Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmiş olsun canım :) dikkat et kendine.

muz yanına ceviz vb de yeseydin daha iyi olabilir. Hatta bir bardak sut.

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz

Selam canım hosgeldin,
İlk sayfayı okuyabilirsin. canankaratay.com dan destek alaiblir. Bizlere de her an sorabilirsin aklına takılanları.

Canım sen de hosgeldin tekrar,
meyveleri kuru olanalrı ozellikle sabah ogunude tuketesek daha iyi olur.

ne demek ne demek :) bir sekilde yaparız sen gel :)

kestane cıss..:) granul kahve de. İşlenmiş oldugundan. Muz ve sut olur.:)

Selam canım :) sen de hosgeldin..:)

evet canım çok mutluyum bu ay hedefim 4.5 kilo verip 2014 e 70kilo girmek inşallah

azimli kararlı birisin .:) hep beraber vereceğiz..

Sinemciğim selam,
Sen de hosgeldin tekrar ama ekmek ve ekmek urunleri cıısss yemeyelim lutfen 1-2 gunden sonra alısırsın:)
ara yok aslında arada yediiğin cevizi 1 cay bardagı yaparak kkk da tuket ltf.:)

Emzirenler karatay vari bir diyetle bile güzel veriyorlar, bir arkadaşım da 20 kilo verdi sadece bazı dediklerini yaparak.. bu topikte hedef60 arkadaşımız da sadece diyetle 4 ayda 25 kilo verdi.. sırf bu yüzden emzirmeye özenmiyor değilim :)))
bir de beni de aranıza alırsanız sevinirim:79:
aldık gitti :)
o zaman sen buraya yap, konuya mahzenin dikkatine diye yaz, akşama inşallah eklerim seni de listeye..

ekmek makarna olmamış, kahvaltında yumurta yok, cevizin az..
ekmeği bırakamasam ben bırakmazdım emin ol, tam bir ekmek bağımlısıydım.. arada yediğim oluyor bazen annemin doğal ekmeğinden.. ama başladığımda 2 ay hiç yememiştim, ekmeksiz hayat aslında daha güzel, ekmeği yemediğin zaman daha uzun süre tok kaldığını anlayacaksın..

Selam,
Bir kac gundur giremedim.

Pazar

sabah: kkk
aksam : tokluk corbası , cipura, salata

Pazartesi

sabah: kkk
ogle : mercimek corba , ızgara sebze salata
aksam : tokluk corbası , havuc kırmzı lahana salata

Salı

sabah : kkk
ogle : mantar corba, salata, ıspanak
aksam : (muhtemelen ) tokluk corba, kereviz salatası, salata olacak.

Selam arkadaslar,

Her insanın engelli olabilme ihtimali vardir. Bunu bir yere yazmamız gerekir. Bugun engelli insanlar için 1 gunde olsa hatırlanma günü.
Kutlama degil sadece hatırlama, özümseme, kabul etme ..sevgiyle kalın..

aradaşlar öğlen 2 yk pirinç pilavı yedim ve 4 yaprak sarma içinde daha cok bulgur vardı sorun olurmu

08,00 bir kase yoğurt
12.15 bir kase salata, kaşarlı omlet, 1cennet elması, 1 muz
akşam yemeğimi 6,5 gibi yerim heralde, karatay menüsü sayfasından tarif aldığım patlıcan musakka, siyez bulgurundan pilav,cacık diye düşünüyorum. kesin üstüne ya meyve yada kestane yeriz biz:26: ama 8 i geçirmiycem.

slm kızlar... bende yaklaşık 40 gündür diyete başladım. diyetisyen kontrolünde gidiyorum ancak çok yavaş ilerleme kaydediyorum, bu da motivasyonumu bozuyor. geçen hafta karataya başladım, bir arkadaşım örnek mönü verdi, birebir uygulayamıyorum ama elimden geldiğince listeye uymaya çalışıyorum. çalıştığım için aynı yemekleri hazırlamam sıkıntı oluyor, farklı alternatifleri sizlerden duymaka iyi oluyor.

