Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

e sen bilirsin o zaman
ne gibi yattığını anlamadım bir iki harf daha yazsana çok müstehcen değilse

Tebrik ederim,eksiyi görmüşsün.Devamı gelir inşallah...

maşallah sen de şeytanın bacağını kırmışsın
güyaa kalan 10 kg larımızı birlikte verecektik ben kendime yeni başlayanlardan bir yoldaş seçsem daha iyi olacak galiba:44:

tebrik edrim canım
valla biz de özledik, bi daha kotanı dikkatli kullan, sanırım şu jillian yüzünden bitti kotan
tebrik ederim canım, kutlayalım bu 75 i
rumuz: xc9
başlangıç: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 66.2 kg
bu hafta: 67.2 kg
fark: +1 kg
yüzde: % + 1.51
spor: bisiklet
beden: 40-42
ah ah yılmak yok, önümüzdeki haftalara bakıcaz
rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.9
bu hafta:
70.5
fark:-400 gr
toplam fark:11 kg
yüzde:% 0.564
spor: jillian,pilates/debbie
tebrikler canım
e sen bilirsin o zaman
ne gibi yattığını anlamadım bir iki harf daha yazsana çok müstehcen değilse
valla ben de anladım, düşünüyorum yatan şeyleri aklıma bir karpuz geliyor

yılbaşı kaçamakları seni de teğet geçmiş sana da maşallah

kilo verenler duyurum hepinize....
hedefe ulaşıp da gitmeyin sakın benim kaplumbağa hızıma kalırsa daha aylarca burdayım
yalnız bırakırsanız beni çok üzersiniz beni de üzmek istemezsiniz herhalde

.................

alemsin mahzen kocaman bir kahkaha attırdın bana

karpuzun da ne başı ne sonu uyuyor
birazdan akasyadan yine esprili bir açıklama gelir bizimle de kafa bulur demedi deme

birazdan akasyadan yine esprili bir açıklama gelir bizimle de kafa bulur demedi deme

Yok be bacım, kendime direk hakaret olmasın diye açık yazmadım ama hani deyimi bile var, malak gibi yatmak diye

kilo verenler duyurum hepinize....
hedefe ulaşıp da gitmeyin sakın benim kaplumbağa hızıma kalırsa daha aylarca burdayım
yalnız bırakırsanız beni çok üzersiniz beni de üzmek istemezsiniz herhalde
merak etme canım, uzun bir süre buralardayım ama 2015 yılında buralarda olmak istemiyorum..
t
"valla ben de anlamadım" olucaktı, acalyle yanlış yazmışım :))

aynen, karpuz uymadı, başka bişey de aklıma gelmedi
Yok be bacım, kendime direk hakaret olmasın diye açık yazmadım ama hani deyimi bile var, malak gibi yatmak diye
haaa haaaa bizde neleri düşündük, bu deyimi duymuştum ama m.l.k şeklinde bile yazsan anlamazdım heralde

maşallah sen de şeytanın bacağını kırmışsın
güyaa kalan 10 kg larımızı birlikte verecektik ben kendime yeni başlayanlardan bir yoldaş seçsem daha iyi olacak galiba:44:
Hiç öyle caymak yok.10 kglar birlikte verilecek.Bakalım yeni bir şey deniyorum.Meyveyi kaldırdım,her sabah üç gün kurusu yiyorum orta boy.Bir de akşamları da fıstık atıyordum ağzıma onu da kaldırdım,sadece sabah yiyorum.Haftaya da verirsem düzen tuttu demektir.

Kilolar gitse de bakarsın burası sohbet yerine dönüşüm yapar,giden olmaz.

kilo bildirimim...
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo:81.5
geçen hafta:80kg
bu hafta:78.1kg
fark:-1.9 kg
yüzde:-2.37
spor:haftada beş gün leslie

kızlar çoookk mutluyum bu hafta.
7 li rakamları görmeyeli on sene olmuştur heralde
kilo veren veremeyen herkese başarılar arkadaşlar...

canım ben daha çookk buradayım sizler bana bilmeden çok destek olmuştunuz hani 8 ay sadece sizi okuyarak kilo vermiştim ya..
ben o zaman 95 kiloydumşimdi rüya gibi geliyo bana herşey.daha desteğinize ihtiyacım var dediğin gibi ayrılmak yok kızlar..

canım seni gördüm baktım yazmaya başlamışsın çok sevindim. evlilik güzel balayımızı yaptık geldik sonra şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. 1 aydır yokum evden uzaktayız. eşim zatüre ben bronşit oldum. atlattık sayılır. evlilik güzel herkese tavsiye ederim. inşallah güzel de gider. şu anda 56,3 kg yum. ayyy sormayın evde 2. kez sigorta atmış ve içindekiler bozulmuş. Allahtan anahtar bıraktığım arkadaşın erken müdahalesi sonucu evi kokutmadan atlattık ama dolap gitti. yeni dolabım daha gelmedi. dolayısıyla evde pek yemek yemiyoruz. yersekte makarna patates oluyor. bide motive olamıyorsun uzakta. neyse artık dikkat edicem.

sanada geçmiş olsun. sea de hastaymış dikkat edin kendinize.

rumuz: xc9
başlangıç: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 66.2 kg
bu hafta: 67.2 kg
fark: +1 kg
yüzde: % + 1.51
spor: bisiklet
beden: 40-42

moral bozmak yok. benim kendimi motive şeklim. ''kilo vermiyor olabilirim ama bunu yapmasam çok daha şişman olurdum.''

Ne güzel senin için...Devamını dilerim.

Hepinizin Yeni yili kutlu olsun canlarim.
Güzel saglikli, umutlu, basarili bir yil diliyorum hepinize.
Yine sizinleyim, kilolu olarak. Sizleri cook özledim.
sabaha kadar oturdum kizlar, öksürük krizlerinden cigerlerim cikti

Kizlar 1 haftadir fena gribim.

Sabah 2 zeytin 2 yumurta, 1 domates, 1 salatalik.
Cay.

Su an 77, 200 kg Maalesef.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
ben bu gun bıldırım yapmıyacağım dun adet oldum moralım bozulsun istemedığım için sabah tartılmadım bu gun benı mazur görün

Selam kızlar,

Bu hafta hastalık sonrası biraz da dikkat etmeyip bal zencefil yuklenmesi + kaçamak + 1 kilo

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60
bu hafta kilo:61
fark:+1
yüzde:+1,66
toplam fark:3
boy:159
beden:38-40
spor:bol grip ates hastalık :) kacamak, no spor

Son düzenleme:

buradayız her zaman canım :) hiç bir yere gitmek yok tabi kilolar da giderse daha makbul sohbet için geliriz o zaman da :)

leneva iyi olmana sevindim cok gecmiş olsun ve tekrar tebrikler canım. :) cok sagol dileklerin için.

aman dikkat et ben nerde ise 3 haftadır surunuyorum oksuruk kaldı su an fene bir grip bu grip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…