Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sonuçta mevsimi değil. ama ben tüketmiyor muyum sanki, tabii ki de, mecbur kalıyor insan. ben burda tüm arkadaşların bilgisi olsun diye söyledim. tüketmemekte fayda var.

dün çok fena şeyler yedim.
sabah 08.00 bir yerli muz ( ilaç içebilmek için tok hissedeyim diye yedim.)

sonra dışarda işlerim vardı. koşturmacaya dayanamam diye saat 10 gibi 1 simit. 1.30 gibi de yarım simit.
öğlen baş ağrısından yemek yiyemedim. simit yiyip ilaç içtim.
öğleden sonrada saat 3 gibi falan çook uzun süredir granül kahve içmiyordum baş ağrımada iyi gelir diye içtim. kremalıydı(yasak). yetmedi. 1de çikolata yedim(yasak)
akşamda yemeğimiz geç pişti. 8 gibi biraz hindi eti, biraz salata, biraz turp. bu kadar.yani leptinim neredeyse hiç çalışmadı.

herkese merhaba:)) hedefe adım adım ilerlerken geç biten yorucu günün ardından eve gidip koşmak ,kendim için bişeyler yapmak beni çok mutlu eder hale geldi.spor ile desteklenen diyet tam sonuç veriyor buna eminim. sağlık için vazgeçmeyin :) şuana kadar sanırım 1 kilo gitti ama hafta sonuna daha çok var:))

slm millet çok şükür misafirlerim gitti bi haftadır giremedim topiğe bildirimde yapamadım pazartesi şimdi yapiim bari kaçamaklarla dolu bir haftanın ardından kilo almamışım şükür
başlangıç tarihi:03 01 2014
rumuz : pekmez2
başlangıç:80
geçen hafta :77
bu hafta:76
fark:1
top.fark:4
boy: 1.60
hedef:60-65
yüzde: hesaplamayı bilmiyom:44:

gerçekten kiloların gittiğine inanmaya başladım yaa motive oldum çok bol sporlu kaçamaksız devam kızlar

sabah 09 00 bitki çayı
10.00:kkk
öğlen bi kase keten tohumlu yoğurt az tavuk
akşamda bir tabak pırasa yemeyi düşünüyom bu hafta kaçamak yok

bildirimleri pazartesi yapıyoruz canım

kızlar merhabalar....yine misafirim var koşturuyorum...sabah:yağda yumurta peynir ceviz domates maydonoz....
akşama kurufasülye bulgur pilavı var..şu tatil bitse de kendi başıma diyetimi rahat rahat yapsam gelenlere ayrı bana ayrı yoruldum valla..sanki her gelen hamurişi yemeye endeksliyo kendini..

Geçmiş olsun canım, hep aç hissetmen normal, yediklerin çok az.. Tam Karatay kahvaltısı yaparsan metabolizman 5 km koşmuş kadar hızlanırmış..

Leptin çalışmamış ama simit aşkını törpülemişsindir Bu da felekten bir gün olsun, hadi toparlan ve sahalara dön bakalım idolüm..

Maşşallah canım kaçamağa rağmen -1..

Tebrik ederim canım, çok motive edici..

Canım kendi yemeğinin yanına yapıver bir hamurişi hazır yufkadan falan, sen yemezsin ve yorulmamış olursun.. Dediğin gibi misafirlikte ya da misafirlerle zor oluyor ama çözümü bulmak zorundayız..

Aynen canım kilolarımız katlanarak döneceğiz, xc9 bacım da ses ettiydi + larıyla..

Tahlil nasıl çıktı merak ettim:26:

bugün yediklerim : sabah 6,5 km yürüyüşle güne başladım, ardından harika kkk kahvaltısı, akşam ise et, cacık ve salata yedim, ancak inanılmaz yorgun hissediyorum ilk defa böyle oldum,neden böyle oldu anlamıyorum ,resmen yerimden kalkamıyorum …

Akasya,sorduğun için sağol.Sabah aç karnına hastaneye gittim,çok erken kalkamadığımdan kan verdiğimde saat 11 di.Sonrasında yanımda götürdüğüm fıstık ve kuru kayısılardan yedim.Üstüne çay içtim.Midemi iyi hissetmiyordum,ufak bir paket cips yedim.(cıss)Gelmişken tahlil sonucunu bekleyim dedim,o da biraz geç çıktı.Sonuçta demir ve b12 hapları yazdı doktor.Yani kansızlık çıktı.İki ay ilaç kullanıp sonra gene tahlil yaptır dedi.
Geçenlerde kendim demir hapı kullanmıştım ve meyveyi de kesmiştim.Kilo vermede farketmişti..Öyle çok vermiyorum ama haftada 400-500 gr gidiyor.
Akşam da bir tabak yeşil fasulye (dondurucudan),cacık,az kuru üzüm,ve bir mandalina yedim.Bir sabah kahvaltısını alıştığım gibi yapmadım diye şaşırdı bugün bünyem.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,
Dünkü menüm sabah:kkk
Öğle: az tavuk çorbası,yoğurtlu ıspabak,mevsim salata ,1 hurma,3 fındık..

