Aramıza hoşgeldin,geçmiş olsun.Geçen yıl başardığını bu yıl da başarırsın.Yeter ki iste...merhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla
Sen de hoşgeldin.İyi başlamışsın,devamını dilerim.Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. 10 gun oldu karatay baslayali 2 kggitmis bile. Seviyorum bu diyeti. Benimtarzim
sabah ayça kaya vardı tv de
2 yumurtayla sucuklu yumurta yiyebilirsiniz kahvaltıda dedi hergün yumurta yeyin yağ kullanmaktan korkmayın dedi kahvaltıda ceviz kayısı önerdi acıktıkça yeyin 2-3 saate bir birşey yemek zorunda değilsiniz de dedi
anlayacağınız bir tek ben de karataycı oldum demedi oysa daha 6 ay önce tv programlarına çıkıp yağlı yemeyin araöğün şarttır diye konuşup karatay nhocanın aleyhinde konuşuyordu
birgün herkes karataycı olacak bunu bir kez daha anladım
Geçmiş olsun canım...yavaş da olsa gidecek bu kilolar..hep beraber birbirimize destek olacaz...aramıza hoşgeldin:)merhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla
Mmmm..!! Mönün güzelmiş,afiyet leptin olsun canım...spor içinEki Görüntüle 997668
Akşam yemeğim
mercimek çorbası
bulgurlu evelikotu buğulama
çîğ ıspanak salatası
ayran
sabah. Kkk 1 saat bîsiklet 1.5-2 lt su
geçenlerde bende TRT1 de Ayça Kaya'yı dinledim, gerçekten tavsiyeleri Karatay'a paralel. o da diyor meyveyi çok yemeyin fruktoz şekeri kilo yapar diye. Ayça Kaya'nın da takipçisiyim bundan böyle.
kızlar günlerdir burayı aksattım yine. kızım hasta ateşi 39 u buldu iki gün boyunca. dertleşmeye ihtiyacım var. anlatayım. benim kızım aylardır bitleniyor. bitle ilk tanışmamız geçen yaz Haziranda oldu.. o zamanlar biti bilmediğim için kızın kafası sirke dolacak bizlere de geçecek kadar bitlenmiş... bit şampuanı, paranit kullanımı, yatak yüzlerinin, giysilerin yıkanıp ütülenmesi herşeyi yaptım. buna rağmen o bitten kesin kurtulmam 1 ayı aştı.
bundan iki ay öncesinde de yine bitlendi. artık deneyimliyim ya, anne yöntemi olan gaz yağını denedim. banyo sonrası kalan sirkeleri tek tek seçerek temizledim vs. ama iki hafta üç hafta geçmiyor bakıyorum yine bit. bir daha sil baştan temizlik vs. geçen haftasonu yine bit buldum başında. (bu arada saç boyası bitleri uzaklşaştırıyor diye benim saçım sürekli boyalı) pazar günü yine gaz yağı sürdüm, beklettim yıkadım-su kızımın mızmızlanması üzerine baya bi ılıktı- banyoda üşüdü, sonrasında iki saat boyunca saçından sirkeleri seçtim üç tur dolandım başında kızcağızın.... bitten kesin kurtuldum mu bilmiyorum ama o günkü pimpirikliğim kızımın hastalanmasına neden oldu. çok vicdan azabı çekiyorum.. bu arada o gün eşim nöbetteydi, evde yoktu yaptıklarımı görmedi..ertesi gün gelipte kızın hasta olduğunu görünce,"ben ne zaman evde olmasam sen kızı hasta ediyorsun kıza iyi bakmıyorsun ne biçim annesin" gibi laflar etti, onunla da tartıştık, günlerdir onunla da konuşmuyoruz. her şey aynı zamanda ters gitmek zorunda mı ki??
bugünkü menüm
sabah: 2 haşlama yumurta, peynir zeytin, yoğurtlu mayonezli kabak
öğle:1 kase mercimek çorbası, tavuklu, mantar sote, kuru kayısı
akşam: salata, çorba, yoğurt, mantar, 4 tane ceviz
geçenlerde bende TRT1 de Ayça Kaya'yı dinledim, gerçekten tavsiyeleri Karatay'a paralel. o da diyor meyveyi çok yemeyin fruktoz şekeri kilo yapar diye. Ayça Kaya'nın da takipçisiyim bundan böyle.
kızlar günlerdir burayı aksattım yine. kızım hasta ateşi 39 u buldu iki gün boyunca. dertleşmeye ihtiyacım var. anlatayım. benim kızım aylardır bitleniyor. bitle ilk tanışmamız geçen yaz Haziranda oldu.. o zamanlar biti bilmediğim için kızın kafası sirke dolacak bizlere de geçecek kadar bitlenmiş... bit şampuanı, paranit kullanımı, yatak yüzlerinin, giysilerin yıkanıp ütülenmesi herşeyi yaptım. buna rağmen o bitten kesin kurtulmam 1 ayı aştı.
