Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün annemlerdeydim listeyi şimdi gördüm xc9 canım eline sağlık liste için...ay ne güzel kilo alan olmamış..tebrik ederim kızlar sizi..
bugünkü menüm..
sabah:kkk
akşam:barbun fasülye yoğurt...spor bugün yapamadım ama yarın telafi edicem..su 2lt oldu....

slm arkadaslar bende kitabi aldim ama nerden baslicam bilmiyorum banasa yardim edin lutfen siz ne yenilcek icilcek seyleri daha iyi biliuosunuz ben size yediklerimi yazim si bi bakin uanlis varmi diye birde ben sabah kahvalti aksam yemegi iyorum sadece iki ögün dogrumudur

ayyyy çok mutlu olduuuum. Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

güne çok erken başlayanlar için 3 öğün daha iyi olabiliyor. 3. öğünü yada öğleni hafif geçirmek faydalı.önce mutfağına detoks yapmakla başlayabilirsin. tüm hazır çorbalar, ev yapımı olmayan soslar, pakete girmiş gıda(!)lar. hepsiniii ama hepsinii atabilirsin yada zaten para verip alacak olan birine verebilirsin. ondan sonra minicik değişiklikler yaptığımız klasik türk yemeklerini yiyoruz. mesela şunlarla başlayalım sabah ne yedin, akşama ne pişirmeyi düşünüyorsun??

dün aslında fena geçmedi beslenmem
sabah çubuk kraker(cıss) yedim. ilaç kullanıyorum aç olmama gerektiği için istemeye istemeye yedim.
öğlen biraz tas kebabı tarzı bir yemek yedim.
biyere gittik orda çay ve yanında atıştırmalık bişeyler sundular bende ağzıma atmış bulundum.
akşam yine o yemekten ve biraz pilav(cıss) yedim. ikisini aynı tabağa koydum ikisi bir tabak ancak etti. bol bol salata yedim. ev yapımı turşu yedim. akşamda hiç bişey yemedim.
şöyle bir bakınca menümün hiçte fena olmayan bir tarafı yok. ama neden bana az yemişim gibi geldi o zaman anlamadım.
gerçi dün bayağı hareket ettim, gündüz. akşam yemeğinden sonrada saat 10a kadar falan hiç oturmadım çamaşır ütü uğraştım durdum.

kendimdeki sıkıntının şu olduğunu farkettim: biri bir şey ikram ettiğinde hem yasak bir yiyecek olmasına hemde saatin uygun olup olmamasına bakmadan onu geri çevirmiyorum, yiyorum. buna bir dur demem lazım. parmağıma ip mi bağlasam ne yapsam bilemedim ki önerisi olan varmı?

dün liste çok başarılıydı. kızlar siz<lerle gurur duydum. kendine bakan kendi için güzel birşeyler yapan güzel beslenen çocuklar yetiştirdiğinizide düşünerek daha bi mutlu oldum. zaten bir kadını eğitmek toplam 1 aileyi eğitmek demekmiş. bizler bu sağlıklı beslenme şeklini mümkün olduğunca ailemizede uyguluyoruz. seviyorum sizi. hiç kilo almadığınız içinde ayrıca tebrik ediyorum.

topiğimiz %4,23 incelmiş. çok güzel bir rakam. haydi kızlar. nisan demek güneş demek fit olmak zorunlu kıyafetler demek.

Bende yaklaşık 3 haftadır Karatay diyeti yapıyorum ama toplamda 1.5 kilo vermiş gözüküyorum.Eşimle birlikte yapıyoruz. eşim inceldiğimi söylüyor ama ben tartıda bunu göremiyorum.Sanırım vücudum alışma döneminde.Tamamen doğal yiyeceklerle besleniyoruz.İşlenmiş gıdaları hayatımızdan çıkardık.Spor a başlamadık henüz ama yarım saatlik başlangıç kardiyo programları var internette onları yapmak gerkeiyor. Geçen yıl evleneceğim diye 15 kilo vermiştim 2 ayda ama geri aldım 1 yılda malesef İnşallah bu defa kalıcı kilo veririz .

