Bas. Tarihi 12.11.2013
Bas. Kilo 102
Gecen hafta 92.90 kg
Bu hafta 91.80 kg
Fark -1.10 kg
Toplam fark -10.20 kg
Beden 46
Spor bir gun yuruyus bir gun leslie ve az jillian
Boy 1.58 m
Yas 28
Hedef ilk hedefim 89.99 (1.9 kg kaldi ilk hedefe)
Yuzde -% 1.18
bu haftaki listemiz
bildirimler bayağı az,anlaşılan bu aralar grupça kaçamaklardayız
haftanın birincisi
sea yüzde:-2,46
ikincimiz
reddddd yüzde - 1,344
üçüncümüz
capadokya
Yuzde -% 1.18
4-zeynom1981
yüzde:-1.02
5-15efes25
yüzde:%-0.721
6-ria -% 0,568
7-Felluz
Verılen kılo yuzdesi: -% 0,520
8-Lawyer
kılo yuzdesi: -% 0,50
9-alanis 1978
yüzde 0,436
sabit kalanlar
inar80
kilo alanlar
xc9 yüzde +1,94
Tesekkur ederimteşekkür ederim tatlım gerçekten sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim
bu haftaki listemiz
bildirimler bayağı az,anlaşılan bu aralar grupça kaçamaklardayız
haftanın birincisi
sea yüzde:-2,46
ikincimiz
reddddd yüzde - 1,344
üçüncümüz
capadokya
Yuzde -% 1.18
4-zeynom1981
yüzde:-1.02
5-15efes25
yüzde:%-0.721
6-ria -% 0,568
7-Felluz
Verılen kılo yuzdesi: -% 0,520
8-Lawyer
kılo yuzdesi: -% 0,50
9-alanis 1978
yüzde 0,436
sabit kalanlar
inar80
kilo alanlar
xc9 yüzde +1,94
merhaba arkadaşlar..
kısmetse ben de aranıza katılmak istiyorum fakat yardımlarınıza ihtiyacım var.kitabı aldım kısmen okudum..aklıma takılan sorular var cevaplandırırsanız çok mutlu olucam :)
1-öğün araları minimum ne kadar olmalı bu aralarda su dışında hiçbir şey yemek içmek yasak mı tek lokma dahil?
2-ben nescafe bağımlısıyım en azından günde 1 tane içsem olmaz mı?
3-3 öğün yiyiyoruz ya 3 öğünü de yedik diyelim, ara öğün olarak adlandırılılan meyve ya da bitki çayı kuruyemiş vs. ne ara yiyicez ya da ana öğün yerine mi bunları yiyebiliriz?
4-yumurta illa az pişmiş mi olmalı?ömrümde az pişmiş yumurta ağzıma koymadım midem almıyor
5-ürünler doğal olmalı diyor,malum günümüzde nerden bulucaz kesin organik ürünü marketlerde organik adı altında satılıyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor...şimdilik aklıma takılanlar bunlar..sorularımla tekrar başınızı ağrıtabilirimşimdiden teşekkür ediyorum cevaplayan arkadaşlara..:34
selam kızlar bugunun menüsünü yazıyım.
sabah : 2 yumurta beyaz peynir 7-8 zeytin
aksam : balıkla salata yemegi düşünüuorum vede yürüyüs yapıcam tabiki. kahvaltıyı 12 de yaptıgım için bugün iki ogunle bitiricem gunu inşallah.
Ama bugun basım çok agrıyo niyeyse diyettenmidir yoksa ankaranın buz gibi havasında akşamları yürüyüs yaptıgım için sinüzitim mi azdı bilemedim.
Leneva cevabın için teşekkürler..cherry domateslerin kokusu ve tadı öyle güzel ki dayanamayıp yiyoruz...acaba arı,cherry,kiraz domates hepsi aynı mı.? İyice araştıracam ve kesin zararlıysa artık almamayı düşünüyorumama yinede serada yetişiyorve tadıda içindeki kimyasal gübre kombinasyonundan geliyor.
Yakında tatile gidenler döner.Biraz daha canlanır ortalık.gerçekten bilidirimler baya az,heycanla açıyorum sayfayı hergün ama çok az kişi bildirim yapmış oluyor
merhaba kızlar bugünkü menüm grip olduğum için bugün hep açtım halsizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?