lawyer % 1.33:119::119::119:
efes % 1.01 :119::119:
zeynom % 0.90 :119:
huzis % 0.56 :119:
xc9 % 0.43 :119:
felluz
hedef
inar
gurbetizm
hepimizi tebrik ediyorum
kimse + çıkmamış sporlar yapıldı bence verimli bir haftaydı duraksayanların haftaya --- olacaklarını umuyorum
lawyer 2 hafta üst üste şampiyonsun haftaya da 1. olursan topikte bir ilk gerçekleşecek
bugün annemlerdeydim listeyi şimdi gördüm xc9 canım eline sağlık liste için...ay ne güzel kilo alan olmamış..tebrik ederim kızlar sizi..
bugünkü menüm..
sabah:kkk
akşam:barbun fasülye yoğurt...spor bugün yapamadım ama yarın telafi edicem..su 2lt oldu....
Xc9; bu şirin liste için teşekkürler:) kilo veren arkadaşlarımı çoooook kutluyorum...
Hedef60 geri dönmüş yupppiii :)) hedefcim haftaya eksi görecez inşallah.!
Moral verdiğiniz için teşekkürler kızlar...Haziranda torunum olacak çoook heyecanlıyım:) şu kilo işini halledip artık ertelememem gerek...
slm arkadaslar bende kitabi aldim ama nerden baslicam bilmiyorum banasa yardim edin lutfen siz ne yenilcek icilcek seyleri daha iyi biliuosunuz ben size yediklerimi yazim si bi bakin uanlis varmi diye birde ben sabah kahvalti aksam yemegi iyorum sadece iki ögün dogrumudur
Bende yaklaşık 3 haftadır Karatay diyeti yapıyorum ama toplamda 1.5 kilo vermiş gözüküyorum.Eşimle birlikte yapıyoruz. eşim inceldiğimi söylüyor ama ben tartıda bunu göremiyorum.Sanırım vücudum alışma döneminde.Tamamen doğal yiyeceklerle besleniyoruz.İşlenmiş gıdaları hayatımızdan çıkardık.Spor a başlamadık henüz ama yarım saatlik başlangıç kardiyo programları var internette onları yapmak gerkeiyor. Geçen yıl evleneceğim diye 15 kilo vermiştim 2 ayda ama geri aldım 1 yılda malesefİnşallah bu defa kalıcı kilo veririz .
slm arkadaslar bende kitabi aldim ama nerden baslicam bilmiyorum banasa yardim edin lutfen siz ne yenilcek icilcek seyleri daha iyi biliuosunuz ben size yediklerimi yazim si bi bakin uanlis varmi diye birde ben sabah kahvalti aksam yemegi iyorum sadece iki ögün dogrumudur
topiğimiz %4,23 incelmiş. çok güzel bir rakam. haydi kızlar. nisan demek güneş demek fit olmak zorunlu kıyafetler demek.
merhaba butterfly hoşgeldinbu diyeti yaparken tartıda bol bol eksi göremiyoruz malesef ama dediğin gibi tartıda eksi olmasa da incelme daha fazla oluyor çünkü yağ yakıyoruz ve yağ hücrelerinin hacmi, ağırlığından daha fazla. Spor yapabilirsen ki mutlaka yapmaya çalış, göreceksin kiilo vermen hızlanacak. Protein ağırlıklı beslenmede sporsuz olmuyor malesef. Sana ve eşine kolay gelsin. Bir de burada her akşam günlük menünü, sporunu ve içtiğin suyu paylaşırsan biz de yardımcı oluruz. Bazen menüde ufak tefek hatalar oluyor, bunları da paylaşarak ve yardımlaşarak düzeltebiliyoruz.
kendimdeki sıkıntının şu olduğunu farkettim: biri bir şey ikram ettiğinde hem yasak bir yiyecek olmasına hemde saatin uygun olup olmamasına bakmadan onu geri çevirmiyorum, yiyorum. buna bir dur demem lazım. parmağıma ip mi bağlasam ne yapsam bilemedim kiönerisi olan varmı?
canım bende de aynı sorun vardı..vardı diyorum çünkü artık yok...herkese bebeğimin olması için doktorun bana kilo vermelisin dediğini söylüyorum onun için ısrar eden pek olmuyoyoksa ben de ikram edileni yemessem ayıp ediyorum gibi geliyodu...
sabah:
2 tane haşlanmış yumurta kayısı kıvamı
2 tane kırılmı ceviz + 2 tane gün kurusu kayısı
cherry domates 2-3 tane
roka + maydonoz
doğal peynir
öğle
sebze yemeği yada bakliyat yemeği + salata
akşam et yemeği ya da sebze yemeği + ev yapımı yoğurt/ayran ve salata
bu şekilde bir diyet uyguluyoruz. geçen yıl kilo verirken yeşil çayında çok etkisini görmüştüm hem sindirimi kolaylaştırıyor hemde ödem atıyor .
sabah:
2 tane haşlanmış yumurta kayısı kıvamı
2 tane kırılmı ceviz + 2 tane gün kurusu kayısı
cherry domates 2-3 tane
roka + maydonoz
doğal peynir
öğle
sebze yemeği yada bakliyat yemeği + salata
akşam et yemeği ya da sebze yemeği + ev yapımı yoğurt/ayran ve salata
bu şekilde bir diyet uyguluyoruz. geçen yıl kilo verirken yeşil çayında çok etkisini görmüştüm hem sindirimi kolaylaştırıyor hemde ödem atıyor .
İnşallah canım:)manken gibi çıtır pıtır bir anneanne geliyor hazır olun
Aramıza hoşgeldin:) kitabı iyice okuyup özümse ve bize takıl,!slm arkadaslar bende kitabi aldim ama nerden baslicam bilmiyorum banasa yardim edin lutfen siz ne yenilcek icilcek seyleri daha iyi biliuosunuz ben size yediklerimi yazim si bi bakin uanlis varmi diye birde ben sabah kahvalti aksam yemegi iyorum sadece iki ögün dogrumudur
Teşekkürler ve darısı başına lenevacım:)ayyyy çok mutlu olduuuum. Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Kararlı olunacak başka yolu yok.!kendimdeki sıkıntının şu olduğunu farkettim: biri bir şey ikram ettiğinde hem yasak bir yiyecek olmasına hemde saatin uygun olup olmamasına bakmadan onu geri çevirmiyorum, yiyorum. buna bir dur demem lazım. parmağıma ip mi bağlasam ne yapsam bilemedim kiönerisi olan varmı?
Bende öyleydim ywni toparlandım...sende başarabilirsin canım..karatayı bozunca sağlığım da bozulmaya başlamıştı.! Karatay demek sağlık,güzellik ve incelik demek.!Kızlar ben çok demoralizeyim bu aralar neden bilmiyorum, canım diyet yapmak istemiyor çok sıkıldım =( Bozmadım Karatay'ı ama canım da istemiyor hevesim kaçtı bana yardımcı olun yaz da geliyor =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?