Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben kizimdan anca gece vakit bulabikiyorum veya oglen uyudugunda o yuzden sonradanda olsa okuyorum.

Kilo bildirimi
Bas tarihi 12.11.2013
Bas kilo 102 kg
Gecenhaftaki kilo 93.30 kg
Bu haftaki kilo 92.90 kg
Fark - 0.400 kg
Toplam fark - 9.10 kg
Beden 48
Spor yuruyus 3 x 30 dk
Boy 1.58
Yas 28
Hedef 89
Yuzde - % 0.43

bu arada bugünkü menüm

sabah kkk kuru meyve yerine 1 portakal ve muz yedim kuruyemiş yemedim

akşam barbunya 2 bardak ayran ve bol turşu (acı sivri biber)

arada bir avuç sarı leblebi

KİLO VERENLER

Ria : 3.76 :81: :119: :81: :119:

Huzis: 2.23 :81: :119: :81: :119:

Alanis1978 : 1.86 :81: :119:

gurbet_izm : 0,799 :81: :119:

Hopisu : 0,747 :81: :119:

Sea : 0,65 :81: :119:

15efes25 : 0.570 :81: :119:

Capadokya : 0.43 :81: :119:

SABİT KALANLAR

Xc9 : % 0

İnar80 : % 0

KİLO ALANLAR

İlbatum : % +1.002

Felluz : % +0,78

Zeynom 1981 :% +0.509

kilo verenleri tebrik ediyorum.aslında bildirim yapan herkesi ( yapmak isteyip de yetişeyemeyen ama uğraş verenler de dahil buna) tebrik ediyorum.tüm hafta daha sağlıklı olmak adına uğraşlar verdik. bazılarımız uğraşlarının karşılığını -- kg olarak, bazıları sabit kalarak aldı. inş bu işin sonucunda ideal kilolarımıza ulaşırız.can-ı gönülden tebrikler tekrar

Son düzenleme:

ellerine sağlık canım . bende kilo veren ve bu yolda uğraş veren herkesi tebrik ediyorum. kendimi de esefle kınıyorum bu hafta ne kadar çok var kilo veren bense alanların başını çekiyorum olmadı hiiiiiiiiiiiiç olmadııııı

Ellerine saglik canim liste guzel olmus ne kadar sonuncuda olsam verenlerin arasinda olmak guzel.

Dunki menum
Sabah, kkk 5 kayisi
Aksam, yayla corbasi, bulgur pikavi, kasarli kofte, az z.yagli fasulye, birde firinda mucver. Misafirlikteydim sagolsun bana gore yapmis.

Bugun
Saah, kkk
Aksam, tavuk domates yogurt

slm kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler

bir süredir işlerimin yoğunluğundan ve diyete de dikkat edemediğimden uğrayamıyordum buralara... beni merak edenler olmuştur eminim, benim de aklım sizlerdeydi. bu hafta kilo bildirimine de yetişemedim ama haftaya inşallah listedeyim..
bu arada verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste olmuş, herkesi tebrik ederim çabaları için.. geçmişi okumaya çalışıcam ama okuyamazsam mazur görün lütfen.. hepinizi öpüyorum, sağlıcakla kalın...

merhaba canım bende kilolarıyla başı dertte olan biriyim bu hafta çiğ beslenecem bugün başladım sonrada karataya başlamak istiyorum bana kısaca bilgi verirsen sevinirim deneyimlerini kaç kilo verdin ne yedin felan...

cnm hoşgeldnn özledik seni.çok da merak ettk valla. işlerinin yoğunluğu azalmıştır inş.nasılsın görüşmeyeli?? haftaya da ben yokum cnm.bu cuma karne verip Adana yollarına düşeceğim.adanadaki evde internet yok 10 şubata kadr görüşemeyeceğiz büyük ihtimalle.iyiki geldn gitmeden görüşmüş olduk.bu kadr uzak kalıp özletme kendini..çok öpüyorum cnm

Canım yüzde hesaplarken verdiğin kiloyu kg cinsinden geçen haftaki kilona bölüyorsun sonra yüzle çarpıyorsun.

canım ellerine sağlık. liste için teşekkürler. bu arada RİA için bişey söylemek istiyordum, bir haftalık deneme sürecini doldurmamıştı aslında , yani kilo bildirimine haftaya başlamalıydı, ben o çok hevesli olduğu için nasıl yapacağını anlattım.

amaan neyse ne farkeder ki. bu hafta geçen haftaya göre daha verimli geçmiş . tebrikler kızlar.. durmak yok yola devam

arkadaşlar ben de karataya başlayacağım bana yardımcı olursanız sevinirim deneyeimlerinizi kısaca bana yazarsanız iyi olur.

hoşgeldin talhagizem. hımmm bu diyete başlayabilmek için diyetimizin mantığını biraz olsun kavramak amacıyla öncelikle Canan Karatay Efendiğil'in kitabını okumanı öneriyoruz. "Kilo vermenin ABCsi" adlı kitapla başla. o kitabı okurken de internetten örnek Karatay menülerini bulup bir yandan başlayabilirsin. Bu topikin ilk sayfalarını okursan orada da bulabilirsin Karatay ın temel prensipleri ve örnek menülerini.

