Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr sevgılıler gununuz kutlu olsun öpüyorum kocaman
Ahh canim gormedim gercekten iyiyim sagol sen nasilsin? Bugun balik gunumdu kabak tatlisini fazla kacirdim ondanmidir nedir midem agriyor suanda papatya cayi iciyorum.
Sorma benim reglimde hiiic aylik olmadi ama karataya baslayali bi duzelme var gibi. Allahtan kizima istedigim ay hamile kaldim halbuki cok ugrasirim diye tahmin ediyordum.
Kabak tatlısı yiyebiliyor muyduk biz.. eşim ne zamandan beri benden istiyor. yasak diye yapmıyordum.
Dün akşam menüm:
Tarhana çorbası
Ceviz
Türk kahvesi
Kayısı çayımı içmeyi unutmuşum
Bu sabah:
Tereyağlı yumurta
Kıvırcık salatası (keten tohumlu)
Domates
10-15 adet siyah zeytin
Bir avuç ceviz
Yarım elma
Omega 3
Yeşil çay
Kabak tatlisini normal sekerli olarak yapiyorum bol tahin ve cevizle yiyorum baligin ustune. Normalde iki kibrit kutusu kadar tahin helvasini yiyebiliyoruz baligin uzerine omega ucun emilimini kolaylastirdigi icin. Ben iki aydir helva yemekten biktigim icin helvadaki sekeri goz onunde bulundurarak kabak tatlisi seklinde tuketiyoruz kimimiz. Hatta tarifi burdaki bi arkadastan aldim.Kabak tatlısı yiyebiliyor muyduk biz.. eşim ne zamandan beri benden istiyor. yasak diye yapmıyordum.
Dün akşam menüm:
Tarhana çorbası
Ceviz
Türk kahvesi
Kayısı çayımı içmeyi unutmuşum
Bu sabah:
Tereyağlı yumurta
Kıvırcık salatası (keten tohumlu)
Domates
10-15 adet siyah zeytin
Bir avuç ceviz
Yarım elma
Omega 3
Yeşil çay
Kabak tatlısı yiyebiliyor muyduk biz.. eşim ne zamandan beri benden istiyor. yasak diye yapmıyordum.
internette şöyle bir tarif gördüm (http://www.karataydiyet.com/sekersiz-kabak-tatlisi/)
sanırım bu şekilde olursa kabak tatlısı yenilebiliyor...
Şekersiz Kabak Tatlısı
Malzemeler:
2 dilim tatlı balkabağı
1 adet elma
2 adet portakal
1 çay bardağı ceviz
1/2 çay bardağı kuru üzüm
1 çubuk tarçın
1 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlama:
Kabaklar üçe, elmalar sekize bölünür. Portakalıarın kabukların soyulup
(arzu edilirse kabuklu olarak) dilimlenir. Tüm malzemeler, kapaklı bir fırın
kabına konur, malzemelerin üzerine tereyağı, küçük küçük dağıtılarak ilave
edilir. 180 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat kadar pişirilir.
I
Merhaba canım,omega 3 hangi marka kullaniyorsun,memnun musun? Bende foreverdan aldım ama emin olamadığım için kullanmıyorum.
Kabak tatlisini normal sekerli olarak yapiyorum bol tahin ve cevizle yiyorum baligin ustune. Normalde iki kibrit kutusu kadar tahin helvasini yiyebiliyoruz baligin uzerine omega ucun emilimini kolaylastirdigi icin. Ben iki aydir helva yemekten biktigim icin helvadaki sekeri goz onunde bulundurarak kabak tatlisi seklinde tuketiyoruz kimimiz. Hatta tarifi burdaki bi arkadastan aldim.
Bu sekilde hic pisirmedim ben ama denenebilir.
Bugunku menum
Sabah, yogurtlu, elmali, muzlu, cevizli, ve tarcinli karabugday
Aksam, bulgur pilavi, kiymali karnibahar ve yogurt
Selam karataycı arkadaşlarım:)
................
Spor:15 dk yürüyüş.(hala baş ağrım devam ettiğinden fazla yapamadım.)
Ne zaman çok kararlı olsam başıma bir şey geliyor
.......
