Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Spor gibisi yok. Bütün mutluluk hormonları devreye giriyor

selam, evet kesinlikle katılıyorum sana :)

Selam,

hoseldin aramıza :)

selam efes,

Buradayız buradayız diğer arkadaslar da gelirler mutlaka bırakacaklarını sanmam. :)

Selam canım
Ben de dukan yaptım ama bizim beslenme seklimize cok uygun degil ve ayrıca iç yaglanmayı artırıyor. Karatay'i yapıp sonrasında kuruyemiş oranını azaltarak, porsiyonları azaltarak devam edebilirsin. Bir de spor egzersizi de dahil etmen lazım yoksa gitmiyor uzun vadede :)

Merhabalar arkadaşlar. Üstte yazılanları okudum da ben de bu konuda fikrimi yazayım. Dukan diyetini kesinlikle doğru bulmuyorum öncelikle. Karatay'a gelince, lütfen porsiyonlarınızın ölçüsünü kaçırmadan yeyin. Kuruyemişi de eti de meyveyi de ölçülü olarak yeyin. Herşeyin fazlası vücuda zarar. Bir de lütfen spor yapmayı ihmal etmeyin.

xc9: 18.04.2014

gubet_izm: 25.04.2014

270507tugba: 02.05.2014

blanche_ea: 09.05.2014

yenigelinstyle: 16.05.2014

sarraf: 23.05.2014

law_yer: 30.05.2014

felluz: 06.06.2014

15efes25: 13.06.2014

capadokya: 20.06.2014

sea: 27.06.2014

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bende vermek istiyorum şu an 59 kg yum boyum 167.hamile kalmak istiyorum ikinci bebeğe.verenler kaç kilo verdi ne kadar sürede yazabilirler mi

boy ve kiloya bakılırsa diyete ihtiyacın yok neden daha da zayıflamak istiyorsun ki yüksek kiloyla hamile kalmak kadar çok düşük kiloyla hamile kalmak da sakıncalı bence sedece sağlıklı beslenmek amacıyla karatay yap hem hamile kaldığında bebeğine de faydası olur

capadokya uzun zamandır toparlanamadın artık kendine gel ve ver şu kiloları ağlıklı şeyler yesen yine birşey demeyeceğim ama sen hazır ürünler yiyorsun şekerli transyağlı
ayrıca buradan hem sana hem de topiğe gelen okuyan herkese sesleniyorum lütfen ama lütfen eve abur cubur almayıııınnn!!!!!
çocuklarınızı zehirlemeyiiiinnn!!!!
evet çikolata cips çok güzel karşı koymak zor ama siz eve patates-soğan alır gibi demirbaş olarak bunları alır koyarsanız eve çocuklar da siz de sürekli yersiniz evde olmazsa hergün yiyeceğine haftada bir yer çocuk da siz de
çiğ çekirdek fıstık fındık zaten hep evimizde çocukları buna alıştırın

capadokyacım tekrar söylüyorum lafım sadece sana değil dün komşuma kahvaltıya gitmiştim 2 yaşındaki çocuk nutella olmadan kahvaltı yapmıyormuş annesi de eğitimli bilinçli güya bence 000 bilinç sinirlendim kavanozu kaldırdım çocuğu zehirliyorsun buna razı olamam dedim
biraz bozuldu ama inan bana çocuğun ağlamasını bekliyordum annesine ne kadar kızdıysam benden korktu herhalde gık demedi
benim kızım da istiyor bazen evde gürültülü kavga bile ediyoruz ama olsun bilinçaltına işliyorum haftada 1 kere cips ve toplam 3-4 parça çikolata yiyor o da şimdilik zamanla daha da azaltacak

hahahaa
''istanbulun sesi radyosu karatay özel programını sunar''

callenaticsi ben yapmıştım daha doğrusu yapmaya çalışmıştım ama hareketler o kadar yavaştı ki çıldırdım 2 günde bırakmıştım video da 80 li yıllardan kalma Dallas izler gibi oluyordum senin videon yeniyse link ver bir bakayım

merak ediyorum mercimekli köftede 5-6 gibi sayıyla nasıl durabildin bazıları da kısırı 4 kaşık yiyor ben başlayınca saymıyorum sayamıyorum o yüzden nadiren yapıyorum çok sevdiğim halde

efescim ne desen haklısın bana bir haller oldu her sabah kahvaltımı tepsiye alır topiğe geçerdim şimdi bilgisayarı açmak istemiyorum gelince de böyle yaz yaz bitmiyor
hadi randevulaşalım yarın 10 iyi midir

tek yönlü beslenme iç organlarına zarar verir kendine dikkat et
biz çiğ kuruyemiş yiyoruz hem karbonhidrat alıyoruz hem içindeki sağlıklı yağ asitleriyle hücrelerimizi koruyor hem de tokluk sağlıyoruz sabahları yediğimiz için günboyu tokluk sağlıyor ve leptinimiz çalışıyor

karatay protein ağırlıklı bir diyet değil
hangi diyeti yaparsan yap yaşam biçimine dönüştürmediğin sürece zayıfladım deyip bıraktığın anda kilo alırsın

Son düzenleme:
bende 03/04/2014 tarihinde karatay diyetine başladım.

