Merhaba kızlar karatay macerama araveriyorum mide bulamtımdan bahsetmiş tim.Geçem hafta vücudumda kızarıklık çıktı dr.a gittim ürtiker dedi.bişey vücuduma dokunuyormuş bende ara vermeye karar verdim.karataydan başka bir diyet artık düşünemiyorum ama ara vermek zorundayım.hepinizi çok öpüyorum
geçmiş olsun canım :) dikkat et kendine.
tebrik ediyorum kilo verenleri
benim dün sabaha kadar ağzım boş durmadı ders çalışıyordum sabah 5 te yattım yani yediklerimi saysam siz inanamazsınıztüm gün yaşadığım bağırsak rahatsızlığımda ders oldu zaten bana hemde hedefime sadece 0.3g kalmışken uçtu gitti neyse bugün tekrardan başladım karataya:)
sabah 7.30 sadece bir muz yiyebildim
12.00 :bir porsiyon ızgara köfte-salata
17.00 :bir tabak kurufasulye-yoğurt-turp-domates
muz yanına ceviz vb de yeseydin daha iyi olabilir. Hatta bir bardak sut.
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz
Selam canım hosgeldin,
İlk sayfayı okuyabilirsin. canankaratay.com dan destek alaiblir. Bizlere de her an sorabilirsin aklına takılanları.
Sabah Karatay Kahvaltısı
2 mandalina
Öğle yemeği Buğdaylı yogurt
Türk kahvesi 2 kuru incir 10-12 tane badem
Akşam yemeği yogurt corbası 1 kase
Kişisel fikrimi paylaşmak istiyorum bir de; oldukça kolay bi gün oldu kendimi aç hissetmedim 1 saat yürüyüş yaptım öğlen. Özellikle Karatay kahvaltısı çok doyurucu oluyo.Hepinize başarılar diliyorum diyetinizde, umarım hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız.
Canım sen de hosgeldin tekrar,
meyveleri kuru olanalrı ozellikle sabah ogunude tuketesek daha iyi olur.
canım ilginize ve desteğinize gerçekten çok teşekkür ederim ama emeğe saygısızlık yapamam yapımda yok . tamam benide alın listeye sıra bana gelince bakarız bir çaresine . sizin gibi erken hazırlamam imkansız ancak eşim işten gelince hazırlayabilirim belki ..... kızım biraz büyüse valla 2 hafta üst üste bile yaparım ama şu an gerçekten çok zor. malesef bebeğim zor bir bebek .oğlumda çok küçük onunda farklı ihtiyaçları var . bende evdeyken hep onlarla olayım faydam olsun istiyorum sebep bu canım. ilgine çok ama çok teşekkür ederim
ne demek ne demek :) bir sekilde yaparız sen gel :)
Sormak istediğim bi kaç şey var, konu içinde arama yapamıyoruz galiba bu yüzden bulamadım cevapları.
Öncelikle mevsimi geldi malum kestane yiyebiliyo muyuz?
Granül kahveler kesinlikle yasak mı? Sütlü ve şekersiz içemez miyiz acaba :)
Kahvaltı yapmaya vaktimiz olmadığında bir yerli muz ve yanında bir bardak süt içebilir miyiz, fazla olur mu?
şimdiden teşekkür ederim...
kestane cıss..:) granul kahve de. İşlenmiş oldugundan. Muz ve sut olur.:)
merhaba arkadaşlar
83 ve 81 kilo arasında seyrederken emzirmenin sayesinde 78 de sabitlemiştim kilomu. sonra sayın karatay ın kitabını okudum ve çok mantıklı geldi. harfi harfine uygulayamasam da ekmek ve şekeri ara öğünü ve de akşam 8den sonra yemeyi keserek 1 ayda 3.5 kilo verdim. üstelik gün içinde çok kaçamaklarım oluyordu. bu 3.5 kilo beni tamamen değiştirdi. kendimi 10 kilo vermiş gibi hissediyorum. ve artık daha çok dikkat etmeye çalışıyorum
Selam canım :) sen de hosgeldin..:)
evet canım çok mutluyum bu ay hedefim 4.5 kilo verip 2014 e 70kilo girmek inşallah
azimli kararlı birisin .:) hep beraber vereceğiz..
sabahki menüm domates salatalık beyaz peynir şekersiz çay 2 dilim ekmek
ara 2 tane ceviz
öğlen 4 kaşık pırasa 2 kaşık yağsız salçasız makarna 1 adet salatalık
bugün benim il günüm ve ilk günden makarnayı ekmeği gömdümsiz nasıl ekmeksiz yiyebiliyosunuz ya ben neden duramıyorum ekmeksiz öfff:2:
Sinemciğim selam,
Sen de hosgeldin tekrar ama ekmek ve ekmek urunleri cıısss
ara yok aslında arada yediiğin cevizi 1 cay bardagı yaparak kkk da tuket ltf.:)