Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya hafta sonu diyet fıra oldu c.tesi öğlene kadar +1 kg olarak döndü bır şey merak edıyorum ömür boyu mu bu dıyetı yapıcağız bız

Aramıza hoşgeldin. Hiç üzülme. Yeter ki iradeli ol, hepsi gider o fazlalıkların. Yazın incevik olursun

ya hafta sonu diyet fıra oldu c.tesi öğlene kadar +1 kg olarak döndü bır şey merak edıyorum ömür boyu mu bu dıyetı yapıcağız bız

ideal kilomuza indikten sonra bir yıl o kiloyu koruduğumuz zaman sonrasında diyet yapmamıza gerek kalmıyormuş. Tabi ki diyetten önceki yaşam şeklimize hiç dönmeyeceğiz

ideal kilomuza indikten sonra bir yıl o kiloyu koruduğumuz zaman sonrasında diyet yapmamıza gerek kalmıyormuş. Tabi ki diyetten önceki yaşam şeklimize hiç dönmeyeceğiz

öncekı halıme donmuycem derken hamıle kalmıycakmıyım :)
şaka anladım

rumuz:felluz
başlangıç kilo:87 kg
geçen hafta:76.5
bu hafta:77.5
fark:+1000 gr
yüzde:+1,307

Kızlar son günlerde ki kaçamaklar beni bu hale getirdi son iki gün çok düzgün yaptım ,yürüyüşe de başladım..reglim de yarın bitiyor..:)

Önemli olan asla vazgeçmemek ve hatanın neresinden dönsek kardır diyorummm...

Evde havai fisekler patliyor gibi suan cok mutluyum cokk

Bas tarihi.12.11.2013
Bas. Kilo 102 kg
Gecen hafta 90.90 kg
Bu hafta 89.90 kg
Fark -1 kg
Toplam fark -12.10 kg
Beden 46
Spor yok bu hafta reglim
Boy 1.58 m
Yas 28
Hedef, ikinci hedefim 79.9 kg
Yuzde - %1.10

Arkadaşlar,bugün listeyi kim yapıyor?xc9 geçen hafta,yapmayanlardan biri yapsın demişti ama,kimler var yapabilecek?

Rumuz: xc9
geçen hafta: 67.4
bu hafta: 68.2
fark+800
yüzde:%+1.18

yahu bîr hafta giülsem diğer hafta ağlıyorum nedir bu yaaa

Ben de sana bravo diyorum

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 77------ Bu hafta:77 Fark: 0. Toplam fark: 25---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: 0

xc9,evvelki haftaki kilomda olsaymışım sana yetişiyormuşum .O zaman 68.8 di.Dua et iki haftadır alıyorum.Hadi biraz gayret et...
capadocia,ilk hedefine ulaştığın için tebrik ederim,sonraki hedeflerine de emin adımlarla ilerlersin inşallah...

Son düzenleme:
geçen hafta: 61
bu hafta: 61
fark 0
yüzde:0

bu hafta kaçamak yoktu,yürüyüş ve spor da yaptım ama niye böyle oldu anlamadım.kaç haftadır 61 de takıldım kaldım

bugün sanırım hedef hazırlayacaktı listeyi
gurbetizm yarına kadar foruma giremiyormuyş bana mesj attı bildirimini onu da listeye ekleyiver canım kolay gelsin

Rumuz:gurbet_izmBaşlangıç tarihi:16/11/2013Başlangıç kg:78.9Geçen hafta: 75.2Bu hafta: 74.4Fark: -0.8 kgToplam fark:4.5 kgBeden:42Spor:---Boy:1.60Yaş:28Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kgYüzdesi: -1,063

kızlar bugün çok koşturdum ve spora zaman ayıramadım ancak gercekten hareket halindeydim.. az önce dünden artan çok az bi kısır vardı 3 kaşık civarı ve 4 ceviz 10 tane kadar fındık yedim.. akşama da çok az taze fasulye yemeyi planlıyorum oda kısır yediğim için az yiyeceğim.. doğrumudur sizce ? sanırım psikolojim bozuldu ilk kez bu kadar kilo aldım ve her yediğim gözüme batar hal adı o yuzden size soruyorum.. teşekkür ederim

kilo verenler

**********capadokya - 1.10
**********gurbet_izm Yüzdesi: -1,063

sabit kalanlar

İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
zeynom1981 :+0.64
15efes25 :%+0.719
xc9 :%+1.18......................................... felluz +1,307......................................... lawyer : +%3,36................................. ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..

Son düzenleme:
Kizlar bende varim acemiyim de yazmaya unutmusum.10.02.2014 baslangic.baslangic kilom:85.6 kg.şuan:83.8kg inanamadim bugün tartiya cikinca ilk defa bu kadar gizli kilo kaybim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…