Ben kizimdan anca gece vakit bulabikiyorum veya oglen uyudugunda o yuzden sonradanda olsa okuyorum.capadokyacım topiğimiz cansız değil de kış aylarında herkes de bir kilitlenme oluyor kilo vermek de zorlaşıyor sanırım o yüzden
haftasonu kahveleri birlikte içelim dedim 2 kere yapabildik bak bugün de kimse yok ama kışın rehaveti üzerimizden kalkıınca yeniden canlanır merak etme
şimdi baktım da mesajını gece 1.45 te yazmışsın ben de öğlen sandın allah iyiliğini versino saatte kaç kişi uyanık olabilir ki hem de tam leptinimizin tam gaz salınacağı saatte
KİLO VERENLER
Ria : 3.76:81: :119: :81: :119:
Huzis: 2.23:81: :119: :81: :119:
Alanis1978 : 1.86:81: :119:
gurbet_izm : 0,799:81: :119:
Hopisu : 0,747:81: :119:
Sea : 0,65:81: :119:
15efes25 : 0.570:81: :119:
Capadokya : 0.43:81: :119:
SABİT KALANLAR
Xc9 : % 0
İnar80 : % 0
KİLO ALANLAR
İlbatum : % +1.002
Felluz : % +0,78
Zeynom 1981 :% +0.509
kilo verenleri tebrik ediyorum.aslında bildirim yapan herkesi ( yapmak isteyip de yetişeyemeyen ama uğraş verenler de dahil buna) tebrik ediyorum.tüm hafta daha sağlıklı olmak adına uğraşlar verdik. bazılarımız uğraşlarının karşılığını -- kg olarak, bazıları sabit kalarak aldı. inş bu işin sonucunda ideal kilolarımıza ulaşırız.can-ı gönülden tebrikler tekrar
KİLO VERENLER
SABİT KALANLAR
KİLO ALANLAR
kilo verenleri tebrik ediyorum.aslında bildirim yapan herkesi ( yapmak isteyip de yetişeyemeyen ama uğraş verenler de dahil buna) tebrik ediyorum.tüm hafta daha sağlıklı olmak adına uğraşlar verdik. bazılarımız uğraşlarının karşılığını -- kg olarak, bazıları sabit kalarak aldı. inş bu işin sonucunda ideal kilolarımıza ulaşırız.can-ı gönülden tebrikler tekrar
slm kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler
bir süredir işlerimin yoğunluğundan ve diyete de dikkat edemediğimden uğrayamıyordum buralara... beni merak edenler olmuştur eminim, benim de aklım sizlerdeydi. bu hafta kilo bildirimine de yetişemedim ama haftaya inşallah listedeyim..
bu arada verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste olmuş, herkesi tebrik ederim çabaları için.. geçmişi okumaya çalışıcam ama okuyamazsam mazur görün lütfen.. hepinizi öpüyorum, sağlıcakla kalın...
slm kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler
bir süredir işlerimin yoğunluğundan ve diyete de dikkat edemediğimden uğrayamıyordum buralara... beni merak edenler olmuştur eminim, benim de aklım sizlerdeydi. bu hafta kilo bildirimine de yetişemedim ama haftaya inşallah listedeyim..
bu arada verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste olmuş, herkesi tebrik ederim çabaları için.. geçmişi okumaya çalışıcam ama okuyamazsam mazur görün lütfen.. hepinizi öpüyorum, sağlıcakla kalın...
canım ben hesapladım da senin -3.91 çıkıyo tebrik ederim senihesaplama şöyle vermiş olduğun kiloyu önce kilona bölüp sonra çıkan sonucu 100 ile çarpıcaksın yani: 3.5 /89.5=0.039 bunu 100 ile çarpınca 3,91 kilo verdiğin için başına - yazacaksın....
KİLO VERENLER
SABİT KALANLAR
KİLO ALANLAR
arkadaşlar ben de karataya başlayacağım bana yardımcı olursanız sevinirim deneyeimlerinizi kısaca bana yazarsanız iyi olur.
