Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 75.2
Fark: -+0.7 kg
Toplam fark:3.7 kg
Beden:42
Spor:---
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: +0.939

iki haftadır bildirim yapamadım diyeti de yapmadım. bildirim hakkım yok biliyorum ama önümüzdeki hafta için belgeleme niteliğinde yaptım bildirimimi.

Kakule Otunun Faydaları Düzenli Kullanıldığında İştahsızlık Probleminin Çözümünde Bir Hayli Yol Almış Olursunuz. Ayrıca Bronşite Çok Faydalıdır. Hamile ve Emzikli Bayanların Kullanmamasını Tavsiye Etmekteyiz. Aşağıdaki Makalemizde Detaylı Olarak Bilgi Verilmiştir.

Kakule Otunun Faydaları

zellikle Güney Hindistan’ın bataklık ormanlarında yabânî olarak yetişen, meyveleri 1-2 cm uzunlukta, sarımsı yeşil ve kirli beyazımsı renkte bir bitkidir. Tohumları mercimek şeklinde ve büyüklüğünde olup, kırmızımsı esmer renkte ve keskin kokuludur.

Kakulenin Faydaları:

Dizanteriye faydalıdır. İdrar ve Gaz söktürür. Midenin çalışmasını sağlar. Mide gazından kaynaklanan kalp rahatsızlıklaını önler. Mide bozukluğundan kaynaklanan migreni geçirir.

Akciğerler için antiseptik özelliği vardır. Bronşite faydalıdır. Dövülerek toz haline getirilen Kakule buruna çekilirse nezleyi geçirir.

Aktarlarda kapsül şeklinde satılan çekirdek Kakule sakız gibi çiğnenirse, hem ferahlatır hem de ağız kokusunu giderir. Mide bulantısını geçirmek için ,kaynatılan nanenin içine bir tutam Kakule ekleyin ve sonra limon ve bal ilave edin, bulantınız geçecektir.

İştahsızlık içinse, Kaynatılmış Kakule esmer şeker veya balla tatlandırılıp içilirse iştahsızlık probleminin çözümüne yardımcı olur.

Kakule, Nane ve kekikle beraber kaynatılıp içilirse hem mide yaralarına hem de midede oluşan gazların giderilmesine yardımcı olur.

Kakuleyi aktarlardan temin edebilirsiniz.

* Bronşite çok faydalıdır.
* Kakule, dövülerek toz haline geitirilip, buruna çekirlirse nezleyi keser.
* Ağız Kokusuna: Kakule Aktarlarda kapsül şeklinde bulunan (çekirdek Kakule diye satılıyor olablilr) kakuleden yanınızda bulundurun ve gün içerisinde sakız gibi çiğneyin. Hem ferahlatır hem de ağız kokusunu giderir.
* Mide Bulantısı İçin: Mideniz bulandığında, kaynatacağınız nanenin içerisine bir tutam Kakule atın ve daha sonra limon ve bal ilave ederek için. Bulantınız iyileşecektir
* İştahsızlık için: İştahsızlara Kaynatılmış Kakule esmer şeker veya balla tatlandırılıp içildiğinde iştahsızlık probleminin çözümünde bir hayli yol almış olursunuz.
* Kakule, Nane ve kekikle beraber kaynatılıp içilen Kakule hem mide yaralarına hem de midede oluşan gazların giderilmesinde faydalıdır.
* Zihin açmak için : Zihni güçlendirici etkisi vardır.

alıntıdır

Reactions: sea
kilo bildirimim....
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo:81,5 kg
geçen hafta:77,2 kg
bu hafta:77,5 kg
fark:+300 gr
yüzde:+0,38

bu hafta + dayım..yarın regl günüm ondan olabilir çok fazla kaçamağım olmadı bu hafta ama

