Valla,topiğin son halinden memnunum.sağolsun sen,felluz,xc9,diğerleri cesaret verici sözler söylüyor,gaza geliyorum.Bu arada herkesin spora asılması çok güzel.Kilonuza etkisi az olsa bile sporu bırakmayın bence sağlığımız için çok iyi.
Hırsın güzel ama sen gene de kaslarına dikkat et.Ben de sabah günde ikiden bire düşürdüm sporu.Yine aklımdan geçiriyorum arada.Birazda kalkıp jillian yapacağım.Artık + görmeye tahammülüm yok sabît kalmak bile istemîyorum yetti canıma tak ettî artık sabah öğle akşam spor sabah da 45 dk pedal çevirdim şimdi de 1 saate tamamlayacağım
Senin emeğin az mı ki sporunu hiç aksatmadın kaçamak nerdeyse hiç yapmıyosun açıkçası dağıldığım bir süreçte senin burada inatla devam etmen beni kendime getirdi(öpücük ikonu gönderdim say)Valla,topiğin son halinden memnunum.sağolsun sen,felluz,xc9,diğerleri cesaret verici sözler söylüyor,gaza geliyorum.Bu arada herkesin spora asılması çok güzel.Kilonuza etkisi az olsa bile sporu bırakmayın bence sağlığımız için çok iyi.
Geçen ay bir gevşeme geldi hepimize ama silkelenip kendimize geldik. Bu kilolar gidene kadar diyetten spordan ve topikten uzaklaşmak yok
Yağlar erisin diye uğraşırken kas spazmı yaşıyoruz bazen haklısın ancak bol gelen pantolonların tekrar üzerime yapıştığını görmek sinîrimi bozuyoHırsın güzel ama sen gene de kaslarına dikkat et.Ben de sabah günde ikiden bire düşürdüm sporu.Yine aklımdan geçiriyorum arada.Birazda kalkıp jillian yapacağım.
Her zaman destek benden sana...Kaçamak denen illet bir başladın mı devam ettiriyor kendini.Senin emeğin az mı ki sporunu hiç aksatmadın kaçamak nerdeyse hiç yapmıyosun açıkçası dağıldığım bir süreçte senin burada inatla devam etmen beni kendime getirdi(öpücük ikonu gönderdim say)
Tşk canımcım birimiz hepimîz için hepimiz birîmiz içînHer zaman destek benden sana...Kaçamak denen illet bir başladın mı devam ettiriyor kendini.
evet aynen öyle 1 saatlik egzersizî benim metabolizma saymıyor zaten arsız olmuş:)))))Uzun süre belli bir zaman spor yapınca vücut ona alışıyor sanırım ve o sporu extra saymıyor. Ben bu yüzden günde 2'ye çıkardım
Kolay gelsin görüşürüzNeyse size kolay gelsin ben sporumu yapmaya...Hoşçakalın.
Kızlar su içiyor musunuz ben 1 bardak îçtim 1 bardak da yanıma aldım yudum yudum içeceğim
hoşgeldin arkadaşım..tabiki insanı istediği kiloda görmek mutlu ediyor..sorularına gelince:Merhabalar,
Ben bugun Karatay'a basladim, kitabini okudum boyum 1.67 kilom 59.2.
Her gun buraya yazma planim var yediklerimi, cok sik spor yapiyorum.
Aslinda kilom fazla gibi gozukmeyebilir, fakat kendimi kilolu buluyorum ve mutlu degilim; 52 olmak istiyorum.
Sormak istedigim bazi seyler var yardimci olabilirseniz sevinirim.
1- Kuruyemisin siniri tam olarak nedir ben gunde 100 gramdan fazla yiyorum bazen?
2- Bulgur ne kadar sinirlidir?
3- Kabizliga en iyi yontem hangisidir?
Tesekkurler:)
Yarin bugun yediklerimi ve sporumu yazacagim.
günaydın zeynom merak ettim şu zumbayı ben de deneyeyim en kısa zamanda
hoşgeldin arkadaşım..tabiki insanı istediği kiloda görmek mutlu ediyor..sorularına gelince:
kuruyemişi bir çay bardağı kahvaltılarda yiyoruz çiğ olmasına dikkat et yani kavrulmuş olmasın ceviz fındık kabuklu olsun kendin kır ye sabah yersen çok tok tutuyo..
bulgur en fazla haftada iki gün yeniyo mesela bulgur pilavını 3-4 kaşık kadar ye fazlası kilo vermeyi engelliyo...
kabızlık için kahvaltıda günkurusu kayısı ye 2-3 tane hem vücudun şeker dengesini sağlıyo hemde kabızlığa çok iyi..
sana kolay gelsin arkadaşım sporu aksatmadığın için
Hosbulduk, tesekkurler:)
Peki siz kilo verme surecinizi baslangic, su anki kilo ve ne kadar zamanda verdigibizi yazabilir misiniz?
PS: Zumbaya ben de bayilirim, cok eglenceli.
Misafirlikmiş ama olsun xc9 acımayın,çanta yollayın diyordu.sabah : kkk
öğle : 2 adet börek ( cıssss ki ne cıss) + 2 bardak şekersiz çay + 1 kupa yağ yakıcı karışım çay
akşam: hiç bi şey yemicem.
ya ben o böreği de yemezdm.öğretmen arkadaşım evine davet etti kahvaltı yapalım diyerek.annesi kahvaltıya börek hazırlamış.onu hazırlayınca yumurta,domates,salatalık falan yoktu.sadece börek ve zeytin.ayıp olur diye yemek zorunda kaldım ve de üstelik çok açtım.ama şimdi ise çok üzgünüm.ne zamn ufak bi sabotajım olsa rahat bi 500-600 gr tartıma ++ olarak yansıyor((
2 litre suyumu içtim.
biraz dinlenip jillian 6w6pack yapacağım 5.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?