Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün sabah kahvaltısında kkk ama sonrası hep cısssss üstüne cısssss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar herkese
Sabah 8 bcukta kkk mi yaptim simdide canim bir cekirdek stedi bir cekirdek istedi oturdum ogun olsun en azindan sadece kavrulmus olur dedim koca bir kase yedim. Sonra yetmezmis gibi gozumn onude duran keklere saldirdim yetmezmis gibi tamm uc koca dilim yedim. Sonrada yine gozumun onunde duran kizima verdikleri bir cin duruyordu buyuklerden onuda devirdim. Offf yaa neden bu aralar boyle oluyor neden direncim kirildi. O kadar pismanimki il disina annemlerin yanina gittigime burdayken o kadar azmim vardiki ordada ilk zamanlar boyle gitti ama sonra surekli gozumn onunde bisey yenmesi gunler oturmalar duzenimi bozdu az sundan az bundan bu bozmaz bu iyi bsey olmaz diye diye birazda spora guvenerek yedim. Kilo almadim burdan giderkenk kilom 89,90 du geldigimde ise 89.00 olmustum ama o spora bogazimida tutsaydim daha iyi kilolar verirdim belki simdi 85 lerdeydim. Off ya ayni azmimi nasil yakalarim bi fikriniz varmi. Karayin kitabini mi okusam tekrat. Benim kotu bir huyumsa bir yontemi bozdugumda tekrar zor donuyorum o yonteme. Bu diyete baslarken hep dedigim bunu bir bozarsam geriye brtek dukan diyeti kaliyordu. Simdi bozdum sayilir bir aydr bir ileri bir geri bir boz bir tut. Karatayada alismistim devam etmek istiyorum. Napsam ben kendimi cok kotu ama cok kotu hissediyorum.

Herkese merhaba
Ben bir dukana başlayıp bir diyetisyene geçenlerdenim. bir türlü de kilo veremedim normal olarak. yani verdim aldım. Karatay için de kitap almıştım daha önce ve okumuştum ama ne bileyim sanki çok yemek yeniyor gibi gelip kilo alacağım hissi yaratmıştı.

Bugün biraz daha yakın hissediyorum kendimi Karatay'a. Kitaba tekrar başlayacağım ancak bugün için en azından bana püf noktalarından başlamak için bir link önerisi olan varsa sevinirim. ne yemeli neye dikkat etmeli gibi.

75.5 kg ile başlamış olacağım ve bir aksilik olmazsa yürüyüş de yapacağım..
Şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin.Karatayla çok yemek yeniyor diye bir şey yok.Aksine giderek iki öğüne dönülüyor ve porsiyonlar küçülebiliyor.Nelere dikkat etmelisin=En başta şekeri tamamen keseceksin,ben çayı şekersiz içemezdim,şimdi aramıyorum.Unlu mamuller,makarna pirinç pilavı,patates yasak.Kızartmalardan uzak duruyoruz.Kahvaltını kuvvetli yap.İki yumurta (haşlama,omlet vb),en az on zeytin,bir avuç büyüklüğünde peynir,mevsimine göre domates,salatalık ya da havuç vb,istersen yeşillik,bir çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş.Meyve yemek istersen sabah yemelisin.Meyve suyu şekerli diye kilo verirken içilmiyor.Şimdilik bu kadar aklıma gelen.

bende vermek istiyorum şu an 59 kg yum boyum 167.hamile kalmak istiyorum ikinci bebeğe.verenler kaç kilo verdi ne kadar sürede yazabilirler mi
Bünyeye,yaşa göre kilo vermeler farklı olabiliyor.ben git geller halinde 13 kilo verdim bir yılda.
Dün sabah kahvaltısında kkk ama sonrası hep cısssss üstüne cısssss
Cıssları bırakman gerektiğinin farkındasın değil mi?

capadokya,derin bir nefes alıp,kendini en zayıf halinde hayal et.Madem gözünün önündekiler seni baştan çıkarıyor,bir süre bunlardan yapma,alma.Bir tane yemek gerisini de getiriyor.Kızını bahane etme,gerekirse ona da abur cubur alma,meyve,karatay kurabiyesi filan yedir.Yedikçe kendini suçluyorsun.
Bence iradene hakim olabilirsin.En iyisi aklına bir şey yemek geldiğinde kendini bir işe ver,ya da yürüyüşe filan çık,dikkatin dağılsın,5 dk sonra geçebilir çünkü bu tür istekler.Yeter ki o 5 dk oyalan.