Canım yüzde hesaplarken verdiğin kiloyu kg cinsinden geçen haftaki kilona bölüyorsun sonra yüzle çarpıyorsun.
canım ellerine sağlık. liste için teşekkürler. bu arada RİA için bişey söylemek istiyordum, bir haftalık deneme sürecini doldurmamıştı aslında , yani kilo bildirimine haftaya başlamalıydı, ben o çok hevesli olduğu için nasıl yapacağını anlattım.
amaan neyse ne farkeder ki.bu hafta geçen haftaya göre daha verimli geçmiş . tebrikler kızlar.. durmak yok yola devam
hoşgeldin talhagizem. hımmm bu diyete başlayabilmek için diyetimizin mantığını biraz olsun kavramak amacıyla öncelikle Canan Karatay Efendiğil'in kitabını okumanı öneriyoruz. "Kilo vermenin ABCsi" adlı kitapla başla. o kitabı okurken de internetten örnek Karatay menülerini bulup bir yandan başlayabilirsin. Bu topikin ilk sayfalarını okursan orada da bulabilirsin Karatay ın temel prensipleri ve örnek menülerini.
KİLO BİLDİRİMİ
kızlar sabah 2 haşlanmış yumurta yedim, okulda da 1,5 katmer(cıssss ama mecburen)
öğle: günüm vardı: sarma ve dolma, şoğra(yarmalı nohutlu soğuk ayran çorbası) 1 adet gül tatllısı (cıss)
akşam: çiğ köfte, bol sebze, ayran.
bu arada bugün şu karbonatlı suyu denedim, 1 su bardağı kadar içtim, ayy hiç sevmediiiim, şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorum.
sporumu yapmadım daha ama yapmam gerek, yoğunum da çok da işim var ne yapcam bilemiyorum.. size dönerim yine bu gece
bu arada mahzen hoşgeldin, geçmişi okursan kulaklarını çınlattığımızı göreceksin
iyi düşünmüşsün canım. gerçekten ria çok iyi başladı.. riacım alınmadın inş. harika bir başlangıçtı.cnm bende aslında Riayı listeye alıp almamada karasız kaldım.sonra büyük bir motivasyonla başladığı karatay yolculuğunun ilk haftasını doldurmadan güzel bir kilo vermiş tebrk edelim diye yazmaya karar verdm :))
Kızlar tebrik ederimmm sonuçlar gayet güzel gözüküyor:)ben tartılamadım memlekete geldimde tartı bulamadım:)
Bugün kkk ile başladım öğleden sonra misafirliğe gittim 1.5 tabak kısırla atlattım poğaçalara elim gitti geldi ama yemedim:)akşamda tavuk yedim ama 21.00 fındık üzüm yedim cıss
Kızlar jilian yaptım 2 gündür sizden duymuştum gerçekten çok beğendim ama zorlanmadım değil:))
HUZİS canım ellerine sağlık bu hafta benim için kötüydü ama daha motive oldum şimdi...
GURBET_İZM canım uyarın için sağol ben yanlış yapıyomuşum demekkiben de sırf bu yüzde konusundan geç geldim topiğe..benim gibi zorlanmasın diye açıklama yapayım dedim onu da yanlış yaptım
kilo veren arkadaşları tekrar tebrik ederim beğeni yapamadım malum...en güzel beğeniler sizlerin olsun....
merhaba litylin. sana da kolay gelsin.Merhaba kızlar herkese kolay gelsin, ben de başladım diyete bugün. Bende Karatay'ın ilk kitabı var ''Karatay Diyeti'' diye. Eklemeler mi oldu oradaki bilgilere? Çünkü biraz sayfaları dolaştım, ara ara okudum. Muzlar, lavaşlar, börekler, hoşaflar...vs var menülerinizde.
Kilo verilene kadar meyve yememek gerektiğini biliyorum ben, yalnış mı acaba? Bir de muz, incir, karpuz ve kavun yüksek Gİ lerinden dolayı yasaklı meyveler arasında diye okudum. Muz ve incir bolca görüyorum menülerde.
Beni bilgilendirebilir misiniz?
Bir de kkk nedir acaba? :26:
bu arada bugünkü menüm
sabah kkk kuru meyve yerine 1 portakal ve muz yedim kuruyemiş yemedim
akşam barbunya 2 bardak ayran ve bol turşu (acı sivri biber)
arada bir avuç sarı leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?