Bu hafta artı çıktım ama üzgün değilim.Çünkü sabah daha önce olmayan pantolonlarıma sığdığımı,"düğmemin kapandığını" gördüm.Hatırlarsanız kendime ahdetmiştim "o düğme kapanacak" diye.Bunun spor sayesinde olduğunu düşünüyorum ve geçen hafta isteksiz yaptığım hareketlere bu hafta daha bir istekle sarılacağımı belirtiyorum.
İncelmek de güzel bir duygu.

rumuz: xc9
başlangıç: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen haftaki: 68.1 kg
bu hafta: 67.4 kg
fark: -700 gr
yüzde: %-1.02
beden: 40-42
spor: bu hafta az az yürüyüş bisiklet

geçen hafta tatilde yediklerimden dolayı hızla şişmiştim karataya geçer geçmez şişler indi
seni seviyorum karatay

Reactions: sea
bende de mıgren çok arttı bu aralar bu hafta mı spor yapmadın yoksa genelde mı spor yapmıyosun
maşallah çok güzel kılo vermışsın benım duraklama yı zor atlattım

Kakuleyi dene arkadaşım sende,icebilirsen sade türk kahvesine koy aç karnına iç, benim istahimi açmadı hatta aksine pek acikmiyorum.sporu ilk zamanlarçok yaptım leslie 5 fast mile yapıyordum,ama çalıştığım is çok ağırdı son zamanlar hiç yapmadım desem yeridir,bazen yürüyüşbazende evde hafif egzersiz yaptım.istediğim kiloya gelince spor salonuna yazilicam sıkılaşmak için,bende nerdeyse 1 ay 60 larda kaldım,bu ay vermeye başladım,yumurta yemiyorum fazla vücudumda protein çok yüksek çıktı sabahları salata yapıyorum onun yararinida gördüm beyaz lahana,turp,roka,maydanoz,keten tohumu detoks gibi oldu,dene istersen.vücudumuz alıştı aynı tempoya şaşırtmak gerekiyor.

Selamlar arkadaslar,
ya bu ara hiç vaktim olamıyor giremiyorum (( ama girmeyince de kilo alıyorum sanırım. Bu hafta bunun cezasını aldım

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:59,5
bu hafta kilo:61
fark:+1,5
yüzde:+2,52
toplam fark:3
boy:159
beden:38-40
spor:yurume

Şubat tatili fln derken bildirim yapamadım. Artık döndüm geri. Her gün aralıksız devam. Beni kabul eder misiniz? Bu gün kk yaptım. Öğleyin de okuldaydım yoğurt ve biraz patates yemeği vardı onu yedim. Akşama da ıspansk yiyeceğim. Hepinizi çok öptüm. Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 77------ Bu hafta:77 Fark: -0-- Toplam fark: 25---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde:

tebrikler Efes :) aynı sey bende de oldu spor cok farkettiriyor. Yaglar gidince sıkılasma oluyor :)

Canim yaa seni o kadar iyi anliyorum ki cunki bende 100 un uzerindeydim hatta bayaa bi uzerinde. Hic uzulme direk basla goreceksin yaza en az 20 kilo eksik olacaksin. Ben 120 yle doguma girmis insanim 7 ay 115 le gezdim sonra 97 ye kadar farkli diyetlerle verdim geri aldim derken 102 ile karaaya basladim sonuctan cok memnunum.

Ben de seviyorum da platonik olarak sabah başlasam akşamı getiremiyorum ya, bir musibetlik var ama ben bile inanamıyorum kendime

Canım sen zaten çok ağır bir spor yapıyorsun, karşılığını almak fazlasıyla hakkın, + geçici bir durumdur bu kadar incelmişken..

Regl öncesi sadece 300 gr + ise, kilo vermişsindir kesinlikle, bu dönem metabolizma çok hızlı çalışırmış,
dikkat edersen haftaya şampiyon bile olabilirsin..