Başlangıç tarihi:03/04/2014
Başlangıç kg:64
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:62.7
Fark:-400
Toplam fark:1.3
Beden:38
Spor:yok
Boy:1.62
Hedef:ilk hedef 52
bugün regl oldum.

cumaya yine bildirime katılmak istiyorum.

Dukanı bırakıp hemen karataya geçmeni tavsiye ediyorum.yiyecek seçeneklerinden dolayı hiç sıkılmıyorsun.ben günde iki meyve yiyorum,bolca da sebze.et günde iki avucu geçmeyecek.2 kere de yoğurt.duraksama yaşayınca sabah kuruyemişlerimi ve zeytinlerimi azalttım,yumurtayı 1 adet olarak tüketiyorum.sen de zamanla kendi porsiyonlarını kendine göre ayarlayabilirsin.akşamları çok hafif geçiştirmeye çalış.
Canım zamanla vücut alışınca herkes kendine göre değişiklikler yaparak devam edebilir ben bir yıldır koruyorum.ama daha vermek için akşam yemeklerimi hafif geçiştirmeye çalışıyorum.porsiyonlara dikkat ettikten sonra kilo alınmıyor.ben arada bir kaçamak da yapıyorum.ikram edilen şeylerden az az alıyorum ama mutlaka hesap edip dengeliyorum.

Çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık.!

Hoş buldum. Bende sporumu eksik etmemeyi düşünenlerdenim. Yalnız benim şu an için beslenmem düzgün olmuyor. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Sabah kahvaltısında yumurtayı ne haşlanmış ne de tereyağında yiyebiliyorum. 2-3 ay öncesine kadar bir sıkıntım yoktu. Şimdi yumurtadan midem bulanıyor. :26: Yumurtayı nasıl yapsam yiyebilirim denemelerine giricem. Bu benim için çok önemli. Yumurta olmazsa olmazımız çünki.. Bu sabah tek yediğim 3 adet gün kurusu. Bol bol da su. Yarından itibaren kahvaltımı yapacağım.

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Dünkü menümü yazayım hemen

Sabah: kuruyemişsiz kkk

Akşam: bir kase çorba, etli balkabağı

Sıvı: 2 lt

2 sene önce karatay diyeti ile 7kg vermiştim. hiç yorulmadan ve spor yapmadan.
geçen zamanda 3-4 kg geri aldım. 10 gündür tekrar uyguluyorum diyeti ve bir de spor ekledim 10 günün 7 gününde yürüyüş yaptım en az 1 saat olmak üzere. bu 10 gün içinde hiç kg vermedim. Daha önceki tecrübemi düşündüğümde moralim son derece bozuluyor.

Dukanı bilmiyorum saglikli buluyo gibiyim proteini cok tuketemiyorum tiksindigim icin o yuzden vucudumu cok yormuyor diye tahmin ediyorum ama kesinlikle haklisin herseyin fazlasi zarar ve spor cok onemlii
A.s. canim
Gercekten mi ya :/ ben dukani daha once yaptigimda 6 kilo vermistim ve sanki 10 vermis gibi baya incelmistim ..
Suanda spor mumkun degil ama cumadan sonra baslicam canim haklisin porsiyonlari cok cok azaltarak yapsam daha iyi ben birazda hizli gitsin diye sariliyorum dukana ama kacamak yapiyorum ertesi gun tartida 1.5 kilo fazla cikiyorum sıkildim hakkaten
Canim beni anlatmissin resmen nedir bu metabolizmamizdan cektigimiz ya .. ayda 1.5 kilo verince yine iyi azmedip devam etmissin canim ben diyetisyen kotu dedim icimden zayiflatamadi beni dedim ve biraktim halbuki simdiye belki bende 8 vermistim hah iste cok haklisin azcik bi fazla yesen tarti hemen artiya donuyo e insanoglu tabi bazen birkac lokma bisey yiyoruz ..
Canim peki karatayi birakinca normal beslendigin halde mi kilolarin geri geldi yoksa kacamaklari baya arttirdigin icin mi 😯😯😞

