Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün sabah 9:30 kkk,bir mandalina
Akşam 17 de patlıcan yemeği,omlet ve yoğurt.Çok az kuru üzüm.
Öğlen pilates,şimdide 5 mil leslie yaptım,dışarda da yürümüştüm.
Bu sabah tartıda 200 gr daha eksik çıkınca hemen çizelgemi değiştirdim.Daha motive edici olsun diye.Umarım yarın bozulmaz.

ya arkadaşlar kaç gündür çok güzel gidiyordum bulgur haricinde yasak hiçbir şeyi yememiştim. bugün naptım ben yaa çok pişmanım

menüm:

09.00 da 1 kase yoğurt çorbası

öğlen: karatay kahvaltısı amaaa 1 cennet hurması 1 mandalin

akşam: fırında somon salata amaaa çayın yanında 5-6 petibör yedim

ekmek mekmek aramıyorum ama şu tatlı krizleri beni çıldırtıyor

bu arada hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Selam arkadaşlar.. Sabah kkk yaptım saat 2:30 gibi bir avuç ceviz ve 3 tane kuru incir yedim. Akşam 6:30 da etli nohut yedim bir tabak.. Nohut cıs ama ne yapayım kv yaptı yemesem ayıp olurdu .. Evet kararayda yağdan gittiği için insan kendini hafif hissediyor. Dikkat ettikçe verdiğini göreceksin .. Devam..
İlk zamanlar bende de oldu ama sonra gecti.. Şimdi çıkmıyor..

Olmuş artık sakın arkana bakma istikrara devamım...

regl dönemindeki krizleri nasıl atlatıyorsunz arkadaşlar ? kaçamak yapmayı mazur mu görüyorsunz kendinze yoksa doğal yöntemler mi deniyorsunz,karataya uygun bi şeyler var mı bildğinz ? teşkler

Canım o kadar büyük kaçamak yapmamışsın biraz fazla hareket ve karatayla hemen telafi edersin:)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)

Kızlar ben pazartesi günleri yapılan yarışmaya katılmamıştım.kilo verdikten sonra üye olduğum için çok kilo değişimim olmuyor diye ama kaçamaklarıda abartıyorum bazen hem beni motive etmesi hemde daha çok sizinle olmak istediğim için benide listeye eklermisiniz:))menü bildirimini yapıyorum zaten yardımcı olursanız listede yaparım:)

9.00:kkk-3 kurukayısı-20 fıstık
19.00: bir avuç fıstıkla yoğurt-bir bardak süt-bir elma (zamanım yoktu anca bunları yiyebildim)

Sabah Bir muz, bir bardak süt

Türk kahvesi yanında iki kuru kayısı bi avuç ceviz

öğle yoğurt çorbası bi kase, yanında turşu

Türk kahvesi iki kuru incir 10-12 badem

Akşam salata koca bi tabak ama bayağı büyük bi salata tabağı :)

Hepinize iyi akşamlar benim için yine başarılı bi gündü sanırım :) öğlen bir saatlik yürüyüşümü de yaptım, salatamı 19 dan önce yedim ve günü bi fincan çayla bitiriyorum...
Kuru meyveleri öğlen sonrasına bırakmıcam bundan sonra tamam (bu ikonları kullanmak için sabırsızlanıyodum çok sevimliler)
Bugün bi parça bitter çikolata yiyecektim ama vazgeçtim buraya menü yazıyo olmak beni bi çok konuda frenliyo o yüzden çok güzel oldu hiç kaçamak yapmadım...

rumuz:badela
şuanki kilo:60,3
Hedef kilo: 56
bel: 68
göbek: 87
basen/kalça: 98

Biraz geç oldu çok üzgunum anca bu saatte uygun oluyorum. Kolay gelsin Mahzen inşallah herkes eksilir (kilo olarak) ay sonunda.

regl dönemindeki krizleri nasıl atlatıyorsunz arkadaşlar ? kaçamak yapmayı mazur mu görüyorsunz kendinze yoksa doğal yöntemler mi deniyorsunz,karataya uygun bi şeyler var mı bildğinz ? teşkler

