Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İLBATUM GEÇMİŞ OLSUN CANIM.!!

Sabah:kkk

Öğlen:2 kaşık taze fasülye,1 kağıt kebabı,1 kase yoğurt,1 portakal.

Akşam:balık,salata,2 kaşık tahin helvası:))

Bugün çoook halsizdim ve açlık hissettim... 3 öğün oldu..

Dün 1 saat yürüyüş

Bugün de birazdan 1 saat yürüyecem.

Son düzenleme:

tamamdır xc9. yarın arkadaşta olucam ama 18 e kadar bildirim yapılacağı için ben de o saate kadar gelip hazırlarım. haydi bakalım herkese bol şanslar yarın kimse + çıkmaz inşalllaahhhh

bugün kü menü bildirimimi yapayım

sabah: menemenli KKK

arada 1 top bisküvili pudingli pasta (cıssss)

akşam: tavada kızarmış hamsi(cıss oldu ama böylesi güzelll)
bol salata
1 yk kadar helva.

kızlar bu haftayı sporsuz geçirdim. tembelleştim iyice. yarın artı çıkmazsam iyidir. herkese iyi geceler

bu arada spor olarak leslie yaptım suyumuda ihmal etmiyorum...belimde bir rahatsızlık var kızlar bana ona göre bir spor önerebilirmisiniz..birde siz form çaylarını hergün içiyormusunuz*?*?
bende bel fıtığı var, ameliyatlık tabi olmuyorum.. senin rahastsızlığın ne bilemiyorum ama ben pilatesi dikkatli bir şekilde yapıyorum, sorun olmuyor.. klasik yürüyüş belki biraz leslie yapabilirsin.. ama ne yaparsan yap dikkat et, beline yük bindirme. bir de callanetics var, hepimizin denemişliği var, çok da etkili ama biraz yavaş olduğu için çok ısınamadım bir de onu incele istersen.. sanırım en rahat önerebileceğim o olur sana, omurga rahatsızlığı olan bir bayan tarafından geliştirildiği için.. rahatsızlığının durumuna göre biraz daha hafifledikten sonra da başlayabilirsin istersen.. geçmiş olsun canım.
ben de üzülerek söylüyorum ki, balığı hala unlayarak tavada yapıyorum, ev halkı da öyle seviyor, kendime ayrı yapasım gelmiyor, idare ediyoruz bi şekilde.. kerevizin ben de daha çok salatasını yapıyorum, yemeğini yemeyen oğlum salatasına bayılıyor :))

Selam kızlar,

Nerdesiniz? gunaydın hepimize :)

dun aksam :
havuc kabak salatası
abagannuc
yogurt

spor : 30 dk jilian
su : 2lt

bu sabah : kkk
aksam : mantarlı hindi sote, salata, yogurt olacak :)
tebrikler canım, sen de jillian yapıyorsun ha, nasıl gidiyor kaçıncı leveldesin?
tebrikler canım, güzel gidiyorsun, yarın bildirimini merakla bekliyorum
çok geçmiş olsun canım, anne olmak gerçekten zor, ben gerçi hiç yaşamadım gebeliğimde, ama anlayabiliyorum seni, çünkü kusmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum.. sen diyeti falan boşvereceksin.. çubuk kraker, sarı leblebi falan yiyceksin tuzlu tuzlu, kızarmış ekmek, yağsız tost falan.. tekrardan geçmiş olsun.. tez zamanda geçer inşallah..
kızlar yarın sabah itibariyle 80 kiloyla karataya başlıyorum yardım edin lütfen
hoş geldin canım,hayırlı olsun kararın... ben de 82 kilo ile başladım şuan 77.5 falanım sanırım..
olan olmuş canım, telafi etmeye bak
tebrikler canım, darısı başımıza inşallah.. pilates gerçekten çok etkili.. ben 2 haftada bile süper sonuç almıştım, şimdilerde pek yapmıyorum o ayrı.. bu ay sporsuz deniyorum diyeti bakalım, son 10 gün :)))
Merhaba
Ben yeni katıldım araniza,ben karatay diyetiyle 1,5 ayda 5 kilo vermiştim yazın fakat sonra biraktim bu hafta yeniden başladım 73 kiloyum beslenmeyi uygularsam zayiflayacagima eminim
hoş geldin canım ben de 2 ayda 5.5 vermiştim sonra 2 ay bıraktım hala ceremesini çekiyorum.. bıraktığım dönemde aldıklarımı veremedim hala.. kış olduğu içinde az gidiyor ama mutlaka gidiyor, verdiğim kilo az da olsan sadece yağdan gittiği için çok rahat farkediliyor
selam canım ben de birkaç gündür uğrayamamıştım, bulgur maalesef biraz ödem yapıyor sanırırm, hızımızı kesiyor ama bool su iç ödemi rahat atarsın..
öğrencin nasıl bu arada?
haklısın canım, yüzdeler hesaplanırsa liste yapan arkadaş zorlanmaz, yüzdelerimizi mutlaka hesaplayalım, formül ilk sayfada da var arkadaşlar..
bazı arkadaşlarımız verilen kilo da yazılsın istiyorlardı, bu hafta yapabilir miyiz acaba o şekilde, zor olur mu arkadaşlara?

çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsın..

dün (ctesi)
sabah (09.00)
KKK

akşam (17.30)

2 lahmacun
2 ayran
salata

2 lt su
akşam yemekten önce 1 saatten fazla yürüyüş

bugün
sabah(saat 9.30)
KKK
birazcık kaşarlı tost (cısss)

akşam(16.30)
2 tabak tavuk çorbası
biraz peynir
5-6 zeytin

suyum az
akşam yemekten önce 1 saat kadar yürüyüş

iyi akşamlar arkadaşlar bugünkü ikinci menüm
bulgurlu yayla çorbası.mantar köftesi,salata,yoğurt
sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum spor yapamadım.bu gece oruca kalkcam allah nasip ederse.borcları bitirmek lazım.iftar 4.30 da olcak ya arkadaşlar akşam acıkırsam ne yapayım bir fikri olan varmı

öğrencm iyi cnm.rehberlik servisine götüreym dedm ama istemedi.malum "gönüllülük esas".kendi istemezse hiç bi şey konuşmaz diye zorlamadım."ailemle etraflıca görüştm "dedi.bakalım bu şekilde bıraktım ama gözüm üstünde :)

mahzencim teşekkür ederim sana bilgilendirdiğin için...akşam 4 kaşık kuru fasülye ve bulgurlu karalahana yemeği yedim...yarın kilom kaç olacak acaba merak ediyorum....

xc9 canım ben liste hazırlama sırasında yokum istersen beni de yazabilirsin...

Iyi geceler arkadaslar. Ben iki gündür gene bol yemekli ortamlardayim o yuzdenbuhun aksam kendime ceza verdin ve kuruyemisli yogurt yedim. Sabahta karatay kahvaltisina uygun bi kahvalti yaptim ama baya cesitliydi. Kahvaltiya davetliydik. dunde hamsiye davetliydik aksam ondan sonra kinaya gittik tatli vardi ondan bi tane yedim onun icin bugün cezaliyim

Arkadaslar yarin cizelgeyi ben yapiyorum. Lutfen herkes 5 ekadar kilolarini bildirsin çünkü ben yapistirip yapmasini bilmiyorum tek tek yazicam

OTE=xc9;33206129]bu hafta liste hazırlama sırası gurbet-izm de eğer avşarlı veya afatmas gelir hazırlayabilirim derse onlardan biri hazırlar

arkadaşlar listede sıralama çoğunluğun isteği üzerine yüzdelerin sıralanması şeklinde devam edecek
bildirim yapan arkadaşlar kendi yüzdelerini hesaplarsa listeyi hazırlayacak arkadaşımızın işi kolaylaşmış olacaktır buna lütfen özen gösterelim

yüzde hesaplama

bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilox100
bu hafta verilen kilo kg cinsinden olacak örneğin 200 gr veren biri 0.2 yazacak

1. 15efes25 yaptı

2. avşarlı75 izinli
3. afatmas izinli
4. capadocia yaptı
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
30. didyenne
31. beril01
32. lufias[/QUOTE]
Yuzdelik hesabini herkes kendi yazarsa gercekten cok kolay olur hazirlayana.bunu hatirlatman iyi olmus canim.
Cook gecmis olsun canim.
Bende kisa zamanda denemek istiyorum kereviz salatasini cok ilgimi cekti ama uc gundur kv var evde diyetimi bozmamaya gayret ediyorum. Yani degisik seylere cok acik degiller o yuzden dolapta bekliyor.
Arkadaslar yarin cizelgeyi ben yapiyorum. Lutfen herkes 5 ekadar kilolarini bildirsin çünkü ben yapistirip yapmasini bilmiyorum tek tek yazicam

Canim aksam 6 diye konustugumuz icin bence o saatten once listeyi aciklaman cok uygun olmaz gibime geliyor. Aramizda calisanlar var cunki kendilerini o saate ayarlamis olabilirler.