Sen kıdemlisin, izinli sayarak kendini yola devam

Rumuz:afatmas
Başlangıç tarihi:20.01.2013
Başlangıç kilo:87
Geçen hafta:67,10
Bu hafta:66,5
Fark:-600
Toplam fark:20,5
Spor:leslie ile 5 mil 3 gun
Boy:160
Hedef:57
Tebrik ederim canım

başlangıç tarihi: 03 01 2014
başlangıç kilo: 80kg
geçen hafta: 76kg
bu hafta : 76kg
fark yok..................kaçamak çok
top.fark : 4kg
beden 44
spor yok arada sırada
yaş 28
boy 1.60

Çok kaçamakla hiç + yok, bence bunun için

Hoşgeldin, tanımlamana ve motivasyon kısmına can-ı gönülden katılıyorum..

Çok geçmiş olsun canım, işin için de hayırlısı ne ise o olsun, dilerim kısa zamanda gönlünce olur herşey, bir an evvel eşine de kavuşursun.. Bir zamanlar gül derdi ki sanal paylaşım stresi engelliyor, bol bol yazın Stres de kilo vermeyi engelliyormuş, konuyu toparlamak gerekirse yanlız değilsin, bizler buradayız, sıkıntılı günlerini atlatmana vesile oluruz inşallah.. Ve bardağın dolu tarafı, çok iyi kilo vermişsin

Hoşgeldin canım, ipin ucu kaçmadan geri dönmen iyi olmuş, 2 günde toparlarsın tekrar..

Ben de demiştim hedef arabayı kazandı, gezmelere çıktı Seni tekrar burada görmek çok hoş oldu..

evet haklısın alıştı aynı tempoya salata yıyebılırım . Ama ben emzırıyorum emzırenler kullanmasın dıyo iki arada birderede kaldım desem yerıdır. Ilgin için tşk ederım .

Bas tarihi 12.11.2013
Bas kilo 102 kg
Gecen hafta 91.80 kg
Bu hafta 90.90 kg
Fark - 0.90 kg
Toplam fark - 11.10 kg
Beden 46
Spor bu hafta yok
Boy 1.60
Yas 28
Hedef ilk hedef 89
Yuzde - % 0.98

Sonuctan mutluyum

Selam arkadaşlar bu akşam 18:00e kadar mesaim olduğundan kahvaltımdan sonra saat 15:30 civarında

2 hurma
5 çiğ badem
5 yer fıstığı
1 fincan çay ile minik bir ara öğün yaptımmm 😋

Ayrıca 1,5 lt geçkin su tükettim

Yorum ve uyarılarınıza açığım sevgiler... 😘

Haksizlik olmasin sonucta hepimiz ozellikle zaman ayirip yaziyoruz menulerimizi bende carsambadan itibaren yazamamistim hatirladigim kadariyla yazmak istiyorum.
Sabahlari genelde kkk yaptim kiminzaman peynirsiz zeytinsiz kimi zaman onlarla

Aksam yemekletine gelince
Carsamba, mercimekcorbasi, sarimsakli yogurtlu kabak
Persembe, hamsi salata ve tahinli kabak tatlisi azda helva ( helva ciss olabilir)
Cuma, mercimek corbasi, bir tabak bulgurlu yaprak sarmasi, bir dilim pizzanin ustu (hamurunu yemedim)
Cumartesi, yarmali yogurt corbasi, bir dilim mayasiz hamurdan ispanakli borek, koz patlican salatsiyla
Pazar yarmali yogurt corbasi, 6 kofte salata

Bugunse sabah kkk yaptim aksamda brokoli-karnibahar graten yemeyi planliyorum

Felluz
baş.tarihi:9 mart 2013
baş.kilo:87
geçen hafta kilo:76,5
bu hafta kilo:76.5
fark:0
yüzde:0
toplam fark:10.5
boy:163
beden:42
spor:2 kere yürüyüş

Akasyacımmm maalesef cnm kazanamadım . Hatta 2 kilo almıştım . Tatil öldürdü beni. Ama topiği ihmal yok artık . Ihmal bana kilo olarak geri dönüyor. Güzel dileklerin için sağol cnm ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…