Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sagol canım, sadece yardımcı olmaya çalışıyorum, bu aralar uzatmalı grip türü bir hastalığım ver pek uğrayamıyorum..
günkurusunun içini açıp kaymak sürüyosun içine ceveiz, fındık badem ne istersen koyup yiyorsun kahvaltıda, çok güzel oluyor ama 2-3 adetten fazla önerilmiyor.. kyamağı daha fazla yiyebilirsin onda sorun yok..

hoşgeldin o zaman tekrar.. tecrübelerinden faydalanırız ne güzel
Türk kahvesi tok tutuyor değilmi ?
kahvenin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyorum, ben kendimde farketmedim ama acıktırıyor bazılarını..

bu sayfaya emeği geçen,her sorulana anında aynıt verip yardımcı olmaya çalışan,saygı ve sevgi dolu insanlara çok teşekkür ediyorum.başka bir sayfada bir konuyla ilgili soru sordum 3-4 gün oldu hala cvp verilmedi.benden sonra onlarca insan kendileriyle ilgili yorumlar yapmışlar."sayfa sahipsiz kalmış" gibi yorumlar bile vardı.bizim sayfamızda anında cvplar geliyor,yardımlar havada uçuşuyor :) sayfamızın kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.her zamn yardım elinizi uzattığınz ve beni de aranıza aldığınz için çoookkk teşekkür ediyorum. hepinizi çok seviyorum

huzis

Emeği geçen herkese
bu sayfaya emeği geçen,her sorulana anında aynıt verip yardımcı olmaya çalışan,saygı ve sevgi dolu insanlara çok teşekkür ediyorum.başka bir sayfada bir konuyla ilgili soru sordum 3-4 gün oldu hala cvp verilmedi.benden sonra onlarca insan kendileriyle ilgili yorumlar yapmışlar."sayfa sahipsiz kalmış" gibi yorumlar bile vardı.bizim sayfamızda anında cvplar geliyor,yardımlar havada uçuşuyor :) sayfamızın kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.her zamn yardım elinizi uzattığınz ve beni de aranıza aldığınz için çoookkk teşekkür ediyorum. hepinizi çok seviyorum

gerçekten güzel belirtmişsin... bende teşekkür ediyorum..

adet günlerim yakın, iş yerimde de çok stresli günler geçiriyorum, ondan dolayı endorfine(çikolata tatlı gibi şeylere) çok ihtiyacım var.. henüz yemedim incirle geçiştirmeye çalıştım amma incir inşallah yeterli gelir...

bu arada bu hafta daha hızlı gidiyor kilolar galiba... aralık yarışına bende katılayım kızlar ama spor hiççç yapamıyorum...

Son düzenleme:
Pazartesi
Sabah kkk, bir bucuk portakal, bir hurma
Aksam kabakli bulgur pilavi, salata, yogurt, bisey daha yemistim ama hatirlayamiyorum sanirim tarhanaydi

Sali
Sabah 3 yumurtali omlet, kkk, bir portakak
Aksam yesil mercimek corbasi az eristeli (ev eristesine izin veriyordu karatay), bir patlican kofteli, salata yogurt

Bugun
Sabah kkk, 3 kuru incir
Aksamda nohut yemegi, salata, yogurt (muhtemelen)

Ama bugun benim dogumgunum, pasta vs yemem ama cigkofte olucak sanirim sofrada ondan yerin diye dusunuyorum oda cok fazla olmazsa ciss degil dimi?

Birde kizlar ben artik kahvaltidaki beyaz peynirden sikilmistim onun yerine iki cesit peynir yedim bu hafta bunlar ya lor, cecil yada lor, orgu oldu. Hem cok lezzetli hemde degisiklik oldu. Peynir konusunda krem olmamak kaydiyla bunlari yiyebiliyorduk degilmi?

Canim ben bu konuyu dile getirmemistim ama 8. Gun benimde yuzumde yani yanagimda sirali halde sivilceler cikti hem cok kasiniyor hemde yaniyordu ve sivilcelerin ici sarimtrak su doluydu. Sanki bi bocek gezerek isirmis gibi. Eczaneye sordum gece yanigi, yani zona dedi bir krem verdi kullandim doktora gitmedim suan iki haftayi gecti kremi kullanmiyorum artik ama hala izi var ama geciyor.
Ben karataya vermedim bunu aynen devam ettim, kilolarimi fazlaca takmistim kafaya ona vermistim. Bilmiyorum baska bisey cikmadi vucudumda ne yumurtayi kestim ne findik cevizi.

ee nohut yenıyo bılıyorum canan karatayın tarıflerınde humus var ama

xcm,selam.nohut hiç mi yenmiyordu.sanki az da olsa yenir diye hatırlıyorum.Benim akşam menümde var da

Bende yeniyor diye hatirliyorum ciss degil yani. Ama ben baklagil pisirecegimiz zaman iki fasulye bir nohut gibi dusunmustum. Ay nohuttan vazgecilirmi yaaa benim nohutlar memleketimin havasinda topraginda tamamen dogal yetisiyor bulgurumda oyle . Nohutumu cisslamayiinnnn

Not; benimde bugunki menumde nohut var da....

