kızlar kusura bakmayın 1 ay önce hazırladığım listeyi kopyalayıp yapıştırdım sizleri eklemeyi unutmuşumbugünkü yarışma listesine göre yeniden hazırlayacağım
Kilo bildirimi
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:76.8
Bu hafta:76.1
Fark:700
Toplam fark:2.800
Beden:42
Spor:evde alette yürüyüş- 40 dk
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.9[/SIZE
D
haftalık listemi de bildireyim
25- sabah kkk
Öğle çiğ köfte, ayran, salata, tatlı (cıss)
Akşam çiğköfte, karnabahar
26-sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon patlıcanlı-biberli sote, 8 zeytin, bir avuç kadar peynir,
öğle 1 kase çorba(şehriye), iki avuç kuruyemiş,
akşam koca bir tabak salata, yarım tabak karnabahar yemeği, 1 bardak ayran
27-sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle, kuruyemiş, çorba
Akşam, bol salata, kabak yemeği
28-sabah kkk
Öğle fındık, fıstık
Akşam 1 çupra balık(fırında pişmiş),bir dilim helva, 1 kase mercimek çorba, soğan
29- sabah kkk
Akşam kabak yemeği, 2 tane içli köfte 1 bardak ayran
30- sabah kkk
Öğle küçük bir tabak dolusu yaprak sarma, 1 tane içli köfte, 1 bardak ayran
Akşam 3 tane içli köfte(cıss), 2 bardak ayran
01-sabah kkk
Akşam çiğ köfte (cıss),, salata, ayran, zeytinyağlı brokoli (haşlama)
1 haftanın 3 gününde sporumu tam yapabildim.. su tüketimi en fazla 2 gün tamamlanmamıştır-tam takip edemiyorum... kaçamaklarla dolu bir hafta oldu. kız kardeşim(öğrenci-ünv.) burdaydı ona ziyafet verelim derken bana ziyafet oldu,,haftanın 2 günü çiğ köfte, içli köfteler.... en azından tatlılardan kaçabildiğim için mutlu hissediyorum kendimi..
siteyi düzenli takip edemiyorum kızlar ama her girdiğimde kaldığım sayfadan itibaren hepinizin paylaşımlarını okuyorum. umarım bu hafta listeye girebilirim. gerçi xc9 nın listesinde adım yoktu amabende sizinle ilerliyorum bilesiniz
bu hafta listeyi ben yapıyorum. kilo bildirimimide yapayım:
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:54,3
bu hafta kilo: 55
fark:700gr
toplam fark:7
haftalık yüzde:1,28
beden:36-34
boy:1.68
spor: bir kaç akşam yürüyüş.
bugün reglimin 2. günü. ağrıdan ölüyorum. ve karnım şiş sanki patlıyacağım.
kızlar bende başlamak istiyorum spora gidemiyorum kızım anaokuluna gidiyor çalışıyorum bende o nedenle hiç vaktim yok bende diyete başlıyayım dedim şuanda ki kilom 61 ama 10 kilo fazlam var boyum 1.54 yaza kadar vereyim diyorum bu sefer kararlıyım
dünkü sabah menüm : süper bır masa hazırladık tatildim ben
haşlanmış yumurta yumurtalı omlet çok az yağda biber közlemesi
muz üzer haşhaş peynir yoğurt roka ve fındık
akşam içli köfte
bu sabah muzla haşhaş ve 2 yumurtalı omlet 1 yumurta kadarını kızıma bıraktım
ve akşaları ve sabaharı sarımsak ve zencefilli çay içiyorum
aramıza hoşgeldin
Tabi ki öncelikle ekmek makarna pirinç gibi yüksek gsemik indexki yiyecekleri tüketmiyoruz ara öğün yok meyve günde bîr tane çiğ kuruyemiş tüketiyoruz öğün aralar 4-5 saat olmalı en az ayrıntıları ve nedenlerini canankarataydiyeti.com yada canankaratay.com dan öğrenebilirsin hergün menünü paylaşırsan üzerinde konuşuruz kolay gelsin
sağol canım, evet bu diyetle verdim. nisan başında falan başladım. 3 ay düzgünce yapabildim. sonrasında pek sadık kalamadım. şimdide esnek davranıyorum. herşeyi yiyorum diyebilirim. ama dengede tutmak önemli. öğrendikçe düzenleyebiliyorsun. istikrarlı olursun herkes olabilir çünkü herşeyden önce gözün doyuyor. midende öyle. benle yemek yiyenler diyet yaptığıma asla inanmazdı. çünkü seçtiğim yiyeceklerden doyasıya yiyordum. başla, burada herkes ne yiyor ne içiyor spor yapıyor mu yapıyorsa ne ve ne kadar. bunu gözlemle teşvik oluyorsun zaten.leneva cım ne güzel kilo vermişsin bu diyetle mi verdin bende başlamak istiyorum bir türlü istikrarlı olamıyorum ya bu diyetle ne kadar zamanda verebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?