Hoşgeldin.Karatayla çok yemek yeniyor diye bir şey yok.Aksine giderek iki öğüne dönülüyor ve porsiyonlar küçülebiliyor.Nelere dikkat etmelisin=En başta şekeri tamamen keseceksin,ben çayı şekersiz içemezdim,şimdi aramıyorum.Unlu mamuller,makarna pirinç pilavı,patates yasak.Kızartmalardan uzak duruyoruz.Kahvaltını kuvvetli yap.İki yumurta (haşlama,omlet vb),en az on zeytin,bir avuç büyüklüğünde peynir,mevsimine göre domates,salatalık ya da havuç vb,istersen yeşillik,bir çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş.Meyve yemek istersen sabah yemelisin.Meyve suyu şekerli diye kilo verirken içilmiyor.Şimdilik bu kadar aklıma gelen.Herkese merhaba
Ben bir dukana başlayıp bir diyetisyene geçenlerdenim. bir türlü de kilo veremedim normal olarak. yani verdim aldım. Karatay için de kitap almıştım daha önce ve okumuştum ama ne bileyim sanki çok yemek yeniyor gibi gelip kilo alacağım hissi yaratmıştı.
Bugün biraz daha yakın hissediyorum kendimi Karatay'a. Kitaba tekrar başlayacağım ancak bugün için en azından bana püf noktalarından başlamak için bir link önerisi olan varsa sevinirim. ne yemeli neye dikkat etmeli gibi.
75.5 kg ile başlamış olacağım ve bir aksilik olmazsa yürüyüş de yapacağım..
Şimdiden teşekkürler
Bünyeye,yaşa göre kilo vermeler farklı olabiliyor.ben git geller halinde 13 kilo verdim bir yılda.bende vermek istiyorum şu an 59 kg yum boyum 167.hamile kalmak istiyorum ikinci bebeğe.verenler kaç kilo verdi ne kadar sürede yazabilirler mi
Cıssları bırakman gerektiğinin farkındasın değil mi?Dün sabah kahvaltısında kkk ama sonrası hep cısssss üstüne cısssss
capadokya,derin bir nefes alıp,kendini en zayıf halinde hayal et.Madem gözünün önündekiler seni baştan çıkarıyor,bir süre bunlardan yapma,alma.Bir tane yemek gerisini de getiriyor.Kızını bahane etme,gerekirse ona da abur cubur alma,meyve,karatay kurabiyesi filan yedir.Yedikçe kendini suçluyorsun.Merhabalar herkese
Sabah 8 bcukta kkk mi yaptim simdide canim bir cekirdek stedi bir cekirdek istedi oturdum ogun olsun en azindan sadece kavrulmus olur dedim koca bir kase yedim. Sonra yetmezmis gibi gozumn onude duran keklere saldirdim yetmezmis gibi tamm uc koca dilim yedim. Sonrada yine gozumun onunde duran kizima verdikleri bir cin duruyordu buyuklerden onuda devirdim. Offf yaa neden bu aralar boyle oluyor neden direncim kirildi. O kadar pismanimki il disina annemlerin yanina gittigime burdayken o kadar azmim vardiki ordada ilk zamanlar boyle gitti ama sonra surekli gozumn onunde bisey yenmesi gunler oturmalar duzenimi bozdu az sundan az bundan bu bozmaz bu iyi bsey olmaz diye diye birazda spora guvenerek yedim. Kilo almadim burdan giderkenk kilom 89,90 du geldigimde ise 89.00 olmustum ama o spora bogazimida tutsaydim daha iyi kilolar verirdim belki simdi 85 lerdeydim. Off ya ayni azmimi nasil yakalarim bi fikriniz varmi. Karayin kitabini mi okusam tekrat. Benim kotu bir huyumsa bir yontemi bozdugumda tekrar zor donuyorum o yonteme. Bu diyete baslarken hep dedigim bunu bir bozarsam geriye brtek dukan diyeti kaliyordu. Simdi bozdum sayilir bir aydr bir ileri bir geri bir boz bir tut. Karatayada alismistim devam etmek istiyorum. Napsam ben kendimi cok kotu ama cok kotu hissediyorum.
Bünyeye,yaşa göre kilo vermeler farklı olabiliyor.ben git geller halinde 13 kilo verdim bir yılda.
