merhaba kızlar...ancak eve gelebildim.kız kardeşimin isteme ve söz töreni vardı...benim için hem çok güzel hem de buruk geçti..kız vermek ne zormuş yaa..tek teselli onu mutlu görmem sonuna kadar inşallah mutlu olurlar..
sabah karatay kahvaltımı yaptım akşam kuru fasülye ve yoğurt yedim
merhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla
çok geçmiş olsun düşer ateşi inşallah.geçenlerde bende TRT1 de Ayça Kaya'yı dinledim, gerçekten tavsiyeleri Karatay'a paralel. o da diyor meyveyi çok yemeyin fruktoz şekeri kilo yapar diye. Ayça Kaya'nın da takipçisiyim bundan böyle.
kızlar günlerdir burayı aksattım yine. kızım hasta ateşi 39 u buldu iki gün boyunca. dertleşmeye ihtiyacım var. anlatayım. benim kızım aylardır bitleniyor. bitle ilk tanışmamız geçen yaz Haziranda oldu.. o zamanlar biti bilmediğim için kızın kafası sirke dolacak bizlere de geçecek kadar bitlenmiş... bit şampuanı, paranit kullanımı, yatak yüzlerinin, giysilerin yıkanıp ütülenmesi herşeyi yaptım. buna rağmen o bitten kesin kurtulmam 1 ayı aştı.
bundan iki ay öncesinde de yine bitlendi. artık deneyimliyim ya, anne yöntemi olan gaz yağını denedim. banyo sonrası kalan sirkeleri tek tek seçerek temizledim vs. ama iki hafta üç hafta geçmiyor bakıyorum yine bit. bir daha sil baştan temizlik vs. geçen haftasonu yine bit buldum başında. (bu arada saç boyası bitleri uzaklşaştırıyor diye benim saçım sürekli boyalı) pazar günü yine gaz yağı sürdüm, beklettim yıkadım-su kızımın mızmızlanması üzerine baya bi ılıktı- banyoda üşüdü, sonrasında iki saat boyunca saçından sirkeleri seçtim üç tur dolandım başında kızcağızın.... bitten kesin kurtuldum mu bilmiyorum ama o günkü pimpirikliğim kızımın hastalanmasına neden oldu. çok vicdan azabı çekiyorum.. bu arada o gün eşim nöbetteydi, evde yoktu yaptıklarımı görmedi..ertesi gün gelipte kızın hasta olduğunu görünce,"ben ne zaman evde olmasam sen kızı hasta ediyorsun kıza iyi bakmıyorsun ne biçim annesin" gibi laflar etti, onunla da tartıştık, günlerdir onunla da konuşmuyoruz. her şey aynı zamanda ters gitmek zorunda mı ki??
bugünkü menüm
sabah: 2 haşlama yumurta, peynir zeytin, yoğurtlu mayonezli kabak
öğle:1 kase mercimek çorbası, tavuklu, mantar sote, kuru kayısı
akşam: salata, çorba, yoğurt, mantar, 4 tane ceviz
İnşallah...bende düzenli yürüyüşe başladım...eksi görmeye başlarım inş.
İyi..! Azimle devammm ! kim tutar biziii:)
Allah mesut etsin canım...bunlar güzel şeyler...heyyy itiraf et baklava yemedin miiii:)))
tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin
Ya kizlar benim ufaklik fena hasta dun bildirim yapamadim tabi sporda.benim evde yuruyus bandimda var plates setimde.ama bu ufaklik hic uyumuyo birakmiyo ben bi spor yspim.nasil spor yapicam ben.bu arada sizi okudukca gururlaniyorum.sporlar falan.bole giderse bu topikteki herkez yaza citir gircek...oleyyyyyy.....
zaten bu adamlar evlendikten sonra kendilerini bırakmazlarsa olmazbaşladı başlamasına evlenmeden önce 7-8 kiloda vermişti ne güzel. ama nişan döneminde bizim diyet bir bozuldu hala toparlayamıyoruz. gün sayıyorum. havalar iyileşsin bak bakalım oturtuyomuyum poposunun üstüne ben onu. akşamları yürüyüş yürüyüş.
akşam bişeyler atıştırdığımda saat 8i geçiyodu. gecede çalışmamıştır yani
hoşgeldin aramıza ve çok geçmiş olsun emin ol çok güzel kilolar vereceksinmerhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla
tamamını izleyemedm ama normalde ara öğün der dururdu o kadın fakat bu kez 2-3 saatte bir yemek zorunda değilsnz acıktığınızda yiyin dedi.çok şaşırmıştım dinlerken kadının sözlerini sizler de şaşırmışsınz benm gibi...
