Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hımm canım teşkr. görmüştüm ben bunu yapılışını sanırım tv de . güzel tarif. Karatay'a da uygun.

merhaba :) saçma mı olucak bilmiyorum ama bulguru pişiriyormusunuz :)
yok canım pişmiyor neden saçma olsun olur mu öyle şey....
çokta azmış aslında nasıl oldu da bitmedi :)
dene bakalım canım inşallah seversin
hımm canım teşkr. görmüştüm ben bunu yapılışını sanırım tv de . güzel tarif. Karatay'a da uygun.

hımmm demek meşhur oldu bu tarif tvlere kadar çıkmış ha :) ama gerçekten güzel oluyor denemeni tavsiye ederim

Bugün tüm gün dışardaydım kızlar..elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım kkk yapmadan çıktım

Sabah:1 günkurusu,2 ceviz,1 dilim ıspanaklı gözleme.1 dilim etimekli pasta(cısssss)

Öğlen:6 kaşık kısır,1 bardak ayran.

Akşam:salata,yoğurt,3 kaşık et sote.

Çarşıda bol bol yürüdüm

Son düzenleme:
merhaba hanımlar...bu sabah iki yumurta peynir zeytin ceviz yedim..
bugün okul pazar market derken baya bi yürüdüm..spor yerine saydım artık.
akşam:çorba mezgit balığı salata var ,.suyuda tamamlarım inşallah...

Merhaba arkadaşlar iki yıl önce karatay diet i ile 54 kiloya kadar düşmüştüm şimdi kiloları tekrar aldım ama kısmetse yarından itibaren karatay dietine başlayacağım hep beraber uygulamaya yapmaya başlayalım mı?

oooo süper o zaman canım ya sorun olmaz bence herkes birbirini kontrol eder :) ama bana soracak olursan senin kilon çok değil ve ertesi güne 1 günlük diyetlerden hani şu ödem attırıcı tarzında bir şey yaparsan aldığın varsada o kiloyu ya vermiş ya da dengelemiş olursun. ne güzel pasta börek istemiyorsun ben hala istiyorum acaba ne kadar zaman sonra canın istemez ki :26: çok fazla bozmadan aynen devam ye azcık bişicik olmaz
sabah : kkk (yumurtasız )
öğle : 2 adet lahmacun + lebeni
akşam : 1 kase çorba

birazdan jillian
lebeni ne canım ben hiç duymadın yöresel mi?
Canım aşırıya kaçmadan yiyebiliyoruz,benim yediğim lahmacun gibiydi yapılışı,et yerine lor peyniri ve biber salçası kullanılmış..!!
hımmm lezzetli bir şeye benziyor ,canım ben zaten 1 tane anca yerim sorun olmaz o zaman anladığım kadarıyla
menü gayet güzel sabahki pastada koşuşturmacada gitmiştir bence

tamamlarsın canım

Merhaba kizlar bir kac gundur giremedim internete burada christmas oldugu icin super indirimler vardi 4 gundur gezmedigim magaza kalmadi :) bu yuzden spor yapamadim cok yoruldum gercektende evde karatay kahvaltisi yiyordum sonrada disarda yedim ama tabi turk restoraninda izgara balik adana kebap tavuk :) fakat ekmeksiz bol salatali ayranli cok az bulgur pilavi cok mutluyum cunku eskiden kebap bile yemezdim kilo alirim diye ahhh ahhh simdi sivastaki muthis donerler kofteler gozumun onunde.... Bu arada kilo bildirimi yapilmis herkesi tebrik ediyorum basarilarinizin devamini diliyorum ki eminim basaricaksiniz ben bu diyete kilo verme amacli baslamadim ama bende bildirim yapayim

Baslangic : gecen hafta
Baslangic kilom :56.6
Bugun :54.1

bugunde karatay kahvaltisi yaptim oglen kisir yedim yaninda lahana hasladim turp domates aksamda etli yesil fasulye ayran salata yiyecegim

selam kızlar.bugün nöbet vardı yoruldum üşüdümokulda kalorifer arızalandı buz tuttum resmen.ayaklarım daha yeni ısındı.neyse menümü yazayım
sabah:kk kahvaltısı
öğle:yanımda küçük bir kase yoğurt getirdim.5-6 tane kuru kayısı ve 1 avuç çiğ fındık yedim12.00
arada:çiğköfte yedim ayranla16.00
akşam da zeytinyağlı pırasa,peynir,çay 19.00
saçmaladım biraz.herşey eşimin çiğköfte almasıyla başladı.ama sırf bulgurdandı ev yapımıı yani içinde patates olmayanından.zamansız yedim ara öğün yapmasaydım iyiydi ama:18::18::18:

Sayfalar akmış gitmiş.ben de menümü yazayım.
Sabah 10 da kkk,bir elma
Akşam 16 da tavuk,salata,bir mandalina,günlük yoğurdumu ihmal etmedim.Bir bardak çayla kapattım.
Öğlene doğru jillian ve pilates.

