Geçmiş olsun.Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.Merhaba kızlar karatay macerama araveriyorum mide bulamtımdan bahsetmiş tim.Geçem hafta vücudumda kızarıklık çıktı dr.a gittim ürtiker dedi.bişey vücuduma dokunuyormuş bende ara vermeye karar verdim.karataydan başka bir diyet artık düşünemiyorum ama ara vermek zorundayım.hepinizi çok öpüyorum
Geçmiş olsun.Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
ezilmiş ama yenılmıyor mu
Aramıza hoşgeldin canım:)kızlar bende başlamak istiyorum spora gidemiyorum kızım anaokuluna gidiyor çalışıyorum bende o nedenle hiç vaktim yok bende diyete başlıyayım dedim şuanda ki kilom 61 ama 10 kilo fazlam var boyum 1.54 yaza kadar vereyim diyorum bu sefer kararlıyım
Lenevaaa liste için teşekkürler canım:)kilo verenler:
afatmas 2,017
felluz 1,17
15efes25 1,136
gurbet_izm 0,91
mahzen77 0,74
capadokya 0,71
xc9 0,6
gulrosee 0,45
hedef60busondiyet 0,39
destansı 0,29
sabit kalanlar
sea
avşarlı75
kilo alanlar
leneva 1,28
lawyer 0,164
hedefcim seni de ekledim listeye
Ben de teklif edecektim canım:) teşekkürler...ikimize de başarılar..felluz beraber ilerleyelim şekerim. yakın kilolardayız. bu arada iyi gidiyorsun
Geçmiş olsun canım..Merhaba kızlar karatay macerama araveriyorum mide bulamtımdan bahsetmiş tim.Geçem hafta vücudumda kızarıklık çıktı dr.a gittim ürtiker dedi.bişey vücuduma dokunuyormuş bende ara vermeye karar verdim.karataydan başka bir diyet artık düşünemiyorum ama ara vermek zorundayım.hepinizi çok öpüyorum
canım seni idare ederiz sıra geldiğinde müsait olmazsan birimiz yaparız burda kal kilolarını güzelce verkızlarrrr sanırım çooooooooook geç kaldım liste için özür dilerim. inanın hiç vakit bulamadım 2 bebekle hayat çok zor :) hadi şimdi evdeyim 2. dönem okula başlayınca ne yapacağım bilemiyorum
sanırım listeyi her hafta biri hazırlıyor . ben bunu bile yapamam zaman buluptao nedenle beni listeye eklemeyin kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem. ben aranızda olayım bildirim yapayım ama eklemeyin lütfen. gitmek istemiyorum çünkü burada desteğinize ihtiyacım var. bilmediğim şeyleri sorup yoluma öyle devam ediyorum. beni böyle kabul ederseniz buradayım :)
bu arada kilo bildirimimide yapayım
geçen hafta: 86.1
bu hafta: 84.5
fark:1.600
Merhaba kızlar karatay macerama araveriyorum mide bulamtımdan bahsetmiş tim.Geçem hafta vücudumda kızarıklık çıktı dr.a gittim ürtiker dedi.bişey vücuduma dokunuyormuş bende ara vermeye karar verdim.karataydan başka bir diyet artık düşünemiyorum ama ara vermek zorundayım.hepinizi çok öpüyorum
Bir de aralık ayı yarışına girebilir miyim ben de?
aralık ayı için yarışmaya ben de girmk istiyorum.hem yeni yıla zayıf gireyim diye hem de motivasyon olur gaza gelirim biraz daha :)) kabul ederseniz beni tabi
yavaş yavaş gidiyor işte umarım bu ay hızlanırxc9iyi gidiyorsun.Kısa zamanda vereceksin kalan kiloları.
.....
