Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kabak tatlısı yiyebiliyor muyduk biz.. eşim ne zamandan beri benden istiyor. yasak diye yapmıyordum.

Dün akşam menüm:
Tarhana çorbası
Ceviz
Türk kahvesi

Kayısı çayımı içmeyi unutmuşum

Bu sabah:
Tereyağlı yumurta
Kıvırcık salatası (keten tohumlu)
Domates
10-15 adet siyah zeytin
Bir avuç ceviz
Yarım elma
Omega 3
Yeşil çay

Son düzenleme:
Kabak tatlısı yiyebiliyor muyduk biz.. eşim ne zamandan beri benden istiyor. yasak diye yapmıyordum.

internette şöyle bir tarif gördüm (http://www.karataydiyet.com/sekersiz-kabak-tatlisi/)
sanırım bu şekilde olursa kabak tatlısı yenilebiliyor...

Şekersiz Kabak Tatlısı

Malzemeler:
2 dilim tatlı balkabağı
1 adet elma
2 adet portakal
1 çay bardağı ceviz
1/2 çay bardağı kuru üzüm
1 çubuk tarçın
1 yemek kaşığı tereyağı

Hazırlama:
Kabaklar üçe, elmalar sekize bölünür. Portakalıarın kabukların soyulup
(arzu edilirse kabuklu olarak) dilimlenir. Tüm malzemeler, kapaklı bir fırın
kabına konur, malzemelerin üzerine tereyağı, küçük küçük dağıtılarak ilave
edilir. 180 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat kadar pişirilir.

Merhaba kızlar akşam yemeğimide az önce yedim sabah kkk benim sabahim öğlen olduğundan 2öğün besleniyorum akşam yemeğindede 4 köfte az yoğurt ve ıspanak yedim. Sporum bugün yok belki akśam üstü biraz mekik falan çekerim .

Merhaba kızlar,sevgililer gününüz kutlu olsun.
Bugün sabah:kkk(yumurtasiz)
Öğle:ıspanaklı yumurta,keten tohumlu yogurt,mevsim salata,1avuc fıstık
Gün içinde yeşil çay,kakuleli türk kahvesi
Yarım saat yürüyüş

I
Merhaba canım,omega 3 hangi marka kullaniyorsun,memnun musun? Bende foreverdan aldım ama emin olamadığım için kullanmıyorum.

Bugün
8.00 kkk-1 gün kurusu 10 fıstık

12.30 bir tabak kırmızı pancar yemeği yoğurtla

17.30 2 parça tavuk-5 mantar-bir tabak yoğurt-salata

iyi geceler kızlar..
sabah karatay kahvaltımı yaptım..öğlen çarşıdaydım üç saat dolaştım yoruldum...
akşam tavuk turşu ayran vardı sporumu yapamadım gezdiğimi sayıyorum artık...

Kabak tatlisini normal sekerli olarak yapiyorum bol tahin ve cevizle yiyorum baligin ustune. Normalde iki kibrit kutusu kadar tahin helvasini yiyebiliyoruz baligin uzerine omega ucun emilimini kolaylastirdigi icin. Ben iki aydir helva yemekten biktigim icin helvadaki sekeri goz onunde bulundurarak kabak tatlisi seklinde tuketiyoruz kimimiz. Hatta tarifi burdaki bi arkadastan aldim.

Bu sekilde hic pisirmedim ben ama denenebilir.

Bugunku menum
Sabah, yogurtlu, elmali, muzlu, cevizli, ve tarcinli karabugday
Aksam, bulgur pilavi, kiymali karnibahar ve yogurt

I

Merhaba canım,omega 3 hangi marka kullaniyorsun,memnun musun? Bende foreverdan aldım ama emin olamadığım için kullanmıyorum.

Merhaba, bende solgar kullanıyorum. Sanırım canan hoca da bunu tavsiye ediyordu diye hatırlıyorum. seninkinin eph dha değerleri nedir peki

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. mutlaka deniycem.

Dün akşam ki menüm; ayran, çiğ köfte (cıs sanırım ) kayısı çayı

Bu sabah kahvaltı yapamadım. Evden çıkmadan önce sadece omega 3 ve biraz ceviz yedim.

Selam karataycı arkadaşlarım:)

................
Spor:15 dk yürüyüş.(hala baş ağrım devam ettiğinden fazla yapamadım.)

