çizelgeyi yapmayı başardım oley şimdi sırada gitsin kilolar hep beraber arkadaşlar
Evet kararayda yağdan gittiği için insan kendini hafif hissediyor. Dikkat ettikçe verdiğini göreceksin .. Devam..merhaba arkadaşlar
83 ve 81 kilo arasında seyrederken emzirmenin sayesinde 78 de sabitlemiştim kilomu. sonra sayın karatay ın kitabını okudum ve çok mantıklı geldi. harfi harfine uygulayamasam da ekmek ve şekeri ara öğünü ve de akşam 8den sonra yemeyi keserek 1 ayda 3.5 kilo verdim. üstelik gün içinde çok kaçamaklarım oluyordu. bu 3.5 kilo beni tamamen değiştirdi. kendimi 10 kilo vermiş gibi hissediyorum. ve artık daha çok dikkat etmeye çalışıyorum
İlk zamanlar bende de oldu ama sonra gecti.. Şimdi çıkmıyor..merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?
bende bebişleri yeni uyuttum bir bakayım dedim. bugün karataya biraz uymadım sanki . yazsam bir baksanız çok mu olmuş
SABAH:
1 yumurta
1/2 çay bardağı karışık kuruyemiş
1 salatalık
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 minik lokma kabak tatlısı ( bunu yiyeceğim diye kuruyemişten ve yumurtadan kestim )
ÖĞLE:
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
1 kase mercimek çorba
AKŞAM: (daha yemedim )
1 porsiyon kavurma (daha pişiyor :) )
salata
ayran
KIZLARRR !!!!
bu arada yüzümde inanılmaz sivilce gibi birşeyler çıktı ve göğsümde de var sanırım birşey dokunuyor bana ve sanırım bu dokunan şey yumurta. bu kadarı fazla geliyor bana . ben haftada 1-2 ancak yerken şimdi günde yiyorum. size sorum ben bu yumurtanın yerine ne yiyebilirim?
tokluk çorbası çoğu kişide görüyorum bu nasıl bir çorba ?
yanıtlarınız için çok teşekkürler
ya arkadaşlar kaç gündür çok güzel gidiyordum bulgur haricinde yasak hiçbir şeyi yememiştim. bugün naptım ben yaa çok pişmanım
menüm:
09.00 da 1 kase yoğurt çorbası
öğlen: karatay kahvaltısı amaaa 1 cennet hurması 1 mandalin
akşam: fırında somon salata amaaa çayın yanında 5-6 petibör yedim
ekmek mekmek aramıyorum ama şu tatlı krizleri beni çıldırtıyor
bu arada hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Canım o kadar büyük kaçamak yapmamışsın biraz fazla hareket ve karatayla hemen telafi edersin:)ya arkadaşlar kaç gündür çok güzel gidiyordum bulgur haricinde yasak hiçbir şeyi yememiştim. bugün naptım ben yaa çok pişmanım
menüm:
Çizelgeyı yapmaya Banada yardımcı olur musun yapamıyorum
regl dönemindeki krizleri nasıl atlatıyorsunz arkadaşlar ? kaçamak yapmayı mazur mu görüyorsunz kendinze yoksa doğal yöntemler mi deniyorsunz,karataya uygun bi şeyler var mı bildğinz ? teşkler
Selam arkadaşlar.. Sabah kkk yaptım saat 2:30 gibi bir avuç ceviz ve 3 tane kuru incir yedim. Akşam 6:30 da etli nohut yedim bir tabak.. Nohut cıs ama ne yapayım kv yaptı yemesem ayıp olurdu ..
Evet kararayda yağdan gittiği için insan kendini hafif hissediyor. Dikkat ettikçe verdiğini göreceksin .. Devam..
İlk zamanlar bende de oldu ama sonra gecti.. Şimdi çıkmıyor..
