selam xc9 bu liste ne benim adım niye yok acaba
Dün çocuklarım geldi.Daha doyamadan biri iki gündür arkadaş ziyaretlerinde.Bende regl oldum.Dünden beri spor yapmıyorum.Allahtan tartıya şimdilik yansımadı,yarına ne olur bilemem.Bu arada topik sessizleşti,tatil başlayınca ne olur düşünemiyorum.
.......
cnm yarın ben yapayım.cuma karne verip memlekete gideceğim ve evimzde internet yok telefonumda da yok.badelem buralara gelir fakat ben 2 hafta yokum.uyarsa size ben alayım yarını..
selam xc9 bu liste ne benim adım niye yok acaba
meraba ada ben yeniyim daha önceleri 6 öğünle besleniyodum .. başlayalı 4 gün oldu ve gayet iyi doyuyorum hiç acıkmıyorum 4 günde 4 kilo eksik çıkıyorum ekmekten kaynaklandığını düşünüyorum.
Arkadaslar, bende yeniyim ve yarin baslamak istiyorum. Lütfen bana destek olun ya.
Iki haftadir tikabasa yiyorum, midem acayip genisledi. Yarin insallah caymam diyet yapma fikrimden
jiillian yaptım. oh yaa şöyle erinmesem de her gün yapabilsem şu sporu, bütün kaslarım çalışıyo.
Kızlar hastayım,kendimi halsiz hissedince bolca yemek yedim ve diyet maalesef bozuldu.her şey iyi giderken bozmak moralimi bozdu ama sağlık olsunnn...
Gözünaydın efescim:) oğluma doyaman tatili bittizamanının çoğu da dışarda geçti..neyse..onlar iyi olsun da...
........
kızlar. karatay menüsü sayfasında poşet çaylarında mutfağımıza girmemesi söylenmiş. siz demlememi içiyosunuz?
geçen hafta bildirim yaptım benm de adım listede yok(
ilk kez kilo verdim noooollluuurr ekleyin beni de:)) :))
...........))
Bu tür çaylarda kullanılan poşet kağıdı zararlı maddeler içeriyormuş,bu nedenle tavsiye edilmiyor.Ben de demleme çay içiyorum.kızlar. karatay menüsü sayfasında poşet çaylarında mutfağımıza girmemesi söylenmiş. siz demlememi içiyosunuz?
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 75.1kg
Bu hafta: 74.5 kg
Fark: -0,6 kg
Toplam fark:4.4 kg
Beden:42
Spor:2 gün jillian 2 gün yürüyüş
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0,799
diyete 16Kasımda başladım en son 16 Aralık 2013 tarihinde 74.5 kg'dım.üff tam 1 ay 4 gün gerideyim. naapmışım ben yaa. oysa geçtiğimiz ayda en az 3 kilo veririm hesabındaydım .. neyse artık bundan sonraki maçlara bakıcaz.
rumuz: Ria
başlangıç: 16.01.2014
başlangıç kilo: 93
geçan hafta:
bu hafta: 89.5
fark:3.5
toplam fark: 3.5
yüzde: bilmiyorum
spor: yürüyüş
boy: 1.78
Kızlar maalesef kilo vermek her zaman kolay olmuyor..hatta artı olmanın ne kadar kolay olduğunu görünce moraliniz hemencecik bozulabiliyor
Her şey iyi giderken,yaşadığımız iyi veya kötü olaylar gidişatımızı etkiliyor...ama olsun.! Önemli olan; yavaş ta olsa sağlıklı bir şekilde verebilmemiz ve vazgeçmememiz...hedefe ulaşacağımıza inanıyorum..!
Xc9cum; rahatsızlığım grip değildi..adet kanamam çok yoğundu...çok yemek yedim bilerek.! neyse ki bugün kesildi:)
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
sahi bu mahzen nerelerde mahzeeeen aramıza döööön
lawyer ilbatum goncagülce badelem aklıma ilk gelenler onlar da görünmüyor nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?