Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin

geçmiş olsun. hoş geldin.

çok geçmiş olsun düşer ateşi inşallah.
bit konusundada sürekli bitleniyorsa biryerden sürekli bulaşma oluyordur. mutlaka araştırmışsındır, bu kaynağı yoketmeye çalış. okul/arkadaş v.s. bunlarında temizliği ile mücadele etmek gerekebilir.

dün yediklerim
sabah 1 kase yoğurt yedim.
öğlen 2 lahmacun yedim ayran içtim
akşam bol salata ayran. çok çok azda yemekten yedim brüksel lahanası vardı. biraz fazla pişirmişim nihayet bitti.
akşam misafirliğe gidicektik o nedenle akşam hafif geçirdim. nitekim orda 1 kaç bişey yemek durumunda kaldım.
dün suyuma dikkat etmeye başladım. bayağıda içtim. tüm hastalıkların çok çok temelinde susuzluk yatarmış. bol bol için kızlar

yok felluzcum baklava değilde söz çikolatasından bir tane yedim yoksa hizmet etmekten diğerlerine fırsat kalmadı

Ya kizlar benim ufaklik fena hasta dun bildirim yapamadim tabi sporda.benim evde yuruyus bandimda var plates setimde.ama bu ufaklik hic uyumuyo birakmiyo ben bi spor yspim.nasil spor yapicam ben.bu arada sizi okudukca gururlaniyorum.sporlar falan.bole giderse bu topikteki herkez yaza citir gircek...oleyyyyyy.....

geçmiş olsun canım. ufaklık uyuduğu zamanlarda yapmaya çalış sporunu. yarım saat bile olsa yapmaya çalış

zaten bu adamlar evlendikten sonra kendilerini bırakmazlarsa olmaz

hoşgeldin aramıza ve çok geçmiş olsun emin ol çok güzel kilolar vereceksin
sıkıldıkça gel bu arada yaz sohbet edelim yattığın sürece can sıkıntına da iyi gelsin burası:13:

sadece o değil selahattin dönmez de aynı şeyleri söylemeye başladı geçen sene karatay hocaya veryansın ederdi oysa

ben de düşünüyordum nerelerdi bu kız diye
çok geçmiş olsun canım kocanın laflarına da canını sıkma en ufacık şeyde hemen suçlamaya bayılırlar benim kızım da küçükken ne kadar kötü şey yaşadıysa hep babasına emanetten olmuştur ama yine bir şekilde üste çıkmıştır hatta kendisine emanet etmekle beni suçladığı bile olmuştur böyle tuhaf bir tür işte bunlar:113:

allah tamamına erdirsin canım:123:

geçmiş olsun canım çaucak iyileşir umarım
mağdem bütün imkanlar var zaman yaratmak da senin isteğine azmine kalmış en yakın zamanda bildirimlerinde egzersizleri de görmek istiyoruz

Benim de eksigim hayatimda sporun olmamasi.
Bana spora baslangic icin tavsiyeniz nedir

at kendini sokağa yürümeye başla bundan güzeli olamaz

kızlar yazdıklarımı dönüp tekrar okuyuncxa ne kadar çok yazım hatası yapmışım diyorum sizde de oluyor mu?
burada spontan yazdığım için bazen anlatım bozukluğu yapıyorum dilbilgisine zaten hiiiç dikkat etmiyorum oysa dilimizi çok doğru ve düzgün kullanırım
neyse siz beni anladınız sanırım karıştırdığınız bir yer olursa sorun

aynen öyle cnm hırs yaptım :)) 6 week 6 pack abs yandaki simitlere ve göbeğe birebir :))

teşekkür ederim arkadaşım inşallah yavaşta olsa vereceğime inanıyorum önce bacağımın sağlığı diyorum bacağınız sağlamken bol bol yürüyün diyorum sağlıcakla

arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim deneyimlerimi paylaşacağım geçte olsa bugun sabah 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir 8 adet zeytin yedim 4 saat sonra 1 avuç fıstık akşam 1 tabak kabak yemeği salata yoğurt gece yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt kemikler için yatmadan 3 saat önce içiyorum 1.5 lt. su herkeze kolay gelsin bu diyete başlayalı 2 hafta olmuştu 2 kg verdim

sabah : kkk
öğle : patlıcan yemeği
akşam : zeytin yağlı bezelye , marul salatası
spor : 6week 6 pack 4.gün (1.hafta)

2 ltre su içildi :)

cnm ne güzel tickera baktım da 2 kilo kalmış hedefe :)) ahh ahh o günleri ben de görürüm inş hedefe 2 kalayı :))

Sabah kkk.
Oglen nescafe (sutlu sekersiz)
Aksam 5 6 adet yaprak sarma.yesillik.yogurt.
Spor maalesef bugunluk yok.aslinda zaten butun gun is yapiyorum oturmuyorum ama sktif bi spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…