Spor gibisi yok. Bütün mutluluk hormonları devreye giriyor
Selam,Ben Karatay diyetini sürekli başlayıp bırakan biriyim.İstikrarlı bir şekilde yapamadım. Bu konuda çok mutsuzum. Fakat havalarında güzelleşmesi ile 03.04.2014 tarihinde tekrar karatayın önerdiği şekilde beslenmeye başladım. Her akşam mutlaka 4200 metre yürüyorum.
Başlangıç kilom: 82,5
Bu sabah itibari ile : 80 kg
Boyum: 165 cm
Bu kez beslenme şeklimden şaşmamaya kararlıyım. Yaşasın karatay. Yaşasın spor. Yaşasın sağlıklı yaşam.
Gitsin kilocuklar... Gelsin yeni kıyafetler... Hobbaaa
Yaz da gelmedi ama bizim topikdaşlar kayıplarda.Milleti göreve davet ediyorum!!!
Sabah kkk,akşam karnabahar yemeği,yoğurt,bir havuç.Elma,portakal unuttum gibi artık,bir zaman yemeden duramazdım,şimdi arada aklıma geliyor.Alışkanlıklar bırakılabiliyormuş.
Spor:Sabah cardio ve biraz karın hareketi yapyım.Bir saate kadar da leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum.
Kizlar merhabalar birkac aklima takilan sey var yardimci olur musunuz
Ben dukan yapiyorum ancak tavuk kofte yemekten sıkildim zaten vejeteryanken basladim tiksine tiksine yiyorum peynirin yag orani su bu derken iyice sıktı kisaca ama benim metabolizmam cok yavas ve bi garip bi insan meyve sebze yiyerek kilo veremez mi ben veremiyorum malesef(meyve porsiyonum tabi biraz fazla gunde 3 porsiyondu ama dukanla masallah 0 artik ) diyetisyenle bile kilo veremedim yaramayan biseyler var yani .ama proteinle yani dukanla iyi veriyorum tek sorun bunaldim .uzun oldu ama soruma gelince benim gibi zor kilo veren ve karatay yapan var mi ? Cok yemiyorsunuz belki ama ogunlerde 1 cay bardagi cevizdir findiktir cok kalorili ve yagli degil mi ? Kilo almaktan korkuyorum :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende vermek istiyorum şu an 59 kg yum boyum 167.hamile kalmak istiyorum ikinci bebeğe.verenler kaç kilo verdi ne kadar sürede yazabilirler mi
Merhabalar herkese
Sabah 8 bcukta kkk mi yaptim simdide canim bir cekirdek stedi bir cekirdek istedi oturdum ogun olsun en azindan sadece kavrulmus olur dedim koca bir kase yedim. Sonra yetmezmis gibi gozumn onude duran keklere saldirdim yetmezmis gibi tamm uc koca dilim yedim. Sonrada yine gozumun onunde duran kizima verdikleri bir cin duruyordu buyuklerden onuda devirdim. Offf yaa neden bu aralar boyle oluyor neden direncim kirildi. O kadar pismanimki il disina annemlerin yanina gittigime burdayken o kadar azmim vardiki ordada ilk zamanlar boyle gitti ama sonra surekli gozumn onunde bisey yenmesi gunler oturmalar duzenimi bozdu az sundan az bundan bu bozmaz bu iyi bsey olmaz diye diye birazda spora guvenerek yedim. Kilo almadim burdan giderkenk kilom 89,90 du geldigimde ise 89.00 olmustum ama o spora bogazimida tutsaydim daha iyi kilolar verirdim belki simdi 85 lerdeydim. Off ya ayni azmimi nasil yakalarim bi fikriniz varmi. Karayin kitabini mi okusam tekrat. Benim kotu bir huyumsa bir yontemi bozdugumda tekrar zor donuyorum o yonteme. Bu diyete baslarken hep dedigim bunu bir bozarsam geriye brtek dukan diyeti kaliyordu. Simdi bozdum sayilir bir aydr bir ileri bir geri bir boz bir tut. Karatayada alismistim devam etmek istiyorum. Napsam ben kendimi cok kotu ama cok kotu hissediyorum.
Merhabalar kızlar,
İstanbuldan gecenin yarısından sesleniyorum sizlere. Radyo anonsu gibi oldu ya :) ya ben bir iki gundur callanetics'i yapıyorum. Yaptıktan sonra da degisik bir adrenalin mi, seratonin mi desem bir rahatlama gelmekte. Bir cesit pilates, bale ve yoga karısımlı seri hareketler egzersizi. Deneyen var mı bilemiyorum ama cok sevdim. Biraz bunu yapacagım. Cardio da eklenirse kilo verilebilir denmekte. Ama vermesem de cok iyi geldi bana. Tavsiye ederim.
