sabah 2haşlama yumurta çok acelem vardı ancak onu yiyebildim.
öğle haşlama karnıbahar,brokoli, yoğurt, 1 karatay usulü karnıyarık
akşam cacık oğlumun yarım bıraktığı bulgur pilavı 3 kaşık kadar ve yarım karnıyarık
spor jillian 1 +six pack 15 dk. kadar pestilim çıktı..
günaydın herkese,
Bende aranıza katılmak istiyorum bugün 2. günüm. Kilo bildirim günleriniz ne zaman?
57.5 kg ile başladım.
Sabah kahvaltım; 1 yumurta ile hazırlanmış domatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 3 ceviz içi. Nasıl sizce? Ben yeniyim bana fikir verinn :))
karnabahar ve brokoliyi haşlama seviyorsanız buharda denemenizi tavsiye ederim. buharlı pişirici yada aparatınız yoksa bile, tek ihtiyacınız olan şey metal süzgeç.
hoş geldin. sıran geldiğinde liste yapmayı kabul ediyorsan 1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra pazartesileri yapılan yarışmaya katılabilirsin.
boyun kaç?
sabah kahvaltın: 1 yumurta eksik. peynirde ölçün elinin ayası kadar olması olsun, tam yağlı peynir. az tuzlu 10-15 zeytin eksik. ceviz içi bir çay bardağı miktarı olacak, yada yerine herhangi bir çiğ kuruyemiş.domateste aslında bir yanlışlık yok, şöyle var: her meyveyi/sebzeyi mevsiminde tüketmeliyiz. turp, tere havuç gibi.
KİLO VERENLER
Ria : 3.76:81: :119: :81: :119:
Huzis: 2.23:81: :119: :81: :119:
Alanis1978 : 1.86:81: :119:
gurbet_izm : 0,799:81: :119:
Hopisu : 0,747:81: :119:
Sea : 0,65:81: :119:
15efes25 : 0.570:81: :119:
Capadokya : 0.43:81: :119:
SABİT KALANLAR
Xc9 : % 0
İnar80 : % 0
KİLO ALANLAR
İlbatum : % +1.002
Felluz : % +0,78
Zeynom 1981 :% +0.509
kilo verenleri tebrik ediyorum.aslında bildirim yapan herkesi ( yapmak isteyip de yetişeyemeyen ama uğraş verenler de dahil buna) tebrik ediyorum.tüm hafta daha sağlıklı olmak adına uğraşlar verdik. bazılarımız uğraşlarının karşılığını -- kg olarak, bazıları sabit kalarak aldı. inş bu işin sonucunda ideal kilolarımıza ulaşırız.can-ı gönülden tebrikler tekrar
cnm bende aslında Riayı listeye alıp almamada karasız kaldım.sonra büyük bir motivasyonla başladığı karatay yolculuğunun ilk haftasını doldurmadan güzel bir kilo vermiş tebrk edelim diye yazmaya karar verdm :))
iyi düşünmüşsün canım. gerçekten ria çok iyi başladı.. riacım alınmadın inş. harika bir başlangıçtı.
vaaavv süper irade. ayy ben de elim gitse de geri çevirsem keşşke. kıskandım şimdi.. ama bugün ben de eşimin aldığı gofreti yemediiiimjillian bütün kasları çalıştırıyor. özellikle kol kasları... jillianla güçleniyorum. bi de sürekli yapabilsem.
iyi yaptın canım yeni gelenler bilgilendirmek gerekiyor, artık kim yetişirse sorulara... bu arada cevaplarken kendi hatanı da bulmuş oldun.
yoruldum.uff karne öğretmen görüşleri, haftalardır okumak istemeyip son günlere bıraktığım performans notları, kitap girişleri.... uuff kim demiş öğretmenlerin işi kolay diye. saatlerdir kafam şişti valla. bi de ben bu hafta hafif geçer diyordum. neyse bu gece uykusuz kalırım ama yarından itibaren rahat bi nefes alırım.
sarı leblebi yemiyoruz. karbonhidrat oranı çok yüksek olduğu için yemiyoruz.
Bilgiler için teşekkürler.
Boyum 1.60.
