktım kimse yazmadı diye üzülmüştüm:44:
ama biz okuyoruz canım seni. tek başına değilsin yani.bugün keyifler nasıl?
herkese güzeeel bi gün diliyorumbugün kilo dışı sebeblerden biraz canım sıkkın kendime gaz veriyorum rahat ol takma dert etme vs vs
burası sadece diyet için değil bu açıdan da iyi oluyor boş duvar gibi yazıp yazıp gidiyorum:126:
İnsaallah sikintin hayirli bir sekilde gecer. Agzindan bal damliyor hedef temi hizli zayifladi? Bilmiyorum cok adapteyim ins sonunu getircem. Ve insaallah kilo verme hizim ayni kalir. Neolur okuken amin deyin. Oturup aglamak geliyor icimden nerdeyse bu kilolardan. Ama gece gec yatiyorum sabah gec kalkiyorum uykumu almadan aksama kadar kafam sepet gibi oluyor. Boyle olunca insan herseye isteksiz oluyor spora karsida. Bos bos oturasi geliyor insanin. İnsaallahsu uyularimida duzene soksam hayatim daha guzel olucak sanirim. Hos o zamanda uc ogun yemem gerekir.
Dediginiz gibi artik eskisi gibi acikmiyorum. Sanki ogun aralarinda insan oruclu gibi oluyor birsey yiyecek olsa.
Tesekkur ederim sea.
Bende asure yapcam onumuzdeki gunlerde ve aslinda asurenin icerigi de karataya gayet uygun gorunuyor seker disinda. Ben sekerini katmadan kendime 4-5 tabak ayirsam uzerine kuru meyveler ve findik ceviz vs koyarak tuketsem diyorum sizce diyeti bozarmi?
Iyi aksamlar arkadaslar
aksam da
Etli pirasa yemegi
ayran ve salata yedim
Afiyet leptin olsun hepimize
Günaydın,
Ara verdiğim diyete yeniden başladım.
Dün sabah= Yumurta peynir zeytin çig badem bir gün kurusu
Dün öğlen=Mercimek çorbası kabak yemeği ve yoğurt
Dün akşam ise istememe rağmen kıymalı karnabahar yemeği..
Akşam hiçbişey yemek istemiyorum,sanki hepsi her türü zarar gibi ağzıma lokma bişey koymak istemiyorum..
Ama karnım da aç oluyor öğe yemeğini erken yiyiyorum..
Saat 6 da evde oluyorum ne diyorsunuz,uygun şeyleri yemekte bir sakınca yok desin biri bana
açıkçası bende yapıcam hafta sonu. ama ben içine pekmez koymayı düşünüyorum. yani deney yapıcam anlayacağın.
Bende asure yapcam onumuzdeki gunlerde ve aslinda asurenin icerigi de karataya gayet uygun gorunuyor seker disinda. Ben sekerini katmadan kendime 4-5 tabak ayirsam uzerine kuru meyveler ve findik ceviz vs koyarak tuketsem diyorum sizce diyeti bozarmi?
Arkadaşlar merhaba.. Dün çok hastaydım yazmak istedim ama olmadı. DESTANSI liste için teşekkürler. Arkadaşlar emzirenler gercekten avantajlı .. Ben 4 ayda 25 kilo verdim. Gerçi 20 gündür bir ileri bir geri aynı kilodayım. İnşallah vericem geri kalan kiloları da.. Bu günkü menüm.. Sabah yumurtasız kkk yaptım. Biraz önce yoğurt çorbası yedim. İshal olduğum için. Biraz da keşkek yedim. Çok iştahım yok. Azar azar yedim.. Görüşmek üzere ..
Öğle yemeğinden sonra 4,5 saat geçmişse neden sorun olsun ki .? İçin rahat etmiyorsa akşamları yarım öğün yap kilo vermen de hızlanır..!Günaydın,
Ara verdiğim diyete yeniden başladım.