Valla bende bilmiyorum ama çok severim inşallah bilen biri cevaplar
1. sayfada örnek meü ve ana kurallar var okumanı öneririm ayrıca canankarataydiyeti.com dan ayrıntıları öğrenebilirsin hergün menünü paylaş üzerimde konuşalımMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz
rica ederim canım, severek yaptım, günlük bildirmler sonradan zor gelmeye başlamıştı, haftalık yaptım son hafta ama önemli değil gerçekten.. aralık sonu da yapmaya hazırımmlenevacım ellerine sağlık
bu hafta verenler çoğunlukta bu çok güzel umarım aralık ayı çok daha verimli olur
mahzencim bir ay boyunca hergün uğraştın iddia için sana da tşk ederim
sağlık olsun canım, tez zamanda bekliyoruz aramıza..Merhaba kızlar karatay macerama araveriyorum mide bulamtımdan bahsetmiş tim.Geçem hafta vücudumda kızarıklık çıktı dr.a gittim ürtiker dedi.bişey vücuduma dokunuyormuş bende ara vermeye karar verdim.karataydan başka bir diyet artık düşünemiyorum ama ara vermek zorundayım.hepinizi çok öpüyorum
hoş geldin aramıza, şimdilik ilk sayfayı oku ve menüleri incele.. karatayın kitaplarından en az birini okumanı öneririm.. mantığını anladığında yapmak çok daha kolayMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz
Bir de aralık ayı yarışına girebilir miyim ben de?
aralık ayı için yarışmaya ben de girmk istiyorum.hem yeni yıla zayıf gireyim diye hem de motivasyon olur gaza gelirim biraz daha :)) kabul ederseniz beni tabi
kızlarrrr sanırım çooooooooook geç kaldım liste için özür dilerim. inanın hiç vakit bulamadım 2 bebekle hayat çok zor :) hadi şimdi evdeyim 2. dönem okula başlayınca ne yapacağım bilemiyorum
sanırım listeyi her hafta biri hazırlıyor . ben bunu bile yapamam zaman buluptao nedenle beni listeye eklemeyin kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem. ben aranızda olayım bildirim yapayım ama eklemeyin lütfen. gitmek istemiyorum çünkü burada desteğinize ihtiyacım var. bilmediğim şeyleri sorup yoluma öyle devam ediyorum. beni böyle kabul ederseniz buradayım :)
bu hafta:
MENÜM VE SPORUM
SABAH: Ceviz,peynir,zeytin,domates,1 dilim ekmek(cısss)
ÖĞLE: 2 kaşık pilav(CISSS) ve kuru fasulye
ARA: fıstık
AKŞAM:1 yumurtalı kabak sote,1 kase yoğurt,1 bardak greyfurt,portakal suyu
SPORUM: 90 dakika tempolu yürüyüş 8,2 km cik.
canım seni idare ederiz sıra geldiğinde müsait olmazsan birimiz yaparız burda kal kilolarını güzelce ver
geçmiş olsun canım
artık herkes ölçülerini ayın sonunda bildirecek sporu da hergün menüsüyle beraber yazacak
yavaş yavaş gidiyor işte umarım bu ay hızlanır
hoca yağlı tohumların hepsi faydalıdır diyor
1. sayfada örnek meü ve ana kurallar var okumanı öneririm ayrıca canankarataydiyeti.com dan ayrıntıları öğrenebilirsin hergün menünü paylaş üzerimde konuşalım
canım listeyi sorun etme sıra sana geldiğinde ben de yaparım sorun değil gerçekten , sen buralarda ol; diyeti birakma...
