Evet canim ben demistim yani sanki tahlillerin daha dogru cikar gibi geldi bana sonucta demir hapi kullanarak kanindaki demir oranini yukseltirsin diye dusundum. Bu arada bende tahlil yaptirmak istiyorum da her saglik ocagi yaparmi ki bu tahlili ve ne diyerek yaptircaksin tahlili merak ettim bizim saglik ocagi sagolsun yerinden kalkip muane etmeye bile pek tenezzul etmez de.
Canim helvadaki maksat yedigin baliktaki omega 3 den maksimum faydalanmak. Ama kimi arkadaslar helva yiyor kimisi iki kasik helvanin icine birkac kuru uzum atip yiyor kimiside kabak tatlisi yapip tahin ve ceviz dokup yiyor. Ben simdiye kadar helva yiyordum ama bu hafta kabak tatlisi yaptim tadi muthisti. Bu arada baligi her hafta sirf bu tahinden sebep yiyorum diyebilirim,ki ipin ucunu bende kaciriyorum.
Canim efese sormussun ama ben cevap vereyim dedim. Ozgur tavuk bulursan yumurtasinida bulursun ama tabi benim gibi sehirde yasiyorsan ya organik veya ozgur tavuk yumurtasi yazan paketli urun alacaksin yada kalitesine guvendigin bi markaninkini. Ben keskin.... normal yumurta kullaniyorum.
Bugunku menume gelnce
Sabah, yarim cay badagindan olusan aksamdan islatilmis greckanin icine sarimsakli yogurt, ceviz ve dereotu yedim bir incir ile (tadini yinede begenmedim)
Aksamda, iki minik kase cam fistigi (cisss) iki tabaga yakin bulgurlu ispanak yedim yogurtlu
bende şehirdeyim bulmam çok zor marketten bende keskin alıyodum teşekkür ederim cevabın için
Sevgili RIA cigim, bizimm topikte 745 ve 746. sayfalarda a grubu kan ile sorularini nacizane cevaplamaya calistim.Hepinize saygilarimi sunarim.
Öncelikle herkese teşekkür ederim . Ben bankada çalışıyorum . Geç biten mesailere rağmen kendime sana verdim.ilk işim ekliptik bisiklet aldım odama koydum . Daha sonra 35 tlye revoflex Aldım . Güne klasik karatay kahvaltısı ile başlıyorum . Öğle yemeği aramız çorba , zeytinyağlı yemek ve belki az bulgur pilavı yiyorum .ve olmaza olmaz ayran veya yoğurt.akşam üZeri saat 6 gibi bi yeşil elma . Gün içinde çay ve Türk kahvesi ise tamamen şekersiz.eve geliyorum saat sekiz gibi ortalama . Çok açsam bi kase yoğurt içine varsa evde örnek nohut yemeyi yağını süzüp, iki kaşık atıp yiyorum .yoksa maydonoz ve yoğurt ☺️ Saat 9 buçukta yirmi dakika bisiklet çeviyorum. 120 kere bel Twist sonrasında ise 5 dakik revoflex yapıyorum .yanş günlük ortalama 35 40 dakika spora ayırıyorum . Canım bişey yemek istediğine ise hemen spor yaparken Halim aklıma geliyor ve yemiyorum 😊😊 bı arada kpss için ders çalışıyorum ,hafta sonu kürsüm var .iStemek önemli .toplamd 11 kilo verdim ki geçen hafta yeniden başladım . Arada bıraktığım zaman dilimi içinde de kilo almadım . Sabit kaldım ☺️☺️☺️Önceden bir simit beni doyurmaZken şimdi ise çok geliyor .önce isteyin ve mutlaka spor yapın 😊😊😊💝💝
Ben de bulamıyorum serbest gezen tavuk ve yumurtasını,marketten alıyoruz artık ne yapalım.Sporu herkese tavsiye ediyorum.Bakın ben emekliyim evdeyim,vaktim var.Ama Moonauspicios,hem çalışıyor,hem de işten sonra üşenmeyip spor yapıyor,iyi bir örnek o da.merabalar efes hanım
ben serbest gezen tavuk ve yumurtasını nerde bulcam bi fikir verirmisin
spor konusunda bende örnek alıyorum seni
Bence stres yapma.Kafaya taktıkça vereceğin varsa bile ters tepebilir.Kilo ne kadar azsa,kilo verme hızı da az oluyor sanırım.Yine de bir değişiklik yap bakalım,belki fayda eder.Bu hafta düzeni tamamen bozdum, reglimde gecikti günde 10 dan fazla hurma yedim onunla bastirdim tatlı krizlerimi..hiç ümidim yok bu hafta2 hafta sonra eşimin yanına gidicem edirnede asker..55 olmak istiyorum gidene kadar.iddaya girdik,bakalım verebilecekmiyim..uzun zamandır karatay yaptığım için vücudum bu tempoya alıştı veremiyorum eskisi gibi,2 hafta yediklerimin miktarını azalticam bide bole deniyim 1 ayı geçti aynı kilodayim motivasyon sıfır değişiklik yapmam şart kızlar..