Efes bir ara sen mi yapmıstın bunu ? Yanlıs hatırlamıyorsam ..
Bu arada bugunku menum :
sabah 08:00
kkk - yumurtasız
ogle : 1 kase brokoli corbası, somonlu mercimek salatası
aksam : 5 tane mercimek köfte, salata, yogurt
Yaz da gelmedi ama bizim topikdaşlar kayıplarda.Milleti göreve davet ediyorum!!!
Sabah kkk,akşam karnabahar yemeği,yoğurt,bir havuç.Elma,portakal unuttum gibi artık,bir zaman yemeden duramazdım,şimdi arada aklıma geliyor.Alışkanlıklar bırakılabiliyormuş.
Spor:Sabah cardio ve biraz karın hareketi yapyım.Bir saate kadar da leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum.
Kizlar merhabalar birkac aklima takilan sey var yardimci olur musunuz
Ben dukan yapiyorum ancak tavuk kofte yemekten sıkildim zaten vejeteryanken basladim tiksine tiksine yiyorum peynirin yag orani su bu derken iyice sıktı kisaca ama benim metabolizmam cok yavas ve bi garip bi insan meyve sebze yiyerek kilo veremez mi ben veremiyorum malesef(meyve porsiyonum tabi biraz fazla gunde 3 porsiyondu ama dukanla masallah 0 artik ) diyetisyenle bile kilo veremedim yaramayan biseyler var yani .ama proteinle yani dukanla iyi veriyorum tek sorun bunaldim .uzun oldu ama soruma gelince benim gibi zor kilo veren ve karatay yapan var mi ? Cok yemiyorsunuz belki ama ogunlerde 1 cay bardagi cevizdir findiktir cok kalorili ve yagli degil mi ? Kilo almaktan korkuyorum :/
Canim görünce bi cevap yazayım dedim ben de diyetisyenle 8 kilo verdim ama ayda 1,5 kilo falan verebiliyordum dum diyorum çünkü bir aydir neredeyse ibrede oynama yok şimdi gelelim karataya ben gecen yil yaptim cerez falan ilk basta keyifli gelmisti 5 kilo vermistim bir ayda ama sonra onda da veremedim vücut alisinca ve maalesef bu tarz protein agirlikli diyetlerde 1 dilim ekmek bile yesem ertrsi gün yarim kilo fazla cikiyorum ben de mesela 1 meyve fazla yiyeyim hemen kilo aliyorum gecen hafta iki incir kacamak yapmistim hemen yansidi not: diyetisyenle zayıflamayı idtiyorum su anda bir de her diyette oldugu gibi karratay da birakinca kilolar geri geliyor hele bunye kilo almaya musaitse bende oyle oldu o yüzden hayat boyu yapabilecegin bi diyet sec derim
Dukanı bırakıp hemen karataya geçmeni tavsiye ediyorum.yiyecek seçeneklerinden dolayı hiç sıkılmıyorsun.ben günde iki meyve yiyorum,bolca da sebze.et günde iki avucu geçmeyecek.2 kere de yoğurt.duraksama yaşayınca sabah kuruyemişlerimi ve zeytinlerimi azalttım,yumurtayı 1 adet olarak tüketiyorum.sen de zamanla kendi porsiyonlarını kendine göre ayarlayabilirsin.akşamları çok hafif geçiştirmeye çalış.Kizlar merhabalar birkac aklima takilan sey var yardimci olur musunuz
Canım zamanla vücut alışınca herkes kendine göre değişiklikler yaparak devam edebilir ben bir yıldır koruyorum.ama daha vermek için akşam yemeklerimi hafif geçiştirmeye çalışıyorum.porsiyonlara dikkat ettikten sonra kilo alınmıyor.ben arada bir kaçamak da yapıyorum.ikram edilen şeylerden az az alıyorum ama mutlaka hesap edip dengeliyorum.Canim görünce bi cevap yazayım dedim ben de diyetisyenle 8 kilo verdim ama ayda 1,5 kilo falan verebiliyordum dum diyorum çünkü bir aydir neredeyse ibrede oynama yok şimdi gelelim karataya ben gecen yil yaptim cerez falan ilk basta keyifli gelmisti 5 kilo vermistim bir ayda ama sonra onda da veremedim vücut alisinca ve maalesef bu tarz protein agirlikli diyetlerde 1 dilim ekmek bile yesem ertrsi gün yarim kilo fazla cikiyorum ben de mesela 1 meyve fazla yiyeyim hemen kilo aliyorum gecen hafta iki incir kacamak yapmistim hemen yansidi not: diyetisyenle zayıflamayı idtiyorum su anda bir de her diyette oldugu gibi karratay da birakinca kilolar geri geliyor hele bunye kilo almaya musaitse bende oyle oldu o yüzden hayat boyu yapabilecegin bi diyet sec derim
Merhabalar arkadaşlar. Üstte yazılanları okudum da ben de bu konuda fikrimi yazayım. Dukan diyetini kesinlikle doğru bulmuyorum öncelikle. Karatay'a gelince, lütfen porsiyonlarınızın ölçüsünü kaçırmadan yeyin. Kuruyemişi de eti de meyveyi de ölçülü olarak yeyin. Herşeyin fazlası vücuda zarar. Bir de lütfen spor yapmayı ihmal etmeyin.
