Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada muhteşem bişey keşfettimm,

Sıkı diyette olduğum ve her sabah ürüyüşe çıkmaya çalıştığım sabahlarda sürekli kulaklıkla dinlediğim ve adımlarıma yardımcı olan bir şarkıyı bugün de dinlediğimde İŞTAHIM KESLİYORR

okuyunca şaşırdım senin bence zayıflamaya ihtiyacın yok

teşekkürler. zaten benim artık öncelikli amacım kilo vermek değilde, korumak. dikkat tmezsen ipin ucu kaçıveriyor. bende çok yemek yiyen iştahta maaşallahı olan biriyim. o yüzden dikkat ediyorum diyelim. zaten ben diyet süresince yasak olan pilavdı makarnayı tüketiyorum. çok kasmıyorum yani.

bu şişliktir. ödemdir, bişiydir yani. bağırsakların falan normaldeki gibi çalışmamıştır. bir kaç gün içinde tartıl o kadar fark olmayacak

listeye kendimi ekliyim dedim.

şehriye dışında unda vardır heralde değil mi? ((((((

ama biz okuyoruz canım seni. tek başına değilsin yani.

TOPİKCEK HER DERDE DEVA OLUNUR

TİBETİN GENÇLİK PINARI 5 HAREKET DİYE BİRŞEY VAR. UYKUYU DÜZENE soktuğu söyleniyor.

açıkçası bende yapıcam hafta sonu. ama ben içine pekmez koymayı düşünüyorum. yani deney yapıcam anlayacağın.

ne kadar erken o kadar iyi olmakla beraber. saat 20'ye kadar akşam yemeğini yiyebilirsin.

açıkçası bende yapıcam hafta sonu. ama ben içine pekmez koymayı düşünüyorum. yani deney yapıcam anlayacağın.

aslında kimseye yanlış örnek olmak istemem. pekmezde ÖNERİLMİYOR:ben istediğim kiloya ulaştım. bunuda senede 1 kez olduğu için yiyeceğim.

selam canım tabiki yiyebilirsin. Hatta dun oglen ben o sekilde yaptım. law_yer bir gun oncesi yapmıstı. oglen ogunu yerine asure + süt içtim. Süper oldu tavsiye ederim..Sekerini az tutarsın hatta hiç koymayıp içindekilerin ki yeterli olabilir.

geçmiş olsun tekrar canım :)

Öğle yemeğinden sonra 4,5 saat geçmişse neden sorun olsun ki .? İçin rahat etmiyorsa akşamları yarım öğün yap kilo vermen de hızlanır..!
ama biz okuyoruz canım seni. tek başına değilsin yani.

TOPİKCEK HER DERDE DEVA OLUNUR

Çok hoşsun lenevaaa:) biz bu topikte aile gibiyiz ne güzel.!! EN BÜYÜK TOPİK BİZİM TOPİK:)))

bende yürüyüş ayakkabıları var ya altı yuvarlak onlardan giyiyorum başlarda çok yordu zor yürüdüm ama şimdi çok rahatım her zaman ayağımda o var

eskiden sorun yokken şimdi tuvalete çıkamaman ilginç belki yeme düzenin değiştiği içinden bol su iç akşam salata mutlaka ye sabah kayısıyı ılık suda bekletip yumuşayınca ye üstüne de bolca ılık su iç kahvaltıyı 15-20 dk sonra yap

diyete çok uygun onu yanında sütle bi öğün yapabilirsin mesela sabah müsli gibi yiyebilirsin yalnız ölçülü yemeni tavsiye ederim bebekte gaz yapar(yanılmıyorsam emziriyordun)

kızlar cekırdek yıyebılıyormuyuz bu dıyette
evet canım kavrulmamış ayçiçeği kabak çekirdeği yiyebilirsin

Sabah 11de 2 yumurtayla soganli peynirli omlet. 12 zeytin (biraz cok oldu) 1 cay b. Kuru yemis 2 mandalina
Aksam 17 30 da et taze fasulye yogurt bol salata
Salataya misir koydum oluyormu

zeytin çok değil
menün güzel olmuş mısır gi si yüksek olduğu için tüketmiyoruz ama salatadaki bikaç taneden bişey olmaz

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu

akşam
kurufasülye
salata
yoğurt

2 lt su 3 fincan yeşilçay 1 saat yürüyüş

yeşil çayı hiç sevmiyorum ama duraklamadan çıkmak için bişeyler yapmak zorundayım bakalım işe yarayacak mı

dün yediklerim:
sabah: 1 kase yoğurt
öğlen:köfte, salata, köftenin yanında 2-3 çorba kaşığı pilav(yasak) vardı, 1 avuç kadarda kızarmış patates(yasak) onlarıda yedim. 1 saat sonra bir meyve var kocayemişin meyvesi(saati yanlış), dalından 3-4 tane ondan yedim. 1 saat sonra 3 dilim baklava, 1 kaç kuru pasta yedim.(külliyen yanlış)
akşam fırında patlıcan kabak, biber sote sarımsaklı yoğurtlu, bir tabak bundan yedim. yarım muz ve bir elma yedim.(akşam öğününde tercih edilmiyor)

şehriye dışında unda vardır heralde değil mi? ((((((
canım ,ben şehriye çorbasına un koymuyorum ve şehriyesindende çok az alarak yedim aslında. bol limonlu maydanozlu naneli yapıyorum ben. terbiye için un kullanmadım böyle de mi olmuyor oysa ben kalorisi en düşük çorbalardan biri diye bilirim şehriyeyi. ben dün yaptığım yayla çorbasını yarmayla yaptım( o da yasak mı ) ayrıca terbiyesine azda olsa un ekledimmmmmm yanlış mı yani siz ne gibi çorbalar tüketiyorsunuz peki ben çorbasız yapamamda :):44:

hıımmmmm demek o müthiş kiloyu veren ve emziren arkadaşım sizsiziniz çok memnun oldum darısı başıma inşallah. benim bebeğim 4,5 aylık oldu ve ben yeni yeni karar verdim .siz bebeğiniz ne kadarken başlamıştınız? inşallah aynı avantajı bende yaşarım. sütünüzü etkilemedi değil mi? tek korkum bu yönde çünkü. bazen böyle duraksamalar olacak tabi siz bu kadar kiloyu vermişsiniz geriside gelir ben innıyorum başaracğınıza

Merhaba arkadaşlar mdem çok ağrıyooo
sabah 1 yumurtalı peynırlı omlet 1 elma
öğlen yeşil mercımek çorbası ve pirinçli pırasa ama pirinçleri yemedım sadece pırasa yendi
akşam patlıcan ve içli köfte olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…