geçenlerde bende TRT1 de Ayça Kaya'yı dinledim, gerçekten tavsiyeleri Karatay'a paralel. o da diyor meyveyi çok yemeyin fruktoz şekeri kilo yapar diye. Ayça Kaya'nın da takipçisiyim bundan böyle.
kızlar günlerdir burayı aksattım yine. kızım hasta ateşi 39 u buldu iki gün boyunca. dertleşmeye ihtiyacım var. anlatayım. benim kızım aylardır bitleniyor. bitle ilk tanışmamız geçen yaz Haziranda oldu.. o zamanlar biti bilmediğim için kızın kafası sirke dolacak bizlere de geçecek kadar bitlenmiş... bit şampuanı, paranit kullanımı, yatak yüzlerinin, giysilerin yıkanıp ütülenmesi herşeyi yaptım. buna rağmen o bitten kesin kurtulmam 1 ayı aştı.
bundan iki ay öncesinde de yine bitlendi. artık deneyimliyim ya, anne yöntemi olan gaz yağını denedim. banyo sonrası kalan sirkeleri tek tek seçerek temizledim vs. ama iki hafta üç hafta geçmiyor bakıyorum yine bit. bir daha sil baştan temizlik vs. geçen haftasonu yine bit buldum başında. (bu arada saç boyası bitleri uzaklşaştırıyor diye benim saçım sürekli boyalı) pazar günü yine gaz yağı sürdüm, beklettim yıkadım-su kızımın mızmızlanması üzerine baya bi ılıktı- banyoda üşüdü, sonrasında iki saat boyunca saçından sirkeleri seçtim üç tur dolandım başında kızcağızın.... bitten kesin kurtuldum mu bilmiyorum ama o günkü pimpirikliğim kızımın hastalanmasına neden oldu. çok vicdan azabı çekiyorum.. bu arada o gün eşim nöbetteydi, evde yoktu yaptıklarımı görmedi..ertesi gün gelipte kızın hasta olduğunu görünce,"ben ne zaman evde olmasam sen kızı hasta ediyorsun kıza iyi bakmıyorsun ne biçim annesin" gibi laflar etti, onunla da tartıştık, günlerdir onunla da konuşmuyoruz. her şey aynı zamanda ters gitmek zorunda mı ki??
........
merhaba kızlar...ancak eve gelebildim.kız kardeşimin isteme ve söz töreni vardı...benim için hem çok güzel hem de buruk geçti..kız vermek ne zormuş yaa..tek teselli onu mutlu görmem sonuna kadar inşallah mutlu olurlar..
sabah karatay kahvaltımı yaptım akşam kuru fasülye ve yoğurt yedim
Ya kizlar benim ufaklik fena hasta dun bildirim yapamadim tabi sporda.benim evde yuruyus bandimda var plates setimde.ama bu ufaklik hic uyumuyo birakmiyo ben bi spor yspim.nasil spor yapicam ben.bu arada sizi okudukca gururlaniyorum.sporlar falan.bole giderse bu topikteki herkez yaza citir gircek...oleyyyyyy.....
Benim de eksigim hayatimda sporun olmamasi.
Bana spora baslangic icin tavsiyeniz nedir
evet yaa. bak böyle ayrıntıları düşününce insan daha da hırslanıyor. ben en çok belin yan taraflarından pırtlayan etlere sinir olurdum hiç dar şeyler giyemezdim, şimdi rahatlıkla giyiyorum çok mutluyum. ama önümüzde daha uzun bir yol var tabi
çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum. siz karataya başlayın bi ucundan yavaş da olsa vermenizi kafanıza takmayın. yeterki iyi olup ayağa kalkın sporun da canını o zamn okursunz :)) biz burdayız yardımcı olabilceğimz bi şey olursa paylaşmanız yeterli... :)
İyi gidiyorsun canım
İnşallah...bende düzenli yürüyüşe başladım...eksi görmeye başlarım inş.
İyi..! Azimle devammm ! kim tutar biziii:)
Allah mesut etsin canım...bunlar güzel şeyler...heyyy itiraf et baklava yemedin miiii:)))
evet yaa. bak böyle ayrıntıları düşününce insan daha da hırslanıyor. ben en çok belin yan taraflarından pırtlayan etlere sinir olurdum hiç dar şeyler giyemezdim, şimdi rahatlıkla giyiyorum çok mutluyum. ama önümüzde daha uzun bir yol var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?