sarımsak ve yoğurdu gördüm ya, bu aralar da mantıyı çok özlediğimi farkettim de sanırım ondan
evet o zehir nedense çok şirin görünür bize, bilhassa malum dönemlerimizde, aynen benim de şuan içinde bulunduğum dönem gibi
huzis
canım alıntı yapmayı unutmuşum, aralık yarışı için 30 aralık pazartesi günü yaptığımız bildirimleri dikkate almaya düşünüyorum, ya da 31 aralık sabahı da tartılıp hangisi daha az ise onu da baz alabiriz.. listedeki arkadaşların bana kilolarını ve ölçülerini mesaj atmaları gerekecek..
Aramıza hoşgeldin:)) kiloları birbirimize destek olursak; daha kolay atabiliriz tabi ki..!!Merhaba arkadaşlar iki yıl önce karatay diet i ile 54 kiloya kadar düşmüştüm şimdi kiloları tekrar aldım ama kısmetse yarından itibaren karatay dietine başlayacağım hep beraber uygulamaya yapmaya başlayalım mı?
Çok iyi kilo vermişsin...kalan kiloları da beraber veririz inşallah..!arkadaşalar mrb bende topiğe katılmak istiyorum karatay diyetini araştırarak ayrıca facedeki sağlıklı yaşıyoruzu takip ederek 85ten 73 e düştüm 3 buçuk ayda çok şükür bi on kilom kaldı hayırlısı ile inşallah hep birlikte veririz .......
birde ben bebek düşünüyorum kilom var ama eşimde istiyor artık acaba karatay ile bebek olsada kilo almayı durdurmak yada vermek mümkünmü bilgisi olan birileri varsa cevap verirse sevinirim arkadaşlar.....
tebrik ederim canım iraden ve kararlılığın için:))) alemsin canım ya sarımsak + yoğurt nerde görürsen yapıştır mantıyı :) bende çok özledim geçen akşam eşime ve oğluma yaptım ama 1 tane dahi almadım içim gitti ama neyse içim gideceğine kilolarım gitsin
ben kendimi bildim bileli tatlıyı çok severim ve tatlı sevmeyenler bana hep anormal gelirdi ama onlar tabi hep zayıftı :)ben ne yaparsam yapayım yazın dondurmasız yaşayamam ,sadece onu ye desinler yerim başka birşeyde yemem :)
hoşgeldin canım, kalanları da burda sağlıkcakla verirsin, gebeler de bu diyeti uygulayabiliryor böylece başlarda verirsin sonra almazsın veya az alırsın.. bence ertelemene gerek yok, vakit nakittirarkadaşalar mrb bende topiğe katılmak istiyorum karatay diyetini araştırarak ayrıca facedeki sağlıklı yaşıyoruzu takip ederek 85ten 73 e düştüm 3 buçuk ayda çok şükür bi on kilom kaldı hayırlısı ile inşallah hep birlikte veririz .......
birde ben bebek düşünüyorum kilom var ama eşimde istiyor artık acaba karatay ile bebek olsada kilo almayı durdurmak yada vermek mümkünmü bilgisi olan birileri varsa cevap verirse sevinirim arkadaşlar.....
xc9 ve ylnzeskici umarim mesajimi buradan gorursunuz benim msj sayim 14 oldugu icin henuz ozel mesaj atamiyorum malesef
Yok canim seker hic yok. Zaten inan yerken serbetli tatli gibi.şeker ne kadar ekliyoruz göremedim canım; yoksa şeker yok mu ?
Ben kereviz salatasini yerken manti yer gibi olduselam canım, nerlerdesin valla özlettin kendini, çok uzattın arayı.. bekliyoruz ona göre
gerçekten lawyer çok istikrarlı ve hedefine çok az kaldı
hoş geldin canım aramıza, hedefini gözünde büyütme, küçük parçalara böl ve ilk hedefine odaklan, 5 er yada 01 ar kiloluk hedefler koyabilirsin, yada daha az.. bence 30 kiloyu 6 ya bölerek 5 er kiloluk hedefler belirle.. kilon çok olduğu için daha fazla verirsin zaten.. başarılar canım..