Ne zaman çok kararlı olsam başıma bir şey geliyor

allah allah neden acaba

hayrola ne rahatsızlığın var?
gerçi niyeti bozmamak adına iyiymiş ama:26:

.........
Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilip köpisimle sahilde yürüyüş yaptık,çok iyi geldi,umarım yarından devam ederim.

oh ne güzel yapmşsın

.............
Aksam, tarhana crbasi, firinda hamsi, havuc turp salatasi veee bolcaaa (malesef) tahinli cevizli kabak tatlisii
bolca yersen kilo alırsın 1 dilimin üstüne bolca tahin dök ceviz serp ye
gerçi çok lezzetli oluyor insan durduramıyor kendini ben az yaparak çözüm buldum

sen mersinde mi yaşıyorsun yoksa

hormon ilaçları kilo yapar diye duyarım hep doğru mu

tarif için tşk ben kuru meyvelr veya elma rendesi ile tatlandırarak yapmayı deneyecektim
tahinli kabak tatlısı balığın üstüne helva yerine yiyoruz abartmadan tabi amaç balığın üstüne tahin yemek

karatay hoca en geç 10.30 da kahvaltıyı bititmeyi öneriyor metabolizmayı ne kadar erken uyandırırsa
o kadar hızlı çalışırmış

Bugün
8.00 kkk-1 gün kurusu 10 fıstık

12.30 bir tabak kırmızı pancar yemeği yoğurtla
........

kırmızı pancar yemeğini nasıl yapıyorsun tarif alalım

Dün akşam ki menüm; ayran, çiğ köfte (cıs sanırım ) kayısı çayı

Bu sabah kahvaltı yapamadım. Evden çıkmadan önce sadece omega 3 ve biraz ceviz yedim.

çiğköfte cıss değil hem de etli gerçek çiğköfte hocanın en sağlıklı dediği gruptan içinde et bulgur sebze bütütn besin grupları var

hayrola ne rahatsızlığın var?
gerçi niyeti bozmamak adına iyiymiş ama:26:
Bende astım var, onun da etkisiyle burunda et büyümesi olmuştu.Nefes almayı zorlaştırıyor diye aldırınca burundaki koku almaya yarayan kısım da gitti.:85:Bir yandan kötü kokuları duymuyorum iyi ama,güzel kokuları da kaçırıyorum işte...

Kuzucuklar nasılsınız? Ben çok mutsuzum arkadaşlar Kötü örnek olmamak için yazmıyorum ama sabah düzgün başlasam ardını getiremiyorum, çok motivasyonsuzum, böyle oldukça da kendimi kötü hissediyorum mutsuz oluyorum. Hayır yiyorsun tadını çıkar ama değil, sağlıksız beslenme yaşantımı etkiliyor, psikolojik iyi hissetmiyorum.. E düzgün beslen o zaman, onu da beceremiyorum şu ara Tam bir kısır döngünün içindeyim Ne yapsam acep :26:

Dün:sabah kkk,akşam tarhana çorbası ve üç kaşık bulgur pilavı.biraz cacık.
Bugün sabah kkk,akşam çorba,mercimek yemeği,yoğurt,bir havuç.Ben de kaçamağımı akşam biraz fazla fıstık yiyerek yaptım.Yemeklerim tabak dolu idi ama nedense bir doymazlık vardı üstümde.
Dün jillian yatım.Bugün akşama kaldı spor,bir saate yaparım diye düşünüyorum.

Ne zaman kararlı olsam; başıma bir şey geliyor dediydim de xc9 dalganı geçtin alacağın olsun:)) hakikaten regl öncesi ve esnasında canım çok şey çekti ve ayrıca gözüm şişti,kulağım zonkladı sonunda enfeksiyon dişetlerimde şişlik ve ağrı yaptı..şu anda antibiyotik kullanıyorum..daha iyiyim.hasta olunca meyve ve yemeği abartmak zorunda kaldım
bugün başarılıydım nihayet:)( Akasyacım dişini sıkıp bir kaç gün yapabilsen alışacaksın aslında.!! Canım istersen alışana kadar, yemeğini hazırlayıp bir çay tepsisine
Yerleştir ve tek başına ye...böylece yasak şeyler görüp yememiş olursun.tepsin dışında bir lokma dahi alma.
bende bu aralar sapıttım ama bugün iyi geçti mutluyum:))bozulunca arkası geliyor maalesef.!

Dünü hiç yazmayım.:)

Bugün

Sabah:kkk

Akşam:
3 kaşık kavurma,1 tabak bamya,1 kase yoğurt,marul,bir kaç badem.

Selam kızlar 2-3 gündür yazamadım bugüne kadar herşeyl yolunda gitti fakat bugün regl oldum biraz yasaklı şeylerden tükettim ekmek hariç ama moralimi bozmuyorum yarın aynen devam kısmetse..... Pazartesi kilo bildirimi 😊👋

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…