selam, evet kesinlikle katılıyorum sana :)
Selam,
hoseldin aramıza :)
selam efes,
Buradayız buradayız diğer arkadaslar da gelirler mutlaka bırakacaklarını sanmam. :)
Selam canım
Ben de dukan yaptım ama bizim beslenme seklimize cok uygun degil ve ayrıca iç yaglanmayı artırıyor. Karatay'i yapıp sonrasında kuruyemiş oranını azaltarak, porsiyonları azaltarak devam edebilirsin. Bir de spor egzersizi de dahil etmen lazım yoksa gitmiyor uzun vadede :)
Dukanı bilmiyorum saglikli buluyo gibiyim proteini cok tuketemiyorum tiksindigim icin o yuzden vucudumu cok yormuyor diye tahmin ediyorum ama kesinlikle haklisin herseyin fazlasi zarar ve spor cok onemliiMerhabalar arkadaşlar. Üstte yazılanları okudum da ben de bu konuda fikrimi yazayım. Dukan diyetini kesinlikle doğru bulmuyorum öncelikle. Karatay'a gelince, lütfen porsiyonlarınızın ölçüsünü kaçırmadan yeyin. Kuruyemişi de eti de meyveyi de ölçülü olarak yeyin. Herşeyin fazlası vücuda zarar. Bir de lütfen spor yapmayı ihmal etmeyin.
A.s. canimSelam canım
Ben de dukan yaptım ama bizim beslenme seklimize cok uygun degil ve ayrıca iç yaglanmayı artırıyor. Karatay'i yapıp sonrasında kuruyemiş oranını azaltarak, porsiyonları azaltarak devam edebilirsin. Bir de spor egzersizi de dahil etmen lazım yoksa gitmiyor uzun vadede :)
Canim beni anlatmissin resmenCanim görünce bi cevap yazayım dedim ben de diyetisyenle 8 kilo verdim ama ayda 1,5 kilo falan verebiliyordum dum diyorum çünkü bir aydir neredeyse ibrede oynama yok şimdi gelelim karataya ben gecen yil yaptim cerez falan ilk basta keyifli gelmisti 5 kilo vermistim bir ayda ama sonra onda da veremedim vücut alisinca ve maalesef bu tarz protein agirlikli diyetlerde 1 dilim ekmek bile yesem ertrsi gün yarim kilo fazla cikiyorum ben de mesela 1 meyve fazla yiyeyim hemen kilo aliyorum gecen hafta iki incir kacamak yapmistim hemen yansidi not: diyetisyenle zayıflamayı idtiyorum su anda bir de her diyette oldugu gibi karratay da birakinca kilolar geri geliyor hele bunye kilo almaya musaitse bende oyle oldu o yüzden hayat boyu yapabilecegin bi diyet sec derim
Dukanı bilmiyorum saglikli buluyo gibiyim proteini cok tuketemiyorum tiksindigim icin o yuzden vucudumu cok yormuyor diye tahmin ediyorum ama kesinlikle haklisin herseyin fazlasi zarar ve spor cok onemlii
A.s. canim
Gercekten mi ya :/ ben dukani daha once yaptigimda 6 kilo vermistim ve sanki 10 vermis gibi baya incelmistim ..
Suanda spor mumkun degil ama cumadan sonra baslicam canim haklisin porsiyonlari cok cok azaltarak yapsam daha iyi ben birazda hizli gitsin diye sariliyorum dukana ama kacamak yapiyorum ertesi gun tartida 1.5 kilo fazla cikiyorum sıkildim hakkaten
Canim beni anlatmissin resmennedir bu metabolizmamizdan cektigimiz ya .. ayda 1.5 kilo verince yine iyi azmedip devam etmissin canim ben diyetisyen kotu dedim icimden zayiflatamadi beni dedim ve biraktim halbuki simdiye belki bende 8 vermistim hah iste cok haklisin azcik bi fazla yesen tarti hemen artiya donuyo e insanoglu tabi bazen birkac lokma bisey yiyoruz ..
