bu hafta liste hazırlama sırası gurbet-izm de eğer avşarlı veya afatmas gelir hazırlayabilirim derse onlardan biri hazırlar
arkadaşlar listede sıralama çoğunluğun isteği üzerine yüzdelerin sıralanması şeklinde devam edecek
bildirim yapan arkadaşlar kendi yüzdelerini hesaplarsa listeyi hazırlayacak arkadaşımızın işi kolaylaşmış olacaktır buna lütfen özen gösterelim
yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilox100
bu hafta verilen kilo kg cinsinden olacak örneğin 200 gr veren biri 0.2 yazacak
1. 15efes25 yaptı
2. avşarlı75 izinli
3. afatmas izinli
4. capadocia yaptı
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
30. didyenne
31. beril01
32. lufias
bende bel fıtığı var, ameliyatlık tabi olmuyorum.. senin rahastsızlığın ne bilemiyorum ama ben pilatesi dikkatli bir şekilde yapıyorum, sorun olmuyor.. klasik yürüyüş belki biraz leslie yapabilirsin.. ama ne yaparsan yap dikkat et, beline yük bindirme. bir de callanetics var, hepimizin denemişliği var, çok da etkili ama biraz yavaş olduğu için çok ısınamadım bir de onu incele istersen.. sanırım en rahat önerebileceğim o olur sana, omurga rahatsızlığı olan bir bayan tarafından geliştirildiği için.. rahatsızlığının durumuna göre biraz daha hafifledikten sonra da başlayabilirsin istersen.. geçmiş olsun canım.bu arada spor olarak leslie yaptım suyumuda ihmal etmiyorum...belimde bir rahatsızlık var kızlar bana ona göre bir spor önerebilirmisiniz..birde siz form çaylarını hergün içiyormusunuz*?*?
ben de üzülerek söylüyorum ki, balığı hala unlayarak tavada yapıyorum, ev halkı da öyle seviyor, kendime ayrı yapasım gelmiyor, idare ediyoruz bi şekilde.. kerevizin ben de daha çok salatasını yapıyorum, yemeğini yemeyen oğlum salatasına bayılıyor :))Bugunku menum
Sabah, 2 yumurta, 4-5 zeytin, biraz cecil peyniri, yarim bardak kuruyemis ve 3 tane incir ici kaymak ve cevizli
Aksam, istavrit ve mezgit baligi, havuc turp salatasi, tahin helvasi
Baliklarida tam bugday ununa bulayip findikyaginda kizarttim. Boylece yiyebilirmiyiz baliklari? Mezgiti ilk defa denemek icin almistim ama cok sevmedim yada beceremedim. İstavritte sadece kizartma srklinde oluyor baska turlusunu yapan bilen var mi?
Birde hanimlar bugun kereviz aldim onuda pek yapmam. Hatta birkereden haric hic yapmadim. Aklimada portakallisi geliyordu zeytinyagli internetten bakacaktim tarifine bana tarif verebiecek olan varmi karataya uygun?
tebrikler canım, sen de jillian yapıyorsun ha, nasıl gidiyor kaçıncı leveldesin?Selam kızlar,
Nerdesiniz? gunaydın hepimize :)
dun aksam :
havuc kabak salatası
abagannuc
yogurt
spor : 30 dk jilian
su : 2lt
bu sabah : kkk
aksam : mantarlı hindi sote, salata, yogurt olacak :)
tebrikler canım, güzel gidiyorsun, yarın bildirimini merakla bekliyorummerhaba arkadaşlar menülerimi yazayım
dün
sabah kkk
öğlen alinazik+1 mandalina(azıcık cıss)
akşam ezogelin çorba(bulgurlu)+1 kase yoğurt
bugün
sabah kkk
öğlen fırında tavuk pirzola+ayran
akşama nohutlu pırasa+yoğurt
öğlenleri 1 saate yakın yürüdüm.akşamları bu hafta hiç leslie ile yürüyemedim.
