Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşbulduk canım.

evet canım ben de öyle düşünüyorum.Buranın insanı motive eden yanını iyi değerlendirmek lazım

her sabah muz iyi bir tercih olmaz uyanınca yumurtanı cezveye koy sen giyininene pişer 2 dk da yer öyle çıkarsın sütünü cevizini de işte yersin
muz kabızlık yaparmış onu da ekleyeyim[/QUOTE]

eşimi hazırlamak kendimi hazırlamaktan zor:) bir de bahar yorgunluğu var.bir sabah kalkıyorsam ertesi gün kalkamıyorum bundan sonra daha çok dikkat edeyim

günaydın;
sabahları kahvaltıyı evde yetiştiremediğim zaman 1 adet muz bir çay bardağı ceviz yarım litre süt içiyorum.sizce olur mu?

kahvaltı olmazsa olmaz. çok sık olmamak kaydıyla yapılabilir diye düşünüyorum. bende öyle yapıyorum zaten. fakat yarım litre süt nasıl içiyosuun. maaşallah. 10 yaşından sonra sütün insana faydası olmuyormuş. çünkü süt parçalayan enzimler oluşmuyormuş. süt yerine yoğurt yada kefir öneririm.

sütü kahvaltıda sevdiğim için içiyorum kansızlık ve b12 eksikliğim çıktı doktorda çay kahveyi yemeklerle tüketmemi söyledi.meyve suyu yasak olunca süt kurtarıcım oldu.üstelik günde 3 litre su içiyorum

Sabah:kkk

Öğlen:1 avuç kadar haşlama tavuk,3 kaşık z.yağlı ebegümeci

Akşam:yoğurt,4 kaşık z.yağlı ebegümeci.

Sabah kkk,saat 16:20 karnıyarık,yoğurt,bir havuç
Sabah dışarda 4 dak. kadar yürüdüm,bir iki saat sonra da leslie 4 ya da 5 mil yaparım.Su yatana dek 3 lt olur.

her sabah muz iyi bir tercih olmaz uyanınca yumurtanı cezveye koy sen giyininene pişer 2 dk da yer öyle çıkarsın sütünü cevizini de işte yersin
muz kabızlık yaparmış onu da ekleyeyim

eşimi hazırlamak kendimi hazırlamaktan zor:) bir de bahar yorgunluğu var.bir sabah kalkıyorsam ertesi gün kalkamıyorum bundan sonra daha çok dikkat edeyim[/QUOTE]

Canim bisey dicem aksamdan hasladan yumurtalarini sabaha hazir olur. Bir dene istersen...

Benimde misafirim var yogunluktan yazamadim beni affedin. Pazar gunu de baska bi misafirim geliyor on gunlugune ama karataya full devam.

Cumartesi ve pazar gunu girdim ciktim girdim ciktim siteye ama kimsecikleri gotemedim aceba sitemi kapandi dedim yazmadim. Baya katilim azaldi gibi sanki.

Genelde menulerim sabah kkk, cumartesi- pazar biraz fazla yedim ama leptinimi bozmadim.

P.tesiden sonra ise aksamlari, tavuk, salata yogurt
- patlican yemegi, yogurt, sogan, yesil mercimek corbasi ve az bisey ev eristesi yedim
- biber dolmasi, yogurt yedim
Bugunde bezelye pisirdim, dolma, mercimk corbasi dusunuyorum.

Bu ara herkes yoğun sanırım.! Katılım gerçekten çok az..aslında en çok asılmamız gereken dönem şimdi olmalı ,malum yaz geliyor ve incelmemiz gerekiyor kızlar..
Kapadokya misafir olsa da bozmak yok canım.! Tam gaz devam ..

Sabah:kkk

Öğlen:1 kaytaz böreği(cısss),1 kuru kayısı,15 adet karadut.

Akşam:2 avuç kadar tavuk kebabı,1 kase yoğurt,yeşillik,domates.

Sabah kkk,bir havuç,saat 16 da az karnuyarık,omlet,domates,salatalık
Spor:sabah jillian 6week6packs yaptım.Akşama doğru dışarda yarım saat kadar yürüdüm.

Sabah
kkk
öğle
4 sarma ayran
akşam
ızgara tavuk bolca salata ayran

1.5 lt su 1 saat yürüyüş
bu sabah uzunca bîr aradan sonra plates yaptım 10-15 dk kadar yavaş yavaş süreyi artıracağım çıkıntıların yontulması için bölgesel egzersiz şart:))

merhaba kızlar...
sabah kkk yapıp kızımla okula törene gittik..
akşam: biber dolması çorba yoğurt...
bugün çok yoruldum spor yapmaya hal kalmadı...

Aynen canim dogru soyluyorsun. Bozmadim bozmayida dusunmuyorum insaallah. Artik 79 lari gormek istiyorum..

Xc9cum pilates sezonunu açmışsın:) darısı başıma yarın bende başlamayı düşünüyorum da topum inmişti.! ona yarın bir bakayım:)
merhaba kızlar...
sabah kkk yapıp kızımla okula törene gittik..
akşam: biber dolması çorba yoğurt...
bugün çok yoruldum spor yapmaya hal kalmadı...
sarrafcım bayramınız kutlu olsun:) yaşasın 23 Nisan:)

Aynen canim dogru soyluyorsun. Bozmadim bozmayida dusunmuyorum insaallah. Artik 79 lari gormek istiyorum..
Umarım hedefine ulaşırsın canım...bende 75'in altına inmek istiyorum artık.! Çok iyi gidiyor şimdilik:)

Platesi bende yapmak istiyorum canim yaa ama sizler nerden yapiyorsunuz?

Sabah peynir domates salatalık biber yarım yumurta yesil cay
Spor: 5 km tempolu yürüyüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün günüm vardı bugün hiçbişey yemesem yeridir...son gün bendeydi kapanışı mezdekeyle halaylarla yaptık yediklerim vicdan azabı yaptı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…