Canim sagol dedigin gibi bak bunu kesin deneyecegim. Uyku saatlerimde baya degisti omu etkiliyor aceba bilemedim erken yatip erken kalkiyorum yatarken baya tok oluyorum. Aslinda gozumun onunde neler yendi hic canim bile cekmiyordu ama simdi dayanamaz oldum. Bugun bu yaptigimdan sonra ciktim disari tempolu 30 dk yurudum bide eve geldim 15_20 dk plates yaptim kendimce. Kaslari calistirinca iyi hissettim kendimi biraz. Aksam yedigim ise bulgurlu sulu kofte ve baya bi kuru kayisi. Neyse en azindan bagirsaklarim calisiyor cokca

nasılsınız kızlar....
bugünkü menüm..
sabah: kkk
akşam: tarhana çorbası bulgurlu patlıcan yemeği salata...

bugün kızımın sınıfı da dahil bütün okul tiyatroya gittik muhteşemdi..özlemişim çocuk oyunlarını..baya bir yoruldum malum otuz öğrenciyi zaptetmek çok zor ama değdi...spor yapmaya halim kalmadı..

Merhabalar kızlar,

İstanbuldan gecenin yarısından sesleniyorum sizlere. Radyo anonsu gibi oldu ya :) ya ben bir iki gundur callanetics'i yapıyorum. Yaptıktan sonra da degisik bir adrenalin mi, seratonin mi desem bir rahatlama gelmekte. Bir cesit pilates, bale ve yoga karısımlı seri hareketler egzersizi. Deneyen var mı bilemiyorum ama cok sevdim. Biraz bunu yapacagım. Cardio da eklenirse kilo verilebilir denmekte. Ama vermesem de cok iyi geldi bana. Tavsiye ederim.
Efes bir ara sen mi yapmıstın bunu ? Yanlıs hatırlamıyorsam ..

Bu arada bugunku menum :

sabah 08:00
kkk - yumurtasız

ogle : 1 kase brokoli corbası, somonlu mercimek salatası

aksam : 5 tane mercimek köfte, salata, yogurt

Selam,ben yapmadım ama bir ara lafı geçmişti topikte sanırım.Senin adına sevindim.Sporu bir de severek yapınca bir hormon salgılanıyor,mutluluk veren.Ben de jilliana ilk başladığım sıralar yorgunluktan ölsem de yaptıktan sonraki o mutluluk hissi,tekrar yapmamı sağlıyordu.
Dün: sabah kkk.bir portakal.akşam içli köfte,çay,sonrasında bir havuç ve yoğurt.Dün öğlene doğru 30-49 dk dışarda yürümüştüm.Akşam da evde leslie yaparım derken baktım vakit geç olmuş yapmadım.Oysa yatmadan önce yürüyüşü alışkanlık haline getirmek istiyordum.Kısmet bugüne,geçen gün saat 22 de leslie yaptım,tartıda faydası oldu bana göre,birkaç gün test edeceğim bakalım.

Selam,
Grupta nerde ise en fazla spor yapan biri olarak benim aklımda sen diye kalmış :) çok güzel aynen dediğin gibi fazlaca mutluluk hormonu salgılandıgından sonrakini iple çekiyorsun :)
Enteresan bir sekilde dun 02:30 gibi yattım bugün en ufak yorgunluk belirtisi yok bende

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Spor gibisi yok. Bütün mutluluk hormonları devreye giriyor

Ben Karatay diyetini sürekli başlayıp bırakan biriyim. İstikrarlı bir şekilde yapamadım. Bu konuda çok mutsuzum. Fakat havalarında güzelleşmesi ile 03.04.2014 tarihinde tekrar karatayın önerdiği şekilde beslenmeye başladım. Her akşam mutlaka 4200 metre yürüyorum.

