hoşbulduk canım.Sabah:kkk
Öğlen:1 avuç kadar kuşbaşı et,1 kase yoğurt
Akşam:1 küçük kase mercimekli sebze çorbası.
seni tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum:)
Cuma gününe alındı.
yeniden hoşgeldin inar:)
merhaba ve tekrar hoşgeldin
Yeni çizelgen uğurlu olsun:)
Her şeyde bir hayır vardırbenim de tüpüm bitse mi ne ? :):)
evet canım ben de öyle düşünüyorum.Buranın insanı motive eden yanını iyi değerlendirmek lazımsorun çözülmüş
lenevacım çook güzel yazmışsın eline sağlık
cuma oldu değişiklik iyi gelir umarım hepimize
hedefine ulaşana kadar uzaklaşma buralardan
ah efes ah!
sen mi ben mi:13:yeter artık diyorum 60 ı göreyim isterse 1 yıl orada kalayım ama daha 66 bataklığından kurtulamadım
acaba ben de mi çizelgemi sıfırlasam65 olunca yapabilirim hedefi de 60 yazarım en azından verdikçe hedefe az kaldı der daha çok gayret ederim şu an hedef o kadar uzak görünüyor ki
her sabah muz iyi bir tercih olmaz uyanınca yumurtanı cezveye koy sen giyininene pişer 2 dk da yer öyle çıkarsın sütünü cevizini de işte yersin
muz kabızlık yaparmış onu da ekleyeyim
günaydın;
sabahları kahvaltıyı evde yetiştiremediğim zaman 1 adet muz bir çay bardağı ceviz yarım litre süt içiyorum.sizce olur mu?
kahvaltı olmazsa olmaz. çok sık olmamak kaydıyla yapılabilir diye düşünüyorum. bende öyle yapıyorum zaten. fakat yarım litre süt nasıl içiyosuun. maaşallah. 10 yaşından sonra sütün insana faydası olmuyormuş. çünkü süt parçalayan enzimler oluşmuyormuş. süt yerine yoğurt yada kefir öneririm.
Sabah:kkk
Öğlen:1 avuç kadar haşlama tavuk,3 kaşık z.yağlı ebegümeci
Akşam:yoğurt,4 kaşık z.yağlı ebegümeci.
her sabah muz iyi bir tercih olmaz uyanınca yumurtanı cezveye koy sen giyininene pişer 2 dk da yer öyle çıkarsın sütünü cevizini de işte yersin
muz kabızlık yaparmış onu da ekleyeyim
Benimde misafirim var yogunluktan yazamadim beni affedin. Pazar gunu de baska bi misafirim geliyor on gunlugune ama karataya full devam.
Cumartesi ve pazar gunu girdim ciktim girdim ciktim siteye ama kimsecikleri gotemedim aceba sitemi kapandi dedim yazmadim. Baya katilim azaldi gibi sanki.
Genelde menulerim sabah kkk, cumartesi- pazar biraz fazla yedim ama leptinimi bozmadim.
P.tesiden sonra ise aksamlari, tavuk, salata yogurt
- patlican yemegi, yogurt, sogan, yesil mercimek corbasi ve az bisey ev eristesi yedim
- biber dolmasi, yogurt yedim
Bugunde bezelye pisirdim, dolma, mercimk corbasi dusunuyorum.
Kansızlık kilo vermeye engel ilaç kullanıyor musunsütü kahvaltıda sevdiğim için içiyorumkansızlık ve b12 eksikliğim çıktı doktorda çay kahveyi yemeklerle tüketmemi söyledi.meyve suyu yasak olunca süt kurtarıcım oldu.üstelik günde 3 litre su içiyorum
Bu ara herkes yoğun sanırım.! Katılım gerçekten çok az..aslında en çok asılmamız gereken dönem şimdi olmalı ,malum yaz geliyor ve incelmemiz gerekiyor kızlar..
Kapadokya misafir olsa da bozmak yok canım.! Tam gaz devam ..
Xc9cum pilates sezonunu açmışsın:) darısı başıma yarın bende başlamayı düşünüyorum da topum inmişti.! ona yarın bir bakayım:)Sabah
kkk
öğle
4 sarma ayran
akşam
ızgara tavuk bolca salata ayran
1.5 lt su 1 saat yürüyüş
bu sabah uzunca bîr aradan sonra plates yaptım 10-15 dk kadar yavaş yavaş süreyi artıracağım çıkıntıların yontulması için bölgesel egzersiz şart:))
sarrafcım bayramınız kutlu olsun:) yaşasın 23 Nisan:)merhaba kızlar...
sabah kkk yapıp kızımla okula törene gittik..
akşam: biber dolması çorba yoğurt...
bugün çok yoruldum spor yapmaya hal kalmadı...
Umarım hedefine ulaşırsın canım...bende 75'in altına inmek istiyorum artık.! Çok iyi gidiyor şimdilik:)Aynen canim dogru soyluyorsun. Bozmadim bozmayida dusunmuyorum insaallah. Artik 79 lari gormek istiyorum..
Xc9cum pilates sezonunu açmışsın:) darısı başıma yarın bende başlamayı düşünüyorum da topum inmişti.! ona yarın bir bakayım:)
sarrafcım bayramınız kutlu olsun:) yaşasın 23 Nisan:)
Umarım hedefine ulaşırsın canım...bende 75'in altına inmek istiyorum artık.! Çok iyi gidiyor şimdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?