güzel bir tarif, denemye değer ve bana mantıyı hatırlattı biraz
hoş geldin canım aramıza...
süper sonuçtebrik ederim
o kişi bendim sanırsam :)) ünlü bir psikoloğun tavsiyesiydi...
teşekkür canım tarif için, ben şu açılmamış içi çekirdekli kayısıyı hiç bilmiyorum, onun esprisi ne ola ki?
tabi ki şeker eklemiyoruzdurkaratay ne der? şeker en tatlı zehirdir..
canın sağolsun canım. her şeyin başı sağlık. sağlıklı olandan taviz vermeyin, dediğin gibi çok ekonimik geçinelim diyorsanız eşin sigarayı bıraksın.. hıhh..benim yengem sırf ev ekonomisi için dayıma bıraktırmıştı valla helal olsun
ayy pazar alışverişini öyle özledim ki.. 50 Tl gitti diyorsun ama bütün haftanı kurtarıyo, dolap dolu oluyo ne pişirsem diye düşünmüyorsun, kereviz pırasa, ıspanak, brokoli, brüksel lahana, bir haftalık sebze yemeğini böyle böyle listelersin valla süper.. annecim öyle yapardı bizler evdeyken. şimdi gidecek bir pazarım bile yok yaşadığım ilçede, market işlerine devam ...
neyse uzatmayım.. dün menü bildirimi yapmadım
sabah:kkk
öğle : 1 dilim etimek tatlısı(cıssss) misafirdim:26::26:
akşam: bitmek bilmeyen taze fasulyeden yedim yanında da salata
sonra yine cıııssssım var. misafirlerim vardı onlara eşlik edeyim diye bir dilim şerbetli tatlı:18::18::18::18::18: iyice zıvanadan çıktım ben yaa.. biri beni silkelesinn...:18::18::18::18:
bugün: sabah evden çıkmadan 2 haşlanmış yumurta, 1 çb. kuruyemiş, 4 adet günkurusu
okulda: 1 adet peynirli katmer
öğlen: 2 adet bulgurlu biber dolması
nihayet bitebilen yeşil fasulye(ne eşim ne kızım hiç yemedi koca tencereyi günlerdir yiyorum ya)
sonrasında 3 adet yulaflı bisküvi (cıss)
akşama da 6 gibi menüde karnıyarık var. patlıcanları kızartılmadı, çiğ parlıcanın içini yardım ortasını çıkarıp doldurdum öylece sosla ocağa koydum. yanında da salata olacak.
.................
o kişi bendim sanırsam :)) ünlü bir psikoloğun tavsiyesiydi...
teşekkür canım tarif için, ben şu açılmamış içi çekirdekli kayısıyı hiç bilmiyorum, onun esprisi ne ola ki?
tabi ki şeker eklemiyoruzdurkaratay ne der? şeker en tatlı zehirdir..
slm kızlar bende güne keyifsiz ve hasta uyandım sanırım üşüttüm...
kahvaltımı zengin yaptım sayılır biraz kaçamaklı oldu ama enerjiye ihtiyacım var diye yedim işte..tabikide cısssss
dü akşamki yemek
1 kase kıymalı barbunya yemeği
1 kase salata
yoğurtlu karnıbahar naneli..çok yapmışım eee evde sadece ben yediğim için:)
arada 1 çikolata götürdüm cıss
karatyda bozmadığım tek şeyim akşam 19dan sonra hiçbişi yememek diyebilirim bu kuralı hiç çiğnemedim inş. bunun için kilo almamda veririm teselli
canım ben her hafta sebzeleri değiştiriyorum sıkılmamak için her hafta aldığım değişmeyen sebzem kereviz yeşilikleriyle portakallı yapıyorum ohh mis gibii:)bu arada eşime ayrı kendime ayrı yemek pişiriyorum o sebze hiç sevmez etçill..bende azar azar yapmaya çalışıyorum ama yinede bitmiyo dediğin gibi ya bereketli yada biz az yiyoruz midemiz mi küçüldü ne:bende kızımdan dolayı daha çok markete gidiyorum orasıda pahalı..dikkat ettim sen kaçamak yapıyosun ama öğünlerin cok az ve hafif spor yapıyosan dengeliyosundur bence amaaa tabikideee kaçamak yokkkkkk kilolar gidene kadar nefsimize hakim olmalıyız niye burdayız dimi birbirimize dur demek için
sarımsak ve yoğurdu gördüm ya, bu aralar da mantıyı çok özlediğimi farkettim de sanırım ondan
evet o zehir nedense çok şirin görünür bize, bilhassa malum dönemlerimizde, aynen benim de şuan içinde bulunduğum dönem gibi
huzis
canım alıntı yapmayı unutmuşum, aralık yarışı için 30 aralık pazartesi günü yaptığımız bildirimleri dikkate almaya düşünüyorum, ya da 31 aralık sabahı da tartılıp hangisi daha az ise onu da baz alabiriz.. listedeki arkadaşların bana kilolarını ve ölçülerini mesaj atmaları gerekecek..
