Uzulme canim niye uzuluyorsun alt tarafi bir tabak yemissin. Nohut yiyebilirsin ama biraz daha dikkatli olmalisin.
senin kilonda sıkıntı yok o kadar 5 kilon kalmış. 1 tabak sıkıntı olmaz bence
ben çok kansızım kansızlığa çare varmı acaba 70 - 180 olması lazımmış benimki 50 çıktı çok düşük demirim bir çare varmıdır bilginiz varmı
bu arada kızlar yayla çorbasında pirinç var yasakmı?veya ne kadar yemeli
ilbatum bana detoks hakkında bilgi verirmisin neler yaptın
tebrikler iyi kilo vermişsin
teşekkür ederim canım . ben genelde ayran detoksu yapıyorum buradada yazmıştım ve arkadaşlar karataya uygun bizde yapıyoruz demişlerdi. 2 gün yapıyorsun bunu.bide boyunu merak ettim
başarılar canım kolay gelsin özleyeceğiz ama ne yapalım bekleriz artık :) bende giremiyorum eskisi kadar maalesef . hele okul başlayınca ne yaparım hiç fikrim yokyoğunluğum yüzünden ne zamandır uğrayamıyorum maalesef, dönemedim bir türlü aranıza, bugün tartılmayı da unuttum, giyindikten sonra aklıma geldi ama vaktim yoktu. Gerçi ne zamandır diyete de dikkat edemediğimden tartılmaya da korktum.
geçmişi pek okuyamadım ama bildirimlere şöyle bir baktım genelde herkes ekside bu çok güzel, ayrıca bu süreçte aramıza yeni katılanlar da olmuş, onlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.. hepimize kolay gelsin..
Aldığım bir kararı uygulayabilirsem şayet buraya uğrayamayacağım maalesef, bunun için üzgünüm ama eğer yapabilirsem kendim için çok faydalı bir şey yapmış olacağım.. kpss ye hazırlanmaya karar verdim geç te olsa, işyerimdeki yoğunluk ve sıkıntılar beni motive etti ama iyi de oldu.. çok az zamnım var sıkı çalışmam gerek, kim bilir belki sınavdan sonra iyi bir netice ile dönerim aranıza.. ara ara uğrarım canlar, görüşmek üzere..
canım ben onu yarmayla yapıyorum çokta leziz oluyor. yarmaları önceden haşla yalnız :) hatta ben ne alaka deme soğan bile kavuruyorum :) damak zevki işte herkesin farklı sonuçtabu arada kızlar yayla çorbasında pirinç var yasakmı?veya ne kadar yemeli
Eksilenler
1.ilbatum:2.23:118:
2.ria:1.67:118:
3.bicnv:0.71:118:
4.inar80:0.65
5.zeynom:0.63
6.afatmas:0.59
7.efes:0.57
8.felluz:0.38
9.law_yer:0.33
Duraksayan
capadokya:0
Artanlar
xc9:0.59
Alains1978:0.43
teşekkür ederim canım . ben genelde ayran detoksu yapıyorum buradada yazmıştım ve arkadaşlar karataya uygun bizde yapıyoruz demişlerdi. 2 gün yapıyorsun bunu.
