Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:kkk

Öğlen:tavuk göğsü ızgaralı salata,ayran.

Akşam:5 kaşık fasülye,3 kaşık taze çökelek.

hoşgeldin aramıza 2 öğün ideal olanı çoğumuz 2 öğün yapıyoruz zaten
hergün düzenli menü bildirimi yaparsan pzt yarışmamıza katılabilirsin kolay gelsin

canım yaaa sen koruma döneminde olduğun için cıss larına çanta göndermiyorum sadece uyarıyorum

ip iyi fikir

biz de seni seviyoruz lenevacııııııımmmm
sen de çok iyi bir karataycısın senin avantajın anne olmadan önce karataycı olmuş olman
anne manne derken konu geldi var mı birşeyler

sen de hoşgeldin aramıza
karı-koca beraber diyet yapmak ne güzel
zaten bu işler ancak yeni evliyken olur kıymetini bil sonra seni kendi haline bırakır

geçmiş olsun canım
hastanedeymişsin çaresiz yedin o dürümü sana da çanta yok uyarı varbir daha kahvaltını yapmadan dışarı çıkma

Kızlar ben çok demoralizeyim bu aralar neden bilmiyorum, canım diyet yapmak istemiyor çok sıkıldım =( Bozmadım Karatay'ı ama canım da istemiyor hevesim kaçtı bana yardımcı olun yaz da geliyor =((

hayrola
daha dün 1 bugün 2 başka bir sorun mu var
karatay klasik diyetlerden çok farklı sürekli tok geziyorsun hiç diyette gibi hissetmiyorsun daha ne olsun

felluzcum gözün aydın torun geliyo öylemii...Rabbim tamamına erdirsin

xc9 canım uyarın için teşekkürler...ben şöyle büyük bir çanta bekliyodum her sabah aç karnına iki ilaç içiyorum yani güne iki bardak suyla başlıyorum onun için kahvaltı etmek içimden gelmedi..aslında iyi de oluyo iştahım kesiliyo...

naber felluz
nasılsın
Şimdi gördüm canım..yarın misafirim gelecek hazırlık yaptım.gündüz de çarşıdaydım...bebişin çeyizini tamamladık:) az önce acıktım; süt içtim...
Teşekkürler canım:) sana da geçmiş olsun...hayırdır ne ilacı alıyorsun.?

Günaydın kızlar

bir bakayım dedim benîm gîbi erkenci var mı diye:)
yokmuş:))))ç
kahvaltıdam sonra geleceğim güzel bir yumurta salatası yapacağım fotosu için beklemede kalın öpüldünüz:))

Not
:saat 10 da kahve çay ne îçiyorsanız kapın gelin

Kızlar ben çok demoralizeyim bu aralar neden bilmiyorum, canım diyet yapmak istemiyor çok sıkıldım =( Bozmadım Karatay'ı ama canım da istemiyor hevesim kaçtı bana yardımcı olun yaz da geliyor =((

hepimiz geçtik bu süreçten neredeyse. süreç uzadıkça insan sıkılıyor ama kilo vermek istiyorsak devam etmekten başka çaremiz yok. menülerinde değişiklik yap mesela sabah yumurta yerine mantar sote ye. örnek olarak söylüyorum kendi kafana göre takıl. birkaç tane canan karatay videosu izle motivasyonun yerine gelir

Günaydın canım, ben buralardayım

Dün uzun bir gecikmeden sonra regl olunca bir halsizlik çöktü üzerime, o halde spor da yapınca kendimi yatağa zor attım menümü yazmayı unutmuşum

sabah 9: 2 yumurtadan yeşil soğanlı peynirli omlet, 1 armut

akşam 17.30: pidesiz iskender, salata

spor: sabah 30 dk, akşam 1 saat yürüyüş

su:1,5 lt

Son düzenleme:

Kahvaltıda yumurta yemenin farklı bir yolu roka dereotu maydanoz taze soğan havuç zeytin ve yumurtalarım tavsiye ederim çok güzel olmuştu

Tesekkurler ama dun kan aldirdim ve is cok yogun geciyor gerilip gerilip kendimi yemege veriyorum.
Dun aksam bozdum diyetimi ve yapabilecegim en kotu seyi yaptim.

Neyse bugun bastan basliyorum dustum kalktim ve ayakta durmaya calisacagim ne yapayim, boyle olmasi gerekiyor.

Canim sıkılıyor ve sıkıldıkca aklıma yemek geliyor sonra eski fotograflardıma bakıp ay ne guzeldim ya diyip daha da uzuluyorum(

Diyet yaptigimi unutmam lazim aslinda benim aklimda hep zayiflamam lazim kalibi var, rahat olamiyorum rahat olamadikca da diyet bozuyorum.

Tşk lawyercım

kızlar tv de ortopedi prof unu izliyorum yürüme bandında yürüyünce dizlerde ağrı oluştuğunu bunu engellemek içîn de yürümeden önce dizlerîn altına en bir lastik takmak gerektiğini söyledi

Emin ol bu problemleri sadece sen yaşamıyorsun. Benim de 1 öğünlük diyet bozmalarım çok oldu, hatta 2-3 gün süreyle bile bozduğum oldu 10 kg verdikten sonra. İnsanız sonuçta nereye kadar herşeyden uzak durabiliriz. Ama önemli olan bu kaçamakların sonunu getirebilmek, yani bir iki kez kaçamak yapınca diyeti bırakmamalıyız. Mümkünse kaçamak yaptığımız günlerde sporu daha çok yapmalıyız. Kafana takma bu kadar, diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum diye telkin et kendini

Ben de yürüme bandında yürüyorum, ilk başladığım zaman sağ dizim çok kötü olmuştu boşluğa basıyormuşum gibi geliyordu, dediğin gibi ben de eşarp bağlamıştım dizime ve daha rahat yürüdüm ama artık ağrı olmuyor sanırım bünye alıştı

İyi bari:))Benim de bisiklette otur otur totom ağrıyo minder bile fayda etmiyorBiri çıksa da buna şöyle bir çözüm buldum dese çok makbule geçer:)))

İyi bari:))Benim de bisiklette otur otur totom ağrıyo minder bile fayda etmiyorBiri çıksa da buna şöyle bir çözüm buldum dese çok makbule geçer:)))

Kilo verdikçe benim de uzun süre oturunca totom acımaya başladı. Yağlar minder görevi görüyormuş meğer. Ama bir yerimin acımasına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi ne yalan söyleyeyim

Herkese günaydın .İyisinizdir inşallah...

Merhaba efes biz iyiyiz sen de iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…