Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:18:

:18:Tedirginim.İnşallah bu sefer başarırız. siz ne zaman başladınız? Ben çok sık giremeyebilirim ama buradan sürekli haberleşiriz.

buğün de 1 kğ vermişim.3 hafta oldu canım.bu hafta yürüyüş yapamadım.pazartesi başlarım inşallah.bide ben 2 aydır regli olmuyorum bilmiyorum neden hiç böyle olmamıştı.bende tedirginim ama inşallah başarırız bu defa ben 27 yaşındayım sen kaç yaşındasın.

inşallah bu sfer olur kızlar benimde hedefim evlenmek ve çocuk yapmak.inşallah allah nasip eder kızlar.menümüde yazayım size
sabah;1 br.muzlu süt
akşam;1 kase cacık biraz bulgur pilavı.

bu hafta çok umutlu değilim kızlar hep kaçamak hep kaçamak...
sabah karatay kahvaltımı yaptım ama saat 3 gibi dışarıdaydık tavuk dürüm yedim....
çantanın en büyüğünü hakettim benn

Doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle nice mutlu yaşlara...:119:
inşallah bu sfer olur kızlar benimde hedefim evlenmek ve çocuk yapmak.inşallah allah nasip eder kızlar.menümüde yazayım size
sabah;1 br.muzlu süt
Tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim,burayı bırakma,birlikten kuvvet doğarmış,motive olur,zayıflarsın.
bu hafta çok umutlu değilim kızlar hep kaçamak hep kaçamak...
sabah karatay kahvaltımı yaptım ama saat 3 gibi dışarıdaydık tavuk dürüm yedim....
çantanın en büyüğünü hakettim benn
Çantayı göndermişsin kendine zaten,ben de azıcık teselli edeyim.Bu hafta da böyle olsun,haftaya bak artık...
Ben de bu hafta pek parlak durumda değilim.Kaçamağım yok ama bir şişkinlik var.
Sabah kkk,akşam balık,salata,az helva.
Bu arada dün de es geçtiğim sporunu yaptım.Biraz terleyim diye jillianın ilk yaptığım videosuna döndüm.ama vücudum alışmış demek ki,önceden kan ter içinde kaldığım level,terletmedi bile.Jillian yanısıra pilates de yapmak istiyorum yeniden.

selam kızlarrr nasılsınız bakalım.. eskileri okuyamadım. yarından itibaren yeniden aranızdayım inş..
bu arada sömestreden bahsedecek olursam 2 aylık diyeti boşlamanın verdiği rehavetle ne bulduysam yedim. üzgün müyüm? hayııırr.. ama telafisini yapıcam bundan sonra... pazartesi listeye girmem ama kilo takibiyle aranızda olurum. geçmişi de okuyabilmeyi umuyorum bu arada...

yeni gelen arkadaşlara ve benden önce burda olup da yeniden gelen arkadaşa hoşgeldiniz :79::79::79:demek istiyorum.

Son düzenleme:
sabah;1 br.muzlu süt

Canım bu yediklerin çok az değil mi?sabah bir bardak sütle akşama kadar nasıl dayanabildin bence biraz yediklerini arttırabilirsin:)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:))
Bende tatilden dolayı pek giremedim ama karataya arada ufak kaçamaklarla devam:)

bugün nasılsınız bakalım??
tatilden dönüşler başlamış kaçak karataycılar geri gelmiş yenileri aramıza katılmış oh ohh ne güzel

dün uğrayamamıştım menümü şimdi yazayım
sabah
kkk+1 bardak greyfurt suyu

akşam
sucuk köftesi
1 dilim ekmek cısss

yeni arkadaşlardan biri kkk nedir demiş klasik karatay kahvaltısı demek
2 yumurta
avuçiçi kadar peynir
10-15 zeytin
1 çb çiğ kuruyemiş
3-4 kurukayısı veya glisemik indeksi düşük bir mevsim meyvesi
bunlarlar olmazsa olmazları yanında mevsimine göre dom salatalık yeşillik turp vs yenebiliyor

Ben 42 yaşındayım. Ben de uzun sure aynı problemi çektim. Şimdi düzene girdi. 1 haftada 2,5 kg verdim.

Merhabalar herkese..

Sık sık bu topiği takip edip karatay yapanlara çok özenen bir şişkoyum ben de...
Yenilen yemeklerin lezzetli oluşu porsiyon kontrolünün kaşık hesabıyla olmaması beni karataya çok yakınlaştırmış fakat ekmek olmaması özellikle sabahları dahi ekmek olmayışı bir türlü başlayamama sebeptir...

Artık yeni bir oluşuma gitmeliyim...Kİlom da ciddi yükseliş var..Başlayıp btirmek yoyo hesabı ruhumu çok derin etkiliyor...
Yıllardır 90 kilo ve üzeri grubundayım..Diyetisyenler,şok diyetler çare olmadı bana...İradesizliğimden sıkıldım ;(

İlbatum da ciddi kilolar ver di sayenizde...Zaten hep azimli biri olmuştur..O bağlam da onu tebrik ediyorum..