boyum 160 cm,...28 ekimde 78,1 kiloyla başladım. şimdi 75,2 oldum. yami 40 günde 3 kilo:))

biran önce zayıflamam lazım, en azından 60lı rakamlara düşsemde öyle hamile kalsam

aradaşlar öğlen 2 yk pirinç pilavı yedim ve 4 yaprak sarma içinde daha cok bulgur vardı sorun olurmu

canım pirinç=şeker bunu hiç aklından çıkarma. bide gdolu mu değil mi tartışmaları aldı yürüdü. ha bu arada hoca sen de yiyorsun niye bana yeme diyorsun deme:) ben 55 hedefliyordum, bide benim pirincim tosya pirinci en azından gdo suz.

hoş geldin canım. bir listeye göre yemek yapmak oldukça zor. bütün arkadaşlarım burda ne yediğini paylaşıyor. fikir sahibi olursun sende. ona göre ne pişireceğin kafanda şekillenir. karatay menüsü sayfasından, sağlıklı yaşıyoruz face sayfasından da tarif çeşit bakabilirsin. sormak istediğin bir şey olursa, seve seve cevaplarız.

bu vesileyle denemiş olucam canım inşallah

kızlar gerçekten çok teşekkür ederim .... inşallah hep beraber kurtulacağız bu kilolardan

merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?
bende bebişleri yeni uyuttum bir bakayım dedim. bugün karataya biraz uymadım sanki . yazsam bir baksanız çok mu olmuş

SABAH:
1 yumurta
1/2 çay bardağı karışık kuruyemiş
1 salatalık
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 minik lokma kabak tatlısı ( bunu yiyeceğim diye kuruyemişten ve yumurtadan kestim )

ÖĞLE:
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
1 kase mercimek çorba

AKŞAM: (daha yemedim )
1 porsiyon kavurma (daha pişiyor :) )
salata
ayran

KIZLARRR !!!!
bu arada yüzümde inanılmaz sivilce gibi birşeyler çıktı ve göğsümde de var sanırım birşey dokunuyor bana ve sanırım bu dokunan şey yumurta. bu kadarı fazla geliyor bana . ben haftada 1-2 ancak yerken şimdi günde yiyorum. size sorum ben bu yumurtanın yerine ne yiyebilirim?
tokluk çorbası çoğu kişide görüyorum bu nasıl bir çorba ?
yanıtlarınız için çok teşekkürler

sabah kkk
öğle : fırında bezelye+salata + 1 kase yoğurt
akşam : öğleden kalan bezelye + beyaz lahana salatası çok az

gün boyu 3-4 kupa yeşil çay + 2 lt su

birazdan jillian 2/2 yapacağım

fındık yedım cızzzzzzzzzzzzzzzzzz
mıdem çok ağrıyoo süt içebılırdım ama mıdem ağrıyo
acaba sarımsak çayından olabıır mı

bir de beni de aranıza alırsanız sevinirim:79:

hoşgeldin aramıza hergün menülerini paylaş üzerinde konuşalım

canım bu duyarlı hatırlatma için
seni okurken haberlerde bukonuyu dinliyordum tesadüf:)

hoşgedin aramıza umarım fazla kilonu karatayla kolayca verirsin
iyi akşamlar ailece karatay yapıyoruz benim 6 gün doldu fakat hiç kilo veremedim ne yapmalıyım.

biraz sabır gerekiyor canım bazıları 3 günde vermeye başlıyor bazıları 3 haftada

fındık yedım cızzzzzzzzzzzzzzzzzz
mıdem çok ağrıyoo süt içebılırdım ama mıdem ağrıyo
acaba sarımsak çayından olabıır mı

olabilr biraz ara ver bi bak bakalım ondan mı

canım teşşekkürler cevabın için.mesela bugün yediklerm
8:00 kkk
13:00 1 kase paça
1 kase yeşil fasulye
1 kase yoğurt
1 kaseden az dövme pilavı
17:30 1 tabak etli patlıcan
1 kase yoğurt
gün içinde bol su ve 2 kupa yeşilçay

menün gayet güzel kardio egzersizi de yaparsan daha iyi olur belki sen de benim gibi yavaş veriyorsundur sabırlı ve kararlı ol
d vitamini ve demir eksiği olanlar kilo veremez diyor hoca bi süre daha veremezsen bi kan tahlili yaptırırsın troidlerine de baktırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…