selam kızlar.bugün nöbet vardı yoruldum üşüdümokulda kalorifer arızalandı buz tuttum resmen.ayaklarım daha yeni ısındı.neyse menümü yazayım
sabah:kk kahvaltısı
öğle:yanımda küçük bir kase yoğurt getirdim.5-6 tane kuru kayısı ve 1 avuç çiğ fındık yedim12.00
arada:çiğköfte yedim ayranla16.00
akşam da zeytinyağlı pırasa,peynir,çay 19.00
saçmaladım biraz.herşey eşimin çiğköfte almasıyla başladı.ama sırf bulgurdandı ev yapımıı yani içinde patates olmayanından.zamansız yedim ara öğün yapmasaydım iyiydi ama:18::18::18:
Merhaba arkadaşlar iki yıl önce karatay diet i ile 54 kiloya kadar düşmüştüm şimdi kiloları tekrar aldım ama kısmetse yarından itibaren karatay dietine başlayacağım hep beraber uygulamaya yapmaya başlayalım mı?
Tabiki paylasirim, oncelikle bizim yorede adini DATLIYANİ koymuslar. Malzeme olarak ici cekirdekli kucuk kuru kayisi yani acilmamis oldugu gibi kurutulmus olcak kukurtsuz tabi yani rengi koyu olan. Ben herhangi bi tenceremin dibi kadar koyuyorum miktarini. Sonra uzerine normal su koyuyorum ama kayisilari gecmeyecek sekilde. Ustune minik minik tereyagini dagitiyorum. Sonra pisiriyorsun kisik ateste. Cok az su kalabilir. Sonra tabaga direk ters ceviriyorsun ustune ceviz vs ne varsa ama ceviz iyi yakisiyor. İlik olarak tuketiliyor. Bu kadar.
Karataya uygun olmayan tek yonu pisiyor olmasi ama sonucta incir tatlisi tarifindede pisiyor incirler diye dusunerek bunun cokta ters olmadigini dusundum. Tadi cok guzel oluyor sabaha cok guzel wcye cikiyorsunuz inanilmaz bir rahatlik
Bu arada bugunku menumu de paylasayim,
Sabah kkk ve iki kaymakli kuru incir
Aksam ise, iki kasik kadar kiymali bezelye yemegi, etli nohut, biber tursusu ve yogurt
huzis
:))) alemsin canım ya sarımsak + yoğurt nerde görürsen yapıştır mantıyı :) bende çok özledim geçen akşam eşime ve oğluma yaptım ama 1 tane dahi almadım içim gitti ama neyse içim gideceğine kilolarım gitsin
ben kendimi bildim bileli tatlıyı çok severim ve tatlı sevmeyenler bana hep anormal gelirdi ama onlar tabi hep zayıftı :)ben ne yaparsam yapayım yazın dondurmasız yaşayamam ,sadece onu ye desinler yerim başka birşeyde yemem :)
arkadaşalar mrb bende topiğe katılmak istiyorum karatay diyetini araştırarak ayrıca facedeki sağlıklı yaşıyoruzu takip ederek 85ten 73 e düştüm 3 buçuk ayda çok şükür bi on kilom kaldı hayırlısı ile inşallah hep birlikte veririz .......
ben hala keyifsiz ve mutsuzumkış gelince metabolizmam uykuya geçti o uyanana kadar depresif ruh halim geçmeyecek gibi görünüyor
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız
.............
geçmiş olsuun.