bundan iki ay öncesinde de yine bitlendi. artık deneyimliyim ya, anne yöntemi olan gaz yağını denedim. banyo sonrası kalan sirkeleri tek tek seçerek temizledim vs. ama iki hafta üç hafta geçmiyor bakıyorum yine bit. bir daha sil baştan temizlik vs. geçen haftasonu yine bit buldum başında. (bu arada saç boyası bitleri uzaklşaştırıyor diye benim saçım sürekli boyalı) pazar günü yine gaz yağı sürdüm, beklettim yıkadım-su kızımın mızmızlanması üzerine baya bi ılıktı- banyoda üşüdü, sonrasında iki saat boyunca saçından sirkeleri seçtim üç tur dolandım başında kızcağızın.... bitten kesin kurtuldum mu bilmiyorum ama o günkü pimpirikliğim kızımın hastalanmasına neden oldu. çok vicdan azabı çekiyorum.. bu arada o gün eşim nöbetteydi, evde yoktu yaptıklarımı görmedi..ertesi gün gelipte kızın hasta olduğunu görünce,"ben ne zaman evde olmasam sen kızı hasta ediyorsun kıza iyi bakmıyorsun ne biçim annesin" gibi laflar etti, onunla da tartıştık, günlerdir onunla da konuşmuyoruz. her şey aynı zamanda ters gitmek zorunda mı ki??
bugünkü menüm
cnm geçmiş olsun.neden o kullandığın şampuan vs işe yaramadı ki. okula gidiyor mu kızın?? boyalı saça geçmezmiş geçenlerde sınıf öğretmeni bir arkadaşım söylemişti.çocuklardan bit kapmamak için boyuyordu saçlarını. canını sıkma fazla cnm.düzelir bebişin iyileşir merak etme..
merhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla
bugünkü menüm
Sabah kkk,akşam kuru fasulye,salata,bir havuç,az siyah kuru üzüm.Belki biraz yoğur da yerim.
2 lt su içmişimdir.Jillian yaptım.
sabah: kkk + 1 bardak süt
öğle: dolma (bulgurlu,etli) + cacık
akşam:çorba +salata
1.5 lt oldu ve hala elimde suyum var içiyorum :)
spor : jillian 6week 6pack abs 1/3
Çok iyisinnn.Sabah 10: yumurtasiz karatay kahvaltısı
Aksam: 18.15: zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt
Spor: 1 saat (5.5 km) yürüyüş
Su: şimdilik bir litre ama yatana kadar icmeye devam
Ne guzel hemen hemen hepimiz spora yüklenmeye başladık umarım bu sekilde devam ederiz. Kış rehaveti kalksın artık üzerimizden
İyi gidiyorsun canımsabah: kkk + 1 bardak süt
öğle: dolma (bulgurlu,etli) + cacık
akşam:çorba +salata
1.5 lt oldu ve hala elimde suyum var içiyorum :)
spor : jillian 6week 6pack abs 1/3
İstikrarlı gidişatın içinSabah kkk,akşam kuru fasulye,salata,bir havuç,az siyah kuru üzüm.Belki biraz yoğur da yerim.
2 lt su içmişimdir.Jillian yaptım.
İyi gidiyorsun canım
İstikrarlı gidişatın için
İnşallah...bende düzenli yürüyüşe başladım...eksi görmeye başlarım inş.felluzcum teşkler inş güzel sonuçlar elde edeceğiz.15efes25le jillian yapıyoruz :) senin nasıl gidiyor cnm??
İyi..! Azimle devammm ! kim tutar biziii:)Kızlar gerçekten harikasınız menüler,sporlar harika sizi görüp azimleniyorum bende:)
Sabah 8.30 zamanım yoktu bir elma bir bardak süt 10 fındık
12.00 mercimek çorba-ayran
18.00 inegöl köfte biraz bulgur-piyaz-ayran
Allah mesut etsin canım...bunlar güzel şeyler...heyyy itiraf et baklava yemedin miiii:)))merhaba kızlar...ancak eve gelebildim.kız kardeşimin isteme ve söz töreni vardı...benim için hem çok güzel hem de buruk geçti..kız vermek ne zormuş yaa..tek teselli onu mutlu görmem sonuna kadar inşallah mutlu olurlar..
sabah karatay kahvaltımı yaptım akşam kuru fasülye ve yoğurt yedim
inş atarız cnm. fark ettm hemn herkes sporunu aksatmıyor. mayıs geldğinde 47 kg olup jeanlerimin üzerine giydiğim bodylerden göbeğimn çıkmaması ve sırtımdaki sütyen sıkıştırma izlerinin azalması.inş kurtulacağım onlardan :)))
Sabah:kkk
Öğlen:1lahmacun,salata,peynir,zeytin(gün vardı)
akşam:1tabak kurufasülye,yoğurt, yürüyüş birazdan
Çok iyisinnn.Sporun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?