Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cook dogru diyosun ama iste cocugu ne zaman disari cikarsam(hergun cikiyoruz) muhakkak birisi ya sejer ya cikolata bisey ikram ediyor ve inan bana bu duruma canim cok sikkin. Bir bende kizima kuru meyveler kuruyemsler veriyirum ama iste disadaki insanlara da bi yere kadar hayir diyebiliyosun. Sen nasil yapiyorsun cocuguna bisey verdirmemeyi? Gecen gun kadinn biri cantasini karistirip avucunun icinde bonibon tarzinda cikolata verdi hayir dedim sonra geri koydu benim kizda istedi markasi bile belli olmayan baska bir cikolata verdi kadin arada gordugum bir insandi hayir verme yemek yicek dedim ama istiyor dedi ya yok verme yemiyor yemegini dedim yibede verdi hemen uzaklastik ordan kizima yeme diyorum yicemm diyor basiyor agzina kizim onu cope at dedim kendisi firlatti atti cop tenekesine. Ama gercekyten ben bunaldim. Avrupada insanlar izinsiz cocuguna dokunamazlar bile burada avucluyorlar cocugu bide kafalarina gore bseyler ikram ediyorlar hic anneye sormak yok. Ne bicim zihniyet bu ben anlamadim sonra cocuklar kaybolur istismara ugrar. Cocuk yabanci ne ogrenemiyorki disardaki herkes sanki yakin akraba es dost. Valla insanlari kirmadan nasil reddedebilirim ve kiziminda sonucta onlari yemek istegini nasil bastirabilirim? Bu aralar sekere sakizi tercih edebiliyor da bigun sakizdanda bikacak belki. Napsam valla kanayan yarama dokundur lawyer bi akil ver varsa bi bidigin bi yontemin?

Bu arada iki gundur formuma girdim kacamaksiz devam ediyrum nihayett.. ohhh
Gecen gn cilbir mi ne oyle bisey yaptim yumurtanin hic tadi kokusu yoktu belki deneyebilirsin. Ben yumurtayi sevdigim icin bunu begenmedim ama yumurtayi sevmeyenler deneyebilir.

Valla sizlerin kilosuna ve yakinmalariniza bakinca ben en iyisi oleyim dedim..

Xc9 cum cok ozur dilerim ben lawyerin yorumu zannettim neden oyle okudum bilmiyorum valla kusura bakma.

Xc9 cum cok ozur dilerim ben lawyerin yorumu zannettim neden oyle okudum bilmiyorum valla kusura bakma.

özür dileyecek birşey yok bazen kafamız karışıyor kimin ne yazdığını da karıştırıyoruz
sana da hak vermiyor değilim malesef bizim ülkemizde söylediğin zihniyette insan çok yaşadığın şehirle de alakalı büyük şehirlerde yine insanlar daha mesafeli ama küçük şehirlerde dıkunarak ve yedirerek seviyor insanlaryemek yemiyor vs türden bahanelere bile aldırmıyorlarsa onları korkutacaksın alerjisi var şekerli aburcubur vs yediğinde çocuk kızarıyor kaşınıyor döküntü oluyor hatta ateşi çıkıyor bile diyebilirsin o zaman bak bakalım bir daha verecekler miçocukların hasta olmasından hele hele ateşlenmesinden herkes korkar doktor kesinlikle yasak dedi de doktor lafından da korkarlar
bir de böyle dene benim kızım 11 yaşında bazen bilinçli bir birey gibi söz dinliyor bazen giriş dönemi ergenleri gibi isyan ediyor ben küçükken uzak tutabildim çok net tavır koyuyordum herkese ilk çikolatayı kaç yaşında yedi hatırlamıyorum ama 3 ten önce değildi ama 1.5 yaşında turşu yerdi acıya ekşiye alıştırın çok faydalı ama şekerden tuzdan uzak tutun
küçükken daha kolay ikna edebilirsiniz büyüyünce çok zor oluyor
naçizane önerilerim bunlar ama insanları korkutma fikri yabancılarda kesin etkilidir nasılsa sizi bir daha görmezler yakın çevre için de net tavır koyacaksın
hadi sana kolay gelsin

lonely yumurtayı sevmiyor musun?
soğanlı omlet yap soğanlar pembeleşince yumurtayı kır çok leziz oluyor içine de peynir koy hiç yumurta tadı almazsın
menemen yap kaşarlı yap

lonely yumurtayı sevmiyor musun?
soğanlı omlet yap soğanlar pembeleşince yumurtayı kır çok leziz oluyor içine de peynir koy hiç yumurta tadı almazsın
menemen yap kaşarlı yap

3 ay öncesine kadar bende yumurtayı zar zor peynirli yapıp ya da menemen yapıp yerdim. Bir sabah haşlanmış yiyeyim dedim. O gün fena şekilde midem bulandı. :26: O gündür bu gündür yiyemiyorum. Midem bulanıyor yumurtadan. Bugün tekrar denedim yemeyi. Kimyon koyarak yedim. Ama yine çok zorlandım. Çılbır ve soğanlı yumurtayı deniycem. Gerçi soğan işe gideceğim için kokma açısından sıkıntı yaşatır bana ama arkasından tarçınlı yeşil çay içerim geçer inşallah.

selam kızlar yarın liste günü, haftaya da liste yapma sırası bende . bakalım nasıl olacak.
yeni arkadaşlar var kilo vermekte güçlük yaşayan arkadaşlar. ben de sizdenim. karataya ilk başladığım ay 5 kg ya yakın verdim.. 3 aydır aynı kg da sayıyorum.. tabi bu arada gevşettiğim bozduğum yıldığım dönemler de oldu.. 1,5 ay sürekli spor yaptım, herkes inceldiğimi söylüyor ama tartıda hiç fark yok
bu arada bugünümü paylaşamıcam davetteydim çok cıssslı geçti

bu arada kızlar hani ben alarjilerden filan bahsediyordum ya yumurta mı ceviz mi- kim suçlu arıyordum. suçlu yokmuş.. bende rosasea(gül hastalığı) vermiş yüzümde kızartı ve yanma hissiyle beraber kuruluk ve döküntü yaratıyor.. yediklerim de tetikliyor mu bilemiyorum.