Peyniri tam yağlı yiyebiliyor muyuz? Bende tam yağlı yediğim için içim rahat etmiyodu yağsız alacaktım. Yanlış mı anladım acaba yazdığını.
Yazdığın bilgileri dikkate alarak yarın sabahki kahvaltımı düzenleyeceğim.
biliyorum canım evde herkes pasta bötek yiyodu bende iştahımı kapatır diye öyle bir kaçamak yaptım
Tebrik ederim canım, başarılarının artarak katlanarakaaaaaaaaaaaaa en baştayım çok güzel çok sevindim çok mutluyum öpüyorum seni
Ne seviyorsan onu ye, kısıtlama yok sadece işlenmemiş özellikle light vb. olmamasına dikkat et, yoksa yağsız seversin, yağlı seversin senin tercihin.. Karatay ana çerçeveler içinde son derece içinin rahat olması gereken bir düzen..Bilgiler için teşekkürler.
Boyum 1.60.
Peyniri tam yağlı yiyebiliyor muyuz? Bende tam yağlı yediğim için içim rahat etmiyodu yağsız alacaktım. Yanlış mı anladım acaba yazdığını.
Yazdığın bilgileri dikkate alarak yarın sabahki kahvaltımı düzenleyeceğim.
uzun bir aradan sonra diyete yeniden başladım/başladık. çünkü eşim 86 kg olunca karar verdi. bende oda yapınca daha kolay yapıyorum. 3 gündür pilav falan pişmedi evde
dün yediklerim:
sabah 08.00 birkaç kaşık yoğurt( buz dolabından çıktığı için çok soğuktu ayarını yeni yaptık, fazla yiyemedim.) ceviz badem yemeyi unutmuşum.
öğlen 12.00 dışarda yemek zorunda kaldık. ben mecburen tavuk ekmek yedim. 1 ayran
akşam üzeri 16.00 gibi iş yerinde havuç ve bisküvi ile yapılan bir tatlı getirmişler. ben yetişemeden eşim mideye indirmiş. eee bende yedim artık
akşam 18.00 patates yemeği, bol karışık salata. 1 küçük dilim köy ekmeğinin üstüne zeytin yağ, toz kırmızı biber, kimyon serpip yedim.
saat 20.00 ye doğruda meyve yiyceksek yiyelim dedim. 1er portakal yedik. ben 1 buçuk muz yedim.
akşam 22.00ye doğru eşim acıktı. durup durup biz şimdi ceviz yiyemiyoduk dğil mi dedi. yoğurt ayrana yüz vermedi. bende ilk günden soğutmayayım diye ye biraz dedim. biraz çiğ fındıkla ceviz yedi. ben yemedim. çay içtim sadece
hepinize çok güzel bir gün dilerim
huzis cim liste için tşk ellerine sağlık
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda dilediğiniz kiloya ulaşırsınız
yeni arkadaşların menülerle ilgili soruları olmuş özellikle de meyve tüketimiyle ilgili
karataya beslenme tarzında meyve hergün yemek zorunda değilsiniz eğer isterseniz gi si düşük mevsim meyvelerinden birini kahvaltıda kuru kayısı yerine yiyebilirsiniz
örnek menüde yumurta yemek istemezseniz potasyum içeriğinden dolayı tok tutucu özelliği olduğu için hoca 1 muz yiyebilirsiniz diyor ancak bunu nadiren öneriyor yoksa meyve olarak muz yeyin demiyor ancak ben yumurta yerine mantar et yoğurt gibi gi si 0 ve protein içeriği yüksek gıdalarınn yenmesini doğru buluyorum hoca da yumurta yerine et öneriyor
menülerde tatlı bol bol meyve vs görüyorsanız onlar kaçamaktır yazan arkadaşlar yanına cısss yazmayı unutmuştur
aslolan gi si düşük lif içeriği yüksek gıdalarla beslenerek uzun süre tok kalmaktır
bir arkadaş sormuş kkk klasik karatay kahvaltısı demek oluyor
2 yumurta 10-15 zeytin avuçiçi kadar peynir 1 çb çiğkuruyemiş ve 2 kayısı olmazsa olmazlardır yanında mevsimine göre domates salatalık yeşillik turp brokoliden bazıları yenebilir
ben şimdi açtım göremedim. gitti/bitti miki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?