19 dan sonra yememek de istikrardır. tebrikleri
ben de saat 20.00 dan sonra kaçırmamaya özen gösteriyorum akşam misafirdim, kestaneyi bile reddettim, hiç yemedim.
bayılırım portakallı kerevizeolsa da yesem
evde eş ayrı kendin ayrı yedin mi yemekler bitmek bilmiyo. bi de el bereketi, az yapmaya alışmamışım çok yapıyorum heralde, bazen ev sahiplerime filan görütüyorum yemeklerden , sırf erken bitsin diye.
2 haftadır kaçamakta azıttım, biri beni durdursun.
az az kaçırıyorum gibi ama o da insülin salgısını arttırıyor olmalı, çok açıkıyorum, ama bu günüm kaçamaksız. ne kadar canım tatlı bişeyler çekse de -hatta bugün 6 haftadır ilk defa deli gibi ekmek yemek istedim ama yemedim- frenledim kendimi, sporu da 10 gündür yapmıyordum spora da başlıcam artık . bu haftayı artıyla kapattım bunu acısını çıkarıcam.
teşekkür ederim canım kararlı olmam lazım çünkü verilecek çok kilom var daha yolun başında bunu yaparsam sonunu getiremem.tebrik ederim canım iraden ve kararlılığın için
ben tatlıya düşkün değilimdir cok yaz geldi geçti 2-3 kez ya yedim dondurma ya yemedim.. ama malum dönemlerde istiyor canım hala..
hoşgeldin canım, kalanları da burda sağlıkcakla verirsin, gebeler de bu diyeti uygulayabiliryor böylece başlarda verirsin sonra almazsın veya az alırsın.. bence ertelemene gerek yok, vakit nakittir
çok geçmiş olsun canım. bende 19dan sonra hiçbir şey yemiyorum senin gibi ve bu kolaylaştırıyor kilo vermeyi benceslm kızlar bende güne keyifsiz ve hasta uyandım sanırım üşüttüm...
kahvaltımı zengin yaptım sayılır biraz kaçamaklı oldu ama enerjiye ihtiyacım var diye yedim işte..tabikide cısssss
dü akşamki yemek
1 kase kıymalı barbunya yemeği
1 kase salata
yoğurtlu karnıbahar naneli..çok yapmışım eee evde sadece ben yediğim için:)
arada 1 çikolata götürdüm cıss
karatyda bozmadığım tek şeyim akşam 19dan sonra hiçbişi yememek diyebilirim bu kuralı hiç çiğnemedim inş. bunun için kilo almamda veririm teselli
ne demiş Orhan Veli '' beni bu havalar mahvetti'' hep havalardan bence bende iyi değilim içim kararıyor resmen, baharı özledimmmmmmmmmben hala keyifsiz ve mutsuzumkış gelince metabolizmam uykuya geçti o uyanana kadar depresif ruh halim geçmeyecek gibi görünüyor
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız
zeynom geçen yazmayı unutmuşum seni de listeye ekledim
canım ylnzeskici burda yazmıyor ben face den ona yazdım sana burdan msj atmış olabilir ya da atacaktır ona durumunu söylerim msj sayın dolunca da siz iletişime geçersiniz artık:13:
tamam canım bende deneyeyim bakalım hem kabızlığada iyi geliyormuş inşallah bende fayda görürüm sağolYok canim seker hic yok. Zaten inan yerken serbetli tatli gibi.
Ben kereviz salatasini yerken manti yer gibi oldu.
İci cekirdekli kayisi dalindan koptugu gibi kurutulur ici acilmaz. Yani komposto icin veya bu tarz tatlilar icin daha uygun olur cunku acik kayisilar cabuk dagiliyor. Tum kayisilar dagilmiyor oyle kaliyor.
kestane mi ne severim hele şekerini hele karkoyasını oyyy oyyyy ben bursa mezunuyum düşün yani :)geçmiş olsuun.
