Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmiş olsun.Çabuk iyileşmeni umarım.
çok teşekkür ederim ablacım
sen verirsin ben inanıyorum
canım çok teşekkür ederim inşallah geçer ,bebişlerle hastalık daha zor
ayneeeeeeeeen bencede en güzeli tavada hamsi :) bir Karadenizli olarak tercihim bu yani :)

inşallah bir an önce atlatırım 2 küçük çocukla daha zor onlara bulaşmasın diye ne çabalıyorum bir bilsen

CAPADOKYA canım sendende alıntı yapmıştım ama göremedim güzel dileklerin için sağol umarım bir an önce iyileşirim

EBRUZEN23 canım sana da rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah bende kızımda çok çektim 4-4,5 ay kötüydü ama sonra düzeldi ,belki senin daha önce geçer ,kendine dikkat et caanım.

başlangıç: 18 kasım 2013

başlangıç kilo: 88.4

geçen hafta: 82.2

bu hafta: 81.1

bu hafta fark: 1.1 kilo

toplam fark:7.3 kilo

hedef: 57

YÜZDE: 1.356

rumuz: huzis
Başlangıç kg:56,7 kg
Geçen hafta:52,8
Bu hafta:52,7
Fark: - 100 gr
Toplam fark:4 kg
Beden:38
Spor:jillian level 3
Boy:1.50
Hedef:47 kg
Verılen kılo yuzdesi: - % 0,1893

400 gr daha eklemiştm ne güzel haftasonu o bulguru yemeseydm bir süre bulgur yemicem bakalım haftaya nasıl olacak sonucum :)

KILO BILDIRIMI & MERHABA

Merhaba
Ben yeni katıldım araniza,ben karatay diyetiyle 1,5 ayda 5 kilo vermiştim yazın fakat sonra biraktim bu hafta yeniden başladım 73 kiloyum beslenmeyi uygularsam zayiflayacagima eminim

Selam canım,
hosgeldin oncesinde de vermişssin zaten :) biliyorsun bazı seyleri.

Selam kızlar,
nasılsınız? Güzel bir gun diliyorum herkese.
Gecen Cumadan beri paylaşım yapamadım. Evde nerde ise herkes hasta. Eşim, kızım, ikiz ogullar atesleri cıkıyor oksuruk aksırık benim de boyun tutuldu. Bugun de ben de var. Benzer belirtiler bakalım.

Cok kaçamaklarım olmadı gibi :) Aralarda regl etkisi ile bir kaç kucuk parça cıkolata, makarna ( yedim. Tamam tamam cantalar gelsin bana Ama ilginc bir sekilde de kilo verdim. Stress etkisi le sanırım. Aslında regl nedeni ile bir yandan da sişim.
Garip..

rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:61,8
bu hafta kilo:61,3
fark:-0,5
yüzde:-0,81
toplam fark:2,7
boy:159
beden:38-40
spor:bol fitness, pilates, hızlı yürüme,
su : 3 lt

Son düzenleme:
rumuz:zeynom1981
geçen hafta:79,8kg
bu hafta:79,5kg
fark:-300gr
spor:haftada 3 gün leslie
hedef:70kg
yüzde:-0,37

sabah karatay kahvaltımı yaptım..bu hafta böyle oldu bakalım şimdi daha dikkat etmem lazım...

Geçmiş olsun.Hepsinin bakımı sana kalmış.

Arkadaslar yarin cizelgeyi ben yapiyorum. Lutfen herkes 5 ekadar kilolarini bildirsin çünkü ben yapistirip yapmasini bilmiyorum tek tek yazicam

aa avşarlı ben yapacaktım, neyse sen yapıyorsan haftaya ben yaparım. bu işi aradan çıkarmış olursun kolay gelsin.

üzülme canım yatılı misafir olunca ister istemez öğünleri onlara göre planlıyoruz. olur böyle. bundan sonraki maçlara bakarsın

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et, hem kendin hem bebişin için
ha bu arada listeye gir tabi ki, çünkü önümüzdeki aylarda bebişin de büyümesiyle mecburen artılarda olacaksın, kaçırma bu şansı

canım ilk olarak geçmiş olsun. kış hastalıklarıyla kapıda. her yanda hastalıklar var.
evet hamsi tavada güzel, ama bu haftaki kaçamaklarım beni artılara taşıdı.. olsun telefisine bakçam artık

geçmiş olsun sea. bu arada tebrikler kilolar gidiyor

Son düzenleme:
Rumuz: gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.7
Fark: +0,2 kg
Toplam fark:4.200
Beden:42
Spor:yok
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: +0,268

çantaları ben indireyim kafama en az 3 gün kaçamak yaptım bu hafta

Son düzenleme:

sağol canım benim. sende takma verirsin bende dedim çok mu artısı diye ama 200 gram sen onu her şekilde halledersin

Rumuz: capadokya
Başlangıç kg: 102 kg
Geçen hafta: 96.1kg
Bu hafta: 95.3kg
Fark: -800 gr
Toplam fark: -6.70 kg
Beden: 48-50
Spor: neredeyse yok
Boy: 1,58
Hedef: ilk hedef 89.99
Verılen kılo yuzdesi: -%0.83

Misafirimden dolayi fazla yazamiyorum.

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 74.700 ------ Bu hafta: 75,300- Fark: +600---- Toplam fark: 24,7kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: +0,803

hastalık sebebiyle 2 gündür saçma sapan besleniyorum öğün falan kalmadı yemek yemeyi canım hiç istemiyordu hatta bugün sabah uyandığımda resmen toktum sanki ne yediysem derken öğünüm öğleye kaydı . menümü bildireyim bende

ÖĞLE:
1 kase tarhana çorba ( canıma can kattı valla :)
1 çay bardağı var yok fıstık

AKŞAM:
7 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
6 kaşık ıspanak kavurma
1 kase yoğurt

veee gün boyu limonlu ıhlamur vs içiyorum :2:

slm kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim..azar azar gidecek inş. bu kilolar inş. bend ehaftaya kilo bildiriimi vericem hafta sonu hiç vaktim olmadı menü yazamadım
kahvaltı
1 sade omlet
peynir zeytin
cok az simit
az fındık
yeşil çay

akşam yemeği
1 tabak karnıbahar yoğurtlu
1 kase mercimek çorba
30dk spor evde..
2 litre su...

selam kzılar bugün oruçtum.sahurda klasik karatay kahvaltımı yaptım.iftarda da bulgurlu yayla çorba,zeytinyağlı pırasa,fırında mantar 1 dilim kabak tatlısı ve 1 avuç çiğ fındık(biraz fazlamı oldu ne)napıyım acıkmışım.yatana kadar acıkmam heralde.birazda onun için çok yedim
bu arada kilo verenleri tebrik ederim.kilosu sabit ve artı olanlar takmasınlar kafaya haftaya verirler mutlaka hüşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…