Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aramıza hoşgeldin,geçmiş olsun.Geçen yıl başardığını bu yıl da başarırsın.Yeter ki iste...

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. 10 gun oldu karatay baslayali 2 kggitmis bile. Seviyorum bu diyeti. Benimtarzim
Sen de hoşgeldin.İyi başlamışsın,devamını dilerim.

Akşam yemeğim
mercimek çorbası
bulgurlu evelikotu buğulama
çîğ ıspanak salatası
ayran

sabah. Kkk 1 saat bîsiklet 1.5-2 lt su

geçenlerde bende TRT1 de Ayça Kaya'yı dinledim, gerçekten tavsiyeleri Karatay'a paralel. o da diyor meyveyi çok yemeyin fruktoz şekeri kilo yapar diye. Ayça Kaya'nın da takipçisiyim bundan böyle.

kızlar günlerdir burayı aksattım yine. kızım hasta ateşi 39 u buldu iki gün boyunca. dertleşmeye ihtiyacım var. anlatayım. benim kızım aylardır bitleniyor. bitle ilk tanışmamız geçen yaz Haziranda oldu.. o zamanlar biti bilmediğim için kızın kafası sirke dolacak bizlere de geçecek kadar bitlenmiş... bit şampuanı, paranit kullanımı, yatak yüzlerinin, giysilerin yıkanıp ütülenmesi herşeyi yaptım. buna rağmen o bitten kesin kurtulmam 1 ayı aştı.
bundan iki ay öncesinde de yine bitlendi. artık deneyimliyim ya, anne yöntemi olan gaz yağını denedim. banyo sonrası kalan sirkeleri tek tek seçerek temizledim vs. ama iki hafta üç hafta geçmiyor bakıyorum yine bit. bir daha sil baştan temizlik vs. geçen haftasonu yine bit buldum başında. (bu arada saç boyası bitleri uzaklşaştırıyor diye benim saçım sürekli boyalı) pazar günü yine gaz yağı sürdüm, beklettim yıkadım-su kızımın mızmızlanması üzerine baya bi ılıktı- banyoda üşüdü, sonrasında iki saat boyunca saçından sirkeleri seçtim üç tur dolandım başında kızcağızın.... bitten kesin kurtuldum mu bilmiyorum ama o günkü pimpirikliğim kızımın hastalanmasına neden oldu. çok vicdan azabı çekiyorum.. bu arada o gün eşim nöbetteydi, evde yoktu yaptıklarımı görmedi..ertesi gün gelipte kızın hasta olduğunu görünce,"ben ne zaman evde olmasam sen kızı hasta ediyorsun kıza iyi bakmıyorsun ne biçim annesin" gibi laflar etti, onunla da tartıştık, günlerdir onunla da konuşmuyoruz. her şey aynı zamanda ters gitmek zorunda mı ki??

bugünkü menüm
sabah: 2 haşlama yumurta, peynir zeytin, yoğurtlu mayonezli kabak

öğle:1 kase mercimek çorbası, tavuklu, mantar sote, kuru kayısı

akşam: salata, çorba, yoğurt, mantar, 4 tane ceviz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım...yavaş da olsa gidecek bu kilolar..hep beraber birbirimize destek olacaz...aramıza hoşgeldin:)
Eki Görüntüle 997668

Akşam yemeğim
mercimek çorbası
bulgurlu evelikotu buğulama
çîğ ıspanak salatası
ayran

sabah. Kkk 1 saat bîsiklet 1.5-2 lt su
Mmmm..!! Mönün güzelmiş,afiyet leptin olsun canım...spor için

Canım geçmiş olsunnn.

cnm geçmiş olsun.neden o kullandığın şampuan vs işe yaramadı ki. okula gidiyor mu kızın?? boyalı saça geçmezmiş geçenlerde sınıf öğretmeni bir arkadaşım söylemişti.çocuklardan bit kapmamak için boyuyordu saçlarını. canını sıkma fazla cnm.düzelir bebişin iyileşir merak etme..

saol canım saç boyasını biliyorum da kimyasal diye uzak tutuyorum ama kurtulamazsam son çare boya deneyecem.