19 dan sonra yememek de istikrardır. tebrikleri
ben de saat 20.00 dan sonra kaçırmamaya özen gösteriyorum akşam misafirdim, kestaneyi bile reddettim, hiç yemedim.
bayılırım portakallı kerevizeolsa da yesem
evde eş ayrı kendin ayrı yedin mi yemekler bitmek bilmiyo. bi de el bereketi, az yapmaya alışmamışım çok yapıyorum heralde, bazen ev sahiplerime filan görütüyorum yemeklerden , sırf erken bitsin diye.
2 haftadır kaçamakta azıttım, biri beni durdursun.
az az kaçırıyorum gibi ama o da insülin salgısını arttırıyor olmalı, çok açıkıyorum, ama bu günüm kaçamaksız. ne kadar canım tatlı bişeyler çekse de -hatta bugün 6 haftadır ilk defa deli gibi ekmek yemek istedim ama yemedim- frenledim kendimi, sporu da 10 gündür yapmıyordum spora da başlıcam artık . bu haftayı artıyla kapattım bunu acısını çıkarıcam.
canımmmmmmmmmmm ben kesin çok severim onu eminim yoğurtlu çorbalara hastayım....ilbatum 'a
cnm lebeni Ş.Urfa'da restoran ve lokantalarda kebapların yanında verilen yoğurtlu dövme çorbası.süzme yoğurtla yapılan kıvamı koyu bir çorba.ben çok seviyorum.
Allah'tan onlar da Karataycı.dediğin gibi belki birbirimizi kontrol altında tutabilirz :))
hımm o çiğ köfte ara öğününü akşam yemeği gibi tamamlayabilseydin iyi olurdu
hoşgeldin aramıza. doğru yerdesin - sen de biliyorsun bunu zaten
ellerine sağlık canım. çekirdeksin gün kurusuyla denicem,
evet bakalım ne kadar inceldik.
uff ne kadar iradelisin, süpersin mantıyı yap ve yeme
ayy ben de tatlı hastasıyım bildim bileli. o tuzlu seven anormaller (bana da öyle görünüyür, tatlı yenmez mii) zayıf hep ama Karatayla biz de onlardan olucazz
yazın dondurma yememe fikri hoşuma gitmiyor hiç. ama yaz gelsin hele bakarız. kilo vermişsek küçük kaçamaklar yaparız heralde
aramıza hoş geldin hab08..çok güzel vermişsin kiloları. 3,5 ayda 12 kgbir gün herkes KARATAYCI olacak
heey sen bizim moral kaynağımızsınn. rahatla biraz, yeni yıla incecik devam edicez hepimiz.
teşekkür ederim canım kararlı olmam lazım çünkü verilecek çok kilom var daha yolun başında bunu yaparsam sonunu getiremem.
ne güzel ya tatlıya düşkün olmamak nasıl birşeydir ? hele dondurmasız yaşayamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
çok geçmiş olsun canım. bende 19dan sonra hiçbir şey yemiyorum senin gibi ve bu kolaylaştırıyor kilo vermeyi bence
ne demiş Orhan Veli '' beni bu havalar mahvetti'' hep havalardan bence bende iyi değilim içim kararıyor resmen, baharı özledimmmmmmmmm
tamam canım bende deneyeyim bakalım hem kabızlığada iyi geliyormuş inşallah bende fayda görürüm sağol
kestane mi ne severim hele şekerini hele karkoyasını oyyy oyyyy ben bursa mezunuyum düşün yani :)
yooooo kaçırmak yok olmazzzz :) yeniyıla bekle o zaman azcık ucundan
canımmmmmmmmmmm ben kesin çok severim onu eminim yoğurtlu çorbalara hastayım....
inşallah az bir şeyle atlatacaksın inanıyorum ben
yemedim valla yesem kilolar kalacak ne yapayım
sende bendensin desene :) yazın kaçamak yapmak ne kelime ben onunla öğün yaparım :)
İnsaallah gorursun.
Biz cocukken annem buzluga dondurma kaplarina yogurt koyardi tabi sekerli olarak. Ama simdi dusundumde bizde uzumlu dondurma koyabiliriz dondurma kaplarina? Belki kuru meyveyi az haslar blenderdan gecirir yogurtl karistirip koyabiliriz? Bilmiyorum ama bence denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?