Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 72,5 ------ Bu hafta: 73,5 Fark: -+ 1 kg --- Toplam fark: 26,5kg---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde:

Gerekirse biz de kilo alırız ama burada kimseyi yalnız bırakmayız

Bas. Tarihi 12.11.2012
Bas. Kg 102 kg
Gecen hafta 93.80 kg
Bu hafta 93.00kg
Fark -0.800kg
Toplam fark -9 kg
Beden 48
Spor yok
Boyb1.58
Yas 28
Hedef 89
Yuzde -% 0.85

Cok acele yaptim saat 18 e yetissin diye

Karaturp ve bal karisimini nasil yapiyorsun canim bi anlatabilirmsin benimde 19 aylik kizim var oda direk balgamli sekilde oksurmeye basladi burun akintisi vs.. sik sik pekmezli veya anason balli sut icirdim ve hergun muhakkak corekotu yagini pekmezle icirdim bir kasik. İyi geldigini dusunuyorum ilerlemedi burun akintisi gecti oksuruk var birde yanina bu turp suyundan mi versem diye dusundum. Bu arada gecmis olsun canim.
Aaaa askolsun birakmayi bende dusunmuyorum burayi gercekten moral acisindan da kontrol acisindan da cok iyi oluyor.
moral bozmak yok. benim kendimi motive şeklim. ''kilo vermiyor olabilirim ama bunu yapmasam çok daha şişman olurdum.''
Cok guzel bir cumle sik sik soylenmeli. Bu arada hayirli olsun ben evlenecegini kacirmisim. Mutlu mutlu yillar gecsin mutlu mutlu cocuklarin olsun. Allah bir yastikta kocatsin.

Tebrik ederim,eksiyi görmüşsün.Devamı gelir inşallah...
Teşekkürler efescim...eninde sonunda verecez bu kiloları karar verdik bir kere:)
Xc9'cum kaçamaklarım azdı sanırımm:)

Seni yalnız bırakacak değiliz merak etme.!!yolumuz uzun bizim..korumadada burda kalmayı düşünüyorum:))
akasya .!.:
Teşekkür ederim arkadaşım, ben de sizleri özledim hep ya, üniversiteli nasıl?

Bu vesileyle bildirimimi yaptım sanırım, sabah kkk ile kurdelayı kestik.. Darısı diğer yatırımlarımıza..

Tekrar başlamana sevindim akasyacım..:) hayırlı olsun

Oğluşum üniversiteye iyicene alıştı...aşık bile oldu...kedisi bile var:)))

Umarım canım artı çıkmazsın:)regl dönemi cidden zor oluyor ama direndiğinde de sonuç gayet iyi oluyor ödemle birlikte kilolarda gidiyor:))
uzun bir aradan sonra ilk reglimdi ya acemiliğime geldi yedim de yedim :) bu hafta olmadı ama haftaya kaçamaksız girip kilo vererek çıkacağım inşallahhhhh
aynı durumlardan muzdaribim

tartı beni vurdu birazdan bildirim yaparım :) ne kahvesi canım ya haberim yoktu ya da görmemişimdir mesajı ?

sanırım bildirimler tamam birazdan yayınlıyorum

Çok haklısın gerçekten canım burası karatayın önemli bir parçası:)normalde kaçamaklarımı yazarım zaten ama üstüste olunca biraz bunalıma girdim galiba birazda stresin etkisi oldu ama 2 gündür iyi gidiyorum:))

moral bozmak yok. benim kendimi motive şeklim. ''kilo vermiyor olabilirim ama bunu yapmasam çok daha şişman olurdum.''
Canım ne kadar güzel demişsin çok haklısın:)

açıkçası ben daha çok almışımdır diyordum yeni yılın girmesiyle ben yemeye başladım 1 haftadır hiçbir şeye hayır demedim buna rağmen iyi yani + 200 değil mi :)

geçen hafta: 81.2

bu hafta: 81.4

yüzde: 0,246:44:

KİLO VERENLER

zeynom81 - 2,37

felluz -1,173

capadokya -0,85

inar80 -0,644

15efes15 -0,564

gurbet-izm -0,53

SABİT KALANLAR
oyyyy ben ne olayım beeeeeeen bari sabit kalaydımmmmm

KİLO ALANLAR ( KARA LİSTE )

sea +1,66

xc9 +1,51

hedef60 +1,379

mahzen +1,06

law_yer +0,33

ilbatum +0,246

HUZİS , GONCAGÜLCE nerdesiniz bacılarrrr ?
AFAATMAS ( o mazeretini bildirdi )

kızlar umarım doğru yapmışımdır. kilo veren herkesi kutluyorum . kilo veremeyenlere de ne yapayım ne halimiz varsa görelim diyelim :) yeni yıla böyle mi girilir yahu :) aklımızı başımıza alalımda haftaya ilk sıralara oturalım diyeyim bari :) inşallah keyifli bir hafta olur ve rahatça veririz yapışan şu kiloları ben 2 haftadır mehteran gibiyim 2 ileri 1 geri bu ne yaaaa....