Dün sabah= Yumurta peynir zeytin çig badem bir gün kurusu
Dün öğlen=Mercimek çorbası kabak yemeği ve yoğurt
Dün akşam ise istememe rağmen kıymalı karnabahar yemeği..
Akşam hiçbişey yemek istemiyorum,sanki hepsi her türü zarar gibi ağzıma lokma bişey koymak istemiyorum..
Ama karnım da aç oluyor öğe yemeğini erken yiyiyorum..
Saat 6 da evde oluyorum ne diyorsunuz,uygun şeyleri yemekte bir sakınca yok desin biri bana
ama biz okuyoruz canım seni. tek başına değilsin yani.
TOPİKCEK HER DERDE DEVA OLUNUR
Arkadaslar disarda yuruyus yapan arkadaslara bi sorum var. Bende bir haftadir yuruyorum evde ozel bi yuruyus ayakkabim olmadigi icin ayagimi iyi kavrayan bi ayakkabiyla yurudum ama tabani ince oldugu icin ayaklarimin yoruldugunu ve agridigini hissediyorum. Bi ayakkabi almak istiyorum yuruyus icin. Marka olmasi gerekmez sadece amacina uygun olsun istiyorum. Bana onereceginiz bi ayakkabi modeli veya markasi varmi?
Bilmiyorum sizler nasilsiniz ama tuvalete cikamiyorum eskisi gibi. Pazar gunu iki bardak form cayi icmistim sabah anca etkisi oldu. Normalde bu dietle gunde iki kere tuvalete cikilmasi gerekiyormus kitabinda oyle yaziyordu. Fakat bende oyle olmuyor dedigim gibi aceba bi yanlis mi yapiyorum yoksa vucut bu duzene alismayami calisiyor? Uzun zamandir diyet yapan arkadaslar sizlerde durum nedir?Form cayi iyi guzel ama mesela hergun bir bakdak icsem iyi olurmu? Bagirsaklari tembellestirir mi?
diyete çok uygun onu yanında sütle bi öğün yapabilirsin mesela sabah müsli gibi yiyebilirsin yalnız ölçülü yemeni tavsiye ederim bebekte gaz yapar(yanılmıyorsam emziriyordun)Bende asure yapcam onumuzdeki gunlerde ve aslinda asurenin icerigi de karataya gayet uygun gorunuyor seker disinda. Ben sekerini katmadan kendime 4-5 tabak ayirsam uzerine kuru meyveler ve findik ceviz vs koyarak tuketsem diyorum sizce diyeti bozarmi?
evet canım kavrulmamış ayçiçeği kabak çekirdeği yiyebilirsinkızlar cekırdek yıyebılıyormuyuz bu dıyette
Sabah 11de 2 yumurtayla soganli peynirli omlet. 12 zeytin (biraz cok oldu) 1 cay b. Kuru yemis 2 mandalina
Aksam 17 30 da et taze fasulye yogurt bol salata
Salataya misir koydum oluyormu
canım ,ben şehriye çorbasına un koymuyorum ve şehriyesindende çok az alarak yedim aslında. bol limonlu maydanozlu naneli yapıyorum ben. terbiye için un kullanmadım böyle de mi olmuyor oysa ben kalorisi en düşük çorbalardan biri diye bilirim şehriyeyi. ben dün yaptığım yayla çorbasını yarmayla yaptım( o da yasak mı ) ayrıca terbiyesine azda olsa un ekledimmmmmm yanlış mı yanişehriye dışında unda vardır heralde değil mi?((((((
Arkadaşlar merhaba.. Dün çok hastaydım yazmak istedim ama olmadı. DESTANSI liste için teşekkürler. Arkadaşlar emzirenler gercekten avantajlı .. Ben 4 ayda 25 kilo verdim. Gerçi 20 gündür bir ileri bir geri aynı kilodayım. İnşallah vericem geri kalan kiloları da.. Bu günkü menüm.. Sabah yumurtasız kkk yaptım. Biraz önce yoğurt çorbası yedim. İshal olduğum için. Biraz da keşkek yedim. Çok iştahım yok. Azar azar yedim.. Görüşmek üzere ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?