Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar merhaba,
bu diyette tecrübeli olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
ben 61 de takıldım kaldım ne yapayım?
Ama tabi çok masum da sayılmam,ufacık minnacık kaçamaklar sonucu bu kadar etkiler mi?
ne yapmalıyım,yürüyüş ve su konusunda kaçamak yapmıyorum.ama yemek konusunda kaçamaklar oluyor.
öyle tatlı yemek falan gibi değil de,mesela bulgurlu menüler,yada fırında kadınbudu falan,ölçülü yiyorum ama.yine de kaçamak kaçamaktır.

bu arada ben yine 61 im
bildirimi de yapmış olayım(

kilo bildirimim...
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo: 81,5 kg
geçen hafta: 77,5 kg
bu hafta:76,8 kg
fark: -700 gr
yüzde: -0,90

Başlangıç tarihi: 19.08.2013
Başlangıç kg: 70
Geçen hafta:60
Bu hafta:59.2
Fark: - 800 gr
Toplam fark: 10.8
Beden: 38
Spor: yürüyüş ve leslie
Boy:1.61
Hedef: 58
Verılen kılo yuzdesi: -% 1,33
Düzenli şekilde veriyorsun her hafta tebrikler.

rumuz: xc9
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 68.2 kg
bu hafta: 67.9 kg
fark: 300 gr
yüzde: % -0.43
spor: bisiklet-yürüyüş
beden: 40-42
Ne güzel 67li rakamlara geldin.Kilo çizelgen de tam yağmurlu güne uygun olmuş.
Eksili günler yakında merak etme,kaçamaksız oldukça sorun olmaz sana...
Ben birkaç yerde birden tartılıyorum.Sonucu doğrulamak için.Evin içinde farklı eğimler filan oluyor çünkü.Aşırı fark olursa da ortalamasını alıyorum.
kilo bildirimim...
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo: 81,5 kg
geçen hafta: 77,5 kg
bu hafta:76,8 kg
fark: -700 gr
yüzde: -0,90
Sen de iyi vermişsin tebrikler.

hanımlar merhaba
ben de karataya göre beslenmeye çalışıyorum, hedefim için 5 kg daha gitmesi lazım..
ben de sizlere katılabilir miyim?
Aramıza hoşgeldin canım...beraberce kilolara savaş açalım,sende bize yardım et:) hedefimize ulaşana kadar vazgeçmek yok.!
İnarcım yerleşmiş yağları vermek daha zormuş bende 10 kilo verdikten sonra zorlanmaya başladım...kaçamak yapmadan ve sporu aksatmadan devam etmeliyiz.bulgurlu şeyler 3 kaşığı geçti mi affetmiyor.ne yapçaz.?daha sıkı bir şekilde devam edecez yolu yok...! Leptine dikkat.!

Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.4
Fark: 0
Toplam fark:4.5 kg
Beden:42
Spor: 3 gün jillian 1 gün step
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0

3.pazartesidir ki 74.4 görüyorum tartıda.. hafta ortası eksiler artılar oluyo ama p.tesi 74.4...

Son düzenleme:

ablamın ısrarlarıyla okumuştum o çok inanıyordu kıl tüy birşeyler buluyordu ben de tam bir realist olduğum için bana hitap etmedi
hiç tüy de bulmadım ama senin adına sevindim umarım günün başladığı gibi güzel biter

Günaydın canlar adet oldum sabah tartılmadım affedın benı sevıyorum sızı

regl öncesi sırası ve sonrası her zaman bildirim yapıyoruz bir daha ki sefere tartıl oldu mu

Üstümde bir ağırlık var kızlar...eksi bekliyordum ama ödemdir diyip sinirlerimi bozmuyorum hem reglim de yaklaştı

...............

canımcım sinirlerini sakın bozma bu kilolar gidecek hem sende regl öncesi gerçekten çok ödem oluyor

hangi diyet yaparsan yap duraklama yaşarsın bazen aylarca sürebilir böyle zamanlarda kilo almamaya çalışacaksın yediklerimizin gi si düşük olsa bile çok yediğimizde glisemik yükü artar diyor hoca ölçülü yemek önemli
bulgurlu menülerde özellikle kısırda ben de kendimi frenlemekte zorlanıyorum çareyi ayda bir yapmakta buldumama pes etmeyeceksin yoksa verdiklerini de alırsın

........

Ne güzel 67li rakamlara geldin.Kilo çizelgen de tam yağmurlu güne uygun olmuş.