Bu şekilde sıkı çalışmayla 2 ay .sonra bıraktım ama kilom sabit kaldı .
Öncelikle herkese teşekkür ederim . Ben bankada çalışıyorum . Geç biten mesailere rağmen kendime sana verdim.ilk işim ekliptik bisiklet aldım odama koydum . Daha sonra 35 tlye revoflex Aldım . Güne klasik karatay kahvaltısı ile başlıyorum . Öğle yemeği aramız çorba , zeytinyağlı yemek ve belki az bulgur pilavı yiyorum .ve olmaza olmaz ayran veya yoğurt.akşam üZeri saat 6 gibi bi yeşil elma . Gün içinde çay ve Türk kahvesi ise tamamen şekersiz.eve geliyorum saat sekiz gibi ortalama . Çok açsam bi kase yoğurt içine varsa evde örnek nohut yemeyi yağını süzüp, iki kaşık atıp yiyorum .yoksa maydonoz ve yoğurt ☺️ Saat 9 buçukta yirmi dakika bisiklet çeviyorum. 120 kere bel Twist sonrasında ise 5 dakik revoflex yapıyorum .yanş günlük ortalama 35 40 dakika spora ayırıyorum . Canım bişey yemek istediğine ise hemen spor yaparken Halim aklıma geliyor ve yemiyorum 😊😊 bı arada kpss için ders çalışıyorum ,hafta sonu kürsüm var .iStemek önemli .toplamd 11 kilo verdim ki geçen hafta yeniden başladım . Arada bıraktığım zaman dilimi içinde de kilo almadım . Sabit kaldım ☺️☺️☺️Önceden bir simit beni doyurmaZken şimdi ise çok geliyor .önce isteyin ve mutlaka spor yapın 😊😊😊💝💝
Oğlumu yolladım bakalım.
Sabah kkk,akşam kuru fasulye,yeşillik,bir havuç,yoğurt.
Sabah tartıda yüzüm güldü,inşallah yarına artmaz.
Evet aynen...ve tadı da güzel.!
Aa muzmu cok sevindim o zaman haftada 6 gün muz yerim :))
çok iyi vermişsin brova sana bende daha yeni başladım bana biraz yazarsan yaptıklarını sevinirim canım seninde başarılarının devamını dilerim ne yiyip içiyorsun ne kadar yiyiorsun bide bu bahsettiğin spor ne ben yürüyüş yapıyoru ben 10 günde 1,5 kilo verdim ve kilom çoooooooooooook kiloma göre az verdim sen ne kadar sürede verdin bu 3 kiloyu ve ben çok az yiyorum.
Oğlumu yolladım bakalım.
Sabah kkk,akşam kuru fasulye,yeşillik,bir havuç,yoğurt.
Sabah tartıda yüzüm güldü,inşallah yarına artmaz.
Üniversiteye canım.Küçük bu yıl başladı,büyük de bitirme safhasında.Allah kavustursun universiteye mi gidiyor oglun yoksa askere mi? Bu arada benimde sabah yuzum guldu tartida bakalim yarina ne olacak.
((
canım bu revoflex i hangi siteden aldın özelden yazabilirsin ben nerden alacağıma karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?