çok teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun.Çabuk iyileşmeni umarım.
sen verirsin ben inanıyorumDün sabah kkk,bir elma,bir mandalina,akşam patlıcan yemeği,turp,yoğurt,sanırım bir de havuç yedim.
Bugün sabah kkk,bir elma.Saat 14de ablam kanıma girdi kısır yedim birbuçuk tabak.Şimdi tokum tabi,saat 20 de biraz fıstık atıştırırım,belki biraz yoğurt diye düşünüyorum.
Jillian ve pilates yaptım.
canım çok teşekkür ederim inşallah geçer ,bebişlerle hastalık daha zorİLBATUM GEÇMİŞ OLSUN CANIM.!!
Sabah:kkk
Öğlen:2 kaşık taze fasülye,1 kağıt kebabı,1 kase yoğurt,1 portakal.
Akşam:balık,salata,2 kaşık tahin helvası:))
Bugün çoook halsizdim ve açlık hissettim... 3 öğün oldu..
Dün 1 saat yürüyüş
Bugün de birazdan 1 saat yürüyecem.
ayneeeeeeeeen bencede en güzeli tavada hamsi :) bir Karadenizli olarak tercihim bu yani :)bugün kü menü bildirimimi yapayım
sabah: menemenli KKK
arada 1 top bisküvili pudingli pasta (cıssss)
akşam: tavada kızarmış hamsi(cıss oldu ama böylesi güzelll)
bol salata
1 yk kadar helva.
kızlar bu haftayı sporsuz geçirdim. tembelleştim iyice. yarın artı çıkmazsam iyidir. herkese iyi geceler
bende bel fıtığı var, ameliyatlık tabi olmuyorum.. senin rahastsızlığın ne bilemiyorum ama ben pilatesi dikkatli bir şekilde yapıyorum, sorun olmuyor.. klasik yürüyüş belki biraz leslie yapabilirsin.. ama ne yaparsan yap dikkat et, beline yük bindirme. bir de callanetics var, hepimizin denemişliği var, çok da etkili ama biraz yavaş olduğu için çok ısınamadım bir de onu incele istersen.. sanırım en rahat önerebileceğim o olur sana, omurga rahatsızlığı olan bir bayan tarafından geliştirildiği için.. rahatsızlığının durumuna göre biraz daha hafifledikten sonra da başlayabilirsin istersen.. geçmiş olsun canım.
ben de üzülerek söylüyorum ki, balığı hala unlayarak tavada yapıyorum, ev halkı da öyle seviyor, kendime ayrı yapasım gelmiyor, idare ediyoruz bi şekilde.. kerevizin ben de daha çok salatasını yapıyorum, yemeğini yemeyen oğlum salatasına bayılıyor :))
tebrikler canım, sen de jillian yapıyorsun ha, nasıl gidiyor kaçıncı leveldesin?
tebrikler canım, güzel gidiyorsun, yarın bildirimini merakla bekliyorum
çok geçmiş olsun canım, anne olmak gerçekten zor, ben gerçi hiç yaşamadım gebeliğimde, ama anlayabiliyorum seni, çünkü kusmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum.. sen diyeti falan boşvereceksin.. çubuk kraker, sarı leblebi falan yiyceksin tuzlu tuzlu, kızarmış ekmek, yağsız tost falan.. tekrardan geçmiş olsun.. tez zamanda geçer inşallah..
hoş geldin canım,hayırlı olsun kararın... ben de 82 kilo ile başladım şuan 77.5 falanım sanırım..
olan olmuş canım, telafi etmeye bak
tebrikler canım, darısı başımıza inşallah.. pilates gerçekten çok etkili.. ben 2 haftada bile süper sonuç almıştım, şimdilerde pek yapmıyorum o ayrı.. bu ay sporsuz deniyorum diyeti bakalım, son 10 gün :)))
hoş geldin canım ben de 2 ayda 5.5 vermiştim sonra 2 ay bıraktım hala ceremesini çekiyorum.. bıraktığım dönemde aldıklarımı veremedim hala.. kış olduğu içinde az gidiyor ama mutlaka gidiyor, verdiğim kilo az da olsan sadece yağdan gittiği için çok rahat farkediliyor
selam canım ben de birkaç gündür uğrayamamıştım, bulgur maalesef biraz ödem yapıyor sanırırm, hızımızı kesiyor ama bool su iç ödemi rahat atarsın..
öğrencin nasıl bu arada?
haklısın canım, yüzdeler hesaplanırsa liste yapan arkadaş zorlanmaz, yüzdelerimizi mutlaka hesaplayalım, formül ilk sayfada da var arkadaşlar..
bazı arkadaşlarımız verilen kilo da yazılsın istiyorlardı, bu hafta yapabilir miyiz acaba o şekilde, zor olur mu arkadaşlara?
çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsın..
inşallah bir an önce atlatırım 2 küçük çocukla daha zor onlara bulaşmasın diye ne çabalıyorum bir bilsen
CAPADOKYA canım sendende alıntı yapmıştım ama göremedim güzel dileklerin için sağol umarım bir an önce iyileşirim
EBRUZEN23 canım sana da rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah bende kızımda çok çektim 4-4,5 ay kötüydü ama sonra düzeldi ,belki senin daha önce geçer ,kendine dikkat et caanım.