.................

evet haftaya da 66 yı görmeyi hedefliyorumçizelgemi özellikle öyle yaptım ama yağmur durdu umarım akşama yeniden yağar

Son düzenleme:
regl öncesi sırası ve sonrası her zaman bildirim yapıyoruz bir daha ki sefere tartıl oldu mu

BENDE ALIYORUM AMA MORALIM BOZULUYO O YUZDEN ALMAMAYA BAŞADIM AMA BIR DAHAKI SEFER BILDIRIRIM

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 78 ---- Bu hafta:78 Fark: 0. Toplam fark: 25---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: 0

Ben birkaç yerde birden tartılıyorum.Sonucu doğrulamak için.Evin içinde farklı eğimler filan oluyor çünkü.Aşırı fark olursa da ortalamasını alıyorum.

bu aklıma gelmemişti cnm.saol evin farklı yerlerinde tartılacağım sonrakinde.baktım sonuç değişmiyor farklı rakamlar vermeye devam ediyor pilini değiştireceğim.

rumuz: xc9
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 68.2 kg
bu hafta: 67.9 kg
fark: 300 gr
yüzde: % -0.43
spor: bisiklet-yürüyüş
beden: 40-42

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 68.8
bu hafta: 68.1

fark:-700 gr
toplam fark:13.4 kg
yüzde:%1.017
spor: 5 gün jillian

kızlar tebrk ederm bu hafta da kilo vermişsnz azminizn karşılığını fazlasıyla alacaksınz eminim.

lawyer % 1.33 :119::119::119:
efes % 1.01 :119::119:
zeynom % 0.90 :119:
huzis % 0.56 :119:
xc9 % 0.43 :119:

felluz
hedef
inar
gurbetizm

hepimizi tebrik ediyorum
kimse + çıkmamış sporlar yapıldı bence verimli bir haftaydı duraksayanların haftaya --- olacaklarını umuyorum
lawyer 2 hafta üst üste şampiyonsun haftaya da 1. olursan topikte bir ilk gerçekleşecek

cnm liste için ellerine sağlık.herkesi tebrk ediyorum :)) sporun etkisi oldu galiba bir de kışın rehavetini attık üzerimzden.yaza doğru ilerliyoruz fazlalıklar gitmeli bir an önce

xc9,liste için teşekkürler.Bahar herkese uğurlu gelecek.Bir de kaçamaklar ve spor konusunda bilinç arttı,onun da etkisi var diye düşünüyorum.Ne güzel artı çıkan olmamış...
sabah kkk,akşam 4 kaşık bulgur pilavı,iki minik muz(akşam yenmese iyiydi ya epeydir meyve yemiyordum),siyah üzümlü yoğurt.
Jillian 6w6p ve fazladan karın hareketleri yaptım.2 lt su içmişimdir.

Başlangıç kilo: 59.2
Başlangıç tarihi: 28.02.2014
Hedef:52(kusurat kabulümdür)
Boy: 167

03.03.2014 kilosu: 59.0

Haftaya Pazartesi ben de katılacağım sıralamaya umuyorum ki =)

Xc9; bu şirin liste için teşekkürler:) kilo veren arkadaşlarımı çoooook kutluyorum...

Hedef60 geri dönmüş yupppiii :)) hedefcim haftaya eksi görecez inşallah.!

Moral verdiğiniz için teşekkürler kızlar...Haziranda torunum olacak çoook heyecanlıyım:) şu kilo işini halledip artık ertelememem gerek...

Ayyy çok mahçup oldum birinci olmuşum
Bu işin sırrı spor arkadaşlar, tamam çözdüm. Yalnız sporu mümkün olduğunca çok yapmak gerekiyor, mümkünse sabah ve akşam iki kere yapmalıyız ki metabolizma bütün gün maksimum düzeyde çalışsın. xc9 liste için ellerine sağlık canım. Bütün verenleri tebrik ediyorum duraksayanlara da spora saldırın kızlar diyorum

sabah 9: 1 yumurta, 1 dilim peynir, zeytin

akşam 19.30: bir tabak etli kuru fasulye, iki kaşık bulgur pilavı, salatalık turşusu

spor: akşam yemeğinden sonra 75 dk (6.8 km) yürüyüş

su: 2 lt

manken gibi çıtır pıtır bir anneanne geliyor hazır olun

canım üzülme bu duraksama bitecek, sen yeter ki spora başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…