yılbaşı kaçamakları seni de teğet geçmiş sana da maşallah
kilo verenler duyurum hepinize....
hedefe ulaşıp da gitmeyin sakınbenim kaplumbağa hızıma kalırsa daha aylarca burdayım
yalnız bırakırsanız beni çok üzersinizbeni de üzmek istemezsiniz herhalde
Karaturp ve bal karisimini nasil yapiyorsun canim bi anlatabilirmsin benimde 19 aylik kizim var oda direk balgamli sekilde oksurmeye basladi burun akintisi vs.. sik sik pekmezli veya anason balli sut icirdim ve hergun muhakkak corekotu yagini pekmezle icirdim bir kasik. İyi geldigini dusunuyorum ilerlemedi burun akintisi gecti oksuruk var birde yanina bu turp suyundan mi versem diye dusundum. Bu arada gecmis olsun canim.günaydın kızlar 1 haftadır yoktum.malum oğlum hastaydı ateş düştü peşine öksürük hala da öksürüyo.doğal yollarla tedavi etmeye çalışıyoruz karaturp ve bal yapıyorum her öksürüğünde şimdiye kadar öksürük şurubu kullanmadım hiç.aynı anda bende rahatsızlandım.boğaz hassasiyeti ve halsizlik.dolayısıyla 1 haftadır düzenli bir rejim yoktu.bugün kaldığım yerden devam artık.allah sağlık versin napalım.
sabahki menüm:1 haşlama yumurta,peyaz peynir,1 ince dilim kaşar,7 zeytin,3-4 dal maydanoz,1 avuç antep fıstığı malesef kavrulmuş,3 gün kurusu.herkese hayırlı günler
Aaaa askolsun birakmayi bende dusunmuyorum burayi gercekten moral acisindan da kontrol acisindan da cok iyi oluyor.yılbaşı kaçamakları seni de teğet geçmiş sana da maşallah
hedefe ulaşıp da gitmeyin sakınbenim kaplumbağa hızıma kalırsa daha aylarca burdayım
Cok guzel bir cumle sik sik soylenmeli. Bu arada hayirli olsun ben evlenecegini kacirmisim. Mutlu mutlu yillar gecsin mutlu mutlu cocuklarin olsun. Allah bir yastikta kocatsin.moral bozmak yok. benim kendimi motive şeklim. ''kilo vermiyor olabilirim ama bunu yapmasam çok daha şişman olurdum.''
Teşekkürler efescim...eninde sonunda verecez bu kiloları karar verdik bir kere:)Tebrik ederim,eksiyi görmüşsün.Devamı gelir inşallah...
Xc9'cum kaçamaklarım azdı sanırımm:)yılbaşı kaçamakları seni de teğet geçmiş sana da maşallah
akasya .!.:Teşekkür ederim arkadaşım, ben de sizleri özledim hep ya, üniversiteli nasıl?
Bu vesileyle bildirimimi yaptım sanırım, sabah kkk ile kurdelayı kestik.. Darısı diğer yatırımlarımıza..
uzun bir aradan sonra ilk reglimdi ya acemiliğime geldi yedim de yedim :) bu hafta olmadı ama haftaya kaçamaksız girip kilo vererek çıkacağım inşallahhhhhUmarım canım artı çıkmazsın:)regl dönemi cidden zor oluyor ama direndiğinde de sonuç gayet iyi oluyor ödemle birlikte kilolarda gidiyor:))
aynı durumlardan muzdaribimGünaydınlar, iyi haftalar arkadaşlar. Bu hafta + 200 gr. regl ve yılbaşı kaçamakları kendini bu şekilde gösterdi
Rumuz:law_yer
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:59.8 kg
Bu hafta:60 kg
Fark:+ 200 gr
Toplam fark:10 kg
Beden:38
Spor:bu hafta yok
Boy:1.61
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi:+ % 0,33
umarım ---lerin çok olduğu bir liste olur
benim durum yine felaket
dönmedi efescim yine dönmedi +1 im
canımcım pazar kahvesini kaçırdın nerelerdeydin?
sivasın gülü nü ben de merak ediyorum sorunlarım var diyordu umarım bir an önce halleder ve aramıza geri döner
evet sen de kaçırdın kahveyği nerelerdeydin
korkmakta haklıymışsın mahzen sen de +800 olmuşsun ama tartıyı saklamak da bir işe yaramamış belli ki
seni biz vurmayalım tartı vurur zaten:)) sen de kahveye gelmedin:44:
yüzde hesabını ben yazmayı unutmuşum senin yazman iyi olmuş
18 den sonra ne zaman uygun olursan o zaman yayınlarsın kendini zora sokma canım biz bekleriz
berilcim kaçamak yapsan da burada yazmaktan çekinmeyoksa üstüste kaçamaklar geliyor bak biz kış geldiğinden bu yana ya sabitiz ya + yız yine de vazgeçmiyoruz buradan yoksa verdiğimizden fazlasını alırız burası otokontrol sağlıyor
canım çok geçmiş olsun tekrar oğlun daha iyi olmuştur umarım
hoşgeldin canım özlemiştik seni
Çok haklısın gerçekten canım burası karatayın önemli bir parçası:)normalde kaçamaklarımı yazarım zaten ama üstüste olunca biraz bunalıma girdim galiba birazda stresin etkisi oldu ama 2 gündür iyi gidiyorum:))berilcim kaçamak yapsan da burada yazmaktan çekinmeyoksa üstüste kaçamaklar geliyor bak biz kış geldiğinden bu yana ya sabitiz ya + yız yine de vazgeçmiyoruz buradan yoksa verdiğimizden fazlasını alırız burası otokontrol sağlıyor
Canım ne kadar güzel demişsin çok haklısın:)moral bozmak yok. benim kendimi motive şeklim. ''kilo vermiyor olabilirim ama bunu yapmasam çok daha şişman olurdum.''
