2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim heppppp bu regl yüzünden yarın artı çıkmasam bari çıkarsam vurun beniiiiiiiiaynı kalmış olsam bari ya
kızlaaaar günaydın naber nasılsınınnnz.
Sağolasın hemşerim, çok şükür daha iyiyim, bu sabah kkk ile siftahı da yaptım bakalım.. 2 hafta sonraya da yarışa girerim inşallah bir aksilik çıkmazsagördüm seni, hoşgeldin canım naber, özlettin kendini, rahatsızmışsın geçmiş olsun, dikkat kendine canım :))
Hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorummm.
..akasya özlemiştik nihayet göründün:))
Benim de öyleydi biliyorsun,inşallah talihimiz ters döner.
Hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorummm.
..akasya özlemiştik nihayet göründün:))
Sivasın gülü uzun zamandır yok.!! Merak ediyorum.!!!
Xc9; ben tartıyı kaldırınca hızla yükselişe geçiyorum..tartılmam daha hayırlı oluyor:))
Lawyer; bende uyandığımda,oğlumun minicik ayaklarının yüzümde olduğu günleri özlediğimi farkettim:))Tadını çıkar:))
evet sen de kaçırdın kahveyği nerelerdeydinQUOTE=xc9;33370045]
Slm canım ben de geç kaldım.,ben çıktıktan sonra yazmissin anca geldim
...........................
aynen canım ben de öyle hissediyorum.. hatta haftada 1 bile çok gelecek gibi, yarın tartı günü ve ben gerilmeye başladım
2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim heppppp bu regl yüzünden yarın artı çıkmasam bari çıkarsam vurun beniiiiiiiiaynı kalmış olsam bari ya
yarın sıra bende miiiii ? benim listeyi hazırlamam çok geç olur sizin için sorun olmazsa malum 2 bebeğim var :) ve ben ilk defa hazırlayacağım artık kendimce ne kadar becerebilirsem kusurum olursa affola şimdiden :)
YALNIZ !!!! kızlar dediğim gibi 2 minik bebeğim var lütfen yüzdelerinizi hesaplayarak yazın yazmayanları hesaplayamam o nedenle listeye alamam. zamanım olsa hepsini yaparım ama 2 bebekle zor o nedenle lütfen belirtin. şimdiden teşekkürler
YÜZDE HESABI
verdiğiniz kiloyu geçen haftaki kilonuza bölüp 100 ile çarpıyorsunuz unutmayın tamam mı
Yoo ayrılmayı düşünmedim zaten hiç sadece yedikçe kendimi tutamadıkça suçluluk duygusundan yazamadım
Şimdilik iyi gidiyor bakalım:)
......
günaydın kızlar 1 haftadır yoktum.malum oğlum hastaydı ateş düştü peşine öksürük hala da öksürüyo.doğal yollarla tedavi etmeye çalışıyoruz karaturp ve bal yapıyorum her öksürüğünde şimdiye kadar öksürük şurubu kullanmadım hiç.aynı anda bende rahatsızlandım.boğaz hassasiyeti ve halsizlik.dolayısıyla 1 haftadır düzenli bir rejim yoktu.bugün kaldığım yerden devam artık.allah sağlık versin napalım.
.......
özledik tabi canımkızlar meraba, kota sürem geceyarısı doluyor, yarından itibaren yine sizlerleyim inş.
Özlediniz mi beni bakiiim??? ben sizi çok özledim, bu arada baya da kaçamaklı bir hafta geçirdim:18::18::18:. kilo bildirimimi yapıp kaçayım. haftaya listeyi ben yaparim
...........
liste için 2 hafta beklemene gerek yok artık 1 hafta bildirim yapınca giriliyor değiştirmiştik ya unuttun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?