Kacamaklari artirdim canim eski beslenme sekline geri döndüm ve bir kac ayda aldim hemen evet tatlim 5 aydir diyetteyim ve bu günlerde gram oynamiyor cok sıkı spor yapıyorum ona rağmen listeleri harfi harfine uyguluyorum ama olmuyor son bir aydir hic oynama yok baskulde iste fazladan meyve yersem hemen tartiya tyansiyor arkadaslar beni yaanlis anlamis karatay kötü diyemem asla en keyifli diyetlerden biri kesinlikle su anda karatay kahvaltısi yapmak için neler vermezdim ama metobolizma yavassa ve vucut diyet disindaki bir lokmayi bile hemen yaga donusturuyorsa bizdeki gibi cekilmez oluyor ahh ahhh su yiyip kilo alamayanlara o kaar imreniyorum ki sabah esimle kahvalti yapiyorduk esim sarelle yiyordu kapağıni kapatsana kokuyor dedim ye gitsin bos ver veremiyorsun nasilsa dedi cok canim yandi bugün neyseki seni gordum de dolaşırken benim gibi olanlar var dedim dusun 5 aydir diyetteyim ve 8 kilo verdim normal insanlar bes ayda 20 en kotu 15 veriyorlar bizim gibilerin kaderinde hic incecik olmak yok sanirim (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence moralinizi hiç bozmayın. Bende 1 sene önce 6 ay gibi sürede 22 kg vermiştim. Sonra 15 kg geri aldım. Şimdi daha da kararlıyım. Sporumu ihmal etmiyorum. Yemeklerimi de düzene koyduktan sonra her şey daha güzel olacak. 1 Nisan da karataya başladım. Bugün itibari ile 3 kg verdim. Yaptığımın karşılığını görünce daha da mutlu oluyorum ve kamçılanıyorum. Hiç şüphem yok ki sende vereceksin. Hiç moralini bozma. Biliyorsun moral karatayda çok önemlidir. Olumsuz düşüncelere yer yok hayatımızda

Acaba yedigimiz surekli tukettigimiz bir seye karsi gida intoleransimiz mi var ki bu sekilde oluyor spor yapiyosun dikkat ediyosun ve 5 ayda 8 kilo ( muhtemelen benimde o sekilde olurdu eger diyet yapabilseydim duzgunce.. gecen sene haziran ayinda haftada 3 kere 2 saat spor yapiyodum hemde step aerobik yada kosma seklinde ve tartida -500 gormustum saka gibi ya millet dedigin gibi 15 20 kilo veriyor bende gram oynama yok...ben bunu birazda boyuma bagliyorum 155 boyumdayim ve 57 kiloyum belki kilo az diyedir ama inan 155 boyunda 57 kilo olmak demek 165 boyunda 70 kilo olmak demekle ayni yazda geldi simdi diyete baslasak duzgunce agustosa anca karatay yapsam mi bilmiyorum ya gercekten gozum de korkuyor ..dukan cok guzel kilo verdiriyor ama zor birde simdi ogrendim ic yaglanma yapiyomus

Seni cok iyi anlıyorum tatlim bende 160 boyunda 62 kiloyum kafayı takmis durumdayim ve cok sıkıldım bilmiyorum ki gida introlansi testi de cok pahali

Dukanla kac kilo vrrdin canim seyda Coşkun diyeti de iyi verdiriyor diye duydum ama bende korkuyorum diyet degistirip verdiğim kiloyu almaktan

Dukanla kac kilo vrrdin canim seyda Coşkun diyeti de iyi verdiriyor diye duydum ama bende korkuyorum diyet degistirip verdiğim kiloyu almaktan

Dukanla 1.5 ayda 6 kilo vermistim canim spor da yaptim callanetics yapmistim .seyda coskunda yaptim😅 ama feci ac kaliyosun canim ustune yuruyus istiyo valla ben hesapladim gunluk 200 300 kalori aldiriyo e onu da yuruyusle veriyosun etti mi sana 0 tabiki o zamanda hizlica veriyosun ..gerci az once twitterda gordum demet akalin eski kilosuna donmus 😫 sok oldum tabi yine seyda coskunla vermis

İlk kilolar her zaman daha kolay verilir.hangi diyet olursa olsun bozulunca da maalesef geri alınıyor.acaba porsiyonların mı fazla oluyor.bir de akşam yemeğini erken ve hafif yemeye çalış.yoksa aklıma her hangi bir gıdaya intoleranstın olabileceği geliyor.bir de karatayın istediği genel tahliller var, onlarda düşüş varsa kilo veremiyorsun.

Dün
Sabah:kkk,1 portakal

Öğlen:bezelye yemeği,4 kaşık bulgur pilavı.1 elma,1 kase yoğurt

Akşam:1 kase yoğurt,1 avuç kadar et,4 kaşık bulgur pilavı.(cısss),kekik salatası.

Merhaba,

dun sabah : kkk - 1 yumurtalı - az kuruyemişli

ogle: kofte, salata

aksam: yogurt, az tavuk, salata

Sabah menüm

Tereyağlı yumurta,
7-8 siyah zeytin,
Peynir
Salatalık, Domates,
Omega 3
Ceviz

Öğlen

Çorba ve Yoğurt (Fabrika da yiyebileceğim bir şey çıkmadı bugün )

Akşam

Salata ve ayran (ilave olursa yazarım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…