Birde ben listeyi hazirlarken, bir kagit kaleme gun icinde kilo bildirimi yapar arkadaslarin rumuzunu ve yuzdesini not ettim aksama kadar. Sonrada listeyi yazmaya ust siradan basladim. Vereni onun ustune daha az vereni onun altina diye diye gittim. Sonra sabit kalanlari ve en sonada en az alandan cok alana diye siraladim. İnan oyle cok daha kolay oldu. Yani siralamayi buraya yazarken yapmak pratik oldu sende oyle yap istersen.

Birde arkaaslar verilen kiloyuda istiyorlar ama sanirim bunu yazmak sana kalmis. Kolay gelsin.

Bu arada bugunku menum
Sabah mantarli omlet, diger kklardan cok az hatta zeytin yemeyi unutmusum. Ama iki bucuk incir yedim kaymakli yine
Aksam, tavuk kizartmasi yaninda domates ( kayinpederim yapti cok itiraz edemedim.)
Bu arada kilo bildirimi yaparken bu kiloya ulasamazsam simdiden oylesine bi yazayim dedim aksam yemeginden once tartildim 95.6 gosterdi tartim. Yarin daha fazla cikarsam sasirmam cunki aksam tavuklari saat ona dogru yedik ((((( cook pismaniiiiiiiim.....

Bu aralar cok yatili misafirim var kvleride gonderince inssss daha da duzenli yapicam. Ve boylelikle yilbasinda 89.999 lari gorme hayali masal oldu benim icin (((((((( cok uzgunum coook

Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:60 kg
Bu hafta:59.8 kg
Fark: - 200 gr
Toplam fark:10.2 kg
Beden:38
Spor:geçen hafta sadece 1 kez yürüyüş
Boy:1.61
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi: - % 0,33

Son düzenleme:
Herkese iyi haftalar arkadaşlar. Sanırım ilk kilo bildirimini ben yaptım.
Umarım bugün listede bol bol eksiler görürüz.

Başlangıç kg:80.6
Geçen hafta:77.8 kg
Bu hafta:77.2 kg
Fark: - 600 gr
Toplam fark:3.4 kg
Beden:42-44
Spor: 2 kez yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70 kg
yüzde:0,771

slm canlar, hepinize teşekkür ediyorum
cuma akşamı ve cumartesi hastanede serumlarla geçirdim günümü..
biraz daha iyiyim, ama beslenme çok çok az, su içmek bile istemiyorum...
rapor almadığıma bin pişmanım, işe geldim ama motivasyon sıfır..
farkındayım bu gruba pek uymuyorum artık ama yapacak bişey bulamıyorum, sizlerle paylaşıyorum...

bir rica, şu liste hazırlama işinde benide biraz öteleyin zira önümüzdeki 6-7 haftam böyle geçecek, kafam yerinde değilken bu listeyi hazırlamam zor gibi...

bir rica daha, dualarınızı bekliyorum...

geçen hafta 75,4 iken bu hafta 73,9 olmuşum ama beni listeye eklemeyin isterseniz, diyetle verilmiş bir kilo değil çünkü..

hepinize sevgiler..

günaydın arkadaşlar
kilo bildirimim

Başlangıç kg:65
Geçen hafta:62.8 kg
Bu hafta:62.1 kg
Fark: - 700 gr
Toplam fark:2.9 kg
Beden:38-40
Spor: 6 gün 45 dk yürüyüş
Boy:1.56
Hedef:55 kg
yüzde:%1.12

Felluz
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:76.7 kg
Bu hafta:76.7 kg
Fark: 0 gr
Toplam fark:10.3 kg
Beden:42
Spor:2 kez yürüyüş
Boy:163
Hedef:70
Yüzde:0

geçmiş olsun canım, sen listeyi düşünme dualarımız da seninle..
listeye de niye eklenmeyesin ki? şu veya bu şekilde vermişsin..
günaydın arkadaşlar
kilo bildirimim

Başlangıç kg:65
Geçen hafta:62.8 kg
Bu hafta:62.1 kg
Fark: - 700 gr
Toplam fark:2.9 kg
Beden:38-40
Spor: 6 gün 45 dk yürüyüş
Boy:1.56
Hedef:55 kg
yüzde:%1.12

tebrikler canım

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 71.0
bu hafta:
70.7
fark:-300 gr
toplam fark:10.8
yüzde:% -0.422
spor: bir gün hariç jillian,pilates
boy:155
beden: 40-42

Başlangıç kilom: 79
Geçen haftaki kilom: 77, 5
Bu haftaki kilo: 76, 5
Fark: 1 kg
Toplam fark:2, 5
Yas: 39
Beden: 42-44
Boy: 155
Spor: bu hafta yok sayilir
Yüzde:-1.29

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…