Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydın canım,

yaklasık 1 ay once bende de aynı hastalık oldu. 1 hafta bildiğin alerji olmuş gibi kasındım durdum para, ceviz hatta nerde ise orta boy domates buyuklugunde dokuntuler oldu bir sure doktorun verdiği ilaçları içtim kremleri surdum 10 gun içinde gecti. Gecen sene de olmustu galiba mevsim donuslerinde cıkıyor benim..geçmiş olsun sana da.

Bencede rahat olman bu sorunu cozer ins en yskin zamanda hayirli haberler alirsin.

Bas tarihi, 12.11.2013
Bas, kilo, 102 kg
Gecen hafta, 89.300 kg
Bu hafta, 87.000 kg
Fark, -1.300 kg
Toplam fark, -15 kg
Beden, L
Spor, iki kere yuruyus
Boy, 158 cm
Yas, 28
Hedef, ikinci hedefim 85 kg, sonraki 79.99 kg
Yuzde, - % 1.46

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 68.5
bu hafta: 68.5
fark: 0
toplam fark:13 kg
spor:birkaç gün kardiyo hareketleri,akşamları leslie 3 veya 4 mil

herkese merhabalar....
teşekkür ederim kızlar düşünceleriniz için..yani öyle bir dönemden geçiyorumki kendim için sormayın..her ay regl olucammı diye beklemek veya hamilemiyim diye beklemek beni yordu..dediğiniz gibi bir kızım var Rabbimin bana altı sene sonra verdiği mucizem.biz çok mutluyuz böyle aslında ama dış baskılardan böyle oldum galiba..bundan sonraki ilk hedefim 60 lı kilolara düşmek bebeğin daha sonra geleceğine eminim...

Bacım, liste sendeyse dur bir ben de bir bildirim yapayım Tartım hergün beni şaşırtıyor

kilo bildirimim...
rumuz: sarraf
başlangıç kilo: 95 kg
geçen hafta: 78 kg
bu hafta: 77,6 kg
fark: -400gr
yüzde: -0,51

kızlar başlangıç kilom buraya katılmadan olan kilom..karatayla 15 kilo verince katılmıştım buraya..böyle yazınca daha bir motive oldum şimdi...

Selam,

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,7
bu hafta kilo:60,7
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,3
boy:159
beden:38-40
spor:6 gun callanetics, iki gun 45 dk yuruyus
su : genelde her gun 2,5 lt
hedef: 58

bu hafta halen regl devam sislikte var. Spor var ama benim tartıma gore kas agırlıgı fazlalasmıs yag dusmus ama tabi bunu yine tartıda goremedim.
umarım kas kitlesi daha da artınca yag oldukca dusecek. Sporu bırakmak istemiyorum..

hepinize merhabalar. karatay diyeti uzun zamandır ilgimi çekmekte. aslında diyetten nefret ediyorum :)) ama karatay diyeti yerine karatay tarzı beslenme demek benim için. normalde kilo sorunum yok.hayatım boyunca hiç diyet yapmadım fakat 4 ay önce sigarayı bıraktım ve bir beden büyüdüm:)) hele dün 34 beden pantolonlarıma giremeyince asabım bozuldu. bu topik hoşuma gitti,yazılanlar ilham verdi. sabah 2 yumurta 4 ceviz biraz da tulum peyniri yedim. öğlen ekmeksiz 1,5 dana şiş,bol salata yedim ve 2 bardak ayran içtim:)) bu topiğin beni daha da motive edeceğini düşünüyorum. hepinize kolaylıklar diliyorum.. bu arada haftada 3 gün spor yapıyorum ama artık yaptığım sporu değiştireceğim. amacım yemek düzenimle ve fiziksel aktivitemle vücut ezberimi biraz bozmak ve metabolizmamı canlandırmak. günde 3 lt de su içiyorum... bakalım neler olacak..

84hls84
Başlangıç tarihi: 8 nisan 2014
Başlangıç kilo: 73.700 kg
Bu haftaki kilo : 72.700kg
Fark: 2 kg
Boy:163
Hedef: ilk 65 sonra 60
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam sea doktor bana ilaç bile vermedi.. dikkat etmem gereken hususları söyledi. mevsimsel olduğu doğru bende her yıl bahar mevsimlerinde bu tip kızartılar yüzümde kuruluk deri dökülmesi vs. oluyordu. bu yıl hastalığımın ismi konmuş oldu, yediklerim de bazen tetikliyor galiba. neyse artık yaşayacağım bu sorunu..

KİLO BİLDİRİMİM
rumuz: gurbet
başlangıç kilo: 79
geçan hafta: 74.5
bu hafta: 74.0
fark: - 500 gr
toplam fark:5 kg
yüzde: -0,676
spor: 1 gün jillian

kızlar kusura bakmayın ben liste hazırlamayı unuttum
saat 17.30 evden çıktım kızımın antrenmenı için 20.00 de geldim birazdan listeyi yayınlayacağım

kilo verenler

84hls84 %2.71
capadokya %1.46
cancanan %0.95
gurbetizm %0.67
sarraf %0.51
felluz %0.26

haftaya verecekler

xc9
efes
sea
lawyer

kilo verenler

84hls84 %2.71
capadokya %1.46
cancanan %0.95
gurbetizm %0.67
sarraf %0.51
felluz %0.26

haftaya verecekler

xc9
efes
sea
lawyer

Eline sağlık xc9cum..kilo verebilmek için çaba sarfeden ve sağlıklı beslenmeye çalışan herkesi çooook tebrik ediyorum.

Tebrik ederim.Böyle devam et.
Cook tesekkur ederim canim yaa inan cok mutu oldum.
Beni yanlis anlamayin ama burda ya fark olan kilo yanlis yada bu haftaki kilo. Sabahta dikkatimi cekmisti ama yazamamstim.
kilo verenler

84hls84 %2.71
capadokya %1.46
cancanan %0.95
gurbetizm %0.67
sarraf %0.51
felluz %0.26

haftaya verecekler

xc9
efes
sea
lawyer

Liste icin sagol. Bu kadar aradan ve yilmisliktan sonra sonuc benim icin cook guzel.

canım benim de sen diyince dikkatimi çekti..aslında fark bir kilo olması lazım yoksa ben de senin gibi yanlış mı anladım

xc9 canım liste için teşekkürler..ha gayret yavaş yavaş ve sağlıklı bir şekilde gidiyor kilolar...

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim ellerine sağlık....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…