kilo verenler:
afatmas 2,017
felluz 1,17
15efes25 1,136
gurbet_izm 0,91
mahzen77 0,74
capadokya 0,71
xc9 0,6
gulrosee 0,45
hedef60busondiyet 0,39
destansı 0,29
sabit kalanlar
sea
avşarlı75
kilo alanlar
leneva 1,28
lawyer 0,164
hedefcim seni de ekledim listeye
Tebrikler CNm güzel vermişsin... Bizimle ilerlemeye devam et .. Verelim kurtulalım..Kilo bildirimi
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:76.8
Bu hafta:76.1
Fark:700
Toplam fark:2.800
Beden:42
Spor:evde alette yürüyüş- 40 dk
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.9
haftalık listemi de bildireyim
25- sabah kkk
Öğle çiğ köfte, ayran, salata, tatlı (cıss)
Akşam çiğköfte, karnabahar
26-sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon patlıcanlı-biberli sote, 8 zeytin, bir avuç kadar peynir,
öğle 1 kase çorba(şehriye), iki avuç kuruyemiş,
akşam koca bir tabak salata, yarım tabak karnabahar yemeği, 1 bardak ayran
27-sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle, kuruyemiş, çorba
Akşam, bol salata, kabak yemeği
28-sabah kkk
Öğle fındık, fıstık
Akşam 1 çupra balık(fırında pişmiş),bir dilim helva, 1 kase mercimek çorba, soğan
29- sabah kkk
Akşam kabak yemeği, 2 tane içli köfte 1 bardak ayran
30- sabah kkk
Öğle küçük bir tabak dolusu yaprak sarma, 1 tane içli köfte, 1 bardak ayran
Akşam 3 tane içli köfte(cıss), 2 bardak ayran
01-sabah kkk
Akşam çiğ köfte (cıss),, salata, ayran, zeytinyağlı brokoli (haşlama)
1 haftanın 3 gününde sporumu tam yapabildim.. su tüketimi en fazla 2 gün tamamlanmamıştır-tam takip edemiyorum... kaçamaklarla dolu bir hafta oldu. kız kardeşim(öğrenci-ünv.) burdaydı ona ziyafet verelim derken bana ziyafet oldu,,haftanın 2 günü çiğ köfte, içli köfteler.... en azından tatlılardan kaçabildiğim için mutlu hissediyorum kendimi..
siteyi düzenli takip edemiyorum kızlar ama her girdiğimde kaldığım sayfadan itibaren hepinizin paylaşımlarını okuyorum. umarım bu hafta listeye girebilirim. gerçi xc9 nın listesinde adım yoktu amabende sizinle ilerliyorum bilesiniz
Tebrikler felluzumm... SüpersinnnnnKilo bildirimi
Rumuz:felluz
Başlangıç tarihi:9/mart/2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:76.9
Bu hafta:76.
Fark: 900
Toplam fark:11 kg
Beden:42
Boy:1.63
Spor:yürüyüş
Yüzde:1,170
Evet CNm NOOOOO KAÇAMAK... Verip rahatlayacaz kiloları..ara ara içiyorum canım..:)
xc9 selam nasılsın? Menun supermiş afiyet olsun..
hedef60 sana da gunaydın :) naber nasılsın? nasıl gidiyor? menu super senin de. Bu haftadan itibaren no kacamak diyoruz..:)degil mi?
Hoşgeldin canım aramıza, kaçamaksız guzel bir sekilde kilolarımızı vereceğiz.
Olsun CNm yine de çok iyisin aya vuruncaaa.. Aralık'ta süper vereceğiz..Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:60.9
Bu hafta:61
Fark:+100 gr
Toplam fark:9 kg
Beden:38
Spor:yürüyüş (geçen hafta sadece 1 kere)
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi:+%1.44 (yüzde hesabım yanlış olabilir emin değilim)
Cuma akşamı yemeğe misafirliğe gittik orada biraz tatlı ve yememem gereken şekilden meyve yedim, bir gün öncesinde de 3 lokma ekmek al sana +100 gr. Hafta içi 60.5'i görmüştüm halbuki
Gelecek merak etme.. Azmin elinden hiç bişey kurtulamaz ...rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:60,8
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, pilates, interval
BU hafta kacamaklar + regl den dolayı sanırım aynı kilodayım. Artık kacamak vs yok ..
haftaya bomba gibi olacagım..60 altında olmak istiyorum 59 gelsin artık :)
Hadi cnmm az kaldı 70 li rakamlara...Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80.6
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:80
Fark:-0.6:
Toplam fark:0.6
Beden:44
Spor:2 gün pilates, 1 gün yürüyüs
Hedef:70
Yüzdesi:%-0,744
Regl den sonra rahatlarsın merak etme.. Sen hedefine ulaştın zaten ..bu hafta listeyi ben yapıyorum. kilo bildirimimide yapayım:
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:54,3
bu hafta kilo: 55
fark:700gr
toplam fark:7
haftalık yüzde:1,28
beden:36-34
boy:1.68
spor: bir kaç akşam yürüyüş.
bugün reglimin 2. günü. ağrıdan ölüyorum. ve karnım şiş sanki patlıyacağım.