O ekmek ne de güzel kokmuştur...Allahtan ben rahatsızlığım nedeniyle koku alamıyorum da evde pişen kuabiye,çörek filan kokusuyla baştan çıkarmıyor beni.Ben de gece acıkır gibi oldum,ayran içtim.
.........
Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilip köpisimle sahilde yürüyüş yaptık,çok iyi geldi,umarım yarından devam ederim.
bolca yersen kilo alırsın 1 dilimin üstüne bolca tahin dök ceviz serp ye.............
Aksam, tarhana crbasi, firinda hamsi, havuc turp salatasi veee bolcaaa (malesef) tahinli cevizli kabak tatlisii
bazen kontrol dışı oluyo yaa.. sabah kahvaltıda okuldaki arkadaş ne getirirse onu yediğim için artık onu kendi adıma görmezden geliyorum, tantuni fazla oldu ama dışardaydım. arkadaşla çocukları aldık, birer dürüm yaptırdık ve parkta yedik valla anlık gelişen bi olaydı ve çok açtım ben de ..
nasılsınız kızlar....bugün misafirim vardı gündüz gelemedim buralara..
sabah işim olduğundan çok az peynir ve fındık yedim acele..çay saatinde de bir kase kısır yedim...
regl olamadım onun şişkinliği var bende.olsa şaşardım zaten bu yaşıma kadar aydan aya regl olmak nedir bilmedim
beş aydır o kadar hormon ilacı içiyorum banamısın demedi bıktım bıktım bıktım....
internette şöyle bir tarif gördüm (http://www.karataydiyet.com/sekersiz-kabak-tatlisi/)
sanırım bu şekilde olursa kabak tatlısı yenilebiliyor...
Şekersiz Kabak Tatlısı
Malzemeler:
2 dilim tatlı balkabağı
1 adet elma
2 adet portakal
1 çay bardağı ceviz
1/2 çay bardağı kuru üzüm
1 çubuk tarçın
1 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlama:
Kabaklar üçe, elmalar sekize bölünür. Portakalıarın kabukların soyulup
(arzu edilirse kabuklu olarak) dilimlenir. Tüm malzemeler, kapaklı bir fırın
kabına konur, malzemelerin üzerine tereyağı, küçük küçük dağıtılarak ilave
edilir. 180 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat kadar pişirilir.
Merhaba kızlar akşam yemeğimide az önce yedim sabah kkk benim sabahim öğlen olduğundan 2öğün besleniyorum akşam yemeğindede 4 köfte az yoğurt ve ıspanak yedim. Sporum bugün yok belki akśam üstü biraz mekik falan çekerim .
Bugün
8.00 kkk-1 gün kurusu 10 fıstık
12.30 bir tabak kırmızı pancar yemeği yoğurtla
........
Dün akşam ki menüm; ayran, çiğ köfte (cıs sanırım) kayısı çayı
Bu sabah kahvaltı yapamadım. Evden çıkmadan önce sadece omega 3 ve biraz ceviz yedim.
Bende astım var, onun da etkisiyle burunda et büyümesi olmuştu.Nefes almayı zorlaştırıyor diye aldırınca burundaki koku almaya yarayan kısım da gitti.:85:Bir yandan kötü kokuları duymuyorum iyi ama,güzel kokuları da kaçırıyorum işte...hayrola ne rahatsızlığın var?
gerçi niyeti bozmamak adına iyiymiş ama:26:
yok canım Adıyaman-Kahta da yaşıyorum.sen mersinde mi yaşıyorsun yoksa
Akasyacım dişini sıkıp bir kaç gün yapabilsen alışacaksın aslında.!! Canım istersen alışana kadar, yemeğini hazırlayıp bir çay tepsisineKuzucuklar nasılsınız? Ben çok mutsuzum arkadaşlarKötü örnek olmamak için yazmıyorum ama sabah düzgün başlasam ardını getiremiyorum, çok motivasyonsuzum, böyle oldukça da kendimi kötü hissediyorum mutsuz oluyorum. Hayır yiyorsun tadını çıkar ama değil, sağlıksız beslenme yaşantımı etkiliyor, psikolojik iyi hissetmiyorum.. E düzgün beslen o zaman, onu da beceremiyorum şu ara Tam bir kısır döngünün içindeyim Ne yapsam acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?