Ben atlatamıyorum Huzis mesela. Muzun üstüne sürülebilir çikolata sürüp yediğimi biliyorum. Zor dönemler lakin en azından nefsini köreltecek kadar az yiyebilirsin, nasıl olsa battı balık yan gider dememelisin durmalısın bi yerde. Benim önerebileceklerim bunlar bi de çoğu kadın yaşıyo bu sorunu üstelik belki Karatay'a uygun bi formülü vardır bilenler yardımcı olacaktır. İyi akşamlar.

sağol canım yanıtladığın için demek sende de oldu çok kötü ya sivilceye benziyor ve kaşınıyor. 3-4 gün oldu geçmedi ne zaman geçecek diye bekliyorum.

nohut cıss mı aaa ben onu serbest sanıyordum ee o zaman kurufasulye falan da yasak mı?

yumurta yerine ne yiyebilirim

Diğer kurubaklagillerden yiyebilirsin serbest. Yumurta yerine muz yiyebilirsin yada yumurtasiz melemen tarzi biseyler yapabilirsin.

sabah 7.45: tek yumurtalı ve kuruyemişsiz kkk, 1 tane portakal (kkk olmuyor tabi bu)

öğlen 13.00: domates salatalık peynir ve zeytinden oluşan kahvaltı cinsi bişey

akşam 20.00: 2 tane ızgara tavuk pirzola, salata

egzersiz olarak 60 mekik

Kocaman günaydın herkese... Yılbaşına kaldı 26 gün, yeni yıla yeni girmek lazım o yüzden hiç bırakmadan tam gaz devam. Bol hareketli, Karatay'lı ve güzel bi gün geçirsin herkes yine.

arkadaşlar hoşgeldin diyenlere teşekkür ediyorum. hemen menümü vereyim

salı menüm: bir yumurta-peynir -yeşillik- 6 tane ceviz
öğlen: kırmızı mercimek çorba-yoğurt-çiğ lahana----1 dilim kek
akşam: bol salata-balık-3 tane yaprak sarma(bulgur ve yarmalı)
20:30da elma ve mandalina yedim...

çarşamba menüm:1 yumurta-peynir-5 zeytin-yerfistiği-beyaz çay
öğlen: zeytinyağlı barbunya-salata-ayran
akşam: köfte-salata ve meyve yiyeceğim...

mesajları okurken kafam biraz karıştı aslında....

1) hergün et-balık yeme şartı yok mu
2)tokluk çorbası nedir?
3)fındık yasak mı? nohut neden cısss?

canım aşagıdaki linki incele çok zengün bir menü
Karatay Menüsü

yumurta yerine köfte mantar da yiyebilirsin..
Tokluk Çorbası
iyi akşamlar ailece karatay yapıyoruz benim 6 gün doldu fakat hiç kilo veremedim ne yapmalıyım.
birz daha sabır gerek canım.. kişiye göre değişiyor..

menün güzel canım..
çizelgeyi yapmayı başardım oley şimdi sırada gitsin kilolar hep beraber arkadaşlar
çizelgende bi terslik var canım, hedef kilon ile şimdiki kilon yer değişecek, 69 kg vermiş gibi görünüyorsun

meyveler sabah yenmiş o iyi, petibör var sadece ama telafi edersin.. sabahları kaymak günkürusu ceviz yersen tatlı ihtiyacın olmaz gün içinde, hem de süper bir tat..
canım kahvaltıda gün kurusu ye kaymak ve ceviz ile o engelliyor, benim ciddi krizlerim olmadı hiç..

mesajları okurken kafam biraz karıştı aslında....

1) hergün et-balık yeme şartı yok mu
2)tokluk çorbası nedir?
3)fındık yasak mı? nohut neden cısss?
hergün et balık şartı yok, glisemik indeksi düşük besleniyoruz ana kural bu aslında.. etin balığın düşük olduğu ve tok tuttuğu için çokça yenilebilir ama hergün yemiyoruz et balık.. nohut gi si yüksek o yüzden cısss.. patates de öyle..
Tokluk Çorbası

herkese günaydın ben ve kızım kilo almışız bir hafta oldu nerede yanlış yağıyoruz.hiç kaçamak yok 30 dak.spor var çıldıracağım.ben bırakacağım bu diyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…