afiyet olsun zeynocummm:))yok felluzcum baklava değilde söz çikolatasından bir tane yedim yoksa hizmet etmekten diğerlerine fırsat kalmadı
Geçmiş olsun canımm.bebişin iyi olunca telafi edersin üzülme.!Ya kizlar benim ufaklik fena hasta dun bildirim yapamadim tabi sporda.benim evde yuruyus bandimda var plates setimde.ama bu ufaklik hic uyumuyo birakmiyo ben bi spor yspim.nasil spor yapicam ben.bu arada sizi okudukca gururlaniyorum.sporlar falan.bole giderse bu topikteki herkez yaza citir gircek...oleyyyyyy.....
2 kilo içinarkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim deneyimlerimi paylaşacağım geçte olsa bugun sabah 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir 8 adet zeytin yedim 4 saat sonra 1 avuç fıstık akşam 1 tabak kabak yemeği salata yoğurt gece yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt kemikler için yatmadan 3 saat önce içiyorum 1.5 lt. su herkeze kolay gelsin bu diyete başlayalı 2 hafta olmuştu 2 kg verdim
mönü ve spor içinBugün sabah kkk,akşam:kapuska,siyah kuru üzümlü yoğurt,bir havuç
Jillian yaptım,2 lt su
Burada olup bırakmayan herkes o günleri görür başka yolu yok :)) iki kiloyu da verdikten sonra ikinci hedef 55 olacak yani daha 5 kilo var aslındacnm ne güzel tickera baktım da 2 kilo kalmış hedefe :)) ahh ahh o günleri ben de görürüm inş hedefe 2 kalayı :))
kızlar sabah 10 da topikte olacağım kahveye beklerim:126:
merhabalar...sabah karatay kahvaltımı yaptım..akşam lahana sarma unsuz buğday çorbası yedim..
akşam yarım saat zumba yaptım fena terletiyo insanı kızımla beraber yaptık hem güldük hem oynadık.
jillian yapacaktım ama enerji kalmadı
Günaydın kızlar
diclem olmış olmuş merak etme:)))
Herkese günaydın...iyisinizdir inşallah.
Selam lawyerŞu an bisikletteyim kahve alır mısın :))) telden ikon koyamıyorum kahve resmi gönderecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?