merhaba butterfly hoşgeldin bu diyeti yaparken tartıda bol bol eksi göremiyoruz malesef ama dediğin gibi tartıda eksi olmasa da incelme daha fazla oluyor çünkü yağ yakıyoruz ve yağ hücrelerinin hacmi, ağırlığından daha fazla. Spor yapabilirsen ki mutlaka yapmaya çalış, göreceksin kiilo vermen hızlanacak. Protein ağırlıklı beslenmede sporsuz olmuyor malesef. Sana ve eşine kolay gelsin. Bir de burada her akşam günlük menünü, sporunu ve içtiğin suyu paylaşırsan biz de yardımcı oluruz. Bazen menüde ufak tefek hatalar oluyor, bunları da paylaşarak ve yardımlaşarak düzeltebiliyoruz.

Aramıza hoşgeldin İki öğün ideal olandır. Günlük menünü burada paylaşırsan bizler sana yardımcı oluruz. Bizim menülerimizden de faydalanabilirsin. Spor yapıyor musun?

topiğimiz %4,23 incelmiş. çok güzel bir rakam. haydi kızlar. nisan demek güneş demek fit olmak zorunlu kıyafetler demek.

Süperiz, süper Haklısın şimdi açılıp saçılınca fazlalıklar göze çarpacak, daha da incelmeliyiz

Hoşbuldum spor önemli gerçekten ama bu aralar vakit bulamadığım için karatay beslenme diyetini uyguluyorum.Çok yoğun bir iş tempom var.İnşallah en kısa zamanda başlarız

sabah:
2 tane haşlanmış yumurta kayısı kıvamı
2 tane kırılmı ceviz + 2 tane gün kurusu kayısı
cherry domates 2-3 tane
roka + maydonoz
doğal peynir

öğle
sebze yemeği yada bakliyat yemeği + salata

akşam et yemeği ya da sebze yemeği + ev yapımı yoğurt/ayran ve salata

bu şekilde bir diyet uyguluyoruz. geçen yıl kilo verirken yeşil çayında çok etkisini görmüştüm hem sindirimi kolaylaştırıyor hemde ödem atıyor .

menün gayet düzgün yavaş ve kalıcı olarak verirsin kiloları hiç merak etme

hoşgeldin canım sen de aramıza..menün çok güzel karataya uygun bunu sporla desteklersen daha çok kilo verirsin...

sabah 9 dan beri hastanedeydim kardeşimi götürdüm doktora....kahvaltı yapamadım .saat 1 de et dürüm yedim yanında ayran...
akşam acıkırsam sadece yoğurt yerim sporumu da yaparım telafi eder inşallah..

Kızlar ben çok demoralizeyim bu aralar neden bilmiyorum, canım diyet yapmak istemiyor çok sıkıldım =( Bozmadım Karatay'ı ama canım da istemiyor hevesim kaçtı bana yardımcı olun yaz da geliyor =((

Sabah kkk ve greyfurt

akşam da resimdekiler

sabah 90 dk bisiklet akşam 1 saat yürüyüş 1.5 lt su

manken gibi çıtır pıtır bir anneanne geliyor hazır olun
İnşallah canım:)
Aramıza hoşgeldin:) kitabı iyice okuyup özümse ve bize takıl,!
ayyyy çok mutlu olduuuum. Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkürler ve darısı başına lenevacım:)
Kararlı olunacak başka yolu yok.!
Kızlar ben çok demoralizeyim bu aralar neden bilmiyorum, canım diyet yapmak istemiyor çok sıkıldım =( Bozmadım Karatay'ı ama canım da istemiyor hevesim kaçtı bana yardımcı olun yaz da geliyor =((
Bende öyleydim ywni toparlandım...sende başarabilirsin canım..karatayı bozunca sağlığım da bozulmaya başlamıştı.! Karatay demek sağlık,güzellik ve incelik demek.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…