BU HAFTA

1. ZEYNOM :81:

2. FELLUZ :90:

3. CAPADOKYA :129:

kızlar hepinizi canı gönülden tebrik eder azminizin devamını dilerim

nasıl olsun koşturmaca, şu meşhur virüs falan derken yuvarlanıp gidiyorum.
çok özledim siziiiiiiiiii:)))))))))))))
Su meşhur virüs seni de mi vurdu?geçmiş olsun canim

İlbatum

Liste için teşekkürler canım
verenleri tebrik ederim, haftaya umarım hepimizin verdiği bir liste olur

İlbatum,liste için eline sağlık.Verenleri tebrik ederim.Veremeyenlere yılbaşının azizliği diyelim.Haftaya bol eksili bir liste olması dileğiyle...
Bugün sabah kkk,akşam pazı,üstüne sarımsaklı yoğurt.Öğlen jillian,debbie yaptım.

Son düzenleme:
Liste icin cok tesekkur ederiz canim eline saglik.
BU HAFTA

Tesekkur ederim canim. Cok istiyorum bir gun ilk sirada olmayi ama bu da iyi benim icin. Veren tum arkadaslari candan tebrik ederim. Veremeyenlerde kesin yilbasindandir diyorum ve haftaya daha olumlu sonuclar olacagia inaniyorum.

Bu arada dunki menmu paylasamamistim onuda paylasayim
Sabah, kkk zeytinsiz ve 4-5 tane incir yedim, vede tavuk kanat yedim yagda kizarmis
Aksam da, misafirlikteydik, yayla corbasi yedim malesef pirincliydi ilk defa gevine gittigim insandi reddedemedim ama bir kepce anca yedim, sonra tavuk ve bulgur pilavi, salata
Allahtan pilav bulgur pilaviydi yoksa ac kalacaktim ama gec saatte yedik bugunde gec saatte olacak sanirim yemegim ((

ilbatum liste için teşekkürler canım...
bu hafta birinci olmuşum çookkk sevindim inşallah böyle devam eder..haftaya hep birlikte eksilerde oluruz kızlar inşallah aynen yolumuza devam...

sabah:
KKK

öğle:
3-4 lahana sarması
ıspanak-yoğurt

akşam:
ıspanak-Yoğurt
fırında brokoli

su az, sabah leslie ile 3 mil

İlbatum ellerine sağlık:)
BU HAFTA

Uzun bir süredir veremeyince bıkkınlık gelmişti ...2.olmak daha da bir motive etti beni:))

Kilo verenleri kutluyorummm..veremeyen arkadaşlara da her akşamın bir sabahı var..!! Diyorummm..karataydan şaşmayınnn.!!

Sabah:kkk

Öğlen:3 et köfte,1 kase yoğurt,biber ezme.

Akşam:balık,2 dilim ıspanaklı gözleme( cıssss) şerry domates.biber ezme.1 portakal(akşam yememeliydim )

Bugün perdelerimi yıkayıp astım,,,çok yoruldummm...şu katlamalı mekanizmalı olanlardan sakın taktırmayınn...baş belası bunlar(

kızlar menümü yazmamıştım bugün..
sabah:yağda yumurta bolca peynir ceviz maydonoz yedim.
akşam:kıymalı lahana kavurması mercimek çorbası yoğurt..

ha bu arada 2,5 lt su içtim.birde 25 dk step dans yaptım acayip ter attım hem daha eğlenceli geldi.arada bir yürüyüş yaparım.çeşitlendirince sıkıcı olmuyo.umarım dvamı gelir.bu aralar ruh halim çok değişken.birden sinirlenip hayattan bezebiliyorummesela bugün oğlum yemek yemiyor diye çıldırdım çok mızmız öğlen yemessen yeme dedim akşama kadar aç beklettim akşam yine mızmız ve uyuzlanarak çok az yedi.3 ay sonra 4 yaşına gircek ve hala beslenmesiyle uğraşıyorum.kıyaslamak yanlış birşey ama arkadaşımın 11 aylık oğlu bizimkinden çok yiyor hemde kerevizine kadar maşallah yavruma nazar değmesin de.hata nerde bulamıyorum.neyse bak hemen giriyorum hemen strese....spor mutlu ediyor ya garantisi var .hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…