Su meşhur virüs seni de mi vurdu?geçmiş olsun canimnasıl olsun koşturmaca, şu meşhur virüs falan derken yuvarlanıp gidiyorum.
çok özledim siziiiiiiiiii:)))))))))))))
Liste icin cok tesekkur ederiz canim eline saglik.KİLO VERENLER
zeynom81 - 2,37
felluz -1,173
capadokya -0,85
inar80 -0,644
15efes15 -0,564
gurbet-izm -0,53
SABİT KALANLAR
oyyyy ben ne olayım beeeeeeen bari sabit kalaydımmmmm
KİLO ALANLAR ( KARA LİSTE)
sea +1,66
xc9 +1,51
hedef60 +1,379
mahzen +1,06
law_yer +0,33
ilbatum +0,246
HUZİS , GONCAGÜLCE nerdesiniz bacılarrrr ?
AFAATMAS ( o mazeretini bildirdi )
kızlar umarım doğru yapmışımdır. kilo veren herkesi kutluyorum . kilo veremeyenlere de ne yapayım ne halimiz varsa görelim diyelim :) yeni yıla böyle mi girilir yahu :) aklımızı başımıza alalımda haftaya ilk sıralara oturalım diyeyim bari :) inşallah keyifli bir hafta olur ve rahatça veririz yapışan şu kiloları ben 2 haftadır mehteran gibiyim 2 ileri 1 geri bu ne yaaaa....
BU HAFTA
1. ZEYNOM:81:
2. FELLUZ:90:
3. CAPADOKYA:129:
kızlar hepinizi canı gönülden tebrik eder azminizin devamını dilerim
İlbatum ellerine sağlık:)KİLO VERENLER
zeynom81 - 2,37
felluz -1,173
capadokya -0,85
inar80 -0,644
15efes15 -0,564
gurbet-izm -0,53
SABİT KALANLAR
oyyyy ben ne olayım beeeeeeen bari sabit kalaydımmmmm
KİLO ALANLAR ( KARA LİSTE)
sea +1,66
xc9 +1,51
hedef60 +1,379
mahzen +1,06
law_yer +0,33
ilbatum +0,246
HUZİS , GONCAGÜLCE nerdesiniz bacılarrrr ?
AFAATMAS ( o mazeretini bildirdi )
kızlar umarım doğru yapmışımdır. kilo veren herkesi kutluyorum . kilo veremeyenlere de ne yapayım ne halimiz varsa görelim diyelim :) yeni yıla böyle mi girilir yahu :) aklımızı başımıza alalımda haftaya ilk sıralara oturalım diyeyim bari :) inşallah keyifli bir hafta olur ve rahatça veririz yapışan şu kiloları ben 2 haftadır mehteran gibiyim 2 ileri 1 geri bu ne yaaaa....
BU HAFTA
1. ZEYNOM:81:
2. FELLUZ:90:
3. CAPADOKYA:129:
kızlar hepinizi canı gönülden tebrik eder azminizin devamını dilerim
Karaturp ve bal karisimini nasil yapiyorsun canim bi anlatabilirmsin benimde 19 aylik kizim var oda direk balgamli sekilde oksurmeye basladi burun akintisi vs.. sik sik pekmezli veya anason balli sut icirdim ve hergun muhakkak corekotu yagini pekmezle icirdim bir kasik. İyi geldigini dusunuyorum ilerlemedi burun akintisi gecti oksuruk var birde yanina bu turp suyundan mi versem diye dusundum. Bu arada gecmis olsun canim.
canım karaturpu oyuyorsun dolmalık gibi .altını kesmeden sadece bir kürdan yada çatal yardımıyla küçük delikler açıyorsun.içine hakiki bal koyuyorsun turbun içini doldurcak kadar.sonra bir bardağa oturtuyorsun.sabaha kadar o bal delikten sızmalı.sabah bakarsın sızmamışsa deliği biraz daha belirginleştirirsin.zaten bal su gibi oluyo.onu sabah akşam 1 tatlı kaşığı içirirsin.bittikçe bal ekleyebilirsin üstüne.çok geçmiş olsun.geniz akıntısına bağlı öksürükte de akıntıyı kesiyor hemen.
bu arada bugünkü menümü tamamlayayımç
öğlen:salata tavuk yoğurt
akşam mercimek çorba,2 parça tavuk,turşu,5-6 tane ceviz,birde eşimin doğumgünüydü 2 çatal pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?