Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

waaaooowwwwwww.harika vermişsin.peki akşam yemiyormusun.spor yaptınmı.lütfen yaptıklarını paylaş.

Akşamları yemedim canım,çalıştığım için 9 gıbı evde oluyorum .çok acikirsam 1 bardak ayran içiyorum..yeşil çayiçiyorum günde 3 bardak..spor ilk başladığım zamanlar yapmıştım,3-4 aydır hiç yapmadım.ama bütün gün ayaktayım o yüzden spora halim kalmıyor..şunu soylemek istiyorum, hayatım boyunca yapmadığım diyet,gitmedigim diyetisyen kalmadı..hicbirinde başarılı olamadım.versemde hemen aldım..karatay sayesinde yemek alışkanlığı tamamen değiştirdim,yaşam bicimim haline geldi hayatım boyuncada bırakmayı dusunmuyorum..kilolar gidince hayatımdaki herşey değişti.önceki diyetlerimde kilo versemde mutsuz olurdum.karatayda bunu hiç yaşamadım.normalin üstünde mutluluk saciyorum,bütün enerjim değişti.bütün arkadaşlarimin benim yaşadıklarımi yaşamalarını istiyorum canı gönülden..mutluluk çok uzak değil karar verin ve uygulayin.hayatınız nasıl değişiyor sizde inanamiyacaksiniz..

Kahvaltı 7.30:1 dilim peynir,6 zeytin,roka,maydanoz,6 fındık,3 gün kurusu,1 keçi boynuzu,yeşilçay..bugün yumurta istemedi canım.

Akşam da menumu yazarım kızlar..herkese kolay gelsin..görüşürüz :)

benim demirinde çok düşük çıkardı Karatay yapalı düzeldi. siyah çayı yemeklerin üzerinden 2saat geçmeden içme.
.

bütün çayları bıraktım sadece kahvaltıda 1 bardak sıcak suya 1 çubuk tarçın atıyorum o şekilde içiyorum
sen kaç öğün besleniyorsun öğün aralarında kaç saat geçiyor biraz bilgi verebilirmisin

Son düzenleme:

evet haklısın galiba 2 öğüne hemen alışmak zor öğlenleyi yoyurt kuruyemiş gibi şeylerle geçiştireyim akşamda yemeyimi yerim dayanmak zor oluyor

o kadar düşük çıktıysa mutlaka ilaç alman lazım. ilaçla birlikte bol bol kırmızı et ye. bir de çay fazla içme çünkü demir emilimini engelliyor. geçmiş olsun

doktora gittimde ilgilenmedi ömrüm hastanelerde geçti bıktım artık hastanelerden karatay diyetini bir düzene koyayım inşallah düzelirim çeyıda hiç içmiyorum artık bayadır şuan 1 bardak sıcak suya çubuk tarçın atıyorum öyle içiyorum

Son düzenleme:
1 tabak süzme yoğurt peynir yiyemiyorum gastrit olduğum için rahatsız ediyor galiba
2 adet az pişmiş yumurta
2 ceviz birazda fıstık ve fındık
15 civarı zeytin
birazda yeşillik
yeşillikleri zeytinyağına batırıp öyle yiyorum
kahvaltıdan önce 20 dk yürüyüş, dün akşam yatmadan öncede 50 dk yürüyüş
yumurtayı tam beceremiyorum galiba çiğmi yemeliyizki

Son düzenleme:
ben meyvayı biraz kaçırayım veya şekerli şeyleri sindirim sistemim hemen bozuluyor, kahvaltıda 3 kayısı tüketiyorum, tüketmessem hiç meyve tüketmessek zararı olurmu sizce hiç şeker olmassa yani, bi sorum daha suyu yemekten 1 saat sonramı içiyorsunuz.

Son düzenleme:
leptinin çalışması için doyana dakarmı yiyecez akşam gastrit hastasıyım doyduğumu anlayamıyorumki normal yiyecez artık

leptinin çalışması için doyana dakarmı yiyecez akşam gastrit hastasıyım doyduğumu anlayamıyorumki normal yiyecez artık
Leptin belli saatlerde salgılanıyor.Yemek aralarını en az 4-5 saat tutmak gerekiyor.Doyana kadar yemek,tabaklar dolusu yemek değil elbet.Normalde bir ya da iki tabak yemek,salata insanı doyurur bence.

yumurtayı tam beceremiyorum galiba çiğmi yemeliyizki
Ben dakika tutuyorum.Çiğ yemek doğru değil bence.

Kuru meyveler vücudun karbonhidrat ihtiyacı için.Rahatsız oluyorsan yemeyebilirsin.Yaş meyveler zaten mümkünse yenmemesi gerekiyor.Su konusunda kendini kasma.Ben ihtiyaç duyduğum her an içiyorum.

cevabın için teşekkürler

dün yediklerim
sabah kkk
öğle yoğurt, börülce
akşam işkembe çorbası, salata, etli pilav vardı etlerini yedim, biraz peynir ve bir kaç zeytin
spor jillian2

25 kilo gitmiş şok odum hemde 5 ayda

Herkese merhaba :) 2013 mart ayında başladığım diyette 10 kilo vermeyi başardım. kilo verdikten sonra çöken rehavet sonucu kilo vermem kesildi.ancak kilom sabit kaldı.Şuan tekrar başladım ve amacım bi 10 kilo daha vermek.
Bankada çalışıyorum ve geç biten mesailere rağmen akşam eve gelince 40 -45 dakika kolup, egrersiz yapıyorum. bahane üretmemek en iyisi.insan isterse yapabiliyor .çünkü ben 10 kiloyu kısa zamanda verdim aslında diyete asılsaydım şuan ideal kilomda olucaktım. bunları bi tarafa bırakıp yeni bi başlangı yaptım. en basiti az önce önüme gelen doğum günü pastamı geri çevirdim:)
herkese bol şans :)

liste için teşekkür eden arkadaşlar çok incesiniz

canım bize takıl kalan kiloları beraber atalımyemediğin pasta ve yaptığın spor için

Son düzenleme:
dün

sabah:kkk

öğlen:3 but,1 kase yoğurt

akşam:kağıt kebabı,salata.

bugün yürüyüşe başlıyorum kızlar bacaklarım ve karnımın toparlanmaya ihtiyacı varsıkılaştırıcı egzersizde eklerim 15 dk kadar:97:

tebrik ederim gerçekten yaa bnde 1.60 boyundayım 80 le başladım 77 yim şuan 60 idealim yaa heveslendim şimdi nekadar zamanda verdin bukadar kiloyu bn bi haftadır yerimde sayıyorum

yazmışsın ne zaman başladığını yaa görmemişim galiba hızlı vermek için akşamları atlamak lazım ama yatana kadar bişey yemeden geçmiyorki vakit puffffffffff neyse bu günkü menüm
sabah:kkk
12.00 bir bardak yeşil çay 1 gün kurusu(gün kurusu olmadan şekersiz içemiyom yaa)
öğle:bir tabak kısır
16.00 bir küçük kase yoğurt ketentohumlu
akşam:bir tane kabak haşlama yoğurtlu az salata

bide bn tuzsuz bişey yiyemiyom ya çok etkiliyomu vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…