Ben de jillian shred serisini yapıyorum.3.levele geldim.Kadınlar kulübü topiklerinden birinde okumuştum.ne derece doğru bilmem tabi.cnm hangi sporu yapıyorsun 10 gün yapıp 1 gün ara veriliyo ??
slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..
rica ederim canım. inşallah verelim artık şu kiloları hele ben 2 haftadır anı kilodayım hep yeni yılın azizliğiiiiiİLBATUM selam,
liste için cok tşkler. Bu hafta veremedik ama haftaya vereceğiz yine :)
inanıyorum ve devam diyorum..
Gel canım sen de aramıza cok rahat olacak bence :)
ilbatum liste için tşk çok sevimli bir liste hazırlamışsın
hahahaaaaa
mahzeen ben de istemiyorum
canım yaa çok iyisindesteklerinizi görünce çok duygulandım
evet burası diyet topiğinde öte bir yer oldu
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
oley oley oleeeyyyy
haklısın inan bana pzt sabah tartıya çıkana kadar ben de öyle düşünüyordum her kış kg alırdım bu kış almıyorum diyordum sonra tartıya çıktımorada koptum
ama tabi ki karataydan vazgeçmek yok sağlıklı yaşam iksirimiz bu bizim
canım yeniden aramızda olman çok sevindirici kg yu dert etme sen daha önce verdin yine verirsin biraz canını sıkan şeyler vardı umarım hallolmuştur:13:burada sadece diyetten değil hayattan da konuşarak dertlerimizi unutuyoruz
canımmm sen kilo da alma beni yalnız da bırakmaverdiklerini alırsan yakanı bırakmam ona göre
evet moral açısından süper iyi bari sen de bırakmıcaksın:13:
canımmm yolumuz uzun olmasın ama karatay kardeşliğimiz baki kalsın
cumartesi akşam yazmıştım pazar sabah 11 de hepimiz topikte buluşalım kahveleri birlikte içelim diye görmedin sanırım
tekrar yazıcaktım buradan da yazayım her cumartesi pazar saat 11 de burada buluşalım haftaiçi hepimiz aynı anda burada olamıyor çünkü
bugün çok yorulmuşsun cıssları görmeyelim
o perdeleri ben de hiç sevmiyorum bir ara yaptırmayı düşündüm zor olduğunu duyunca ı-ıh vazgeçtimnormal tül yaptırdım
hoşgeldin aramıza umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
ben de duruma göre yarım ölçü un veya şehriye ekliyorum sonuçta ev tarhanasında da un var ama et veya tavuk suyu sebzeler vs gi sini düşürüyor
Canım verdiğin kilolar için tebrik ederim:)geçmiş olsun tahliller içinde bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum bu diyetin ve gerçekten bi süre sonra yaşam tarzı oluyor insanın kuruyemişi filan çok yiyiyor olabilir misin onu biraz azaltsan ben tahlil yaptırmadım yaklaşık bi senedir yapıyorum merak ettim bende 2 hafta sonra eve gidicem o zaman yaptırmayı düşünüyorum bilgilendiririm canım senide sonuçlardan ama tahlil yaptıran arkadaşlar vardır onlar daha yardımcı olur daha önce böyle bi sorun yaşayan olmuştu diye hatırlıyorum
tşk ederim canım :) gunde iki öğün yiyiyorum canım sabah yumurta tereyağı peynırden proteın alıyorum akşamda genelde balık yanına salata yada köfte yoğurt salata yıyıyorum arada tabı sebze yemeğide var ama sanırım bunyeme fazla geldı aldığım proteın ..kuruyemişi sadece sabahları çay bardağı kadar yedim yanı hıç fazla yemedim proteını bıraz azaltıcam bakalım değişiklik olucakmı. akşamları en azından sebze yerim diyorum sabahta 1 yumurta az peynır yerım..ben senelerdir bırsuru dıyet uyguladım bırçoğu ndıyetısyen eşlığınde hiçbirinde bu kadar dinç hissetmedim kendımı zaten verdiğim kilolarıda bırakınca geri aldım ..karatay diyeti yaşam tarzım halıne geldı valla bırakmayıda düşünmüyorum..inş bi sıkıntı yaşamam.
Canim bencede biraz sebzeye agirlik ver ve mesela yumurta yerine sanirim muz yenebiliyordu tam emin degilim ama birde oyle dene mesela haftada iki uc gun yumurta gerisini muz etide haftada ikie veya uce dusur. Belki tahllerde bi degisiklik olur. Halbuki birsuru insanin kan tahlilleri olumluya dogru gidiyor diye kuyoruz karatayi yapanlarda. İns sennkide degisir.
aynen canım bide böyle deniyim baım ıkı hafta sonra sonuçlar ne olucak.diyete başlamadan öncxe yaptırmıştım tahlıllerimi sadece kolesterolum yüksek cıkmıştı oda kılolusun normal demişti doktor 23 kilo verince dedim düşmüştür bi kontrol ettırıyım ınanamadım sonuclara halbukı kendımı cok sağlıklı hıssedıyorum ..olmadı başka hastaneyede gıdıcem karıştımı acaba tahlıller ,aklıma herşey gelıyor..
slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..
öncelikle geçmiş olsun. bu kadar kilo vermişken değerlerin yüksek çıkmasına şaşırdım. ben diyetin 2. ayında yaptırmıştım trigliserid oldukça düşüktü kolesterol yüksekti sadece. Canan hocaya göre kolesterolün yüksek çıkması sorun değil ama, sadece eğer yüksekse insülin direncinden olabilir diyor. ben de insüline baktırdım ve 11.2 çıkmıştı. yani fazlasıyla yüksek. normalde 5 olması gerekiyormuş. metformin etken maddeli ilacı kullanmaya başladım. kitapta insülin 10'un üzerinde çıkanlar kullanabilir yazıyordu. ondan sonra tekrar tahlil yaptırmadım ama bu ay yaptıracağım. insülin baktırmadıysan baktırmanı tavsiye ederim. sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen. umarım iyi sonuçlar alırsın, mutlaka tekrar yaptır.
sonunda üye olabildim...:)
arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve özellikle bu konuyu takip ediyordum ama hep uzaktan okuyucu olarak:) artık ben de katılayım dedim..
hepinize kocamannn merhbaaa:))
yaklaşık bir aydır karatay yapıyorum özceki diyetimde kilo vermem durunca karayat a geçtim. bir ayda yaklaşık iki kilo verdim. şu anda 53. 5 kiloyum. 50 ye kadar düşmeyi planlıyorum ama son iki haftadır 53. 5 de takılı kaldım, bi yardım lütfen; moralim boxuluyo(
menülerimde hata var mı acaba??
dün ne yediğimi yazayım:
sabah : 1 muz, az peynir, kavrulmamış fıstık, 3 kayısı, şekersiz çay
öğle; 3 köfte, kereviz salatası bol ceviz vardı, bir avuç fıstık
akşam, balık, kereviz salatası,
şimdiden teşekkürler herkese, görüşmek üzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?