Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim heppppp bu regl yüzünden yarın artı çıkmasam bari çıkarsam vurun beniiiiiiii aynı kalmış olsam bari ya

Umarım canım artı çıkmazsın:)regl dönemi cidden zor oluyor ama direndiğinde de sonuç gayet iyi oluyor ödemle birlikte kilolarda gidiyor:))

İyi akşamlar kızlaaarrr mönümü yazayım;

Sabah:kkk

Akşam:balık,salata,lor peyniri.

Yarın tartı günü malum..form çayımı içiyorum azda olsa işe yarar belki:)))

Sabah kkk,akşam nohut yemeği,turp,yoğurt,salatalık.Nohutu üstüste yemesem iyiydi de bitsin diye yedim.
Jillian ve debbie yaptım,birazdan da form çayı içeceğim.

akşam kıymalı mıhlama salata yedim midem yine fena ne oldu bana yaa..
bugün çok dolaştım bunaldım galiba.yarın tartı günü hadi hayırlısı

günaydın kızlar 1 haftadır yoktum.malum oğlum hastaydı ateş düştü peşine öksürük hala da öksürüyo.doğal yollarla tedavi etmeye çalışıyoruz karaturp ve bal yapıyorum her öksürüğünde şimdiye kadar öksürük şurubu kullanmadım hiç.aynı anda bende rahatsızlandım.boğaz hassasiyeti ve halsizlik.dolayısıyla 1 haftadır düzenli bir rejim yoktu.bugün kaldığım yerden devam artık.allah sağlık versin napalım.

sabahki menüm:1 haşlama yumurta,peyaz peynir,1 ince dilim kaşar,7 zeytin,3-4 dal maydanoz,1 avuç antep fıstığı malesef kavrulmuş,3 gün kurusu.herkese hayırlı günler

Günaydınlar, iyi haftalar arkadaşlar. Bu hafta + 200 gr. regl ve yılbaşı kaçamakları kendini bu şekilde gösterdi

Rumuz:law_yer
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:59.8 kg
Bu hafta:60 kg
Fark:+ 200 gr
Toplam fark:10 kg
Beden:38
Spor:bu hafta yok
Boy:1.61
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi:+ % 0,33

Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:22.10.2013
Başlangıç kg:80,6 kg
Geçen hafta:77,2 kg
Bu hafta:78 kg
Fark:+ 800 gr
Toplam fark:2,6 kg
Beden:44
Spor:2 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70 kg
Verılen kılo yuzdesi:+ % 1,06

gördüm seni, hoşgeldin canım naber, özlettin kendini, rahatsızmışsın geçmiş olsun, dikkat kendine canım :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
haftasonunu kaçamaksız atlatmanın küçük de olsa
ödülünü aldım:))

başlangıç tarihi:03.12.2013
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:62.1 kg
Bu hafta:61.7 kg
Fark: -400 gr
Toplam fark:3.3 kg
Beden:38-40
Spor: 5 gün 45 dk yürüyüş
Boy:1.56
Hedef:55 kg
yüzde:-0,644
:))

Son düzenleme:
gördüm seni, hoşgeldin canım naber, özlettin kendini, rahatsızmışsın geçmiş olsun, dikkat kendine canım :))
Sağolasın hemşerim, çok şükür daha iyiyim, bu sabah kkk ile siftahı da yaptım bakalım.. 2 hafta sonraya da yarışa girerim inşallah bir aksilik çıkmazsa

kızlaaaar günaydın naber nasılsınınnnz.

Bodyciğim nerelerdesin yahu? Anlattın da ben mi kaçırdım bilmem ama nasıl gidiyor evlilik, balayı yaptın mı öyleyse neredeydin nasıl geçti, evliliğin kiloya etkileri bilimum konularda aydınlat bizleri..Şaka bir yana arayı kapatalım artık..

Hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorummm.
..akasya özlemiştik nihayet göründün:))

Teşekkür ederim arkadaşım, ben de sizleri özledim hep ya, üniversiteli nasıl?