Sömestr tatilini de bitirdim mazeretim de yok artık..Eleştirilmeden kırılmadan tavsiyelerinize ve yol göstericiliğinize çok ihtiyacım var....
yarın ve yarından sonra inşallah ben de aranız da olacağım...

Son düzenleme:

selam canm bende 1 haftadır karatay yapmaya basladım. bence ekmek yememe seni korkutmasın çünkü ekmek yemeyince daha az acıkıyosun bence... benim ekmekle bır sorunum yok ama bnm derdimde tatlı... diyete başlamadan önce tatlı krizlerişne girerken şuanda boyle bi sorunum olmuyo arada bir yiyorum ama inan canım istediği için değil uyuzlugumdan
bence 1 an önce başla ekmege ihtiyacın olmadığını göreceksin. en azından 1 hafata dene kilo verincede motive olursun bozmazsın bence

bugunku menüm

sabah 2 yumurta, beyaz peynir, 1 dilim kek malesef
aksam 1 tabak kereviz yemegi yoğurt
ama açım niyeyse...
bu hafta diyeti yapmaya çalıştım, ama pekte adapte olamadım sanırım. yarından itibaren daha sağlıklı yaparım inşallah... hepinize iyi akşamlar yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo oldum. inşallah vermişimdir

Desteğin için teşekkür ederim canım...Deneyeceğim ben de umarım dayanabilirim..

Aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendine şişko demekten vazgeç.Kendine kullandığın bu sıfat bilinçaltına yerleşip,seni engellemesin.Vereceğin kilolar var diye düşün.Geçmiş başarısız diyet denemelerini de unut,temiz bir sayfa aç.Bir kilo çizelgesi oluştur,kendine kolay ulaşabileceğin birincil,ikincil hedefler koy,daha motive olursun.

Bir ara sayfalar akıp akıp gidiyordu bu başlıkta...takip etmek çok zor oluyordu...
Şimdi karatay adı altın da 3 başlık var sanırım o yüzden daha sakin..

Ben de fırsat buldukça geçmiş sayfaları okuyup mönüleri takip ediyorum bilgilenmek açısından

Son düzenleme:
Sabah kkk,akşam patlıcan yemeği,yeşillik,siyah kuru üzümlü yoğurt.
Bugün jillian shred level 1 ve pilates yaptım.

Hoşbuldum...
Çocukluğum dahil şişman olduğum için. bilinç altım, üstüm hep şişman..
ama haklısın söylediklerin de....

Kilo çizelgesini de özellikle yapmıyorum bu ara...100 kilonun altına inince hazırlayacağım ödül babında..

iyi akşamlar kızlar..
sabah karatay kahvaltımı yaptım akşam hamsi vardı annemlerde afiyetle yedik..

YENA canım öncelikle hoşgelin doğru yerdesin..sabah ceviz fındık ve günkurusu yersen aklına ne ekmek gelir ne de açlık şimdiden kolay gelsin...

Canım hoşgeldin:) ekmeksiz hayat seni korkutmasın babam 120 kilo ve bir öğünde yarım ekmek yiyen biriydi yaklaşık 15 gündür ekmek yemiyor inan isteyince yaparsın ilk başta istersen sabah kahvaltısına çok az ekmek koy alışma süreci için ama arkadaşımın dediğine katılıyorum kuruyemiş ve kurukayısı ekmeği aratmıyor hatta benim en büyük zevkim:))

6.00 kkk 3 gün kurusu-30 fıstık

13.30 koca tabak ebegümeci-roka

18.30 2 tabak tarhana çorbası-bir kaç kaşık kereviz-tere-bir tabak yoğurt

Reactions: sea
yarın diyete yeniden başlıcam resmen yaa kaçamakları öle abarttımki diyet felam yalan oldu yarın tartıda nasıl çıkıcam acaba motivasyona ihtiyacım var yaaa efes seni çok taktir ediyom yaa spor yapmak ta ölüm geliyo düzenli yapmak çok zor bu arada yena cım hoşgeldin ama seni motive edicek kişi bn deilim sanırım

okullar açıldı herkes geri döndü. hepiniz hoşgeldiniiiiz.
arkadaşlar ben nasıl olsa d vitaminim eksiktir diye, doktor arkadaşın tavsiyesiyle bir vitamin kullandım. d vitamini testi burda yapamıyorlarmış. ben kendim kullanmak istedim. oda benim midemi çok ağrıttı. gerçi cals d3 diye bişeydi. içinde kalsiyum falan var heralde o nedenle mi dokundu acaba. bilemedim. ama d vitamini fazlalığında sindirim sistemi etkilenirmiş. benim d vitim yerinde demekki. buradan kızlar sakın ha sakın tahlilsiz falan bir şey kullanmayın.

Reactions: sea
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…