waaaooowwwwwww.harika vermişsin.peki akşam yemiyormusun.spor yaptınmı.lütfen yaptıklarını paylaş.
benim demirinde çok düşük çıkardı Karatay yapalı düzeldi. siyah çayı yemeklerin üzerinden 2saat geçmeden içme.
.
Az önce yazdım,ama bir baktım uçmuş gitmiş yazdıklarım.Bugün elektriklerimiz sık gittiğinden sporumu da yapamadım
Felluz,liste için teşekkürler,verimli bir hafta olmuş.
Canım,ben önce jillianın shred serisini yaptım.Şimdi ripped 2. haftadayım.Daha önce pilates yapıyordum,bayağı incelme oldu.Jillian da ter attırıyor.Ölçü almadım ama pantolunumdan biliyorum,içine girebiliyorum.Demek ki o da incelme sağlıyor.
Bu diyette karnının doyması önemli.Aç gezme bence Öğlen yoğurt vb hafif şeyler atıştır,akşam ye.Zamanla alışırsın iki öğüne.Aç gezersen vücut daha çok yemek ihtiyacı duyar.
o kadar düşük çıktıysa mutlaka ilaç alman lazım. ilaçla birlikte bol bol kırmızı et ye. bir de çay fazla içme çünkü demir emilimini engelliyor. geçmiş olsun
Leptin belli saatlerde salgılanıyor.Yemek aralarını en az 4-5 saat tutmak gerekiyor.Doyana kadar yemek,tabaklar dolusu yemek değil elbet.Normalde bir ya da iki tabak yemek,salata insanı doyurur bence.leptinin çalışması için doyana dakarmı yiyecez akşam gastrit hastasıyım doyduğumu anlayamıyorumki normal yiyecez artık
Ben dakika tutuyorum.Çiğ yemek doğru değil bence.yumurtayı tam beceremiyorum galiba çiğmi yemeliyizki
Kuru meyveler vücudun karbonhidrat ihtiyacı için.Rahatsız oluyorsan yemeyebilirsin.Yaş meyveler zaten mümkünse yenmemesi gerekiyor.Su konusunda kendini kasma.Ben ihtiyaç duyduğum her an içiyorum.ben meyvayı biraz kaçırayım veya şekerli şeyleri sindirim sistemim hemen bozuluyor, kahvaltıda 3 kayısı tüketiyorum, tüketmessem hiç meyve tüketmessek zararı olurmu sizce hiç şeker olmassa yani, bi sorum daha suyu yemekten 1 saat sonramı içiyorsunuz.
Leptin belli saatlerde salgılanıyor.Yemek aralarını en az 4-5 saat tutmak gerekiyor.Doyana kadar yemek,tabaklar dolusu yemek değil elbet.Normalde bir ya da iki tabak yemek,salata insanı doyurur bence.
Ben dakika tutuyorum.Çiğ yemek doğru değil bence.
Kuru meyveler vücudun karbonhidrat ihtiyacı için.Rahatsız oluyorsan yemeyebilirsin.Yaş meyveler zaten mümkünse yenmemesi gerekiyor.Su konusunda kendini kasma.Ben ihtiyaç duyduğum her an içiyorum.
su yatana kadar içilebilirmiyiz, bide mesela 1.5 litre oldu yarım litreyi birkerede içmek olurmu sizce
Bugün ki menüm,
Sabah 7.30: 1 dilim peynir,2 yumurta ,1 kaşık yoğurt keten tohumlu,5 zeytin,roka,maydanoz,5 fındık,3 gün kurusu,yeşil çay
Öğle 14.00: yarım kase mercimek çorbası , haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt,az yeşillik,1 hurma..
Akşam, karışık bitki çayı
Baslangic tarihi:29 ağustos 2013
Baslangic kilom:85
Suan ki kilom:59.500
Boy:160
Son 4.5 kilom kaldı kızlar,yılmak yok yola devam..sanırım yavaş gidicek bu kilolar biraz yavaşladı kilo vermem,iki öğünle ayda 7 kilo veriyordum..15 gündür 60 altına ancak dusebildim.duraksama dönemleri için önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim..herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim..görüşürüz kızlar..
canım bize takılHerkese merhaba :) 2013 mart ayında başladığım diyette 10 kilo vermeyi başardım. kilo verdikten sonra çöken rehavet sonucu kilo vermem kesildi.ancak kilom sabit kaldı.Şuan tekrar başladım ve amacım bi 10 kilo daha vermek.
Bankada çalışıyorum ve geç biten mesailere rağmen akşam eve gelince 40 -45 dakika kolup, egrersiz yapıyorum. bahane üretmemek en iyisi.insan isterse yapabiliyor .çünkü ben 10 kiloyu kısa zamanda verdim aslında diyete asılsaydım şuan ideal kilomda olucaktım. bunları bi tarafa bırakıp yeni bi başlangı yaptım. en basiti az önce önüme gelen doğum günü pastamı geri çevirdim:)
herkese bol şans :)
Bugün ki menüm,
Sabah 7.30: 1 dilim peynir,2 yumurta ,1 kaşık yoğurt keten tohumlu,5 zeytin,roka,maydanoz,5 fındık,3 gün kurusu,yeşil çay
Öğle 14.00: yarım kase mercimek çorbası , haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt,az yeşillik,1 hurma..
Akşam, karışık bitki çayı
Baslangic tarihi:29 ağustos 2013
Baslangic kilom:85
Suan ki kilom:59.500
Boy:160
Son 4.5 kilom kaldı kızlar,yılmak yok yola devam..sanırım yavaş gidicek bu kilolar biraz yavaşladı kilo vermem,iki öğünle ayda 7 kilo veriyordum..15 gündür 60 altına ancak dusebildim.duraksama dönemleri için önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim..herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim..görüşürüz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?