Canim peki karatayi birakinca normal beslendigin halde mi kilolarin geri geldi yoksa kacamaklari baya arttirdigin icin mi 😯😯😞
2 sene önce karatay diyeti ile 7kg vermiştim. hiç yorulmadan ve spor yapmadan.
geçen zamanda 3-4 kg geri aldım. 10 gündür tekrar uyguluyorum diyeti ve bir de spor ekledim 10 günün 7 gününde yürüyüş yaptım en az 1 saat olmak üzere. bu 10 gün içinde hiç kg vermedim. Daha önceki tecrübemi düşündüğümde moralim son derece bozuluyor.
Kacamaklari artirdim canim eski beslenme sekline geri döndüm ve bir kac ayda aldim hemen evet tatlim 5 aydir diyetteyim ve bu günlerde gram oynamiyor cok sıkı spor yapıyorum ona rağmen listeleri harfi harfine uyguluyorum ama olmuyor son bir aydir hic oynama yok baskulde iste fazladan meyve yersem hemen tartiya tyansiyor arkadaslar beni yaanlis anlamis karatay kötü diyemem asla en keyifli diyetlerden biri kesinlikle su anda karatay kahvaltısi yapmak için neler vermezdim ama metobolizma yavassa ve vucut diyet disindaki bir lokmayi bile hemen yaga donusturuyorsa bizdeki gibi cekilmez oluyor ahh ahhh su yiyip kilo alamayanlara o kaar imreniyorum ki sabah esimle kahvalti yapiyorduk esim sarelle yiyordu kapağıni kapatsana kokuyor dedim ye gitsin bos ver veremiyorsun nasilsa dedi cok canim yandi bugün neyseki seni gordum de dolaşırken benim gibi olanlar var dedim dusun 5 aydir diyetteyim ve 8 kilo verdim normal insanlar bes ayda 20 en kotu 15 veriyorlarbizim gibilerin kaderinde hic incecik olmak yok sanirim (((
Acaba yedigimiz surekli tukettigimiz bir seye karsi gida intoleransimiz mi var ki bu sekilde oluyor spor yapiyosun dikkat ediyosun ve 5 ayda 8 kilo( muhtemelen benimde o sekilde olurdu eger diyet yapabilseydim duzgunce.. gecen sene haziran ayinda haftada 3 kere 2 saat spor yapiyodum hemde step aerobik yada kosma seklinde ve tartida -500 gormustum saka gibi ya millet dedigin gibi 15 20 kilo veriyor bende gram oynama yok...ben bunu birazda boyuma bagliyorum 155 boyumdayim ve 57 kiloyum belki kilo az diyedir ama inan 155 boyunda 57 kilo olmak demek 165 boyunda 70 kilo olmak demekle ayni yazda geldi simdi diyete baslasak duzgunce agustosa anca karatay yapsam mi bilmiyorum ya gercekten gozum de korkuyor ..dukan cok guzel kilo verdiriyor ama zor birde simdi ogrendim ic yaglanma yapiyomus
Acaba yedigimiz surekli tukettigimiz bir seye karsi gida intoleransimiz mi var ki bu sekilde oluyor spor yapiyosun dikkat ediyosun ve 5 ayda 8 kilo( muhtemelen benimde o sekilde olurdu eger diyet yapabilseydim duzgunce.. gecen sene haziran ayinda haftada 3 kere 2 saat spor yapiyodum hemde step aerobik yada kosma seklinde ve tartida -500 gormustum saka gibi ya millet dedigin gibi 15 20 kilo veriyor bende gram oynama yok...ben bunu birazda boyuma bagliyorum 155 boyumdayim ve 57 kiloyum belki kilo az diyedir ama inan 155 boyunda 57 kilo olmak demek 165 boyunda 70 kilo olmak demekle ayni yazda geldi simdi diyete baslasak duzgunce agustosa anca karatay yapsam mi bilmiyorum ya gercekten gozum de korkuyor ..dukan cok guzel kilo verdiriyor ama zor birde simdi ogrendim ic yaglanma yapiyomus
Dukanla kac kilo vrrdin canim seyda Coşkun diyeti de iyi verdiriyor diye duydum ama bende korkuyorum diyet degistirip verdiğim kiloyu almaktan
2 sene önce karatay diyeti ile 7kg vermiştim. hiç yorulmadan ve spor yapmadan.
geçen zamanda 3-4 kg geri aldım. 10 gündür tekrar uyguluyorum diyeti ve bir de spor ekledim 10 günün 7 gününde yürüyüş yaptım en az 1 saat olmak üzere. bu 10 gün içinde hiç kg vermedim. Daha önceki tecrübemi düşündüğümde moralim son derece bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?