çok geçmiş olsun canım, anne olmak gerçekten zor, ben gerçi hiç yaşamadım gebeliğimde, ama anlayabiliyorum seni, çünkü kusmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum.. sen diyeti falan boşvereceksin.. çubuk kraker, sarı leblebi falan yiyceksin tuzlu tuzlu, kızarmış ekmek, yağsız tost falan.. tekrardan geçmiş olsun.. tez zamanda geçer inşallah..slm kızlar,
ben perişan haldeyim, ne karatay kaldı, ne diyet, ne beslenme, ne su....
yediğimi çıkarıyorum. çok fena bi durumdayım bulantı ve kusmadan...
bir daha gebelik mi asla...
hastanelik olacağım sonunda sanırım...
hoş geldin canım,hayırlı olsun kararın... ben de 82 kilo ile başladım şuan 77.5 falanım sanırım..kızlar yarın sabah itibariyle 80 kiloyla karataya başlıyorum yardım edin lütfen
olan olmuş canım, telafi etmeye bakuff yaa...bir aydır ilk defa böyle kaçamak yaptımm..
akşam 5 te sadece mercimek çorbası ve köfte yemiştim.sonra bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittik orda sadece bir dilim yaşpasta yedim.kırmak istemediğim bir arkadaşımdı artık bir şekilde telafi edicem
tebrikler canım, darısı başımıza inşallah.. pilates gerçekten çok etkili.. ben 2 haftada bile süper sonuç almıştım, şimdilerde pek yapmıyorum o ayrı.. bu ay sporsuz deniyorum diyeti bakalım, son 10 gün :)))Dün sabah kkk,bir mandalina,
Akşam 16da nohut yemeği ve yoğurt,
Jillian ve pilates yaptım.Bugünlerde akşamları süt içiyorum.Karatay kendisi içmiyormuş ama kemik erimesine karşı iyi olur diye içiyorum.
Bu arada bugün 40 beden bir pantolonuma sığdım.Pilatesin faydaları sanırım.Göbek henüz gitmedi ama giderek küçülmeye başladığını görüyorum.
hoş geldin canım ben de 2 ayda 5.5 vermiştim sonra 2 ay bıraktım hala ceremesini çekiyorum.. bıraktığım dönemde aldıklarımı veremedim hala.. kış olduğu içinde az gidiyor ama mutlaka gidiyor, verdiğim kilo az da olsan sadece yağdan gittiği için çok rahat farkediliyorMerhaba
Ben yeni katıldım araniza,ben karatay diyetiyle 1,5 ayda 5 kilo vermiştim yazın fakat sonra biraktim bu hafta yeniden başladım 73 kiloyum beslenmeyi uygularsam zayiflayacagima eminim
selam canım ben de birkaç gündür uğrayamamıştım, bulgur maalesef biraz ödem yapıyor sanırırm, hızımızı kesiyor ama bool su iç ödemi rahat atarsın..selammm kızlar birkaç gündür yoktum nette.özledim sizleri :)) şu sıra hiç bi şey yapasım gelmiyor yememe dikkat ediyorum fakat hevesim yok galiba. bu arada bulgur beni de kötü etkiliyor onu öğrenmiş oldum.yaklaşık 1 aydır bulgur yemiyordum iyiydm.dün yedim 3-4 yk kadr bu sabah 400 gr fazlalıkla uyandım.çok gıcık oldum yaa
sizler neler yapıyorsunz görüşmeyeli ??? bugün jillian level 3/1 günüm :)
öpüyorum hepinizi
haklısın canım, yüzdeler hesaplanırsa liste yapan arkadaş zorlanmaz, yüzdelerimizi mutlaka hesaplayalım, formül ilk sayfada da var arkadaşlar..bu hafta liste hazırlama sırası gurbet-izm de eğer avşarlı veya afatmas gelir hazırlayabilirim derse onlardan biri hazırlar
arkadaşlar listede sıralama çoğunluğun isteği üzerine yüzdelerin sıralanması şeklinde devam edecek
bildirim yapan arkadaşlar kendi yüzdelerini hesaplarsa listeyi hazırlayacak arkadaşımızın işi kolaylaşmış olacaktır buna lütfen özen gösterelim
yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilox100
bu hafta verilen kilo kg cinsinden olacak örneğin 200 gr veren biri 0.2 yazacak
çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsın..bende dünden beri çok hastayım sabahtan beri bir şey yemek gelmedi içimden öğün falanda olmadı dolayısıyla
sabah peynir, kuruyemiş, zeytin yedim 2 bardak ıhlamur içtim. sonra üşüme geldi eşim ben bakarım bebişlere sen uzan dedi uymuşum. 2 fincan nane limon içtim. akşamda 2 koca tabak tarhana çorbası içtim. acıkırsam ne yaparım bilmiyorum belki yine çorba içerim gözüm yanıyor ,burnuum çok fena sızlıyor offf ne zor hastalık ya
