ilbatum zor da olsa ulaşabilmişsin ehliyete. hayırlı olsun.
hımm neskafe kaçamağı ha!. şişmanlatmasa da selülit yapar.. cıss
akşam yemeğimi paylaşayım
2 tabak kadar etli yeşil fasulye yemeği
1 kase acı sos
Menülerini paylaş,spora,suya önem ver.Karatayın kitabını okuduysan daha iyi anlarsın temel prensiplerini.Aramıza hoşgeldin ve kolay gelsin.kızlar yarın sabah itibariyle 80 kiloyla karataya başlıyorum yardım edin lütfen
uff yaa...bir aydır ilk defa böyle kaçamak yaptımm..
akşam 5 te sadece mercimek çorbası ve köfte yemiştim.sonra bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittik orda sadece bir dilim yaşpasta yedim.kırmak istemediğim bir arkadaşımdı artık bir şekilde telafi edicem
ilbatum okurken ben yoruldum vallahi bu kadar zormu yaa...
ebruzen sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine
marttan beri 11 kg verdim..ama çok yavaş gidiyor.,. İncelme daha çok farkediliyor, bu diyetin bu yönü çok güzel, yağdan gidiyor,kastan gitmiyor olması sarkmayı da önlüyor..sabırla devam edersen kilo vereceğine inanıyorum:)çok teşekkürler:) siz kaç kilo verdiniz? ne kadar zamandır karatay yapıyorsunuz?
ben geçen sene ara öğünlü (günde toplam 7 öğün yapıyordum) diyetle 3 ayda 11 kilo verdim. gerçekten hızlı gitti, üstelik sporu çok az yapabiliyordum. doğum kilolarımdı bunlar. ama işte hayat boyu devam edebilecek bi diyet değildi. sonra zaten 7 kilosu geri geldi malesef.. şimdi tekrar ideal kiloma inmeye çalışıyorum.. 5,5 kilo verip sonra hep karatay diyeti yapmak istiyorum ömürboyu.. çok beğendim bu tarz beslenmeyi. ama işte tartıda sonuç alamayınca acaba yanlış mı diye arada tereddüt ediyorum.. burada motivasyonumu kaybetmeyeceğime inandım.
limonlu nane çayını öğlen eve gidince hemen deneyeceğim:)
Aramıza hoşgeldin canım..zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin..bizimle kalkızlar herkese merhaba ben 160 boyunda 63 kiloyum daha önce 68 kiloya kadar çıktım ama zamanla ve diyetle birlikte 8 kilo verdim daha çok kilo vermem gerekirken bu rehavete kapıldım ve önüme gelen her şeyi yedim buna rağmen çok değil sadece 3 kilo aldım ama tekrar 68i görmek istemiyorum ve o yaşadığım günlere geri dönmek istemiyorumbu kez karar verdim bu işi sonuna kadar götüreceğime ilk bikaç hafta eski diyetimi uyguladım ama gram veremedim sonra bi arkadaşım bana ablasının da benim gibi olduğunu ve karatayla 12 kilo verdiğini söyleyince ben de uygulamaya karar verdim sizinle birlikte başarmak istiyorum bunu bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler..
doğru yoldasın aramıza hoşgeldin canım:)Merhaba bayanlar kk ne yeni katildim karatay diyeti uzun zamandir benimde merak konumdu dun itibariyle basladim kilo psoblemim yok sadece saglikli yasamak istiyorum. Zaten ekmek abur cubur yagli seyleri fast foodu oldu bitti sevmiyodum sporda yapiyorum tabi sadece vucudumun daha az yagli ve kasli olmasini istiyorum. Karatay daki hersey cok mantikli bence uygulanmali sadece diyet yaparkende degil ustelik her zaman ayrica bu diyete karsi cikanlarda eminim tam olarak anlamadiklarindandir. Bu arada basarilarinizdan dolayi hepinizi tebrik ediyorum kilo almak benim korkumdur yeni evliyim ve illaki bir gun anne olucam :) hamilelikte alacagim kilolar simdiden kabusum ama burayi okuyunca motive oluyorum
Süpersinbu arada bende 2 gunde 1 kilo gitti bugun 3. gunumdu
slm kızlar,
ben perişan haldeyim, ne karatay kaldı, ne diyet, ne beslenme, ne su....
yediğimi çıkarıyorum. çok fena bi durumdayım bulantı ve kusmadan...
bir daha gebelik mi asla...
hastanelik olacağım sonunda sanırım...
uff yaa...bir aydır ilk defa böyle kaçamak yaptımm..
akşam 5 te sadece mercimek çorbası ve köfte yemiştim.sonra bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittik orda sadece bir dilim yaşpasta yedim.kırmak istemediğim bir arkadaşımdı artık bir şekilde telafi edicem
marttan beri 11 kg verdim..ama çok yavaş gidiyor.,. İncelme daha çok farkediliyor, bu diyetin bu yönü çok güzel, yağdan gidiyor,kastan gitmiyor olması sarkmayı da önlüyor..sabırla devam edersen kilo vereceğine inanıyorum:)
.....
Ayyy işte bu kötü...hamilelik günlerimi anımsattınserumlarla kusmalarla 3 çocuk doğurdum...inşallah seninki üç ayla sınırlanır bu bulantılar...inan şimdi çocuklarım bana uffff dese;ağızlarına kürekle vurasım geliyor:)))) çünkü benim her günüm bulAntılıydı...!!! "CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR" sözü boşuna denmemiştir..!!
çok güzel canım inşallah darısı bizeDün sabah kkk,bir mandalina,
Akşam 16da nohut yemeği ve yoğurt,
Jillian ve pilates yaptım.Bugünlerde akşamları süt içiyorum.Karatay kendisi içmiyormuş ama kemik erimesine karşı iyi olur diye içiyorum.
Bu arada bugün 40 beden bir pantolonuma sığdım.Pilatesin faydaları sanırım.Göbek henüz gitmedi ama giderek küçülmeye başladığını görüyorum.
selam kızlar sabah mükellef bir karatay kahvaltısıyla güne başladım.mutlu uyandım güne neden mi:))bi tartılıyım dedim,bi baktım 65,7 :)))uzun zamandır 66 larda geziyordum.işte ben böyle arada bir kafama göre tartılıp sizinle paylaşmayı düşünüyorum.herkese güzel haftasonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?