Doğum günün kutlu olsun.Sen de çiğköfte pastası yemiş olursun:)

Diğer kurubaklagillerden yiyebilirsin serbest. Yumurta yerine muz yiyebilirsin yada yumurtasiz melemen tarzi biseyler yapabilirsin.
çok teşekkür ederim ilginize
çok teşekkürler demek seçenek bol
bende tam onu soracaktım sen yazmışsın sağol. yumurta yerine süt içeceğim olur mu diyecektim demek oluyormuş çok güzellllll
aaa aynen benimde öyle demek zonaymış . içi sarımtrak irin gibi birşey dolu .bende birşey alerji yaptı demiştim demek öyleymiş. bende dra giedeceğim bakalım ne diyecek . canım çok teşekkürler yanıtların için

bende nohutu çok seviyorum 2 haftaya bir yapsamda mı olmaz

o zaman yarın ölçülerini alıp bana mesaj at, senide alayım listeye
doğumgünün kutlu olsun, nişe fitt yıllara inşallah..
çiğ köfte cıss değil, hatta doğum gününde pasta yiyenlere de kızmıyoruz, sene de 1 kez geliyor ama canın istemezse yeme tabikii.. pasta yemezsen çiğ köfteyi doyana kadar (ama abartmadan) ye bence

ilbatum,
nohut 1 kaç kaşığı geçmemeli bence azaltabildiğin kadar azalt, sanırım haftada en az 1 kez yiyorsun, bunu ne kadar azaltsan kar..

[TABLE="width: 806"]
[TR]
[TD="colspan: 12"]Notestansı, biçnv, gül_0663,mavibisiklet Kasım başında listede olmakla birlikte son bildirimleri yapmadıkları için şuan listede değiller.

yarıma sonuçlarına göre;

hedefe ulaşan tek arkadaşımız law_yer
hedefine ulaşmasa da en çok kilo kaybeden (3.2kg) arkadaşımız sea
felluz 1kg vermiş, 8cm incelmiş
hedef60 incelmemiş ama 1.9 kg vermiş
xc9 0.7kg vermiş ve yarım cm incelmiş
ben 0.5kg almış olmama rağmen 7 cm incelmişim

veren vermeyen, incelen incelemeyen bütün arkadaşlarımı tebrik eder, aralık ayında diyete de spora da biraz daha asılmamızı tavsiye ederim..

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aralık yarışına huzis,gurbet-izm ve badelam bildirim yaptılar ve listede olacaklar..
(Bu arkadaşlardan boy ve yaş istememiştim, bir ara onu da yazarlarsa sevinirim)
katılmak isteyen arkadaşlar bana en kısa sürede bildirim yaparlarsa listeye girerler..

bildirim formatı şu şekilde olacak:
rumuz:
şuanki kilo:
Hedef kiloistege bağlı, aralık sonunda olunmak istenen kilo)
belbel oyuntusunun olduğu yerden)
göbekgöbek deliğinin hizasından)
basen/kalçahangisi ile başınız dertte ise)

aralık listesi şuan böyle ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim, liste değişebilir..
listedeki arkadaşlar hedeflerini de bana bildirirlerse eklerim, bildirim gelmezse hedef koymadığınızı düşünür o şekilde kabul ederim.. (ben de hedef koymayı düşünmüyorum, hedef koyduğum kasım yarışı bana yaramadı, bir de böle deniycem)
gurbet ve huzis 1 aylık hedefleriniz bana biraz fazla geldiği için yazmadım.. aralık sonunda, 2014 başında ulaşmak istediğiniz hedefi bana tekrar yazarsanız sevinirim..
listede bilgileri eksik ya da yanlış olan arkadaşımız varsa lütfen bana dönsünler düzeltelim..
herkese bereketli, bol kayıplı bir yarış dilerim..

sabah: kkk + 4 adet kayısı

öğle : tavuk pirzola orta boy 3 adet + marul salatası

akşam : 3-4 yk karnıbahar + 1 kase yoğurt

gün içinde 3 kupa yeşil çay + 2 litr su

jillian 2/3 yapıldı :)

1 aylık hedef yazacağımı bilmiyordum ulaşmk istedğim noktayı yazdım.1 aylık hedefim 1 kilo cnm eklersen memnun olurum.yavaş veriyorum metabolizmam mı yavaş anlamadım.ama çok yavaş veriyorum.

Bugünkü menüm sabah 10da kkk,iki mandalina,
saat 16da nohut yemeği,yoğurt,az fıstık
Arada süt,yemekten sonra form çay.Pilates ve leslie 4 mil.

1 aylık hedef yazacağımı bilmiyordum ulaşmk istedğim noktayı yazdım.1 aylık hedefim 1 kilo cnm eklersen memnun olurum.yavaş veriyorum metabolizmam mı yavaş anlamadım.ama çok yavaş veriyorum.
yazdım canım..
yavaş vermen verecek pek bişeyin olmadığında olmasın canım

selam kızlar..

menümü vermeden önce 1) humus yenilebilir denmiş humusun içinde tahin var o serbest mi Gİ si yüksek değil mi

2) kaymak yiyen canlar kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa marketten mi satın alıyorsunuz

3) mahzen77 çok teşekkür ederim

şimdii menüm

08.30 da 1 kase şehriye çorbası( arkadaşlar şehriyenin Gi si yüksek dimi bir de sizler çorbalarınıza un koyuyor musunuz)

öğlen: karatay kahvaltısı (itiraf ediyorum bir kaç dilim sucuk )

akşam: kıymalı melemen salata ayran üstüne şekersiz kahve

spor: 45 dk plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…