Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım bayağı zor oldu vallahi :)

aslında nescafeyi pek sık içmem ara sıra ,evet canım zaten 2 çocuktan sonra selülitim az ya içiyorum işte

iyi akşamlar kızlar
öğlenkulda süt,elma ve 1 avuç çiğ fındık yedim.yerli malı haftası olduğu için okula mamalar geldi öğlen.ben sadece 2 tane mercimek köftesi yedim.
akşam:istavrit maalesef kızartma,bol salata,yarım kibrit kutusu kadar helva

bugün 1,5 lt az su içtim.nöbette üşüdüm su içmek canım istemedi.üşüdüğüm için evdede miskinleştim.spor yapamadım .yarın söz kaytarmak yok

uff yaa...bir aydır ilk defa böyle kaçamak yaptımm..
akşam 5 te sadece mercimek çorbası ve köfte yemiştim.sonra bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittik orda sadece bir dilim yaşpasta yedim.kırmak istemediğim bir arkadaşımdı artık bir şekilde telafi edicem

ilbatum okurken ben yoruldum vallahi bu kadar zormu yaa...
ebruzen sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sen halledersin canım ya biraz sporla erir gider inşallah....

yok canım aslında bu kadar zor değil ama benim şansım işte, çöldeki kutup ayısı, pişmiş tavuk , kara baht kem talih gibi benzetmeler bana şu an gayet uygun yani

sabah 6da biraz badem ve kuruüzüm
11de kkk
ara yarim armut
aksam kermes vardi 18 30da tavuk gögsü izgara salata biraz kisir ve minnacik bi tatli yedim su idare eder spor gene yok. kizlar cok halsizim bu günlerde nedense. bide kermeste arkadaslar incelmissin dedi cok sevindim

eskiden saatte bir hafif seyler atistiran ben ( sekerim cok dusuk ) simdi 3 ogun yiyemiyorum 4 gunde bu kadarmi etkili olur ya ben cok sevdim bu isi ve bugun 200 gr daha gitmisi tartida. En cok sevindigim sey disari cikarken ya acikirsam nolcak diye dusunmem artik :)

Bugunku menum
Sabah, 3-4 zeytin, 2 yumurta, biraz cecil peyniri, 4 tane kuru incir kaymakli, bir avuc badem
Aksam, tavuk, biraz bulgur pilavi, tursu, cacik

Misafirim var yatili insaallah diyetimi etkilemez.

marttan beri 11 kg verdim..ama çok yavaş gidiyor.,. İncelme daha çok farkediliyor, bu diyetin bu yönü çok güzel, yağdan gidiyor,kastan gitmiyor olması sarkmayı da önlüyor..sabırla devam edersen kilo vereceğine inanıyorum:)
Aramıza hoşgeldin canım..zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin..bizimle kal
doğru yoldasın aramıza hoşgeldin canım:)

bu arada bende 2 gunde 1 kilo gitti bugun 3. gunumdu
Süpersin

Ayyy işte bu kötü...hamilelik günlerimi anımsattın serumlarla kusmalarla 3 çocuk doğurdum...inşallah seninki üç ayla sınırlanır bu bulantılar...inan şimdi çocuklarım bana uffff dese;ağızlarına kürekle vurasım geliyor:)))) çünkü benim her günüm bulAntılıydı...!!! "CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR" sözü boşuna denmemiştir..!!

Üç gündür mönü yazamadım..yoğundum biraz

Çarşamba
Sabah:kkk

Öğlen:yarım peymacun,2 tane profiteröl(cıssss),1 avuç ceviz,3 gün kurusu(günde)

Akşam:1 tabak bamya,salata,yoğurt

Perşembe

Öğlen:1 kağıt kebabı,1 poğaça(cısss),5 yaprak sarma.

Akşam:1 kase bamya,1 poğaça(cısss),5 yaprak sarma.yarım kağıt kebabı,salata.

Cuma:

Akşam:1 kase bamya,yarım kağıt kebabı,1 kase yoğurt.turşu.

selam kızlar sabah mükellef bir karatay kahvaltısıyla güne başladım.mutlu uyandım güne neden mi:))bi tartılıyım dedim,bi baktım 65,7 :)))uzun zamandır 66 larda geziyordum.işte ben böyle arada bir kafama göre tartılıp sizinle paylaşmayı düşünüyorum.herkese güzel haftasonları diliyorum

tesekkurler felluz :) bugun tartildim 300 gr daha gitmis oysa dun cok yemisim gibi bir his vardi ben artik 2 ogun yiyecem ama harekette cok onemli arkadaslar okulum dersler derken gym e gitmiyorum ama evde mutlaka leslie yapiyorum tavsiye ederim. Fakat ne kadar spor yapilirsa yapilsin iyi bir beslenme plani olmadan gram gitmiyor bende oyle oldu

slm kızlar
dün aksamki menüm
1 kase mercimekli yoğurt
1 kase lahanası bol bulgur pilavı
1 kase tavuk çorba

kahvaltım 9.30
karatay kahvaltı..

1 aydır en büyük kaçamağın bu mu? kıskandım valla. 5. haftamdayım seninki gibi en az 5 kaçamak yapmışımdır

ay çok komikti bu felluz

Dün sabah kkk,bir mandalina,
Akşam 16da nohut yemeği ve yoğurt,
Jillian ve pilates yaptım.Bugünlerde akşamları süt içiyorum.Karatay kendisi içmiyormuş ama kemik erimesine karşı iyi olur diye içiyorum.
Bu arada bugün 40 beden bir pantolonuma sığdım.Pilatesin faydaları sanırım.Göbek henüz gitmedi ama giderek küçülmeye başladığını görüyorum.

çok güzel canım inşallah darısı bize

harika !!! senin hedefin neydi canım?

kızlar sabah kkk yaptım. + 2 bardaş tarçınlı polenli süt

akşam: kurutmalık dolma 1 adet biber, 1 adet patlıcan
4 tane yaprak sarma
salata
1 tabak etli taze fasulye

akşam çok yedim heralde yaşasın yemek yemeeekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…