Bugün sabah: kkk
Öğlen belli değil yazarım kızlar kolay gelsin herkese

slm bugünkü menüm
10:00 bitki çayı
10:30 kkk
öğle birkase yoğurt akşamda salata ve çiğer yicem inş.dün kaçamak yapmadım bugünde yapmıcam inş. spor şimdi leslie yapıcam yaza kadar gidicek bu kilolar kızlar aranızda hasta olanlar var geçmiş olsun hepinize ama toparlanın artık kış bitiyo bahara az kaldı canlanalım beraber kilo problemi olmadan özgür rahat hayatımızın en güzel yazı olsun hepimizin başarma hissiyle olurda zaten şimdi dişimizi biraz sıkalım ve bunu eğlenceli hale getirelim

selam kızlar dünkü menümü yazmadım çünkü utandım
neler yedim neler sabah ipin ucu bi kactı akşama kadar devam
ama bugun karatay kahvaltımı yaptım. bugun bozmucam inşallah... eskiden olsa dün bozdum diye bırakırıdım diyeti ama bugun kaldığım yerden devam

herkese selamlar kızlar...
sabah kahvaltıya davetliydim.kaçamak olarak sadece bir dilim yufka böreği(cıısss) yedim onun dışında hepsi karataya uygundu..
akşam çorba lahana sarma yoğurt var...

Dünden beri isteksizlik vardı üzerimde,bugün sporumu da o şekilde yaptım.az önce farkettim ki regl olmuşum.Bir kaç aydır iyice düzensizleşti.:44:
Sabah tek yumurtalı kkk,akşam nohut yemeği,bir havuç,kuru üzümlü yoğurt.Bir bardak çay ve yemek faslı bitti.

herkese teşekkür ederim bu grip geldimi gitmek bilmiyor ki.onun yüzüne yürüyüşümde kaldı bu hafta
SABAH;1 br.muzlu süt yaptım içtim.
AKŞAM;1 karnıyarık biraz bulgur pilavı

İsteksiz olsan bile spor yapıyor olman harika birşey, ben istekli falan olursam hemen kendime bir mazeret buluyorum, isteğim geçiyor

Her yeni gün yeni bir başlangıç Ancak Karatay sağlıklı beslenme biçimi olduğundan bozma başlama derdi yok, her daim can..

herkese selamlar kızlar...
sabah kahvaltıya davetliydim.kaçamak olarak sadece bir dilim yufka böreği(cıısss) yedim onun dışında hepsi karataya uygundu..
akşam çorba lahana sarma yoğurt var...

Ben Karatay kitabında küçük bir gözleme gördüm, ancak kilo verince miydi onu hatırlamıyorum.Extra biraz hareket o kaçamağı da çözer.. Gerisi zaten harika..

herkese teşekkür ederim bu grip geldimi gitmek bilmiyor ki.onun yüzüne yürüyüşümde kaldı bu hafta
SABAH;1 br.muzlu süt yaptım içtim.
AKŞAM;1 karnıyarık biraz bulgur pilavı

Geçmiş olsun canım, şu son modele yakalandıysan o evet geldi mi geçmek bilmiyor.. Sen bu kadar az besinle zaten sağlıklı kalamazsın derdi Karatay hoca okusaydı seni.. Biraz arttır beslenmeni bence, iştahız falan değilsen tabi..

Kızlar, Karatay'a uymayıp bu kadar ahkam kesen var mı benim gibi başka bilemiyorum ama işte en azında günde 8-12 km arası yürüyerek yediklerimi telafi etmeye çalışıyorum. Bakalım yarından itibaren eşim de dahil evde sıkıyönetim var, misafirler, geziler vs. azaldı şimdilik. İnşallah tekrar aynı motivasyonu yakalayabiliriz.. Kendim çalıp kendim oynuyorum, 1 sayfa bile olmamış 1 günde, nerde bu devlet
Bizim hedefbuson arabayı kazandı sanırım bol bol geziyor, uğramaz oldu..
Konu dışı sohbet : Buralarda hava ne kadar güzel dersem inanır mısınız, neredeyse denize bile girebilirsiniz. Tamam kış sıkıntılı ama yaklaşık 5-6 yılda 1 hava böyle oluyor, geçen kış ne soğuktu.Neyse ben de terasımda ne güzel güneşleniyorum ve bu sayede bolca yürüyüş yapıyorum..

merhaba kızlar , bugün çok yoğundum o yüzden sabah bir avuç kuruyemiş yedim, akşam 5 gibi de kkk yaptım ve ek olarak bir tabak etli taze fasulye ve 3 bardak ayran içtim, arkadaşıma gittik akşam o kadar pasta vardı ben bir tanesinin bile tadına bakmadım çok şükür , spor yapmayı düşünüyorum şimdi, dün leslie ile 2 mil yaptım, her tarafım tutuldu ama yine de yapacam , azimliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…