Olmuş artık sakın arkana bakma istikrara devamım...
sağol canım yanıtladığın için demek sende de oldu çok kötü ya sivilceye benziyor ve kaşınıyor. 3-4 gün oldu geçmedi ne zaman geçecek diye bekliyorum.
nohut cıss mı aaa ben onu serbest sanıyordum ee o zaman kurufasulye falan da yasak mı?
yumurta yerine ne yiyebilirim
canım aşagıdaki linki incele çok zengün bir menüslm kızlar... bende yaklaşık 40 gündür diyete başladım. diyetisyen kontrolünde gidiyorum ancak çok yavaş ilerleme kaydediyorum, bu da motivasyonumu bozuyor. geçen hafta karataya başladım, bir arkadaşım örnek mönü verdi, birebir uygulayamıyorum ama elimden geldiğince listeye uymaya çalışıyorum. çalıştığım için aynı yemekleri hazırlamam sıkıntı oluyor, farklı alternatifleri sizlerden duymaka iyi oluyor.
boyum 160 cm,...28 ekimde 78,1 kiloyla başladım. şimdi 75,2 oldum. yami 40 günde 3 kilo:))
biran önce zayıflamam lazım, en azından 60lı rakamlara düşsemde öyle hamile kalsam
yumurta yerine köfte mantar da yiyebilirsin..merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?
bende bebişleri yeni uyuttum bir bakayım dedim. bugün karataya biraz uymadım sanki . yazsam bir baksanız çok mu olmuş
SABAH:
1 yumurta
1/2 çay bardağı karışık kuruyemiş
1 salatalık
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 minik lokma kabak tatlısı ( bunu yiyeceğim diye kuruyemişten ve yumurtadan kestim )
ÖĞLE:
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
1 kase mercimek çorba
AKŞAM: (daha yemedim )
1 porsiyon kavurma (daha pişiyor :) )
salata
ayran
KIZLARRR !!!!
bu arada yüzümde inanılmaz sivilce gibi birşeyler çıktı ve göğsümde de var sanırım birşey dokunuyor bana ve sanırım bu dokunan şey yumurta. bu kadarı fazla geliyor bana . ben haftada 1-2 ancak yerken şimdi günde yiyorum. size sorum ben bu yumurtanın yerine ne yiyebilirim?
tokluk çorbası çoğu kişide görüyorum bu nasıl bir çorba ?
yanıtlarınız için çok teşekkürler
birz daha sabır gerek canım.. kişiye göre değişiyor..iyi akşamlar ailece karatay yapıyoruz benim 6 gün doldu fakat hiç kilo veremedim ne yapmalıyım.
menün güzel canım..canım teşşekkürler cevabın için.mesela bugün yediklerm
8:00 kkk
13:00 1 kase paça
1 kase yeşil fasulye
1 kase yoğurt
1 kaseden az dövme pilavı
17:30 1 tabak etli patlıcan
1 kase yoğurt
gün içinde bol su ve 2 kupa yeşilçay
çizelgende bi terslik var canım, hedef kilon ile şimdiki kilon yer değişecek, 69 kg vermiş gibi görünüyorsunçizelgeyi yapmayı başardım oley şimdi sırada gitsin kilolar hep beraber arkadaşlar
meyveler sabah yenmiş o iyi, petibör var sadece ama telafi edersin.. sabahları kaymak günkürusu ceviz yersen tatlı ihtiyacın olmaz gün içinde, hem de süper bir tat..ya arkadaşlar kaç gündür çok güzel gidiyordum bulgur haricinde yasak hiçbir şeyi yememiştim. bugün naptım ben yaa çok pişmanım
menüm:
canım kahvaltıda gün kurusu ye kaymak ve ceviz ile o engelliyor, benim ciddi krizlerim olmadı hiç..regl dönemindeki krizleri nasıl atlatıyorsunz arkadaşlar ? kaçamak yapmayı mazur mu görüyorsunz kendinze yoksa doğal yöntemler mi deniyorsunz,karataya uygun bi şeyler var mı bildğinz ? teşkler
hergün et balık şartı yok, glisemik indeksi düşük besleniyoruz ana kural bu aslında.. etin balığın düşük olduğu ve tok tuttuğu için çokça yenilebilir ama hergün yemiyoruz et balık.. nohut gi si yüksek o yüzden cısss.. patates de öyle..mesajları okurken kafam biraz karıştı aslında....
1) hergün et-balık yeme şartı yok mu
2)tokluk çorbası nedir?
3)fındık yasak mı? nohut neden cısss?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?