Bu vesileyle bildirimimi yaptım sanırım, sabah kkk ile kurdelayı kestik.. Darısı diğer yatırımlarımıza..

umarım ---lerin çok olduğu bir liste olur
benim durum yine felaket

Benim de öyleydi biliyorsun,inşallah talihimiz ters döner.

dönmedi efescim yine dönmedi +1 im

canımcım pazar kahvesini kaçırdın nerelerdeydin?
sivasın gülü nü ben de merak ediyorum sorunlarım var diyordu umarım bir an önce halleder ve aramıza geri döner

evet sen de kaçırdın kahveyği nerelerdeydin

korkmakta haklıymışsın mahzen sen de +800 olmuşsun ama tartıyı saklamak da bir işe yaramamış belli ki

2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim heppppp bu regl yüzünden yarın artı çıkmasam bari çıkarsam vurun beniiiiiiii aynı kalmış olsam bari ya

seni biz vurmayalım tartı vurur zaten:)) sen de kahveye gelmedin:44:

yüzde hesabını ben yazmayı unutmuşum senin yazman iyi olmuş
18 den sonra ne zaman uygun olursan o zaman yayınlarsın kendini zora sokma canım biz bekleriz

Yoo ayrılmayı düşünmedim zaten hiç sadece yedikçe kendimi tutamadıkça suçluluk duygusundan yazamadım
Şimdilik iyi gidiyor bakalım:)

......

berilcim kaçamak yapsan da burada yazmaktan çekinme yoksa üstüste kaçamaklar geliyor bak biz kış geldiğinden bu yana ya sabitiz ya + yız yine de vazgeçmiyoruz buradan yoksa verdiğimizden fazlasını alırız burası otokontrol sağlıyor

canım çok geçmiş olsun tekrar oğlun daha iyi olmuştur umarım

kızlaaaar günaydın naber nasılsınınnnz.

hoşgeldin canım özlemiştik seni

kızlar meraba, kota sürem geceyarısı doluyor, yarından itibaren yine sizlerleyim inş.

Özlediniz mi beni bakiiim??? ben sizi çok özledim, bu arada baya da kaçamaklı bir hafta geçirdim:18::18::18:. kilo bildirimimi yapıp kaçayım. haftaya listeyi ben yaparim

başlangıç tarihi:26.11.2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:75.2 kg
Bu hafta:74.8 kg
Fark: -400 gr
Toplam fark:4.1 kg
Beden:42
Spor: yok
Boy:1.60
Hedef:60 kg
yüzde:-0,53

mehter marşı gibi ileri-geri gidip geliyorum, 74.00 bile gördüm ama 73 ü göremedim tartıda 1 aydırrrr

Rumuz:Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:76.7 kg
Bu hafta:75.8
Fark:- 900 gr (yuppi:)
Toplam fark:11.2
Beden:42
Spor:1 kere yürüyüş.
Boy:163 cm
Hedef:70
Yüzde: - 1,173

Kızlar bu hafta nihayet eksiyi gördüm:))) daha bir motive oldumm ..!!

Karataydan şaşmak yokkk..!!!

liste için 2 hafta beklemene gerek yok artık 1 hafta bildirim yapınca giriliyor değiştirmiştik ya unuttun galiba

rumuz: xc9
başlangıç: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 66.2 kg
bu hafta: 67.2 kg
fark: +1 kg
yüzde: % + 1.51
spor: bisiklet
beden: 40-42

özledik tabi canım
kaçamaklara rağmen -- yi görmüşsün tebrik ediyorum

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.9
bu hafta:
70.5
fark:-400 gr
toplam fark:11 kg
yüzde:% 0.564
spor: jillian,pilates/debbie

liste için 2 hafta beklemene gerek yok artık 1 hafta bildirim yapınca giriliyor değiştirmiştik ya unuttun galiba

Evet ama haftaya ilk kilo bildirimini yapıp, bir sonraki hafta + - ortaya çıkınca yarış o zaman başlamış olmuyor mu bacım, keza bugün tartılmadım onca ilaç yutuyorken ve 1 haftadır m...k gibin yatıryorken de tartılmayı asla düşünmem:18: yooo yooooooo, canıma susamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…