-alkışşşşş arkadaşıma... Maşallah süpersin ..rumuz: xc9
başlangıç: 74 kg
geçen hafta: 65.7 kg
bu hafta: 65.3 kg
fark: -400 gr
yüzde: %-0.60
spor: yürüyüş
beden: 40
Tebrikler... Hedef kaçKilo bildirimi
Rumuz: gulrosee
Başlangıç tarihi: 26.11.2013
Başlangıç kilo: 66
Bu hafta:65.700
Fark:300
Yüzde: nasıl hesaplandığını bilmiyorum
Beden:40
Boy: 1.63
Tebrikler CNm ..RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta:67,6
Fark: -200
Yüzde: %0,29
Toplam fark: 1,1 kg
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 7 km yürüyüş
Boy: 1.70
Çok iyi tebrikler..rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.4
bu hafta: 69.6
fark: -800
toplam fark:11.9
yüzde:%1.136
spor: hergün leslie ve pilates
boy:155
beden: 42
Çok iyi tebrikler....Rumuz, capadokya
Baslangic tarihi, 12.11.2013
Baslangic kg,102
Gecen hafta, 98.1
Bu hafta, 97.4
Fark, -700
Toplam fark, -4.6 kg
Beden, 50-52
Boy, 1.58
Yas, 27
Spor, yuruyus sadece bir gun
Yuzde, -0.71
Asurelerin etkisini goruyorum ne yazikki
Tamam canim sagol
Çok iyi tebrikler..başlangıç tarihi:20 OACAK
başlangıç kilo:87
geçen haftaki kilo:69,4
bu hafta kilo: 68
fark:-1400
toplam fark:19
beden:BİLMIYORUM
boy:1.60
spor: YOK
Bir dahakine inş...Baslangic 05.11.2013
Baslangic kilo 79
Gecen haftaki kilo 77, 7
Bu haftaki kilo 77, 7
Fark 0
Yas 39
Boy 155
Beden 42_44
Spor yürüyüş
Su tahminen 2 litre
COK ÖZÜR DİLERİM LENEVA HEM GEÇ CERDİM HEM YANLIŞ.. 74,3 ten 74,5 oldum.. KUSURA BSKMA.. ACELEDEN YANLIŞ OLDU NEYSE...kilo verenler:
afatmas 2,017
felluz 1,17
15efes25 1,136
gurbet_izm 0,91
mahzen77 0,74
capadokya 0,71
xc9 0,6
gulrosee 0,45
destansı 0,29
sabit kalanlar
sea
avşarlı75
kilo alanlar
leneva 1,28
lawyer 0,164
burada menü paylaşıp bildirimde bulunan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. kilo verenleri ayrıca tebrik ediyorum
Olsun sen gel kiloları verelim .. Birlikten kuvvet doğar ..kızlarrrr sanırım çooooooooook geç kaldım liste için özür dilerim. inanın hiç vakit bulamadım 2 bebekle hayat çok zor :) hadi şimdi evdeyim 2. dönem okula başlayınca ne yapacağım bilemiyorum
bu hafta: 84.5
Gecmiş olsun CNm...Merhaba kızlar karatay macerama araveriyorum mide bulamtımdan bahsetmiş tim.Geçem hafta vücudumda kızarıklık çıktı dr.a gittim ürtiker dedi.bişey vücuduma dokunuyormuş bende ara vermeye karar verdim.karataydan başka bir diyet artık düşünemiyorum ama ara vermek zorundayım.hepinizi çok öpüyorum
Sabah saat 10:30 kkk saat 6:30 da ezogelin çorba ve göveç yedim.. Kaçamak yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?