KİLO BİLDİRİMİ
kızlar sabah 2 haşlanmış yumurta yedim, okulda da 1,5 katmer(cıssss ama mecburen)

öğle: günüm vardı: sarma ve dolma, şoğra(yarmalı nohutlu soğuk ayran çorbası) 1 adet gül tatllısı (cıss)

akşam: çiğ köfte, bol sebze, ayran.

bu arada bugün şu karbonatlı suyu denedim, 1 su bardağı kadar içtim, ayy hiç sevmediiiim, şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorum.

sporumu yapmadım daha ama yapmam gerek, yoğunum da çok da işim var ne yapcam bilemiyorum.. size dönerim yine bu gece

bu arada mahzen hoşgeldin, geçmişi okursan kulaklarını çınlattığımızı göreceksin

Son düzenleme:

cnm bende aslında Riayı listeye alıp almamada karasız kaldım.sonra büyük bir motivasyonla başladığı karatay yolculuğunun ilk haftasını doldurmadan güzel bir kilo vermiş tebrk edelim diye yazmaya karar verdm :))

Kızlar tebrik ederimmm sonuçlar gayet güzel gözüküyor:)ben tartılamadım memlekete geldimde tartı bulamadım:)

Bugün kkk ile başladım öğleden sonra misafirliğe gittim 1.5 tabak kısırla atlattım poğaçalara elim gitti geldi ama yemedim:)akşamda tavuk yedim ama 21.00 fındık üzüm yedim cıss

Kızlar jilian yaptım 2 gündür sizden duymuştum gerçekten çok beğendim ama zorlanmadım değil:))

HUZİS canım ellerine sağlık bu hafta benim için kötüydü ama daha motive oldum şimdi...

GURBET_İZM canım uyarın için sağol ben yanlış yapıyomuşum demekkiben de sırf bu yüzde konusundan geç geldim topiğe..benim gibi zorlanmasın diye açıklama yapayım dedim onu da yanlış yaptım
kilo veren arkadaşları tekrar tebrik ederim beğeni yapamadım malum...en güzel beğeniler sizlerin olsun....

iyi düşünmüşsün canım. gerçekten ria çok iyi başladı.. riacım alınmadın inş. harika bir başlangıçtı.

vaaavv süper irade. ayy ben de elim gitse de geri çevirsem keşşke. kıskandım şimdi.. ama bugün ben de eşimin aldığı gofreti yemediiiim jillian bütün kasları çalıştırıyor. özellikle kol kasları... jillianla güçleniyorum. bi de sürekli yapabilsem.

iyi yaptın canım yeni gelenler bilgilendirmek gerekiyor, artık kim yetişirse sorulara... bu arada cevaplarken kendi hatanı da bulmuş oldun.

yoruldum. uff karne öğretmen görüşleri, haftalardır okumak istemeyip son günlere bıraktığım performans notları, kitap girişleri.... uuff kim demiş öğretmenlerin işi kolay diye. saatlerdir kafam şişti valla. bi de ben bu hafta hafif geçer diyordum. neyse bu gece uykusuz kalırım ama yarından itibaren rahat bi nefes alırım.

Merhaba kızlar herkese kolay gelsin , ben de başladım diyete bugün. Bende Karatay'ın ilk kitabı var ''Karatay Diyeti'' diye. Eklemeler mi oldu oradaki bilgilere? Çünkü biraz sayfaları dolaştım, ara ara okudum. Muzlar, lavaşlar, börekler, hoşaflar...vs var menülerinizde.
Kilo verilene kadar meyve yememek gerektiğini biliyorum ben, yalnış mı acaba? Bir de muz, incir, karpuz ve kavun yüksek Gİ lerinden dolayı yasaklı meyveler arasında diye okudum. Muz ve incir bolca görüyorum menülerde.
Beni bilgilendirebilir misiniz?

Bir de kkk nedir acaba? :26:

merhaba litylin. sana da kolay gelsin.
börek ve hoşaf serbest değil, muzu proteini çok diye sabahları yumurta yerine tercih edebiliyoruz(özellikle yumurta alarjisi olanlar). inciri de 2 ya da 3 adet kahvaltıda kuru kayısı yerine tercih edebiliyoruz. sindirimi kolay.
kkk klasik karatay kahvaltısı demek.

kkk: 2 haşlama yumurta, 8-15 zeytin, 1 avuç peynir, mevsim sebezesi, 1 çay bard. çiğ kuruyemiş, 3-4 adet gün kurusu kayısı içeren kahvaltı menüsü

günaydın herkese,
Bende aranıza katılmak istiyorum bugün 2. günüm. Kilo bildirim günleriniz ne zaman?
57.5 kg ile başladım.
Sabah kahvaltım; 1 yumurta ile hazırlanmış domatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 3 ceviz içi. Nasıl sizce? Ben yeniyim bana fikir verinn :))

bu arada bugünkü menüm

sabah kkk kuru meyve yerine 1 portakal ve muz yedim kuruyemiş yemedim

akşam barbunya 2 bardak ayran ve bol turşu (acı sivri biber)

arada bir avuç sarı leblebi

sarı leblebi yemiyoruz. karbonhidrat oranı çok yüksek olduğu için yemiyoruz.

sabah 2haşlama yumurta çok acelem vardı ancak onu yiyebildim.
öğle haşlama karnıbahar,brokoli, yoğurt, 1 karatay usulü karnıyarık
akşam cacık oğlumun yarım bıraktığı bulgur pilavı 3 kaşık kadar ve yarım karnıyarık
spor jillian 1 +six pack 15 dk. kadar pestilim çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…