bu arada kızlar hani ben alarjilerden filan bahsediyordum ya yumurta mı ceviz mi- kim suçlu arıyordum. suçlu yokmuş.. bende rosasea(gül hastalığı) vermiş yüzümde kızartı ve yanma hissiyle beraber kuruluk ve döküntü yaratıyor.. yediklerim de tetikliyor mu bilemiyorum.
merhaba kızlar...
bugün hastanedeydim kahvaltı yapamadım.öğlen bir bardak çay ve iki dilim pide yedim.
akşam: yoğurtlu çorba ve 4 kaşık bulgur pilavı...
bu ara biraz depresyonda gibiyim yani kendi kendime sorun çıkarmaya bayılırım onun etkisinden içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor yani sorunumda çocuk meselesi..altı aydır tedavideyim o kadar da hormon ilacı içtim sonuç yok...kendi kendimi yiyorum eşim kızıyo tabi çok şükür bir tane kızımız var bunaltma kendini diyor ama ne bileyim tedavisiz olmadığını biliyorsun ya o biraz bunalttı beni...kusura bakmayın biraz alakasız oldu ama kimseye de anlatılmıyo herşey laf dinlemekte bıktım usandım hakkınızı helal edin kızlar biraz uzattım en yakın zamanda toparlanmaya başlarım.bunları yazmak bile iyi geldi bana..öpüldünüz
Tebrik ederim.Böyle devam et.Bas tarihi, 12.11.2013
Bas, kilo, 102 kg
Gecen hafta, 89.300 kg
Bu hafta, 87.000 kg
Fark, -1.300 kg
Toplam fark, -15 kg
Beden, L
Spor, iki kere yuruyus
Boy, 158 cm
Yas, 28
Hedef, ikinci hedefim 85 kg, sonraki 79.99 kg
Yuzde, - % 1.46
Günaydın kızlar
bugün listeler bende a18.00 e kadar bîldîrimlrînizî yapabilirsînîz yeni gelen arkadaşlardan bir haftayı dolduranların da bildirimlerini bekliyorum yüzdeleri hesaplamayı unutmayın şimdilik bu kadar sonra yşne gelirim öptüm
kilo bildirimim...
rumuz: sarraf
başlangıç kilo: 95 kg
geçen hafta: 78 kg
bu hafta: 77,6 kg
fark: -400gr
yüzde: -0,51
kızlar başlangıç kilom buraya katılmadan olan kilom..karatayla 15 kilo verince katılmıştım buraya..böyle yazınca daha bir motive oldum şimdi...[/QUO
selam canım,
bak ne guzel işte boyle ol. :) kafana takma lutfen herseyi. akısına bırak. Rahat olunca cocuk da olur herseyde.
Gunaydın canım,
yaklasık 1 ay once bende de aynı hastalık oldu. 1 hafta bildiğin alerji olmuş gibi kasındım durdum para, ceviz hatta nerde ise orta boy domates buyuklugunde dokuntuler oldu bir sure doktorun verdiği ilaçları içtim kremleri surdum 10 gun içinde gecti. Gecen sene de olmustu galiba mevsim donuslerinde cıkıyor benim..geçmiş olsun sana da.
kilo bildirimim...
rumuz: sarraf
başlangıç kilo: 95 kg
geçen hafta: 78 kg
bu hafta: 77,6 kg
fark: -400gr
yüzde: -0,51
kızlar başlangıç kilom buraya katılmadan olan kilom..karatayla 15 kilo verince katılmıştım buraya..böyle yazınca daha bir motive oldum şimdi...[/QUO
selam canım,
bak ne guzel işte boyle ol. :) kafana takma lutfen herseyi. akısına bırak. Rahat olunca cocuk da olur herseyde.
sağol canım kafamı dağıtmam lazım..bir süre ara vericem bebek işine tam kilomu vereyim ondan sonra daha kolay olur benim için..
kilo verenler
84hls84 %2.71
capadokya %1.46
cancanan %0.95
gurbetizm %0.67
sarraf %0.51
felluz %0.26
haftaya verecekler
xc9
efes
sea
lawyer
Cook tesekkur ederim canim yaa inan cok mutu oldum.Tebrik ederim.Böyle devam et.
Beni yanlis anlamayin ama burda ya fark olan kilo yanlis yada bu haftaki kilo. Sabahta dikkatimi cekmisti ama yazamamstim.84hls84
Başlangıç tarihi: 8 nisan 2014
Başlangıç kilo: 73.700 kg
Bu haftaki kilo : 72.700kg
Fark: 2 kg
Boy:163
Hedef: ilk 65 sonra 60
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kilo verenler
84hls84 %2.71
capadokya %1.46
cancanan %0.95
gurbetizm %0.67
sarraf %0.51
felluz %0.26
haftaya verecekler
xc9
efes
sea
lawyer
Cook tesekkur ederim canim yaa inan cok mutu oldum.
Beni yanlis anlamayin ama burda ya fark olan kilo yanlis yada bu haftaki kilo. Sabahta dikkatimi cekmisti ama yazamamstim.
Liste icin sagol. Bu kadar aradan ve yilmisliktan sonra sonuc benim icin cook guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?