Dün:sabah kkk,bir portakal,öğlen karnabahar yemeği,akşam bakla ve yoğurt,Spor leslie 4 mil
Bugün:sabah kkk,akşam bulgur pilavı,ayran.Spor:Sabah cardio,akşam leslie 3 mil.

Geçmiş olsun canım...antiallerjik bir nemlendirici kullanmayı ihmal etme.seba.ed ürünleri çok iyi.!

Sabah:kkk,elma

Öğlen:4 kaşık bulgur pilavı,1 şiş et,1 portakal

Akşam:salata,yoğurt.2 kaşık humus,1 kivi(cısss)

İstanbulda yasiyorum ama bir mahallede biraz sehirden uzak dedigini denicem kesinlikle. Dokunuyor atesleniyor iyi mazeret. Bencede etkili olur. Benimki ne yazikki birbucuk yaslarinda tatmistir cikolatayi ama hususi alip yedirmem. Cok nadir sut dilimi vs aliyorum. Ama tursuyu yer benimkide severek.

Gecmis olsun. Gecicidir umarim.

Dunki menum
Sabag, kkk kuru uzumle yarim avuc vardir uzum biraz fazla oldu
Aksam, yesil mercimek corbasi eristeli, kabakli bulgur pilavi, kuru sogan

Menum
Sabah, tam bir kkk
Aksam, istavrit, salata, helva

Bugun hic bozmadim cok super hissediyorum
1 litre kadar yesil cay icmisimdir, bir litreye yakin su, 35 dk yuruyus, evi supur sil pazara gittim geldim uc kere tabanlarim agriyor desem yeridir suan...

merhaba kızlar...
bugün hastanedeydim kahvaltı yapamadım.öğlen bir bardak çay ve iki dilim pide yedim.
akşam: yoğurtlu çorba ve 4 kaşık bulgur pilavı...
bu ara biraz depresyonda gibiyim yani kendi kendime sorun çıkarmaya bayılırım onun etkisinden içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor yani sorunumda çocuk meselesi..altı aydır tedavideyim o kadar da hormon ilacı içtim sonuç yok...kendi kendimi yiyorum eşim kızıyo tabi çok şükür bir tane kızımız var bunaltma kendini diyor ama ne bileyim tedavisiz olmadığını biliyorsun ya o biraz bunalttı beni...kusura bakmayın biraz alakasız oldu ama kimseye de anlatılmıyo herşey laf dinlemekte bıktım usandım hakkınızı helal edin kızlar biraz uzattım en yakın zamanda toparlanmaya başlarım.bunları yazmak bile iyi geldi bana..öpüldünüz

Canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur,kasarsan vücut etkileniyor maalesef.bak çocuğun da olmuş daha önce..yine olur diye düşün.kafaya taktığın anda çık dolaş, ya da ilgini başka şeylere ver.

Felluz
Başlangıç tarihi: 8 mart 2013
Başlangıç kilo: 87 kg
Geçen haftaki kilo: 76.4 kg
Bu haftaki kilo: 76.2
Fark: 200 gr
Toplam fark:10.8 kg
Yüzde: - 0,261
Boy:163
Hedef: 70
Spor:yok

geçmiş olsun canım. hiç duymamıştım bu rahatsızlığı. inşallah çabucak geçer

Başlangıç tarihi: 19 Ağustos 2013
Başlangıç kilo: 70 kg
Geçen haftaki kilo: 57 kg
Bu haftaki kilo: 57
Fark: 0
Toplam fark:13 kg
Yüzde: % 0
Boy: 1.61
Beden: 38
Hedef: 53
Spor: bu hafta yok

Günaydın kızlar. Umarım bu hafta hepinizin yüzü gülmüştür.

Canım niye kendini bu kadar sıkıyorsun. Çok şükür bir tane kızın var. Hiç olmayanlar ne yapsın? Bence hormon ilaçları ve tedavi süreci nedeniyle depresyona girmişsin sen. Tedavi olmasan belki hamile kalacaksın. Eminim duymuşsundur, kafaya takmayanlar hamile kalıyorlar bir anda. Hem de tedavisiz. Bence bu kadar sorun edecek birşey yok.

Başlangıç tarihi: 03 Nisan 2014
Başlangıç kilo: 64 kg
Geçen haftaki kilo: 63,1 kg
Bu haftaki kilo: 62,5
Fark: 600 gr
Toplam fark:1,5 kg
yüzde:0,9509
Boy:163
Hedef: 70
Spor:yok

bu hafta adet olduğum halde kilo verebildimşişliğim de var haftaya daha fazla verebilirim belki

Günaydın kızlar
bugün listeler bende a18.00 e kadar bîldîrimlrînizî yapabilirsînîz yeni gelen arkadaşlardan bir haftayı dolduranların da bildirimlerini bekliyorum yüzdeleri hesaplamayı unutmayın şimdilik bu kadar sonra yşne gelirim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…