Başlangıç kilom: 82,5
Bu sabah itibari ile : 80 kg
Boyum: 165 cm

Bu kez beslenme şeklimden şaşmamaya kararlıyım. Yaşasın karatay. Yaşasın spor. Yaşasın sağlıklı yaşam.
Gitsin kilocuklar... Gelsin yeni kıyafetler... Hobbaaa

Son düzenleme:

Merhaba efes

Kilona bakıyorum da harikasın yaa.. Bende verebilirim dimii

Merhaba efes

Kilona bakıyorum da harikasın yaa.. Bende verebilirim dimii
Hoşgeldin.Bu sefer sebat et,bırakma bari karatayı.Benden güzel kilo verenler var,ben bir senede verdim,Bir arkadaşımız 4 ayda 25 kg vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Yaşın da genç,istesen başarırsın.Sana kolay gelsin.

Yaz da gelmedi ama bizim topikdaşlar kayıplarda.Milleti göreve davet ediyorum!!!
Sabah kkk,akşam karnabahar yemeği,yoğurt,bir havuç.Elma,portakal unuttum gibi artık,bir zaman yemeden duramazdım,şimdi arada aklıma geliyor.Alışkanlıklar bırakılabiliyormuş.
Spor:Sabah cardio ve biraz karın hareketi yapyım.Bir saate kadar da leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum.

merhaba kızlar...
sabah karatay kahvaltımı yaptım..
öğleden sonra davetliydim bir yere orda bir tavuk baget yoğurtlu patlıcan salatası bir dilim börek(cıss) yedim..
yarın da günüm var onu da atlatsam iyi olacak..

Selam kızlaar..kaç gündür yazamadım,yoğunluk vardı..zaman ayıramadım.yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:) son iki günün mönülerimi yazayım.pazar günü büyük bir balık yaptırmıştık,iki gün yedim kıyamadım.nihayet bitti.(ama çok güzeldi her gün olsa her gün yerim mmmmm:)

Pazartesi
Sabah:Kkk

Öğlen:Balık,turşu,1 portakal.

Akşam:Yoğurt,yeşillik.

Salı

Sabah:Kkk

Öğlen:Balık,turşu,kivi,mandalina.

Akşam:Cacık,taze fasülye,salata.

Son düzenleme:
Kizlar merhabalar birkac aklima takilan sey var yardimci olur musunuz
Ben dukan yapiyorum ancak tavuk kofte yemekten sıkildim zaten vejeteryanken basladim tiksine tiksine yiyorum peynirin yag orani su bu derken iyice sıktı kisaca ama benim metabolizmam cok yavas ve bi garip bi insan meyve sebze yiyerek kilo veremez mi ben veremiyorum malesef (meyve porsiyonum tabi biraz fazla gunde 3 porsiyondu ama dukanla masallah 0 artik ) diyetisyenle bile kilo veremedim yaramayan biseyler var yani .ama proteinle yani dukanla iyi veriyorum tek sorun bunaldim .uzun oldu ama soruma gelince benim gibi zor kilo veren ve karatay yapan var mi ? Cok yemiyorsunuz belki ama ogunlerde 1 cay bardagi cevizdir findiktir cok kalorili ve yagli degil mi ? Kilo almaktan korkuyorum :/

Canim görünce bi cevap yazayım dedim ben de diyetisyenle 8 kilo verdim ama ayda 1,5 kilo falan verebiliyordum dum diyorum çünkü bir aydir neredeyse ibrede oynama yok şimdi gelelim karataya ben gecen yil yaptim cerez falan ilk basta keyifli gelmisti 5 kilo vermistim bir ayda ama sonra onda da veremedim vücut alisinca ve maalesef bu tarz protein agirlikli diyetlerde 1 dilim ekmek bile yesem ertrsi gün yarim kilo fazla cikiyorum ben de mesela 1 meyve fazla yiyeyim hemen kilo aliyorum gecen hafta iki incir kacamak yapmistim hemen yansidi not: diyetisyenle zayıflamayı idtiyorum su anda bir de her diyette oldugu gibi karratay da birakinca kilolar geri geliyor hele bunye kilo almaya musaitse bende oyle oldu o yüzden hayat boyu yapabilecegin bi diyet sec derim

Hoşgeldin.Bu sefer sebat et,bırakma bari karatayı.Benden güzel kilo verenler var,ben bir senede verdim,Bir arkadaşımız 4 ayda 25 kg vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Yaşın da genç,istesen başarırsın.Sana kolay gelsin.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yavaş yavaş sonuçlarını görmeye başladım. Gördükçe de kamçılanıyorum. Motive oluyorum. Bu kez istediğim kiloya gelmeden pes etmek yok. Sonrasında da tek amacım kilomu korumak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…