Cıssları bırakman gerektiğinin farkındasın değil mi?
capadokya,derin bir nefes alıp,kendini en zayıf halinde hayal et.Madem gözünün önündekiler seni baştan çıkarıyor,bir süre bunlardan yapma,alma.Bir tane yemek gerisini de getiriyor.Kızını bahane etme,gerekirse ona da abur cubur alma,meyve,karatay kurabiyesi filan yedir.Yedikçe kendini suçluyorsun.
Bence iradene hakim olabilirsin.En iyisi aklına bir şey yemek geldiğinde kendini bir işe ver,ya da yürüyüşe filan çık,dikkatin dağılsın,5 dk sonra geçebilir çünkü bu tür istekler.Yeter ki o 5 dk oyalan.
Selam,ben yapmadım ama bir ara lafı geçmişti topikte sanırım.Senin adına sevindim.Sporu bir de severek yapınca bir hormon salgılanıyor,mutluluk veren.Ben de jilliana ilk başladığım sıralar yorgunluktan ölsem de yaptıktan sonraki o mutluluk hissi,tekrar yapmamı sağlıyordu.Merhabalar kızlar,
İstanbuldan gecenin yarısından sesleniyorum sizlere. Radyo anonsu gibi oldu ya :) ya ben bir iki gundur callanetics'i yapıyorum. Yaptıktan sonra da degisik bir adrenalin mi, seratonin mi desem bir rahatlama gelmekte. Bir cesit pilates, bale ve yoga karısımlı seri hareketler egzersizi. Deneyen var mı bilemiyorum ama cok sevdim. Biraz bunu yapacagım. Cardio da eklenirse kilo verilebilir denmekte. Ama vermesem de cok iyi geldi bana. Tavsiye ederim.
Efes bir ara sen mi yapmıstın bunu ? Yanlıs hatırlamıyorsam ..
Selam,
Grupta nerde ise en fazla spor yapan biri olarak benim aklımda sen diye kalmış :) çok güzel aynen dediğin gibi fazlaca mutluluk hormonu salgılandıgından sonrakini iple çekiyorsun :)
Enteresan bir sekilde dun 02:30 gibi yattım bugün en ufak yorgunluk belirtisi yok bende
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Selam,ben yapmadım ama bir ara lafı geçmişti topikte sanırım.Senin adına sevindim.Sporu bir de severek yapınca bir hormon salgılanıyor,mutluluk veren.Ben de jilliana ilk başladığım sıralar yorgunluktan ölsem de yaptıktan sonraki o mutluluk hissi,tekrar yapmamı sağlıyordu.
Dün: sabah kkk.bir portakal.akşam içli köfte,çay,sonrasında bir havuç ve yoğurt.Dün öğlene doğru 30-49 dk dışarda yürümüştüm.Akşam da evde leslie yaparım derken baktım vakit geç olmuş yapmadım.Oysa yatmadan önce yürüyüşü alışkanlık haline getirmek istiyordum.Kısmet bugüne,geçen gün saat 22 de leslie yaptım,tartıda faydası oldu bana göre,birkaç gün test edeceğim bakalım.
Hoşgeldin.Bu sefer sebat et,bırakma bari karatayı.Benden güzel kilo verenler var,ben bir senede verdim,Bir arkadaşımız 4 ayda 25 kg vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Yaşın da genç,istesen başarırsın.Sana kolay gelsin.Merhaba efes
Kilona bakıyorum da harikasın yaa..Bende verebilirim dimii
Kizlar merhabalar birkac aklima takilan sey var yardimci olur musunuz
Ben dukan yapiyorum ancak tavuk kofte yemekten sıkildim zaten vejeteryanken basladim tiksine tiksine yiyorum peynirin yag orani su bu derken iyice sıktı kisaca ama benim metabolizmam cok yavas ve bi garip bi insan meyve sebze yiyerek kilo veremez mi ben veremiyorum malesef(meyve porsiyonum tabi biraz fazla gunde 3 porsiyondu ama dukanla masallah 0 artik ) diyetisyenle bile kilo veremedim yaramayan biseyler var yani .ama proteinle yani dukanla iyi veriyorum tek sorun bunaldim .uzun oldu ama soruma gelince benim gibi zor kilo veren ve karatay yapan var mi ? Cok yemiyorsunuz belki ama ogunlerde 1 cay bardagi cevizdir findiktir cok kalorili ve yagli degil mi ? Kilo almaktan korkuyorum :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?