Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün sabah : 1 dilim peynir,3 zeytin,1 avuç fındık,2 gün kurusu,1 incir,roka,maydanoz,turp
Akşam:1 kase tarhana çorbası,beyaz lahana salatasi,1 hurma,2 kupa yeşil cay.

teşekkür ederim tatlım gerçekten sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim

Kızlar benim leptin yalan oldu bu akşam regliyim bir kase hurma,fındık,yaban mersini,incir,gün kurusu karışımı yedim hala yiyesim var biri bana dur desinnnnnn (cısssss)

bu haftaki listemiz
bildirimler bayağı az,anlaşılan bu aralar grupça kaçamaklardayız

haftanın birincisi
sea yüzde:-2,46

ikincimiz
reddddd yüzde - 1,344

üçüncümüz

capadokya
Yuzde -% 1.18

4-zeynom1981
yüzde:-1.02

5-15efes25
yüzde:%-0.721

6-ria -% 0,568

7-Felluz
Verılen kılo yuzdesi: -% 0,520

8-Lawyer
kılo yuzdesi: -% 0,50

9-alanis 1978
yüzde 0,436

sabit kalanlar
inar80

kilo alanlar
xc9 yüzde +1,94

ben yavaş yavaş gerilere doğru buhafta 6. yım

iyi geceler kızlar biraz gec kaldım ama bugunku menümü yazıyım...
inşallah haftaya bende listede olacagım.
sabah: kıymalı yumurta, domates, peynir 2 lokmacıkta recelli ekmek yedim.
oglen dısardaydım yds basvurusu yapmaya gittim ve cok acıktım bir tane simit yedim mecburen
aksam : kofte ve salata bukadar

bu arada ben üc gundur yapıyorum karatay diyeti 72,5 tum başaldıgımda sabah tartıldım 71,8 olmusum. simdi iyice gazlandım artık bırakmam inşallah..

spora gelince zaten hergün 4 km yürüyorum bakalm bu hafta nolcak? inşallah liste basında yerimi alırım:)))

teşekkür ederim tatlım gerçekten sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim
Tesekkur ederim

Liste icin tesekkurler.

Bugunku menum
Sabah, kkk bir avuc kuru uzum ile
Aksam, bir kase tavuk corbasi ve karnibahar graten

merhaba hoş geldin
1) leptin hormonu 4 saatte salgılanıyor. 5 saat ara verirsen çok verimli olur.
2)nescafe şekersiz ve kremasız olmak kaydıyla kilo verme diyetine engel değil, işlenmiş gıda olduğu için sağlıklı yaşam şekline engel.
3)ara öğün hoca tarfından bugüne kadar 8 öğün-6 öğün yeme düzenine alışmış olduğumuz için geçiş döneminde önerilmiştir. aslında ara öğün yok. ilk başlayanlarda hocanın verdiği örnek menüdeki saat ve şekilde yapabilirler.
şekersiz çay ve kahveleri istediğiniz bir saat tüketebilirsiniz. leptin hormonunu bozmaz.
4) haşlanmış yumurtanın sarısı yeşil renk almayacak şekilde pişirilebilir. tavada ise kesinlikle kızarmadan olmalı.
5) dediğin gibi bu ürünleri bulmak çok zor. şahsen ben marketten peynir ve yağ dışında bişey almıyorum. pazardakileri bir nebzede olsa kendime daha yakın buluyorum. mevsimi olmayan şeyleri hiç tüketmiyorum.

Bugün ki menum
Sabah çok az peynir,3 fındık ,2 gün kurusu
Öğle:1şiş adana,salata,ayran
Az önce5 fındık,1hurma,2 gün kurusu
Bugünde böylelikle kapatmış bulunuyorum,,herkese kolay gelsin..

Selam kızlaaaarrr..topik çok sessiz heyyyy ! Eski günlerimize dönelim yoksa kilolarımızı geri almamız kaçınılmaz olacak !
İNAR liste için teşekkürler canım...kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum..önümüzdeki yarışmanın daha da iyi olacağını umuyorum..

Bugün
Sabah:kkk

Öğlenatlıcan güveci,yoğurt,avokado ezmesi,kırmızı biber(patlıcan ve biber dondurucudan,4 kaşık bulgur pilavı

Akşam:yoğurt,salata (bana yeter)

selam kızlar bugunun menüsünü yazıyım.

sabah : 2 yumurta beyaz peynir 7-8 zeytin

aksam : balıkla salata yemegi düşünüuorum vede yürüyüs yapıcam tabiki. kahvaltıyı 12 de yaptıgım için bugün iki ogunle bitiricem gunu inşallah.
Ama bugun basım çok agrıyo niyeyse diyettenmidir yoksa ankaranın buz gibi havasında akşamları yürüyüs yaptıgım için sinüzitim mi azdı bilemedim.

merhaba kızlar bugün yediklerim: sabah kkk kahvaltısı, akşam ise 5 adet küçük köfte, bir kase yoğurt, 3 adet brokoli ve bol salata,
spor olarak: 4,5 km açık havada yürüyüş .
gerçekten bilidirimler baya az,heycanla açıyorum sayfayı hergün ama çok az kişi bildirim yapmış oluyor …

Kahvaltıda kuruyemiş eksik.2,3 gün kurusu da yemeği unutma yoksa yerine bir adet meyve de olabilir.

Başağrın için se geçmiş olsun canım.sinüzit olabilir.

ama yinede serada yetişiyor ve tadıda içindeki kimyasal gübre kombinasyonundan geliyor.
Leneva cevabın için teşekkürler..cherry domateslerin kokusu ve tadı öyle güzel ki dayanamayıp yiyoruz...acaba arı,cherry,kiraz domates hepsi aynı mı.? İyice araştıracam ve kesin zararlıysa artık almamayı düşünüyorum

inar80,liste için teşekkürler.
gerçekten bilidirimler baya az,heycanla açıyorum sayfayı hergün ama çok az kişi bildirim yapmış oluyor …
Yakında tatile gidenler döner.Biraz daha canlanır ortalık.
Sabah kkk,akşam ciğer,cacık,bir havuç,biraz kabak çekirdeği,üç de kayısı yedim.
Dün jillian yapmıştım,ama bugün misafir vardı yapamadım.Yarın da aksilik olmazsa hastaneye kan tahliline gideceğim,spor aksayabilir yine.

merhaba kızlar bugünkü menüm grip olduğum için bugün hep açtım halsizlikten

pardon kızlar sabah, 1 domates yarım salatalık az peynir 1 haşlanmış yumurta
akşam ;domatesli kıymalı karnıbahar yedim.bu hafta hiç spor yok yürüyüş yapamıyorum ayağa kalkacak halim yok.inşallah bu hafta kilo veririm.

herkese merhabalar kızlar..misafirlerim yeni gitti ancak gelebildim..
sabah karatay kahvaltımı yaptım..akşam yeşil mercimek çorbası ve çok az mantı (cıısss) yedim.mantı dışında üç gündür kaçamağım olmadı telafi edicem inşallah...
inarcım liste için teşekkürler(biraz geç oldu ama kusura bakma) yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz....birlikte kilo vermeye devam..

günaydın kızlar, 3 gündür aynı kilodaydım, ben de dün okuduklarımdan etkilenerek akşam yatmadan jillian denemesi yaptım, sadece 5 dk yapabildim ama sonrasında 1 mil leslie yaptım, sabah 300 gr eksilmiş uyandım, hergün en az 5 km yürüyorum bence hızlanmak için kardio şart bunu anladım, bugün yine deneyeceğim, size gelişmeleri yazarım, sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…