Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ohhh ohhh gitsin kilolar:)aslında bana da iki öğün yetiyor ama bazen düzen bozulunca 2,5 öğün yapıyorum...! Keşke sporu biraz daha düzene oturtabilseydim.!...

Azmine hayranım efescim.!!!göbişler ya küçülecek,ya küçülecek yolu yokkkk:))) tebriklerrr...

harika !!! senin hedefin neydi canım?[/QUOTE]

canım ilk hedefim 63:))ama şoyle 60 süper olurdu doğrusu:)))

bu arada ikinci öğünüm:taze fasülye,3 küçük parça tavuk ,cacık,3 dilim kabak tatlısı(dilim derken uzun dilim değil ha küp küp dilim)
ay çok mu abarttım.çok canım çekti ama.bi de şekerli yaptım valla

Son düzenleme:
Sabah:kkk

Öğlen gün vardı

4 kaşık mercimekli bulgur pilavı,salata,1 poğaça(cısssss),1 dilim şam tatlısı(cıssssss)

Akşama yemeğe çıkacaz

Salata,avuç içi kadar et yemeği düşünüyorum.!!!!

harika !!! senin hedefin neydi canım?

canım ilk hedefim 63:))ama şoyle 60 süper olurdu doğrusu:)))

bu arada ikinci öğünüm:taze fasülye,3 küçük parça tavuk ,cacık,3 dilim kabak tatlısı(dilim derken uzun dilim değil ha küp küp dilim)
ay çok mu abarttım.çok canım çekti ama.bi de şekerli yaptım valla[/QUOTE]

inşallah canım benimde hedefim 60 ama benim daha çooook var. senin o kadar değil sanırım.
şu kabak tatlısına hayır diyen bir kadına rastlamadım :) ohhhh missss neyse dayan spora canım

merhaba kızlar...sabah yumurta peynir zeytin ve birazcık köy ekmeği yedimçok canım çekti ondan yaa...
akşam 5 te telafi olarak sadece bir tabak ıspanak yedim...
bu da ikinci kaçamağım oldu tamda tartı gününe yaklaşmışken

sabah 11.00: kızarmış hellimli yumurta (tereyağında), cherry domates, zeytin, 1 portakal

akşam 18.30: 1 kase tarhana çorbası, 2 tane tavuk pirzola, salata

30 dk yürüyüş (kahvaltı sonrası)

Son düzenleme:

kaçamağı sabah yapman işin avantajı olmuş ama leptinin çalışmasını engellemiştir büyük ihtimalle.

Göbek de gidecek inşallah azmin için tebrikler

Bugunku menum
Sabah, kkk
Aksam, bir tabak mercimek corbasi, iki bucuk tabak kara lahana yemegi, biraz turp, yogurt, iki tane de portakal

Portakal yememem gerekirdi ama dayanadim ustelik iki tane yedim.

Merhaba
Ben yeni katıldım araniza,ben karatay diyetiyle 1,5 ayda 5 kilo vermiştim yazın fakat sonra biraktim bu hafta yeniden başladım 73 kiloyum beslenmeyi uygularsam zayiflayacagima eminim

merhaba hanımlar...sabah iki yumurta peynir ceviz ve yeşillik yedim.akşamı hala düşünüyorum bakalım birazdan dışarı çıkıcaz onu bugünkü yürüyüş yerine sayarım artık

selammm kızlar birkaç gündür yoktum nette.özledim sizleri :)) şu sıra hiç bi şey yapasım gelmiyor yememe dikkat ediyorum fakat hevesim yok galiba. bu arada bulgur beni de kötü etkiliyor onu öğrenmiş oldum.yaklaşık 1 aydır bulgur yemiyordum iyiydm.dün yedim 3-4 yk kadr bu sabah 400 gr fazlalıkla uyandım.çok gıcık oldum yaa

sizler neler yapıyorsunz görüşmeyeli ??? bugün jillian level 3/1 günüm :)

öpüyorum hepinizi

bu hafta liste hazırlama sırası gurbet-izm de eğer avşarlı veya afatmas gelir hazırlayabilirim derse onlardan biri hazırlar

arkadaşlar listede sıralama çoğunluğun isteği üzerine yüzdelerin sıralanması şeklinde devam edecek
bildirim yapan arkadaşlar kendi yüzdelerini hesaplarsa listeyi hazırlayacak arkadaşımızın işi kolaylaşmış olacaktır buna lütfen özen gösterelim

yüzde hesaplama

bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilox100
bu hafta verilen kilo kg cinsinden olacak örneğin 200 gr veren biri 0.2 yazacak

1. 15efes25 yaptı

2. avşarlı75 izinli
3. afatmas izinli
4. capadocia yaptı
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
30. didyenne
31. beril01
32. lufias

canım ya bu kadar üzülmene gerek yok bence çünkü benim başka bir grupta karatay diyeti yapan bir tanıdığım her gün 1 dilim ekmek yiyor yaşı 50 civarı olmasına rağmen her hafta 500-1500 gram veriyor ki sporuda yok . senin yaşın genç sporda var haydi haydi verirsin
bulgur da mı yemeyeceğiz ya zaten pilav -makarna yok böyle hayat mı geçer. ben bulguru her hafta ya pilavını yparak, ya sarmada ya dolmada yiyorum. bence yemeye yemeye bünyede tanımıyor biriktiriyor :)))

formülü hatırlatman çok iyi olmuş canım her hafta bu şekilde olursa çok güzel olur tabi seni yormazsa

bende dünden beri çok hastayım sabahtan beri bir şey yemek gelmedi içimden öğün falanda olmadı dolayısıyla
sabah peynir, kuruyemiş, zeytin yedim 2 bardak ıhlamur içtim. sonra üşüme geldi eşim ben bakarım bebişlere sen uzan dedi uymuşum. 2 fincan nane limon içtim. akşamda 2 koca tabak tarhana çorbası içtim. acıkırsam ne yaparım bilmiyorum belki yine çorba içerim gözüm yanıyor ,burnuum çok fena sızlıyor offf ne zor hastalık ya

Geçmiş olsun.Çabuk iyileşmeni umarım.

Dün sabah kkk,bir elma,bir mandalina,akşam patlıcan yemeği,turp,yoğurt,sanırım bir de havuç yedim.
Bugün sabah kkk,bir elma.Saat 14de ablam kanıma girdi kısır yedim birbuçuk tabak.Şimdi tokum tabi,saat 20 de biraz fıstık atıştırırım,belki biraz yoğurt diye düşünüyorum.
Jillian ve pilates yaptım.

Merhaba
Ben yeni katıldım araniza,ben karatay diyetiyle 1,5 ayda 5 kilo vermiştim yazın fakat sonra biraktim bu hafta yeniden başladım 73 kiloyum beslenmeyi uygularsam zayiflayacagima eminim

Aramıza hoşgeldin:)) bence bu beslenme tarzını sürdür canım bak daha önce faydasını da görmüşsün zaten.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…