Cook dogru diyosun ama iste cocugu ne zaman disari cikarsam(hergun cikiyoruz) muhakkak birisi ya sejer ya cikolata bisey ikram ediyor ve inan bana bu duruma canim cok sikkin. Bir bende kizima kuru meyveler kuruyemsler veriyirum ama iste disadaki insanlara da bi yere kadar hayir diyebiliyosun. Sen nasil yapiyorsun cocuguna bisey verdirmemeyi? Gecen gun kadinn biri cantasini karistirip avucunun icinde bonibon tarzinda cikolata verdi hayir dedim sonra geri koydu benim kizda istedi markasi bile belli olmayan baska bir cikolata verdi kadin arada gordugum bir insandi hayir verme yemek yicek dedim ama istiyor dedi ya yok verme yemiyor yemegini dedim yibede verdi hemen uzaklastik ordan kizima yeme diyorum yicemm diyor basiyor agzina kizim onu cope at dedim kendisi firlatti atti cop tenekesine. Ama gercekyten ben bunaldim. Avrupada insanlar izinsiz cocuguna dokunamazlar bile burada avucluyorlar cocugu bide kafalarina gore bseyler ikram ediyorlar hic anneye sormak yok. Ne bicim zihniyet bu ben anlamadim sonra cocuklar kaybolur istismara ugrar. Cocuk yabanci ne ogrenemiyorki disardaki herkes sanki yakin akraba es dost. Valla insanlari kirmadan nasil reddedebilirim ve kiziminda sonucta onlari yemek istegini nasil bastirabilirim? Bu aralar sekere sakizi tercih edebiliyor da bigun sakizdanda bikacak belki. Napsam valla kanayan yarama dokundur lawyer bi akil ver varsa bi bidigin bi yontemin?yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
boy ve kiloya bakılırsa diyete ihtiyacın yok neden daha da zayıflamak istiyorsun ki yüksek kiloyla hamile kalmak kadar çok düşük kiloyla hamile kalmak da sakıncalı bence sedece sağlıklı beslenmek amacıyla karatay yap hem hamile kaldığında bebeğine de faydası olur
capadokya uzun zamandır toparlanamadın artık kendine gel ve ver şu kilolarıağlıklı şeyler yesen yine birşey demeyeceğim ama sen hazır ürünler yiyorsun şekerli transyağlı
ayrıca buradan hem sana hem de topiğe gelen okuyan herkese sesleniyorum lütfen ama lütfen eve abur cubur almayıııınnn!!!!!
çocuklarınızı zehirlemeyiiiinnn!!!!
evet çikolata cips çok güzel karşı koymak zor ama siz eve patates-soğan alır gibi demirbaş olarak bunları alır koyarsanız eve çocuklar da siz de sürekli yersiniz evde olmazsa hergün yiyeceğine haftada bir yer çocuk da siz de
çiğ çekirdek fıstık fındık zaten hep evimizde çocukları buna alıştırın
capadokyacım tekrar söylüyorum lafım sadece sana değil dün komşuma kahvaltıya gitmiştim 2 yaşındaki çocuk nutella olmadan kahvaltı yapmıyormuş annesi de eğitimli bilinçli güya bence 000 bilinç sinirlendimkavanozu kaldırdım çocuğu zehirliyorsun buna razı olamam dedim
biraz bozuldu ama inan bana çocuğun ağlamasını bekliyordum annesine ne kadar kızdıysam benden korktu herhalde gık demedi
benim kızım da istiyor bazen evde gürültülü kavga bile ediyoruz ama olsun bilinçaltına işliyorum haftada 1 kere cips ve toplam 3-4 parça çikolata yiyor o da şimdilik zamanla daha da azaltacak
hahahaa
''istanbulun sesi radyosu karatay özel programını sunar''
callenaticsi ben yapmıştım daha doğrusu yapmaya çalışmıştım ama hareketler o kadar yavaştı ki çıldırdım 2 günde bırakmıştım video da 80 li yıllardan kalma Dallas izler gibi oluyordumsenin videon yeniyse link ver bir bakayım
merak ediyorum mercimekli köftede 5-6 gibi sayıyla nasıl durabildin bazıları da kısırı 4 kaşık yiyor ben başlayınca saymıyorum sayamıyorum o yüzden nadiren yapıyorum çok sevdiğim halde
efescim ne desen haklısın bana bir haller oldu her sabah kahvaltımı tepsiye alır topiğe geçerdim şimdi bilgisayarı açmak istemiyorum gelince de böyle yaz yaz bitmiyor
hadi randevulaşalım yarın 10 iyi midir
tek yönlü beslenme iç organlarına zarar verir kendine dikkat et
biz çiğ kuruyemiş yiyoruz hem karbonhidrat alıyoruz hem içindeki sağlıklı yağ asitleriyle hücrelerimizi koruyor hem de tokluk sağlıyoruz sabahları yediğimiz için günboyu tokluk sağlıyor ve leptinimiz çalışıyor
karatay protein ağırlıklı bir diyet değil
hangi diyeti yaparsan yap yaşam biçimine dönüştürmediğin sürece zayıfladım deyip bıraktığın anda kilo alırsın
Bu arada iki gundur formuma girdim kacamaksiz devam ediyrum nihayett.. ohhh
Gecen gn cilbir mi ne oyle bisey yaptim yumurtanin hic tadi kokusu yoktu belki deneyebilirsin. Ben yumurtayi sevdigim icin bunu begenmedim ama yumurtayi sevmeyenler deneyebilir.Hoş buldum.Bende sporumu eksik etmemeyi düşünenlerdenim. Yalnız benim şu an için beslenmem düzgün olmuyor. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Sabah kahvaltısında yumurtayı ne haşlanmış ne de tereyağında yiyebiliyorum. 2-3 ay öncesine kadar bir sıkıntım yoktu. Şimdi yumurtadan midem bulanıyor. :26: Yumurtayı nasıl yapsam yiyebilirim denemelerine giricem. Bu benim için çok önemli.Yumurta olmazsa olmazımız çünki.. Bu sabah tek yediğim 3 adet gün kurusu. Bol bol da su. Yarından itibaren kahvaltımı yapacağım.
Acaba yedigimiz surekli tukettigimiz bir seye karsi gida intoleransimiz mi var ki bu sekilde oluyor spor yapiyosun dikkat ediyosun ve 5 ayda 8 kilo( muhtemelen benimde o sekilde olurdu eger diyet yapabilseydim duzgunce.. gecen sene haziran ayinda haftada 3 kere 2 saat spor yapiyodum hemde step aerobik yada kosma seklinde ve tartida -500 gormustum saka gibi ya millet dedigin gibi 15 20 kilo veriyor bende gram oynama yok...ben bunu birazda boyuma bagliyorum 155 boyumdayim ve 57 kiloyum belki kilo az diyedir ama inan 155 boyunda 57 kilo olmak demek 165 boyunda 70 kilo olmak demekle ayni yazda geldi simdi diyete baslasak duzgunce agustosa anca karatay yapsam mi bilmiyorum ya gercekten gozum de korkuyor ..dukan cok guzel kilo verdiriyor ama zor birde simdi ogrendim ic yaglanma yapiyomus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni cok iyi anlıyorum tatlim bende 160 boyunda 62 kiloyumkafayı takmis durumdayim ve cok sıkıldım bilmiyorum ki gida introlansi testi de cok pahali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla sizlerin kilosuna ve yakinmalariniza bakinca ben en iyisi oleyim dedim..