Ohhh ohhh gitsin kilolar:)aslında bana da iki öğün yetiyor ama bazen düzen bozulunca 2,5 öğün yapıyorum...! Keşke sporu biraz daha düzene oturtabilseydim.!...tesekkurler felluz :) bugun tartildim 300 gr daha gitmis oysa dun cok yemisim gibi bir his vardi ben artik 2 ogun yiyecem ama harekette cok onemli arkadaslar okulum dersler derken gym e gitmiyorum ama evde mutlaka leslie yapiyorum tavsiye ederim. Fakat ne kadar spor yapilirsa yapilsin iyi bir beslenme plani olmadan gram gitmiyor bende oyle oldu
Dün sabah kkk,bir mandalina,
Akşam 16da nohut yemeği ve yoğurt,
Jillian ve pilates yaptım.Bugünlerde akşamları süt içiyorum.Karatay kendisi içmiyormuş ama kemik erimesine karşı iyi olur diye içiyorum.
Bu arada bugün 40 beden bir pantolonuma sığdım.Pilatesin faydaları sanırım.Göbek henüz gitmedi ama giderek küçülmeye başladığını görüyorum.
harika !!! senin hedefin neydi canım?
merhaba kızlar...sabah yumurta peynir zeytin ve birazcık köy ekmeği yedimçok canım çekti ondan yaa...
akşam 5 te telafi olarak sadece bir tabak ıspanak yedim...
bu da ikinci kaçamağım oldu tamda tartı gününe yaklaşmışken
Dün sabah kkk,bir mandalina,
Akşam 16da nohut yemeği ve yoğurt,
Jillian ve pilates yaptım.Bugünlerde akşamları süt içiyorum.Karatay kendisi içmiyormuş ama kemik erimesine karşı iyi olur diye içiyorum.
Bu arada bugün 40 beden bir pantolonuma sığdım.Pilatesin faydaları sanırım.Göbek henüz gitmedi ama giderek küçülmeye başladığını görüyorum.
kaçamağı sabah yapman işin avantajı olmuş ama leptinin çalışmasını engellemiştir büyük ihtimalle.
canım ya bu kadar üzülmene gerek yok bence çünkü benim başka bir grupta karatay diyeti yapan bir tanıdığım her gün 1 dilim ekmek yiyor yaşı 50 civarı olmasına rağmen her hafta 500-1500 gram veriyor ki sporuda yok . senin yaşın genç sporda var haydi haydi verirsinmerhaba kızlar...sabah yumurta peynir zeytin ve birazcık köy ekmeği yedimçok canım çekti ondan yaa...
akşam 5 te telafi olarak sadece bir tabak ıspanak yedim...
bu da ikinci kaçamağım oldu tamda tartı gününe yaklaşmışken
bulgur da mı yemeyeceğiz ya zaten pilav -makarna yok böyle hayat mı geçer. ben bulguru her hafta ya pilavını yparak, ya sarmada ya dolmada yiyorum. bence yemeye yemeye bünyede tanımıyor biriktiriyor :)))selammm kızlar birkaç gündür yoktum nette.özledim sizleri :)) şu sıra hiç bi şey yapasım gelmiyor yememe dikkat ediyorum fakat hevesim yok galiba. bu arada bulgur beni de kötü etkiliyor onu öğrenmiş oldum.yaklaşık 1 aydır bulgur yemiyordum iyiydm.dün yedim 3-4 yk kadr bu sabah 400 gr fazlalıkla uyandım.çok gıcık oldum yaa
sizler neler yapıyorsunz görüşmeyeli ??? bugün jillian level 3/1 günüm :)
öpüyorum hepinizi
bu hafta liste hazırlama sırası gurbet-izm de eğer avşarlı veya afatmas gelir hazırlayabilirim derse onlardan biri hazırlar
arkadaşlar listede sıralama çoğunluğun isteği üzerine yüzdelerin sıralanması şeklinde devam edecek
bildirim yapan arkadaşlar kendi yüzdelerini hesaplarsa listeyi hazırlayacak arkadaşımızın işi kolaylaşmış olacaktır buna lütfen özen gösterelim
yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilox100
bu hafta verilen kilo kg cinsinden olacak örneğin 200 gr veren biri 0.2 yazacak
1. 15efes25 yaptı
2. avşarlı75 izinli
3. afatmas izinli
4. capadocia yaptı
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
30. didyenne
31. beril01
32. lufias
Geçmiş olsun.Çabuk iyileşmeni umarım.bende dünden beri çok hastayım sabahtan beri bir şey yemek gelmedi içimden öğün falanda olmadı dolayısıyla
sabah peynir, kuruyemiş, zeytin yedim 2 bardak ıhlamur içtim. sonra üşüme geldi eşim ben bakarım bebişlere sen uzan dedi uymuşum. 2 fincan nane limon içtim. akşamda 2 koca tabak tarhana çorbası içtim. acıkırsam ne yaparım bilmiyorum belki yine çorba içerim gözüm yanıyor ,burnuum çok fena sızlıyor offf ne zor hastalık ya
Merhaba
Ben yeni katıldım araniza,ben karatay diyetiyle 1,5 ayda 5 kilo vermiştim yazın fakat sonra biraktim bu hafta yeniden başladım 73 kiloyum beslenmeyi uygularsam zayiflayacagima eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?