Hoşgeldin.Kiloları geri aldım demişsin ama şu an kaç kilosun,hedefin ne?Hep beraber veririz inşallah...
Kuralına uyarak bugün uzun zamandan beri karataya uygun beslendim.
sabah kkk
öğle kuru fasulye, cacık ve salata
akşam nohut ve bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum..
Vermem gereken 30 kilo büyüyor gözümde...
Hiç gözünde büyütme.Beynini 30 kilo çok diye şartlamışsın.Bir ara bir arkadaş yazmıştı,hedeflerini küçült diye.Sen de 5 er 10 ar kiloluk kısa hedefler belirle,böylece her hedefine ulaştığında mutlu ve motive olursun.

capadokya bir malatyalı olarak o tatlının tarifine talibim. denemek isterim. paylaşabilir misin?

Tabiki paylasirim, oncelikle bizim yorede adini DATLIYANİ koymuslar. Malzeme olarak ici cekirdekli kucuk kuru kayisi yani acilmamis oldugu gibi kurutulmus olcak kukurtsuz tabi yani rengi koyu olan. Ben herhangi bi tenceremin dibi kadar koyuyorum miktarini. Sonra uzerine normal su koyuyorum ama kayisilari gecmeyecek sekilde. Ustune minik minik tereyagini dagitiyorum. Sonra pisiriyorsun kisik ateste. Cok az su kalabilir. Sonra tabaga direk ters ceviriyorsun ustune ceviz vs ne varsa ama ceviz iyi yakisiyor. İlik olarak tuketiliyor. Bu kadar.

Karataya uygun olmayan tek yonu pisiyor olmasi ama sonucta incir tatlisi tarifindede pisiyor incirler diye dusunerek bunun cokta ters olmadigini dusundum. Tadi cok guzel oluyor sabaha cok guzel wcye cikiyorsunuz inanilmaz bir rahatlik

Bu arada bugunku menumu de paylasayim,
Sabah kkk ve iki kaymakli kuru incir
Aksam ise, iki kasik kadar kiymali bezelye yemegi, etli nohut, biber tursusu ve yogurt

şeker ne kadar ekliyoruz göremedim canım; yoksa şeker yok mu ?

selam canım, nerlerdesin valla özlettin kendini, çok uzattın arayı.. bekliyoruz ona göre
gerçekten lawyer çok istikrarlı ve hedefine çok az kaldı
Kuralına uyarak bugün uzun zamandan beri karataya uygun beslendim.
sabah kkk
öğle kuru fasulye, cacık ve salata
akşam nohut ve bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum..
Vermem gereken 30 kilo büyüyor gözümde...
hoş geldin canım aramıza, hedefini gözünde büyütme, küçük parçalara böl ve ilk hedefine odaklan, 5 er yada 01 ar kiloluk hedefler koyabilirsin, yada daha az.. bence 30 kiloyu 6 ya bölerek 5 er kiloluk hedefler belirle.. kilon çok olduğu için daha fazla verirsin zaten.. başarılar canım..
güzel bir tarif, denemye değer ve bana mantıyı hatırlattı biraz
hoş geldin canım aramıza...
Baslangic : gecen hafta
Baslangic kilom :56.6
Bugun :54.1

bugunde karatay kahvaltisi yaptim oglen kisir yedim yaninda lahana hasladim turp domates aksamda etli yesil fasulye ayran salata yiyecegim
süper sonuç tebrik ederim
o kişi bendim sanırsam :)) ünlü bir psikoloğun tavsiyesiydi...
teşekkür canım tarif için, ben şu açılmamış içi çekirdekli kayısıyı hiç bilmiyorum, onun esprisi ne ola ki?
şeker ne kadar ekliyoruz göremedim canım; yoksa şeker yok mu ?
tabi ki şeker eklemiyoruzdur karatay ne der? şeker en tatlı zehirdir..

mantıya benzemiyor tadı canım farklı dene ve gör istersen :)

hımmm doğru ama biz nedense o zehiri çooooooook seviyoruz

mantıya benzemiyor tadı canım farklı dene ve gör istersen :)

hımmm doğru ama biz nedense o zehiri çooooooook seviyoruz

sarımsak ve yoğurdu gördüm ya, bu aralar da mantıyı çok özlediğimi farkettim de sanırım ondan

evet o zehir nedense çok şirin görünür bize, bilhassa malum dönemlerimizde, aynen benim de şuan içinde bulunduğum dönem gibi

huzis
canım alıntı yapmayı unutmuşum, aralık yarışı için 30 aralık pazartesi günü yaptığımız bildirimleri dikkate almaya düşünüyorum, ya da 31 aralık sabahı da tartılıp hangisi daha az ise onu da baz alabiriz.. listedeki arkadaşların bana kilolarını ve ölçülerini mesaj atmaları gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…