Cok cok gecmis olsun. Umarım hersey çabucak yoluna girer

Gecmis olsun. Allah kolaylık versin

Sabah 10: yumurtasiz karatay kahvaltısı

Aksam: 18.15: zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt

Spor: 1 saat (5.5 km) yürüyüş
Su: şimdilik bir litre ama yatana kadar icmeye devam

sabah: kkk + 1 bardak süt

öğle: dolma (bulgurlu,etli) + cacık

akşam:çorba +salata

1.5 lt oldu ve hala elimde suyum var içiyorum :)

spor : jillian 6week 6pack abs 1/3

Ne guzel hemen hemen hepimiz spora yüklenmeye başladık umarım bu sekilde devam ederiz. Kış rehaveti kalksın artık üzerimizden

Sabah:kkk
Öğlen:1lahmacun,salata,peynir,zeytin(gün vardı)
akşam:1tabak kurufasülye,yoğurt, yürüyüş birazdan

Sabah 10: yumurtasiz karatay kahvaltısı

Aksam: 18.15: zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt

Spor: 1 saat (5.5 km) yürüyüş
Su: şimdilik bir litre ama yatana kadar icmeye devam
Çok iyisinnn.Sporun için

Ne guzel hemen hemen hepimiz spora yüklenmeye başladık umarım bu sekilde devam ederiz. Kış rehaveti kalksın artık üzerimizden

inş atarız cnm. fark ettm hemn herkes sporunu aksatmıyor. mayıs geldğinde 47 kg olup jeanlerimin üzerine giydiğim bodylerden göbeğimn çıkmaması ve sırtımdaki sütyen sıkıştırma izlerinin azalması.inş kurtulacağım onlardan :)))

sabah: kkk + 1 bardak süt

öğle: dolma (bulgurlu,etli) + cacık

akşam:çorba +salata

1.5 lt oldu ve hala elimde suyum var içiyorum :)

spor : jillian 6week 6pack abs 1/3
İyi gidiyorsun canım
Sabah kkk,akşam kuru fasulye,salata,bir havuç,az siyah kuru üzüm.Belki biraz yoğur da yerim.
2 lt su içmişimdir.Jillian yaptım.
İstikrarlı gidişatın için

Kızlar gerçekten harikasınız menüler,sporlar harika sizi görüp azimleniyorum bende:)

Sabah 8.30 zamanım yoktu bir elma bir bardak süt 10 fındık
12.00 mercimek çorba-ayran
18.00 inegöl köfte biraz bulgur-piyaz-ayran

merhaba kızlar...ancak eve gelebildim.kız kardeşimin isteme ve söz töreni vardı...benim için hem çok güzel hem de buruk geçti..kız vermek ne zormuş yaa..tek teselli onu mutlu görmem sonuna kadar inşallah mutlu olurlar..

sabah karatay kahvaltımı yaptım akşam kuru fasülye ve yoğurt yedim

felluzcum teşkler inş güzel sonuçlar elde edeceğiz.15efes25le jillian yapıyoruz :) senin nasıl gidiyor cnm??
İnşallah...bende düzenli yürüyüşe başladım...eksi görmeye başlarım inş.
İyi..! Azimle devammm ! kim tutar biziii:)
Allah mesut etsin canım...bunlar güzel şeyler...heyyy itiraf et baklava yemedin miiii:)))

evet yaa. bak böyle ayrıntıları düşününce insan daha da hırslanıyor. ben en çok belin yan taraflarından pırtlayan etlere sinir olurdum hiç dar şeyler giyemezdim, şimdi rahatlıkla giyiyorum çok mutluyum. ama önümüzde daha uzun bir yol var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…