Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar bende eski karataycılardanım, bu topikte cok güzel paylasımlarım oldu 10kg verdim .geçen sene cok iyi dikkat ediyodum 72 kg dan 62 kiloya düştüm ama sonraları düzensiz beslenmeden stresten kendimi abur cubura verdim ve sonuç 70kg oldum..10gündür beslenme şeklimi degiştirdim yine karatycıyım 2 öğün besleniyorum akşam 5den sonra hiç bişi yemiyorum sadece sütlü tarçınlı kahve yada ayran çay felan içiyorum dün tartıldım 68kg geldim 2kg gitmiş tahminimce sudan gitmiştir..yola devam size tavsiyem daha kısa ve hızlı kg vermek niyetindeyseniz 2öğün beslenin akşam 5den sonra yemeyi kesin..tecrübeyle sabittir..

kahvaltı
2 yumurta omlet peynirli
domates salatalık zeytin ceviz
şekersiz çay..

herkese günaydın ben ve kızım kilo almışız bir hafta oldu nerede yanlış yağıyoruz.hiç kaçamak yok 30 dak.spor var çıldıracağım.ben bırakacağım bu diyeti.

slm dikkat etmenize rağmen kilo alımı oluyosa metabolizmada yavaşlama var demektir vücut koruma altına alıyo bence sporda degişiklik yapın yürüyosanız koşun yada daha hafif egzersiz yapın birde protein alımınızı yükseltin ben yoğurt bolca tüketiyorum kaloriside düşük yada mantar olabilir tercih sizin..bırakmayı aklınızdan cıkarın moralinizi bozmayın eminim düzelicektir...

herkese günaydın ben ve kızım kilo almışız bir hafta oldu nerede yanlış yağıyoruz.hiç kaçamak yok 30 dak.spor var çıldıracağım.ben bırakacağım bu diyeti.

Foxon öncelikle günaydın. Sakın bırakma derim ben üstelik bir hafta karar vermen için çok kısa bi süre bu bi kıstas olmamalı senin için, bir ay geçmesini beklemenizi önerebilirim acizane. Tabi hepimiz sabırsızlanıyoruz hemen sonuç almak istiyoruz ama kolay olmuyo kolay olsa kimse burada olmazdı:) Bir de sanırım şeker ve ekmek dışında her şey serbest gibi bi algı oluşuyo kafamızda o yüzden abartabiliyoruz, porsiyonlarınıza dikkat edin farkında olmadan fazla yiyo olabilirsiniz. Ama sakın bırakma ve umudunuzu kaybetmeyin. Sabır çok büyük bi erdemdir... Sağlıcakla kalın :)

Hepinize; hiç bir şeyi ertelemediğiniz, vazgeçmediğiniz, pes etmediğiniz ve çok mutlu olacağınız bir gün diliyorum.

Akşama görüşürüz...

Canım kaçamakların karşısına(cıssss)diye yazıyoruz ki yeni gelenlerin kafası karışmasın.meyve akşam yenmiyor.kilo vermek isteyenlere sabah bir adet meyve öneriliyor.bol leptinler:)))

Sabah:kkk

Öğlen:5,6 kaşık kuru fasülye,1 dilim yufkalı peynirli börek.1 kurabiye(cısss)

Akşam:1 tabak kıymalı karnıbahar,salata.

Merhaba,
Arkadaşlar ben de dün itibari ile karatay diyetine başladım.
Motivasyona ihtiyacım var.öğle araları yürüyorum.Akşam fırsat buldukça leslie ile de 1 yada 2 mil yürüyorum.
Bu diyete ilgim yeni başladığı için çok bilgi sahibi değilim neler yenilebileceği konusunda.Buradaki menülerden kopya çekeceğim artık:)
beni de aranıza alırsanız sevinirim.hedefim 10 kilo:))

Merhaba Kızlar bugün 2. günüm
Sabah : domates,salatalık,5 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta 1.5 dilim kepek ekmeği (ahhh ekmeği bi bırakabilsem)
ara :3 adet kayısı
öğlen : kıymalı karnıbahar yemeği, küçük 3 parça tavuk haşlanmış, 1 bardak ayran, 1 tabak salata

şimdilik bu çok acıktığımda tabağımı dolduruyorum ama az yiyip bırakıyorum buda bişey dimi :44:

Merhaba arkadaşlar
dun akşam salata ve karışık çok az yağda pişmiş sebze yedım kızartmaya gırmıyo sanırım
sabah omlet muz cızzzzz domates ve haşaş yedım
öğlen kırmızı et az içindeki sebzelerden yedım mantar çorbası ve cacık yedım

bu arada ben de menümü yazayım,

sabah 1 haşlanmış yumurta,7 zeytin,küçük bir dilim peynir,1 havuç,2 ceviz,3 badem,5-6 tane fındık,bir tane de gün kurusu kayısı
öğlen bir kase mercimek çorbası 2 ızgara köfte ve havuç salatası
Akşama da bulgur pilavı ve yoğurt inş.

