:18:
:18:Tedirginim.İnşallah bu sefer başarırız. siz ne zaman başladınız? Ben çok sık giremeyebilirim ama buradan sürekli haberleşiriz.
Doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle nice mutlu yaşlara...:119:selam kızlar bugunkü menüm
sabah: tereyagında yumurta, beyaz peynir
kahvaltıdan sonrada yas pasta yedim mecburen çünkü bugün doğum gunum
aksam: nohut yemegi, yogurt ve salata yicem yemekten sonra bişiy yemem inşallah
Tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim,burayı bırakma,birlikten kuvvet doğarmış,motive olur,zayıflarsın.inşallah bu sfer olur kızlar benimde hedefim evlenmek ve çocuk yapmak.inşallah allah nasip eder kızlar.menümüde yazayım size
sabah;1 br.muzlu süt
akşam;1 kase cacık biraz bulgur pilavı.
Çantayı göndermişsin kendine zaten,ben de azıcık teselli edeyim.Bu hafta da böyle olsun,haftaya bak artık...bu hafta çok umutlu değilim kızlar hep kaçamak hep kaçamak...
sabah karatay kahvaltımı yaptım ama saat 3 gibi dışarıdaydık tavuk dürüm yedim....
çantanın en büyüğünü hakettim benn
inşallah bu sfer olur kızlar benimde hedefim evlenmek ve çocuk yapmak.inşallah allah nasip eder kızlar.menümüde yazayım size
sabah;1 br.muzlu süt
akşam;1 kase cacık biraz bulgur pilavı.
buğün de 1 kğ vermişim.3 hafta oldu canım.bu hafta yürüyüş yapamadım.pazartesi başlarım inşallah.bide ben 2 aydır regli olmuyorum bilmiyorum neden hiç böyle olmamıştı.bende tedirginim ama inşallah başarırız bu defa ben 27 yaşındayım sen kaç yaşındasın.
Merhabalar herkese..
Sık sık bu topiği takip edip karatay yapanlara çok özenen bir şişkoyum ben de...
Yenilen yemeklerin lezzetli oluşu porsiyon kontrolünün kaşık hesabıyla olmaması beni karataya çok yakınlaştırmış fakat ekmek olmaması özellikle sabahları dahi ekmek olmayışı bir türlü başlayamama sebeptir...
Artık yeni bir oluşuma gitmeliyim...Kİlom da ciddi yükseliş var..Başlayıp btirmek yoyo hesabı ruhumu çok derin etkiliyor...
Yıllardır 90 kilo ve üzeri grubundayım..Diyetisyenler,şok diyetler çare olmadı bana...İradesizliğimden sıkıldım ;(
İlbatum da ciddi kilolar ver di sayenizde...Zaten hep azimli biri olmuştur..O bağlam da onu tebrik ediyorum..
Sömestr tatilini de bitirdim mazeretim de yok artık..Eleştirilmeden kırılmadan tavsiyelerinize ve yol göstericiliğinize çok ihtiyacım var....
yarın ve yarından sonra inşallah ben de aranız da olacağım...
selam canm bende 1 haftadır karatay yapmaya basladım. bence ekmek yememe seni korkutmasın çünkü ekmek yemeyince daha az acıkıyosun bence... benim ekmekle bır sorunum yok ama bnm derdimde tatlı... diyete başlamadan önce tatlı krizlerişne girerken şuanda boyle bi sorunum olmuyo arada bir yiyorum ama inan canım istediği için değil uyuzlugumdan
bence 1 an önce başla ekmege ihtiyacın olmadığını göreceksin. en azından 1 hafata dene kilo verincede motive olursun bozmazsın bence
Aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendine şişko demekten vazgeç.Merhabalar herkese..
Sık sık bu topiği takip edip karatay yapanlara çok özenen bir şişkoyum ben de...
Yenilen yemeklerin lezzetli oluşu porsiyon kontrolünün kaşık hesabıyla olmaması beni karataya çok yakınlaştırmış fakat ekmek olmaması özellikle sabahları dahi ekmek olmayışı bir türlü başlayamama sebeptir...
Artık yeni bir oluşuma gitmeliyim...Kİlom da ciddi yükseliş var..Başlayıp btirmek yoyo hesabı ruhumu çok derin etkiliyor...
Yıllardır 90 kilo ve üzeri grubundayım..Diyetisyenler,şok diyetler çare olmadı bana...İradesizliğimden sıkıldım ;(
İlbatum da ciddi kilolar ver di sayenizde...Zaten hep azimli biri olmuştur..O bağlam da onu tebrik ediyorum..
Sömestr tatilini de bitirdim mazeretim de yok artık..Eleştirilmeden kırılmadan tavsiyelerinize ve yol göstericiliğinize çok ihtiyacım var....
Aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendine şişko demekten vazgeç.Kendine kullandığın bu sıfat bilinçaltına yerleşip,seni engellemesin.Vereceğin kilolar var diye düşün.Geçmiş başarısız diyet denemelerini de unut,temiz bir sayfa aç.Bir kilo çizelgesi oluştur,kendine kolay ulaşabileceğin birincil,ikincil hedefler koy,daha motive olursun.
Merhabalar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?