Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:kkk

Öğlen:1 dilim kağıt kebabı,2 kaşık humus,2 kaşık bulgur pilavı,3 dilim şalgam turşusu,1 kase yoğurt.

Akşam:1 kase yoğurt

40 dk yürüyüş

yok felluzcum baklava değilde söz çikolatasından bir tane yedim yoksa hizmet etmekten diğerlerine fırsat kalmadı
afiyet olsun zeynocummm:))

Geçmiş olsun canımm.bebişin iyi olunca telafi edersin üzülme.!
2 kilo için

Bugün sabah kkk,akşam:kapuska,siyah kuru üzümlü yoğurt,bir havuç
Jillian yaptım,2 lt su
mönü ve spor için

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah
kkk+greyfurt

akşam
2 lahmacun(ikinciyi yemesem iyiydi ama geç kaldım yemek için ve çok acıkmıştım)
2 ayran

1.5-2 lt su
40 dk yürüyüş 30 dk bisiklet 40 dk yürüyüş şeklinde 3 tur egzersiz

cnm ne güzel tickera baktım da 2 kilo kalmış hedefe :)) ahh ahh o günleri ben de görürüm inş hedefe 2 kalayı :))
Burada olup bırakmayan herkes o günleri görür başka yolu yok :)) iki kiloyu da verdikten sonra ikinci hedef 55 olacak yani daha 5 kilo var aslında

Sabah 10: yumurtasiz karatay kahvaltısı

Aksam 18.30: yumurtalı ispanak kavurma, havuclu ispanakli salata

Spor: sabah leslie 2 mil aksam 1 saat (5.8 km) yürüyüş. Kosu bandının hızını arttırdım bugun

1,5 lt su

merhabalar...sabah karatay kahvaltımı yaptım..akşam lahana sarma unsuz buğday çorbası yedim..
akşam yarım saat zumba yaptım fena terletiyo insanı kızımla beraber yaptık hem güldük hem oynadık.
jillian yapacaktım ama enerji kalmadı

günaydın zeynom merak ettim şu zumbayı ben de deneyeyim en kısa zamanda

Selam lawyerŞu an bisikletteyim kahve alır mısın :))) telden ikon koyamıyorum kahve resmi gönderecektim

Selam lawyerŞu an bisikletteyim kahve alır mısın :))) telden ikon koyamıyorum kahve resmi gönderecektim

çay içiyorum canım sağol. maşallah diyorum spor azmine. ben de yaptım sabah 30 dk yürüyüş akşama da 1 saat yapacağım. sporu günde 2'ye çıkardım başka türlü olmayacak galiba

Valla,topiğin son halinden memnunum.sağolsun sen,felluz,xc9,diğerleri cesaret verici sözler söylüyor,gaza geliyorum.Bu arada herkesin spora asılması çok güzel.Kilonuza etkisi az olsa bile sporu bırakmayın bence sağlığımız için çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…