Türk kahvesi tok tutuyor değilmi ?

Bence sofradan tok kalkmak önemli.Karataya alıştıktan bir süre sonra zaten belli miktar yemeye başlayacaksın.Sen az yiyip ekmeği bırakmamışsın.Bence tersini yap.

Hoşgeldin,doğru yere geldin.İlk sayfada örnek menü var,ayrıca buradakilerin yediklerinden de örnek alabilirsin.Şekerli,unlu mamuller,pirinç,makarna yenmiyor.Suyu az içmemeye çalış.Öğün aralarını 4-5 saat tut.Meyveyi yersen sabah ye.Spor yapıyorsun zaten.
Kısa zamanda kilo verirsin inşallah...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

regl dönemindeki krizleri nasıl atlatıyorsunz arkadaşlar ? kaçamak yapmayı mazur mu görüyorsunz kendinze yoksa doğal yöntemler mi deniyorsunz,karataya uygun bi şeyler var mı bildğinz ? teşkler

karatay mutfağı adlı sitede tatlı tarifleri var onlara göz at

yeni gelen arkadaşları da kapsayan bi liste yayınlayacağım bu aralar biraz meşgulum en geç haftasonu hazırlarım

evet canım buraya yazmak ve devam etmek çok önemli
aralarda türkkahvesi ve kuruincir kayısı görüyorum incir tatlı krizlerinde tercih ediyoruz ayrıca araöğün gibi olduğundan öğünlerde yersen çok daha iyi olur

kurubaklagiller serbest ama yavaşlattığı için sınırlı tüketiyoruz en çok nohutun gi si yüksek onu biraz daha dikkatli yiyoruz
yumurta yerine mantar köfte haşlama et yani bi protein almak gerek yoğurt süt de olur

ilk zamanlar vücut kendini korumaya alıyor biraz sabır lütfen bunu bi diyet değil sağlıklı beslenme tarzı diye düşün yan etkisi de kilo vermek merak etme sen de vereceksin

benim de son 10 kg kaldı buraya devam et motivasyonun hiç eksilmez

yumurta 2 yiyebilirsin zeytin ve peynir daha çok ye akşam pilav 4 yk geçmesin

xcm,selam.nohut hiç mi yenmiyordu.sanki az da olsa yenir diye hatırlıyorum.Benim akşam menümde var da
selam efes25
nohut piştiğinde gi si diğer baklagillere göre çok daha fazla olduğundan biraz daha dikkatli yiyoruz yoksa hiç yememek diye bişey yok çorbalarda falan rahatlıkla ekleyebiliriz

Ben de teklif edecektim canım:) teşekkürler...ikimize de başarılar..

tamam o halde. umarım çabucak veririz kiloları

geçmiş olsun canım. acaba yumurta fazla mı geldi. bir de market yumurtaları tüketiyorsan -ben de mecburen öyle yapıyorum- vücutta alarjik reaksiyon vermiş olabilir.

mahsencim bende katılmak istiyorum.
bildirimlerimi yapıcam

herkese günaydın ben ve kızım kilo almışız bir hafta oldu nerede yanlış yapıyoruz.hiç kaçamak yok 30 dak.spor var çıldıracağım.ben bırakacağım bu diyeti.

canım bırakma, 30 dk spor az, en az 40 dk olması ideali diye okudum. kaçamaklarınız mı var, su tüketimi mi az… bir yerlerde problem olduğu kesin.yanlışı bulmaya çalışın düzeltirsiniz. ama bırakmayın. devam edin daha dikkatli olursanız başaracaksınız

xcm,selam.nohut hiç mi yenmiyordu.sanki az da olsa yenir diye hatırlıyorum.Benim akşam menümde var da

ya bende yeniyordu da kurufasulye kuru baklaya göre daha az tercih ediliyordu diye biliyorum ki kaç gündür zorla bitirebildiğimiz nohut yemeğinden yiyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…