kahvaltı: 1 kk kadar peynir
1 yumurta
salatalık
domates
1 dilim ekmek (karatayda yok gerçi ama ben yedim :)
sonrasında 2 litre tuzsuz ayrana :
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık hailanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
nane ekliyorsun
istersen 1 salatalık ve sarımsakta ekleyebilirsin pulbiberde
bunu gün içerisinde acıktıkça tüketiyorsun
benim birde ara ara yaptığım yine 2 günlük süren yine karataya uygun bir beslenmem var
sabah: 1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
öğle: 1 tavuk but
ayran, cacık ya da yoğurt ( 1 porsiyon)
akşam: öğlenle aynı
arada bitki çayları her iki diyettede serbest
bu da işe yarıyor yine sabah ekmek var :)
boyum 1.67 yani düşün halimi bu kiloyla
başarılar canım kolay gelsin özleyeceğiz ama ne yapalım bekleriz artık :) bende giremiyorum eskisi kadar maalesef . hele okul başlayınca ne yaparım hiç fikrim yok
canım ben onu yarmayla yapıyorum çokta leziz oluyor. yarmaları önceden haşla yalnız :) hatta ben ne alaka deme soğan bile kavuruyorum :) damak zevki işte herkesin farklı sonuçta
allahımmmmmmmmmm nihayet bu hafta verenlerdeyim ya :)
canım ellerine sağlık . kilo veren ,sabit kalan herkesi tebrik ederken veremeyenlerede haftaya inşallah ilk sıralarda yer alırsınız diyorum
Canım,ben önce jillianın shred serisini yaptım.Şimdi ripped 2. haftadayım.Daha önce pilates yapıyordum,bayağı incelme oldu.Jillian da ter attırıyor.Ölçü almadım ama pantolunumdan biliyorum,içine girebiliyorum.Demek ki o da incelme sağlıyor.Canım bir süredi yapıyorsun bu jillianı, kaçıncı leveldesin, dedikleri kadar incelme oluyor mu?
Bu diyette karnının doyması önemli.Aç gezme bence Öğlen yoğurt vb hafif şeyler atıştır,akşam ye.Zamanla alışırsın iki öğüne.Aç gezersen vücut daha çok yemek ihtiyacı duyar.ben bazen saat 2 veya 3 gibi acıkıyorum akşama kadar aç duruyorum yanlışmı sizce 2 öğüne alışmaya çalışıyorum
ben bide çay içemiyorum sıcak kahvaltıda 1 bardak sıcak suya çubuk tarçın koyup içiyorum kafein yasak bana
Eksilenler
Duraksayan
Artanlar
ben çok kansızım kansızlığa çare varmı acaba 70 - 180 olması lazımmış benimki 50 çıktı çok düşük demirim bir çare varmıdır bilginiz varmı
yoğunluğum yüzünden ne zamandır uğrayamıyorum maalesef, dönemedim bir türlü aranıza, bugün tartılmayı da unuttum, giyindikten sonra aklıma geldi ama vaktim yoktu. Gerçi ne zamandır diyete de dikkat edemediğimden tartılmaya da korktum.
geçmişi pek okuyamadım ama bildirimlere şöyle bir baktım genelde herkes ekside bu çok güzel, ayrıca bu süreçte aramıza yeni katılanlar da olmuş, onlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.. hepimize kolay gelsin..
Aldığım bir kararı uygulayabilirsem şayet buraya uğrayamayacağım maalesef, bunun için üzgünüm ama eğer yapabilirsem kendim için çok faydalı bir şey yapmış olacağım.. kpss ye hazırlanmaya karar verdim geç te olsa, işyerimdeki yoğunluk ve sıkıntılar beni motive etti ama iyi de oldu.. çok az zamnım var sıkı çalışmam gerek, kim bilir belki sınavdan sonra iyi bir netice ile dönerim aranıza.. ara ara uğrarım canlar, görüşmek üzere..
Eksilenler
Duraksayan
Artanlar
Bugün ki menüm,
Sabah 7.30: 1 dilim peynir,2 yumurta ,1 kaşık yoğurt keten tohumlu,5 zeytin,roka,maydanoz,5 fındık,3 gün kurusu,yeşil çay
Öğle 14.00: yarım kase mercimek çorbası , haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt,az yeşillik,1 hurma..
Akşam, karışık bitki çayı
Baslangic tarihi:29 ağustos 2013
Baslangic kilom:85
Suan ki kilom:59.500
Boy:160
Son 4.5 kilom kaldı kızlar,yılmak yok yola devam..sanırım yavaş gidicek bu kilolar biraz yavaşladı kilo vermem,iki öğünle ayda 7 kilo veriyordum..15 gündür 60 altına ancak dusebildim.duraksama dönemleri için önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim..herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim..görüşürüz kızlar..
Eksilenler
Duraksayan
Artanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?