dün (ctesi)
sabah (09.00)
KKK
akşam (17.30)
2 lahmacun
2 ayran
salata
2 lt su
akşam yemekten önce 1 saatten fazla yürüyüş
bugün
sabah(saat 9.30)
KKK
birazcık kaşarlı tost (cısss)
akşam(16.30)
2 tabak tavuk çorbası
biraz peynir
5-6 zeytin
suyum az
akşam yemekten önce 1 saat kadar yürüyüş
Cook gecmis olsun canim.bende dünden beri çok hastayım sabahtan beri bir şey yemek gelmedi içimden öğün falanda olmadı dolayısıyla
sabah peynir, kuruyemiş, zeytin yedim 2 bardak ıhlamur içtim. sonra üşüme geldi eşim ben bakarım bebişlere sen uzan dedi uymuşum. 2 fincan nane limon içtim. akşamda 2 koca tabak tarhana çorbası içtim. acıkırsam ne yaparım bilmiyorum belki yine çorba içerim gözüm yanıyor ,burnuum çok fena sızlıyor offf ne zor hastalık ya
Bende kisa zamanda denemek istiyorum kereviz salatasini cok ilgimi cekti ama uc gundur kv var evde diyetimi bozmamaya gayret ediyorum. Yani degisik seylere cok acik degiller o yuzden dolapta bekliyor.bende bel fıtığı var, ameliyatlık tabi olmuyorum.. senin rahastsızlığın ne bilemiyorum ama ben pilatesi dikkatli bir şekilde yapıyorum, sorun olmuyor.. klasik yürüyüş belki biraz leslie yapabilirsin.. ama ne yaparsan yap dikkat et, beline yük bindirme. bir de callanetics var, hepimizin denemişliği var, çok da etkili ama biraz yavaş olduğu için çok ısınamadım bir de onu incele istersen.. sanırım en rahat önerebileceğim o olur sana, omurga rahatsızlığı olan bir bayan tarafından geliştirildiği için.. rahatsızlığının durumuna göre biraz daha hafifledikten sonra da başlayabilirsin istersen.. geçmiş olsun canım.
ben de üzülerek söylüyorum ki, balığı hala unlayarak tavada yapıyorum, ev halkı da öyle seviyor, kendime ayrı yapasım gelmiyor, idare ediyoruz bi şekilde.. kerevizin ben de daha çok salatasını yapıyorum, yemeğini yemeyen oğlum salatasına bayılıyor :))
haklısın canım, yüzdeler hesaplanırsa liste yapan arkadaş zorlanmaz, yüzdelerimizi mutlaka hesaplayalım, formül ilk sayfada da var arkadaşlar..
bazı arkadaşlarımız verilen kilo da yazılsın istiyorlardı, bu hafta yapabilir miyiz acaba o şekilde, zor olur mu arkadaşlara?
Arkadaslar yarin cizelgeyi ben yapiyorum. Lutfen herkes 5 ekadar kilolarini bildirsin çünkü ben yapistirip yapmasini bilmiyorum tek tek yazicam
ebruzen23 allah kolaylık versin, dikkat et kendine. bırak şimdi karatayı bu haldeyken. canın ne istiyorsa ne yiyebiliyorsan onu ye.
bir arkadaşım hamileliğinde mide bulantısı yaşıyor diye hiç birşey yiyemez olmuştu, sonra mideyi küstürünce daha da yiyemez oldu. haftada 2-3 kez hastanede serum taktırır hale gelmişti.. amman dikkat et.o hale gelme, zorla da olsa ye, mideyi küstürme. geçmiş olsun
geçmiş olsun canım, sen listeyi düşünme dualarımız da seninle..slm canlar, hepinize teşekkür ediyorum
cuma akşamı ve cumartesi hastanede serumlarla geçirdim günümü..
biraz daha iyiyim, ama beslenme çok çok az, su içmek bile istemiyorum...
rapor almadığıma bin pişmanım, işe geldim ama motivasyon sıfır..
farkındayım bu gruba pek uymuyorum artık ama yapacak bişey bulamıyorum, sizlerle paylaşıyorum...
bir rica, şu liste hazırlama işinde benide biraz öteleyin zira önümüzdeki 6-7 haftam böyle geçecek, kafam yerinde değilken bu listeyi hazırlamam zor gibi...
bir rica daha, dualarınızı bekliyorum...
geçen hafta 75,4 iken bu hafta 73,9 olmuşum ama beni listeye eklemeyin isterseniz, diyetle verilmiş bir kilo değil çünkü..
hepinize sevgiler..
günaydın arkadaşlar
kilo bildirimim
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:62.8 kg
Bu hafta:62.1 kg
Fark: - 700 gr
Toplam fark:2.9 kg
Beden:38-40
Spor: 6 gün 45 dk yürüyüş
Boy:1.56
Hedef:55 kg
yüzde:%1.12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?